|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
13.7.2009 23:53:29   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Rozilu, a ves, da mislim, da bo fantek. Sam to je sam po moji "strokovni" presoji. Strokovnost pa beri, da padem skupaj, ce se kdo ureze in vidim recimo kri. Pa se nekaj, ti ostaja zelo lepa postavca a ne, se ti zdi, da si se se kam poredila al gre vse v trebuh?

Punce, pa se eno idejo sem dobila, kaj ce bi se zmenile in naredile tko se en seznamcek s trebuhi. Tko, da date slikco, pa napisete tocno dneve in bomo lahko mal primerjale. Sam ne vem kako bi  mogle poslat slikco, da lahko pol jaz pomanjsam in mal uredim. Pa ce bi to delala katera druga tudi ne bom cist nic jezna, mi itak non stop nekako kronicno primankuje casa, pa se mal leteca bom do sredine avgusta.

Se nekaj vam morem povedat, mi je ena kolegica povedala. Kaj veste, da ko vstajate iz lezecega polozaja ne smete nikoli ravno pokonci se vzignit, tko da morajo trebusne misice delat. Se moramo najprej nekako na bok prekotalit in pol gor. Baje da sicer lahko pripomoremo k sprozitvi prezgodnjega poroda. Pa baje da je 8. mesec treba kar precej pazit, da je nevarno za prezgodnji porod, saj bejbiji v tej starosti prezivijo, sam je pa boljse, da ostanejo v nasih privat apartmajckih do oktobra.  Jaz imam se 81 dni do PDP-ja user posted image user posted image  ustajanje

Uuuu, a user posted image ... no, lepo slišat še tako mnenje :) Že tako sem včeraj taščo prestrašila s samo 65% za user posted image , če ji pa povem, da mi je MM prerokovala fantka, jo bo pa skor kap user posted image . Ja redim pa se samo v trebuh... sej tako sem se že prej, imam bolj fantovsko postavo (nič bokov, pa tanke nogice) - dokler se ne zredim, takrat ratam pa sodčkasta s kakim dodatnim plavalnim šlaufom  user posted image (in ne hruškasta, kot večina žensk). Tako da kar je nastalo oblog, so spet na trebuhu (najbolj to opazim pri plavanju, ko čutim da je maternica nekje globoko spodaj, čez pa termoizolacija user posted image ). Ker teža pa kar narašča...

Glede seznamčka s trebuhi user posted image . Pa kar kaki od vas prepuščam izvedbo user posted image .

Za ustajanja se pa zelo strinjam... jaz itak že kar težko ustanem tako naravnost, da mi sploh na pamet več ne pride da bi to delala.... mi je ful bolj naravno se prevalit na bok... pa še manj možnosti, da bi se mi zvrtelo.

Muca*maca - dobrodošla nazaj! Glede sladoleda - jaz bi imela čas naslednji čet. 23.7. - dopoldan ali popoldan. Sporočite če ste za!!

Februarka - super oblačilca!!!! Jaz grem pa mogoče jutri v Trst šopingirat... upam da se me bojo usmilili, da gremo tudi v kako trgovino za user posted image in /ali user posted image . Čeprav sem zadnjič videla npr. v Promodu, da so same cote za "nosečke" - vse neki široko itd.

Tea85 - glede seznama pa no comment... moj je tudi še neskončno dolg. Sploh ne vem s katerega konca naj se ga lotim. Aja, glede vozička - Chicco Trio S je res zakon za teren. Danes smo šli na plažo z malo nečakinjo v njem in gre prekrasno čez vse makadame, kamne in celo skale... Tako da mi je vedno bolj všeč user posted image (mojmu malemu avtočku pa malo manj user posted image ). Je res ogromna zadeva!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 0:00:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
14.7.2009 8:18:07   
mateja8
Dobro jutro zaspanke,

včeraj se nisem nič javila, ker sem se potepala, popoldne smo imeli pa delavce pri hiši, tako da je bilo pestro.

Glede seznamčka s slikami sem takoj za, vendar težko ponudim roko, da bi ga jaz urejala, saj nisem prepričana da bi mi šlo od rok.

Tako lepe bušije mate. No, zdej pa tut zame že vsak pogrunta, da sem noseča. Sej če pa zdej nebi, ko sem na štartu sedmega meseca pol pa ne vem.

Danes bom pa prav po lahko malo pospravila in zlikala perilo, pa tut stroj mam za nardit. Sinetu sem pa obljubila, da ga pridem po kosilu (ob 12h) iskat v vrtec, ker gre sicer ob 15h domov, ko ga oči pripelje.

Se javim če boste razpoložene za čvek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
14.7.2009 8:32:39   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Frrr upam, da boš dobro oprenesla glukozni test, naj ti hitro mine.

MalaMravljica, od nedelje naprej je moj otročiček nehal brcat samo na eno mesto in zdej se po moje obrača, ker mi že 2 dni valovi cel trebuh in moram rečt, da je strašno zabavno.
Mi je pa svak posodil pravi profesionalni stetoskop za srčka poslušat (zagret študent medicine, založen z raznimi zdravniškimi pripomočki) in je tok super. Vsak večer poslušam, kako bobni srček in kako se kobaca in igra. Če imam prižgan radio bolj na potiho, lahko slišim, kako user posted image sliši muziko.

Ponovno srečanje na sladoledu pri Žabarju: naslednji četrtek bi blo super, jaz sem že prijavljena. To je 23.7.....meni bi ustrezalo okrog polštirih, ker ob treh končam službo. Če bi pa raje kasneje, pa tudi lahko, ker sem tako blizu. Lepo bi blo, če bi še kaka nova prišla. Če pa katera ne ve kje je Žabar, pa lahko takoj damo navodila gor.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
14.7.2009 8:36:03   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: *chance*

michelle1 čestitke za službouser posted image user posted image user posted image
ninasiki kako je bilo na pregledu?user posted image

ojla

po ceumu vikemdu prišla do računalnika user posted image  zato se tudi nisem jaulala nič zdej as pa berem in sproti pišem

pregled ja spet so neki ugotovil k so bris uzel ne vem kaj mi je tko v materinsko knižco napisala da tud prebrat ne znam da bi mal prečekirala kaj je to vem sam da bom dobila takoj po porodu inekcijo SPET user posted image user posted image  me bojo čist nafilal z temi inekcijami čez 14 dni mam za Rh- najprej kri polpridm čez 3 dni po izvide in nato po inekcijo.  nasledn pregled mam pa kr že čez 3 tedne  ker sm ta 4t na morju in me je hotla najprej dat čez 5t pa se je premisnla pa še UZ bova naslednič delale tko da bom vidu baby-ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za tabelco 3.8.2009 ob 8.20 me je učer kr na rit skor vrgl k sm vidla uro ponavad sm okol 11-12 bla naročena ta sestra me je pa kr šokirala tko da bo ob 7 treba ustat user posted image  pa jst k tok rada spim user posted image

za tabelco z slikcami sm za edino en problem bomo mele kaj pa une ko se nič ne javijo pa pol nekje bojo slikce nekje pa ne user posted image  ne vem men je vseeno drugače sem pa za

aja a nas ni blo 95 user posted image  kako to da nas je zdej kr 75 al sm jst kej narobe vidla al kakouser posted image

nč se še kasneje javim bodte pridne

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
14.7.2009 8:43:49   
drobtinica29

jutro punce!

jaz se bolj malo javlam, ampak berem vas pa vsak dan.

tudi jaz sem za slike bušijev, sam sama ne znam tega naredit, tako da naj kar ena ki se na to spozna. jaz znam le slikco prilimat user posted image user posted image .

drugače sem ok, utrudi me le daljša hoja ali pa stanje, bušček lepo raste, mali pa veselo brca user posted image . pregled sem imela prejšnji teden, vse ok.

naslednji pregled pa imam 3.8.

no pa da še prilepim mojega bušija, če boste slučajno delale seznam

user posted image

24 t

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
14.7.2009 8:44:49   
boob
Dobro jutro punce, da vas pozdravim po dolgem času

Jst sm pa pravkar iz laboratorija, sem imela pregled za sladkorno. . kej tako groznega, pa že dolgo ne. . bllleeekkkk. . A ve ste že imele to? Še zdej se mi vrti pa slabo dela.
Vidim da ste večina na dopustu. . . Punce a tiste ki ste na bolniški a boste šle kam za kašn dan. . na morje, hribe. . mene tok mika da bi šla za kašn podalšan vikend. Aja pa bolniško sm dobila podalšano do 2.9. to je skor do konca 5.9. pa začnem z dopustom, tako da si morem pol še za dva dni zrihtat bolniško.

Prejšni tedn sem pa bla na 3D in mi ni žal tistih 80€. . sm pa dobila tud dokaz da je 99% user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  . . imam na slikci

Glede cunic sm pa več al manj vse dobila, tako da bom kupla sam še kašno stvarco, ampak bol za mojo dušo user posted image

Jst bi tud sladoled. . čeprou nevem kje je ta žabar. .

No lep dan vam želim

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
14.7.2009 8:52:17   
emaa
Punce ne si kupovat mako majčk, zoprne so za zavezovat, kupujte bodije na preklop, ni treba dat čez glavo, pa dojenčku pol hrbta ven ne gleda. posteljnina je dost za 2x, ena gor, druga dol, verjemite vem, sem mela dvojčka, pa se nabere te robe. POvijalne plenice nisem kupila nobene že prvič, tudi tokrat ne bom, boste že koga poslale ponje, če UZ kolkov ne bo v redu. Številke ne vem par 56, večino verjetno 62, jaz sem rabila manjše, ker sta bila nedonošena, tako da 62 praktično nimam, ker sta prerasla v 14 dneh, 50, 56 pa imela dolgo. pa zdaj prav pride, je sestrina punčka drobižek. Kupila nisem še ničesar, pa tudi ne mislim, ker imam dovolj oblačil od fantov, edino voziček si bom sposodila, razen če si oseba od katere si sposojoam premisli, bom pa kupila.
Posteljnino imam, če bo katera rabila, prodam. Imam namreč dva seta, tudi obrobe, torej dve zimski prevleki za kovter, 2 zimski jogi rjuhi, zimski kovter (iz Odeje) ter isto v letni varianti. Pa tudi posteljico, samo je rob malo obgrižen, ker sta si zobe gor brusila, posteljica je 140*70, pa jogi. Je bilo vse novo, samo saj boste videle, nekateri otroci lepše delajo s stvarmi kot drugi.
V vsakem primeru ne kupujte preveč na zalogo, boste že partnerja poslale v trgovino, ko rodite, če se sami ne bojo znašli, jim bodo že prodajalke pomagale, moj je šel po oblačila po porodu, pa je vsega dovolj prinesel, opral in zlikal. Tokrat bova kupila en nov komplet, po porodu, da vidiva najprej kaj dobiva. Še vedno se držim tega in nisem vprašala kaj bo.
Naslednji pregled imam 30.7., seznam s slikami, težka, ni časa, da bi me slikal, to je največji problem.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
14.7.2009 9:34:24   
Anonimen
Evo tudi jaz iz pregleda...stanje : prišli na 62 kg, ampak je ok ni nobene panike. Zmerila je trebušček je rekla, da je malo manjši user posted image  Potem pa reče pri vas pa še nismo delali testa za sladkorno ( jo ima babi ) . K sreči nisem zjutraj nič jedla, da sem še to opravila. In moje stanje : jak jak..moj želodček...nekaj tako nagravžnega pa že dolgo ne. In zdaj moram do 12 čakat. Imam pa tudi bakterijsko vnetje nožnice ?? To je povzročalo izcedek in pa vonj. Dobila sem vaginalno kremo 7 dni vsak večer ( nekaj na D?? ). Tako, da še to...Danes mi je šarila dol, ker je pregledovala izcedek me je tako bolelo, da sem se skoraj jokati začela, kako bom jaz porod preživela. Toliko pa še nisem bila občutljiva. Prav groza..No tko da zaenkrat je to to...Kar se tiče UZ je pogledala samo srček, in dolžino in je vse OK, ostalo pa nič tako, da sem kar malo razočarana. Zdaj pa čakat na izvid testa user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
14.7.2009 9:35:02   
malaMravljica
nina, jaz sem kriva za novo stevilko. A ves, ker sem sla na novo stet dojencke sem pol tudi nosecke na novo napisala, ker sem jih dala ful dol med zacasno izbrisane. Ene so se javile sam na zacetku, pol pa nikoli vec in so bili sami ?? tam, pa se videla sem, da nam jih je enih par od zacetka uteklo k septembrkam in novembrkam. A ne, kolk so nesramne, da so nam pobegnile user posted image   ej, pa za slikce sem jaz mislila, da neredimo en drug seznam, tkoa kao ime, pa slikca pa napisano kater teden je. Pol bi ga pa lahko recimo vsak mesec naredile. Ne vem, sam predlog, tudi tak seznam sem videla pri enih drugih, pa ne vem vec pri katerih.

Rozilu, ma a ves, da pri tebi se nisem mogla odlocit cist kaj se skriva notri, bom lazje rekla, ko bo trebuh se mal vecji, sedaj pa ostajam jaz pri moji napovedi. Me pa prav zanima ce sem sploh kateri uganila. Hmm.. meni pa na osnovi mojega trebuha ni nobena nic napovedala, kaj mislite bo pa pri meni.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
14.7.2009 10:30:47   
Februarka08
Oj, ojuser posted image

Jaz sem danes že palačinke pekla za zajtrkuser posted image user posted image zdej pa mal počivam, tamala je zunaj, tako da bom mela zdej 1 uro mal miru. Potem pa počasi za kosilo pripravljat... danes bo rižota z velik zelenjave in piščančjim mesomuser posted image mmmmmmuser posted image
Mene niso dali še nič na tole glukozo za pit, pa čeprav je bil moj ata sladkorni bolnikuser posted image upam da ne bo kaj narobeuser posted image

Seznam za user posted image - morm pogledat enkrat na drugem računalniku, ko sem si shranila še za Lariso kaj vse rabimo... se pa strinjam da tiste mako majčke niso uporabne, jaz sem jih dobla zih ene 20, pa nikol nisem nobene uporabila, ker itak vse ven zleze, majo dojenčki kmal ledvička zunajuser posted image v porodnišnicah so sploh zelo inuser posted image ne vem zakaj... bodiji so boljši na preklop, čeprav sem mela jaz večinoma tiste ki se dajo čez glavico, pa ni blo nobenga problema pri oblačenju. Na začetku rabimo predvsem bodije in plišaste pajacke, pa je to to. Ko so malo več stari pa kakšen lušten kompletekuser posted image itak je najpomembneje ko so rojeni, da jim je toplo, ne kako so načičkaniuser posted image nič pretiravat, kot so povedale mamice, se očiji tudi znajdejo in grejo hit v trgovno, nič skrbetuser posted image moj je tudi šel, na začetku takoj 1. dan ko sem rodila po rokavičke za user posted image da se ni praskala, pa še tople rokce je mela. Drugače majo ful ledeneuser posted image Ne vem a še kaj...user posted image rabite kakšno dudico, flaško za vsak slučaj (itak si vse želimo da bi dojile, ampak če ne gre, pač ne greuser posted image , nimamo kaj). Mleko mate lahko že doma za vsak slučaj, čeprav vam ga ne svetujem, naj ga gre pa potem mož iskat ko pridete domov, če ga boste rable... bolje da dobi frišnega (čeprav je zaprt) kot pa da že doma stoji nekaj časa... no, moje mnenjeuser posted image saj se bom še kaj spomnila in napisalauser posted image za zdaj me mate zih že čist dostuser posted image

Se javim še kaj, lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4561
14.7.2009 10:31:41   
lindi1
RAKICA se mi je zdelo,da imaš zdaj enkrat rojstni dan,jaz ga itak ne praznujem preveč rada,tako,da sploh ne vem ,če ga bom...mogoče bova šla samo z mojim na pico in to je to...Pa še sploh imamo  ene probleme v družini,tko,da...ne vem,če sploh bi,že zaradi tega...ker mi skrbi dela,pa potem nisem sproščena...že od 3 ponoči sem pokonci,me kar malo glava boli...upam,da me bo nehala,samo po mojem najboljše,da vzamem lekadol,ponavadi me ne neha,jaz imam nekaj bodijev,samo na preklop pa ne ,ampak z dolgimi rokavčki nič ne najdem.Vse samo s kratkimi.

Neposredna povezava do sporočila: 4562
14.7.2009 10:47:55   
Anonimen
Punce, ki sladoledate v Žabarju user posted image  Jst sm bla pa tm doma, pol sm šla pa v CE. Jst sm tud za sladoledka enkrat z vami. Pol bo pa na konc, da se s katero že poznava. Če je kera z Viča, zna bit. user posted image  Tm mam pa najraj kokosovo tortico.

Drugače pa... še en teden dieta, 20. julija mam spet obremenitvene teste za cukr..., danes mava 3D/4D v Litiji, komaj čakam. Komaj čakam. Trebušček raste kot nor, sm še zmer na 7 kg + in do naslednjega pregleda 4.8. upam, da se ta kilaža obdrži, da ne bom spet kregana. Čeprav se zdej največ vse veča a ne... od 26-31t naj bi bila največja rast, pol se pa umiri.

emaa, dej na mail pošlji kake slikce.. pošljem zs z mailom.

MM, objemček ti.

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4563
14.7.2009 10:54:32   
didikaa
hei hei ..... user posted image  samo vas na hitro preberem, pa pozdravim...mam bolj malo časaa...user posted image  v soboto se poroooččččiiiiiimmmmmmmmmm in sem čist živćna že...user posted image  
drugače pa naš otročiček lepo raste..baje po kg malo prehiteva ... sicer pa ati ma tud malo več kil kot bi jih naj mel user posted image user posted image   zredila sem se za celih 400 gramov .. woow .. trebušček se pa mi zdi, da ful raste zdaj...do zdaj pa nix...bo že
nix punce grem še neke pripravljat za soboto pol pa k frizeru na probo  user posted image  fajn bodite, čao čao

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
14.7.2009 11:54:37   
lindi1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA POROKO,SKORAJ NIČ SE NISI ZREDILA,PRIDNA,TI BO VSAJ POROČNA OBLEKA PRAVuser posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
14.7.2009 12:20:39   
Anonimen
evo punce ne morem verjeti imam cukr 9,28. In to jaz nikoli nism mela, jem malo sladkega..tako, d v četrtek na novi testuser posted image user posted image  za zjokat.

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
14.7.2009 12:54:06   
Anonimen
pravoda, ne sekiri se. Sej sm jst tud isto doživela... Sam ni fora v cukru, kok ga poješ.... Odvisno je od trebušne slinavke, kako dela. Najina dela slabo. Več zelenjave, sadja, nič kruheka ali samo rženega.... pa cukra skor nič ne dajem vase.
Jst mam 20. julija še enkrat in če ne bo ok, dobim inzulin. Kaj so pa tebi predlagali?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
14.7.2009 13:05:15   
Bobipalcka
Dan!

Po 100 letih se zopet javljam...par sprememb za na seznamček...PDP prestavljen na 18.10., naslednji pregled 7.8. (še prej 24.7. dobim injekcijo ker sem Rh-)

Izvedeli smo, da pričakujemo punčkouser posted image , mala je prava telovadka in vztrajno uporablja moj mehur kot trampolin. ampak ji ne zamerim, kar naj skače in razgraja, tako sem jaz vesela, da je vse ok in se počutim še za odtenek bolje kot sicer.user posted image

Kar se tiste ogabne stvari za popit, ko ti merijo sladkor tiče...bljak, bljak, bljak!!!user posted image Sem tudi sama mogla it še drugič na testiranje, ker sem se dan pred prvim testiranjem dobesedno nažrla jagod, sladoleda in čokolade...ampak je bilo potem drugič vse čist ok. Tako da ne se preveč sekirat...ni pa fajn, sploh samo testiranje ne.

Še moj bosek (točno 25 t), pa naša mala user posted image oziroma predvasem njene noge user posted image glavico je skrivala za rokicami, da nismo mogli naredit posnetka obrazeka. (upam da znam te slikce gor prilepit...če ne se že vnaprej opravičujem).

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
14.7.2009 13:13:37   
Anonimen
V četrtke grem še 1x na test. Sem se pa tudi jaz včeraj dobesedno nažirala...ampak vseeno mi gre tako na jok. Pa bila sem vesela ker je bebika ok velika in vse, sedaj pa to. Pa se mi zdi, da je ta vrednost zelo visoka, ma kakšen dan. Groza...

(odgovor članu Bobipalcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
14.7.2009 13:16:05   
katrin***
čaw čvekice,

lep pozdravček še iz moje strani user posted image  Današnji pregled o.k, vse bp, cistice na minimumu tako da samo uživamo naprej - JUPI!!!user posted image user posted image user posted image

NASLEDNJI PREGLED 11.8 OB 8H!

js bi tut pršla na sladoled pa ne vem kje je ta Žabar tako da veselo na plan s podatki user posted image  Po 16h bi blo pa sploh super, ker delam do 15h, šibam domov in potem pa ene 30 min da pridem do lj.

sporočite!

Drugače smo izpit včeraj opravili, čeprav bomo na rezultate čakali do bogsigavedi kdaj, ker naša ljuba ministrica za obrambo nima časa popravit naših izpitov - da user posted image ! Ampak bomo že, važno da je za namiuser posted image

Lepo prosim če mi svetujete kateri voziček je najoblj primeren za makadam, gozdne poti in asfalt - torej vsestranski. Bi pa takega, da dobiš zraven še košaro in lupinico. Kaj menite o peg perego GT3 in Jane slalom pro strata?

Uživajte pa ne preveč na sončka k nažiga ko user posted image ! lp user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
14.7.2009 13:32:46   
boob
katrin čestitke za ispit user posted image user posted image user posted image

Jst ti priporočam Jane Slalom . . . user posted image user posted image user posted image  le zakaj user posted image
K žabarju na sladoled pa lahk greva skp, te jst pelem  . . . no če nam bodo povedale kje to sploh je. . . sej sm 4 leta žvela na Viču (Jamovi) ampak nevem kje to je. . .takrat sm bol vedla kje je kašna pivnica ne pa sladoled user posted image  (študentska leta)

didikaa user posted image  za poroko

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
14.7.2009 13:46:14   
Februarka08
Didikaa user posted image user posted image za poroko... še malo, pa boš gospauser posted image
Katrin user posted image user posted image za izpituser posted image
Bobipalcka user posted image user posted image da je vse ok z vama z user posted image . Slikic pa ne vidimuser posted image
Pravoda, držim pesti da bo cuker ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ravno mal poležavam, kosilo se kuha, princesa pa spi, tako da je ljubi mir v hišiuser posted image naj le še tako malo ostane... sem popoldne varuška in bom mogla tekat sem in tja...

Mmmmm, jaz bi tud sladoled user posted image mogoče pa še mojga prepričam da me zapeljeuser posted image samo boste vse brez partnerjev, jaz bi pa pripeljala njega pa še tamalouser posted image ne bo šlo... user posted image Sem se pa ravno včeraj ˝prekršila˝  s sladoledom, saj sem ga vzela v trgovini tako na kepce... baje ni dobro, a neuser posted image user posted image ker do zdaj sem ga vedno kupovala da je bla lučka ali pa cel liter, včer mi je pa res zapasala ena kepca ker je blo tko vroče... upam da ne bo kaj narobe zarad tegauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
14.7.2009 14:39:03   
muca*maca
Helou!

ŽABAR: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=gostilna+pri+%C5%BEabarju&tab=maps&hpage=web

ne morte zgrešit.

23.7.2009 ob 16h - sladoled- meni zelo ustreza. Tako, da pridem!!! Zgleda, da nas bo kar nekaj user posted image user posted image user posted image

Danes se grem pa po službi kopat, tralalala ... na enega redkih ljubljanskih bazenov! user posted image  Moje dete se veseli, kadar mami plava, ker potem tudi detece lažje plava user posted image user posted image user posted image

Brca pa tako, da je kar neverjetno! Vsak dan bolj in vsak dan več. Se tako prekopicava in premetava noter, da je joj!

Pa-pa
user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 14.7.2009 14:40:13 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
14.7.2009 14:41:58   
katrin***
boob, Februarka08... hvala za lepe želje, sam bomo pol se še bl veselil, ko bomo oceno izvedeliuser posted image user posted image user posted image

boob...ja, le zakaj Jane Slalom, čeprav mi tista košara (ala lupinica) ni čisto preveč všeč. No, bomo sprobale, če gre v mojega P206 pa bomo pol vidl kako pa kaj. Za sladoled pa lahko tudi jaz pelem, ni problema, se bomo zmenile, če bodo frajle povedale kdaj in kjeuser posted image . Februarka.. ti kar pripelji svoje s sabo, bo bolj luštnouser posted image

RAvnokar sm zvedla, da je v Monfalkonu GT3 in Jane Slalom 699evrov user posted image  Sm kr žalostna ratalauser posted image

se slišimo

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
14.7.2009 15:02:46   
boob
katrin, ne sej ne, to sm sam jst zaj...  drgač se dobi lupinico posebej in košaro posebej pa je taka cena. Itak da je bolš če je posebej pa še lažje je. zato sm jst dokupla sam še lupinico.
Vidva kar pridta kašn večer, moj je zdej itak doma, ker je M na dopustu user posted image user posted image user posted image   kok je to fajn. . .sva itak vsak večer doma tako da vabljena.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

IME ZA FANTKA
podica2

NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?

Lovro (21%)

Svit (14%)

Izak (11%)

Vid (20%)

Enej (30%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!