|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.7.2009 20:48:13   
teta beta
Kaja, vse najboljše tudi od mene oz. od vseh nas!!! Veliko zdravja, slinastih poljubčkov, vriskanja, obraz namazan s čokolado in veliko toplih objemov in crkljanja!!! Da si dobila dobro torto, pa sploh ne dvomim.

Ja, mi se tudi približujemo. V nedeljo bomo imeli piknik pri Jami Pekel, upam, da bomo imeli lepo vreme. Drugače pa Daša preživlja počitnice kar v redu, edino včeraj smo imeli malo problemov. Pa sploh nisva tisti dan bile veliko skupaj, po jutranjem sprehodu je bila na obisku pri sosedi 2 uri in potem je taista soseda prišla še k njej za kakšno uro (8 let), potem ko je šla, se mi je pa Daša najprej nekaj zlagala, pa sem ji dala večkrat možnost, da mi pove po resnici (in ve, da sem bolj huda če laže, kot to, kar naredi) in si je prislužila dan brez igrač, samo knjigice in barvice oz. pač risanje, nato po kosilu, ko sem skušala dati Janoša spat, me je pa prav izzivala s premetavanjem po postelji in z ne-biti-tiho, da mi je po nešteto opozorilih dojadilo in je dobila še dva dneva brez obiskov, ne sme ne ona tja, ne soseda sem. Drugače pa še vedno hodi na plavanje in je super, ker je ponavadi sama tam ali pa sta dva in ful odnese od tega, zadnjič v petek je preplavala kakšna dva metra kravl v velikem bazenu, pa včeraj je bila tudi skoz v ta velikem bazenu, samo na koncu v tamalem s tobogani. Večje razdalje ne zmore, ker je to največ, kolikor ima sape, še ni tako daleč, da bi vmes tudi dihala user posted image .

Zadnjič smo imeli tudi prvo delovno akcijo za našo hišo user posted image . Moj oče doma na dvorišču dela na veliko in je podrl (med drugim) staro uto in sva midva v nedeljo spravljala na kup stare opečnate cigle, ker si je moj zamislil, da bi imela iz njih narejeno potko. Pa če jih bomo spravili dosti ven, jih lahko porabimo tudi noter, mogoče v kuhinji ali za kak kamin ali mogoče kak velb, še ne vem.

No, tako, toliko od nas zaenkrat. Se še kaj oglasim ob priliki. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
7.7.2009 21:25:12   
pety78
Hvala za čestitke. Torta je bila super....Direkt iz Špara. user posted image Ena taka tini mini čokoladna, sam tolk, da smo svečko upihnili. Sva ji zjutraj z Vidom pela Vse najboljše, naju sploh ni šmirglala, ampak je kar TV gledala, ker so ble risanke. user posted image Smrkljica mala.

Je dobila pa tricikel.

Aja, torta bo...domača...ampak šele v nedeljo. user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 21:52:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4528
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 22:34:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
7.7.2009 22:40:42   
Pia67
Oh, f... jaz sem čisto out iz dogajanj septembrk 2005. Razlogi sledijo spodaj, danes imam začudo vse pobožne želje izpolnjene, po ogledu Daulagirija na TV (oddaja o SLO alpinizmu), še malček interneta user posted image ...

Najprej čestitke Kaji za 1. svečko user posted image , sem zadnjikrat modro razmišljala koliko mesecev šteje, pa me je čas čisto povozil...user posted image

Potem eno pridušanje Tažani za pogum, da ne izpusti priložnosti. Lej nimaš kaj izgubit, vse si naredila, tisti zagovor je samo formalnost, če boš tako govorila na zagovoru, kakor nam modro postrežeš z nasveti iz prve roke, se ti ni za bat. Jaz sem pravzaprav mislila, da je diploma že za tabo. In pravzaprav je. Predstavljaj si dan po tem in bo. Dajmo punca !!!

Valla spraševala si me glede avtogeni treninga. Dala sem skoz tečaj, ki ga ima psiholog nekaj atletov (zdaj ne bom delala reklame), dobila sem nekaj napotkov in potem ostane samo delo na sebi in bližnjih. Otroke je enostavno sprostit in umirit z običajnimi napotki, ki jih najdeš v vsaki knjigi, je pa vsak človek zgodba zase. Jasno pa je najprej treba poizkusiti na sebi, potem pa, saj veš. Mislim pa, da ti zadeva gotovo leži, če ne drugega, tvoje vedenje o jogi, meditaciji itd.
Tudi jaz sem razmišljala, da bi Nino peljala na Ice age 3, skupaj sva gledali delček 1. dela, pa jo je kar pritegnila. Bova videli. Hvala za idejo kaj narediti z otrokom v teh nestanovitnih dneh.
In sedaj še glede moje zgornje opazke, da sem vesela, da mi je uspelo prit do neta. Po enotedenskem življenju brez otroka (mimogrede, namesto v sredo, sem Nino pričakala šele v soboto, vsa na trnih kako bo), sem padla v drugo skrajnost. Nina se me drži kot klop, da grem na WC, terja nekaj minut pogajanja, da ne greva skupaj, tako, da je vsak obisk vrta v teh deževnih dneh prava pustolovščina brez joka in vpitja mami, mami. Danes, ko sem zjutraj krmila kunce (Nina je še spala), se je priplazila v sami pižami in škornjih, privlekla je vrečo suhega kruha in na moj presenečen pogled, je odgovorila, da sem jo pustila samo in jo ne smem več. Vreča je bila le izgovor, ker sva nekajkrat skupaj predebatirali, da ne moreva vseh zadev delati skupaj.
Skratka, po eni strani sem vesela, da je otrok malo bolj samostojen, po drugi strani pa "pucam" posledice. Tako, da bo do skoraj konca avgusta Nina kar doma, ta teden sem jo itak odjavila, ker je bilo tako prvotno dogovorjeno s strani CSD, pa se je vse skupaj postavilo na glavo, potem pa se začne pravo dopustovanje (Nina ne bo v vrtcu) skoraj do konca avgusta. Upam, da sfolgam z vsemi naročili, če ne drugega, bova pa skupaj. Je prav simpatična pomagačica, zadnjič je presenetila neko gospo, ki je prišla po sadike in ji naštela zelišča na vrtu. Ženska ima težave z venami na nogah, pa ji je mala kazala gabez ob kompostu, naj si ga skoplje, ker to dela tudi mami user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
8.7.2009 8:24:17   
tažana
kaja:vse najboljše za rojstni dan.

Danes imam Katko doma. Drugače jo vozim za kakšne 4 ure v vrtec- da grem vmes lahko zrihtat mami pa doma na hitrco mal pospravim, danes pa je tako vreme, da bo v vrtcu dolgo- medve pa bova šli mogoče na kratek sprehod po dežju. Se moram mal sprehodit. včeraj mi je v hrbtenici mislim da en živc stisnil tako da mi kar noga kleca. imam občutek, da mi bo sprehod pomagal. bomo videli.

Moram it, me možek preganja iz računalnika...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 9:14:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 4532
8.7.2009 13:33:42   
Nika v službi
Kaja, Kajica, mala frajlica - vse najboljše! Upam, da ti je Šparova torta teknila, sicer pa čuvaj prostor v trebuščku za ta pravo, slastno mamino torto v nedeljo!

Teta beta, držimo pesti za ugodno vreme za vaše nedeljsko praznovanje. Enoletniki, ojej, kako čas beži, no.

In praviš, da Daša plava že pravi kravl al kako?! A z rokavčki, šlaufom, brez vsega? Daj, napiši tole malo bolj natančno. Ker - kot sem že omenila - jaz razmišljam, da bi Niko dala v plavalni tečaj na jesen. A bi še kdo bil kandidat za G-rego? Saj vem, da vam je Lj. verjetno večini od rok, pa vendar - vprašat ni greh.

Projekt "hiša" sem vam je tudi začel dogajat. Lepo, lepo. Naj le uspešno napreduje in seveda, ko bo kaj videt, lahko tudi prilepiš kakšno slikico. Rojevanje novega doma je vedno zanimivo gledat. Meni ena poslovna partnerica s Češke tekoče pošilja slikovna poročila o gradnji njenega domeka in je res krasno videti, kako raste hiška...

Valla, tudi vi ste začeli s kinom, opala. Mi smo glede tega čisto zadaj.user posted image  In verjetno tudi še nekaj časa ne pride v poštev, bi rekla. No, mogoče, če bi vrteli dirko F1 ali Rorija...user posted image  Mimogrede, a sem vam že povedala novico tedna - kupujemo DVD! Ja, z udarcem strele se dokončno poslavljamo od našega starodobnika (še na VHS kasete) in zdaj počasi ogledujemo DVD-je. Poudarek je na počasi. Itak je tudi videorekorder že nekaj mesecev počival, si že dooolgo nismo ničesar pogledali. Je pa pozitivna stran tega, da bom omaro končno spodobno pospravila. Imam plan pometati stran čisto vse VHS kasete razen tistih od najine poroke ter mojih pevskih nastopov. Te bom prenesla na DVD-je, ostalo pa v koš. In potem, tam enkrat konec leta, vas bom poprosila za kakšno risanko.user posted image

Pia, lepo si napisala Tažani. Jaz ne bi mogla bolje, zato se podpišem pod tvoje stavke. Go, go, Tažana!

Kljub težavam, s katerimi se soočaš po vrnitvi Nine s počitnic, pa imam občutek, da se je obema oddih prilegel. Je tudi Nina uživala, kaj? Ti je odporočala, kako je bilo? Predvidevam, da sta zdaj tudi z tatijem zadeve uredila.user posted image user posted image

Ti, kaj pa se naredi s tem gabezom? Moja mami ima tudi težave z venami.... Se priporočam za nasvet. Kje, poleg tvojega vrta, pa dobim to stvar? Sorči, tukaj sem res čisti luzer....

Nika ima pa jutri zadnji dan vrtca, nato pa mesec in pol počitnic. Včeraj je z navdušenjem izbirala darila za svojo vzg. Branko (glavna vzg. Teja je že na porodniški), pa za nadomestni Mojco in Tamaro. Zvečer sva pisali sporočila zahvale, risali, pisali, krancljali... , jutri pa vse skupaj odnese, se poslovi in žuuuur! Se že zelo veseli.

A sem vam povedala, da je moj oče prodal svojega Clia (imenovanega Dizi)? Saj veste štorijo - ta je pa res že čisto čisto zadnji, ne bom več menjal, je rekel že pred leti, pa je vmes še 3 zamenjal. In zdaj spet. Nepoboljšljiv je. Zdaj imam dokončno potrditev, kje so se vzeli moji geni in navdušenje nad avtomobili. Če oče pri 72-ih letih z navdušenjem sede v vsak avto, ki ga Tomaž pripelje domov na test, pa ne bom jaz pri svojih rosnih 39-ih.user posted image  In zdaj imamo zmešnjavo posebne vrste. Oče in mama sta uradno brez avta, vozita pa Niko v vrtec, pa po raznih opravkih in na kavice tudi rada hodita. Za to potrebujeta prevozno sredstvo. Midva s Tomažem avto tudi seveda rabiva za v službo. Tomaž ima službeno vozilo, ki pa ga lahko dobi popoldan in ga mora nazaj vrnit zjutraj, zato smo začasno dali najin avto očetu, midva pa se voziva s Tomaževim službenim. Dobava novega Clia je planirana za sredino avgusta (če nam po VIP-u ne uspe avta dobiti prej), tako da se bodo babi, dedi in Nika tudi v Strunjan verjetno odpeljali kar z našim avtom. Še dobro, da imamo Tomaža, sicer bi bilo kar zanimivo brez avta...

Naredite si lep dan kljub dežju!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4533
8.7.2009 15:29:14   
ninocka
Dober dan!!

Samo je sel lih po velikadva v vrtec, Lian spi (itak, ko ga je celo noc zuraluser posted image ), pa sem si vzela 5 min casa za RR.

Evan in Ruben sta ta teden v drugem vrtcu, ker je njun julija zaprt. V ta vrtec, v katerem sta zdaj, sem pa daljnih 30 let nazaj jst hodila user posted image Je rekel Samo, da se verjetno ni v njemu nic spremenilo user posted image
Sicer pa sta v vrtcu samo se ta teden, potem sta pa doma. Naslednji teden uzivamo se vsi skupaj, potem bomo pa sami. Sploh ne morem verjet, da bo takrat ze skor konec julija, vreme je pa za popi... - nimam pojma, kaj naj delam z njima, ce bo skoz tolk scalo.
Pa se brez avta sem, niti mi ni nekam ful za hodit se...

Sem pa razmisljala, da bi tud Evan sel naslednji teden en dopoldne v kino s Samotom, en pa v atlantisa plavat. Sploh ce se misli tole dezevje nadaljevat.

Drugace smo pa OK, Evan ma neke svoje izpade, pa ko je treba spat se vsi trije naenkrat derejo in pol ne ves koga bi prvega pomiril user posted image , ampak drugace pa ni krize...Lian je pridobil na tezi, v petek se prvic kopamo.
Ko je se bilo "lepo vreme", smo bli tud zunaj - sicer samo pred bajto, ker za sprehode pa se nisem. Ful se hitro utrudim, ze samo to, da grem gor in dol po stengah, ko nesem perilo prat, me cist utrudi in diham kot slon.

Nika, jst bom tud verjetno Evana vpisala na tecaj plavanja, ampak na DIF. Letos ga moram pa res nekam vkljucit cez zimo. Nika, ko boste kupovali DVD, ti priporocam, da vzames takega, ki ima se vhod za USB kljuc.
Tazana, jst sem mela ta pas (posodila Anja) in mi je ful pomagal. Proti koncu ga niti nisem vec nosila, ker se mi je zdel, da se mi je trebuh zaradi pasa dvignil in mi ni potem vec tolk dol pritiskal. Tist zivc - to je pomoje isais. Men se je tud to nardilo in mi je noga klecnila in sem kar "padla". Me je v sluzbi se enkrat sodelavc ujel.
Valla, men se ne zdi Lian nobenemu podoben. Bi mogla pa slike  pogledat za nazaj...Tud Ruben se mi recimo ne zdi nic podoben Evanu, ce pa gledam slike od Evana iz iste starosti, sta si mi pa ful podobna...user posted image Ja Ruben je pa cist blond ratal, pa ful ma skravzlane laske. Bi ga mogla postrizt, ker mu je vroce, pa se ne morem pripravit, da mu odstrizem tiste kodrce. Je en mali goldilocks user posted image
Aja, pa s samotom gledava eno novo nadaljevanko - Mentalist. Priporocam user posted image
teta beta, jupi za hisko user posted image user posted image user posted image Pa upam, da se tole vreme unese, da boste meli lepo nedeljo za praznovanje. A Dasa pa ze kravl plava...vau...user posted image user posted image user posted image

Pia, sem te ze hotla vprasat, kako se je mela Nina na morju. Glede navezanosti - pri nam je ze neki casa tko, da je Evan ful name ratal navezan in mora vse mami delat.
Pety, anic vaju ni smerglala user posted image user posted image user posted image Ti, ti Kaja user posted image user posted image Kako je pa navdusena nad triciklom?
Uh, jst sem mela pa vceraj neuradni PDP.

Nic, sibam...pa da ne boste mislile, da delat...grem lezat pred kavc user posted image in cakat da skrata prideta domov.
Potem bomo pa pizzo pekli, si jo je Evan zazelel. Ma spet teden, ko ful je user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
8.7.2009 16:38:28   
benika
Kje, poleg tvojega vrta, pa dobim to stvar? Sorči, tukaj sem res čisti luzer.

Pri Justuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4535
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 10:00:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
9.7.2009 13:32:01   
tažana
Samo iz vrtca izkušnje ti lahko povem user posted image . Ni razlike ali so gatke ali boksarice samo, da niso to tiste široke boksarice ampak oprijete.
Katarina ima že od samega začetka nekaj boksaric v svoji garderobi pa so mi super.

Neposredna povezava do sporočila: 4537
9.7.2009 15:51:04   
Nika v službi
Fantki, ki jih poznam, nosijo oboje, klasiko in bokser hlačke. Se pa absolutno strinjam, da naj bi bile tiste, oprijete, ker sicer znajo tiščati. Tudi moj Tomaž nosi večinoma samo oprijete bokserce.

Jaz sem tudi Niki nakupila nekaj bokser hlačk in ji prav fajn na ritki stojijo.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
9.7.2009 22:17:08   
spelka12
Mal sem uzadej ampak - draga mala Kaja vse naaaaajboljše za tvoj 1 r.d.
tažana a si se pas že naučila namontirat? Ja glede šobca se pa lahko zmenimo. AMpak pol avgusta, julija bo pomojem itak skoz dež.
nika in benika vidim, da ste res ful užival. Sej jest bi šla tud, ampak mi bazeni nekej ne dišijo zarad različnih bolezni, ki jih lahko fašeš tam.

Ustnica je že zdrava user posted image , tko da zdej samo še čakam, da me pelje na kruhke. Danes sem bila pri frizerju in sem po 10 mesecih spet lepa v glavouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4539
9.7.2009 23:28:17   
doroteja23
Kaja vse naj, naj pa da te bo mamica ubogala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 14:20:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
10.7.2009 19:50:00   
teta beta
Oh, valla, a tako hudo je? Naš Janoš ni imel skoraj nič, pri prijateljici je pa isto najprej imela hčerka (4), nato pa še mali in je imel piko pri piki, res hudo obliko. Bil je pa takrat star mislim da 5 mesecev.

Naslednji teden pa razmišljam, da bi Dašo peljala malo na izlet, bodisi v belo mesto Ljubljana k Brunarici, npr., bodisi v Prešernovo mesto Kranj, kjer je baje eno fajn igrišče Gibi-gib. A katera pozna ti dve lokaciji, a so fajn, a se splača it, a srečaš tam kakšno septembrko 2005? user posted image V torek ne, drugače pa mi je načeloma vseeno, kateri dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4542
10.7.2009 20:18:16   
spelka12
teta beta v pon. ali sredo se ti lahko pridružim, če bo zdravje ok. PA še vrooooče napovedujejo tko da....... ( aja v prešernovem mestu mislimuser posted image )
valla ja bogi mali no. A tko hude so tudi lahko user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4543
13.7.2009 7:50:08   
Nika v službi
Valla, kako ste preživeli vikend, je Tilen bolje? Ti revček, no.

Teta beta, bi bila zelo vesela, če bi se uspeli zagledati, ampak jaz med tednom zelo težko, ker imamo zdaj v času dopustov in tik pred dopusti pravo norišnico. Meni bi zelo ustrezala sobota, kadarkoli in kjerkoli, za ostale dni pa name raje ne računajte. Če že, potem precej pozno popoldan. Verjetno pa si ti imela v mislih dopoldanski čas, a ne?

Pri nas je vikend spet minil v veliki dinamiki - v soboto smo bili na letališču (mi3, Sara, Manca, Nataša, ata, mama je pa doma klekljala), včeraj pa smo mi3 spoznavali lepote domovine: Lipica, Štanjel, Nova Gorica, Most na Soči. Ful je bilo lepo, v Lipici imajo luštno igrišče, pa konjičke lahko jahaš (no, mi smo bili tam ravno v času pavze, zato smo jih samo gledali), Štanjel je itak krasen (sem se želela vrniti tja, odkar smo bili tam na službenem izletu), da o Mostu na Soči ne izgubljam besed.

Še 8 delovnih dni do dopusta!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
13.7.2009 10:11:35   
Nika v službi
Ninočka, ti si pred časom omenjala izlet na Rakitno, če se ne motim. A lahko poveš kaj več - kaj je gor, igrišče, lokali... kaj vse se da tam delat? In katera je najboljša pot do tja.

Hvala.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4545
13.7.2009 10:51:52   
pety78
Teta beta, jaz ti priporočam Gibi Gib. Res je fajn tam. user posted image Pa v sredo se zna vsaj ena septembrka tam potikat. Z dvema mulčkoma. Lahk pa prideš tudi v Tržič, če ti je ful naporno, ti z veseljem odstopim spalnico z zakonsko posteljo, imamo še prenosno posteljo, pa lahko prespite pri nas.

Neposredna povezava do sporočila: 4546
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 20:28:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
13.7.2009 21:53:02   
teta beta
Jaz bi se raje za sredo odločila, da se ne bi potem mi odločili in za vikend vključno s petkom kam šli, potem pa bi vse padlo v vodo. Saj najbrž ne bomo, ampak z a vsak slučaj. Pa drugič, do septembra je še dolga... user posted image Pety, jaz bom poskusila priti čimprej dopoldan, da ne bo še prevroče. Te bom poklicala, pa seveda tudi za navodila, kam iti. 

Neposredna povezava do sporočila: 4548
14.7.2009 7:45:18   
tažana
OJ jaz bi tudi prišla pa imam mal ovir. Sem brez avta oziroma si tudi ne upam preveč vozit. V nedeljo me je namreč zagrabil išias in imam težave pri vstopu in izstopu iz avta user posted image . Tudi gibljivost je zelo okrnjena. user posted image Sicer je sedaj že bistveno bolje (lahko sama hodim in grem na WC user posted image ) Ampak se premikam čisto počasi, da mi spet kaj ne škrtne zadaj- ker boli ko user posted image .
moram it danes mal nosečniški koledar pregledat, kaj me še čaka, ker tole rundo pobiram očitno vse neprijetnosti. Dobro da imam še dva meseca, da si bom lahkko vse razvrstila user posted image - mal črnega humorja v teh sončnih dneh. user posted image

Aja pa še po injekcijo moram v ZD v sredo, pa mi to najmanj 1 uro vzame.

Neposredna povezava do sporočila: 4549
14.7.2009 9:14:07   
ninocka
JANOS, VSE NAJBOLJSE ZA 1. ROJSTNI DAN IN DA BOS USPICIL VELIKO LUMPARIJ SESTRICI, MAMICI IN OCIJU user posted image !!!!! user posted image user posted image user posted image

Se opravicujem za zamudo, sem hotela ze v nedeljo cestitat, pa mi RR ni delala, vceraj pa nisem imela casa in sploh do racunalnika nisem prisla.

teta beta, kako set praznovali v nedeljo? Dej kaksno slikico Janosa objavi, me prav zanima, kako se je kaj spremenil od kar sme ga nazadnje videla (za RD pingvinckov).

S Samotom in Linaom gremo jutri v Avstrijo - v toysa greva po tramploin, ker je tam 100 EUR cenejsi, kot pri nas, pa se v ikeo bova skocila. A slucajno katera kaj rabi od tam?

Vceraj smo sli pogledat Bogensperk, ampak je bil zaprt (notranjost). Od zunaj mi je bil pa ful vsec. V cetrtek gremo pa se Sneznik in predjamski grad pogledat, potem se bova pa odlocila, kje bo poroka. Morva resno zacet migat v tej smeri, ker imava samo se 4 mesece user posted image
Danes gremo pa v ZOO, samo da Samo pride domov, ker je sel neki avto prat.

Sibam, se je Lian zacel oglasati z lacnim jokom user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?