|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
2.7.2009 14:04:46   
Nika v službi
Če govoriva o Atlantisu, mi itak pridemo ponavadi okoli 11:00 in smo tam do večerje, torej do max. 19:00. Vedno vzamem celodnevno karto, ker se najbolj splača (a ne, Benika?).

Po moje sploh ne bi smel biti problem, dopoldan znesete kuhinjo ven, potem pa prideš... Notri je itak tudi restavracija, tako da glede prehrane ni blema.

Benika, se pridružiš še ti?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
2.7.2009 20:39:23   
tažana
čer.
Sem rekla že pol ure nazaj da grem ležat pa še vedno tukaj visim user posted image .

Imam eno vprašanje. A je katera nosila nosečniški pas? Mene bo kmalu trebuh naokoli nosil, namesto jaz trebuha. Sicer sem malo brala da sploh ni priporočljivo, tako da se sploh ne morem odločit. Ali ga je katera imela oziroma ga ima doma (mogoče za posodit user posted image ).

sedaj pa res grem vodoravno drugače bom lahko hrbtenico pred spanjem na nočno omarico odložila user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
2.7.2009 20:52:21   
Nika v službi
Tažana, jaz sem po porodu imela nekaj časa težave s kolki, ki so bile bojda posledica razširjenih kosti medenice zaradi poroda. Me je precej bolelo in so mi svetovali nek pas, ki ga imam še doma nekje, vendar ne vem, če je to ista zadeva. Je tak širši na ježka, moj je precej velik, ker sem pač obilna, tako da ne vem, če bi ti bil sploh prav. Lahko pa ga poiščem, pa ti ga poslikam, pošljem slikico in če je to to, ti ga pošljem po pošti.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 22:24:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4504
3.7.2009 15:54:31   
spelka12
tažana dobiš jih v sanolaborju pomojem, al pa v kakih takih lekarnah. Pa če ga nimajo ga naročiš v svoji velikosti. Jest bi ga lani mogla imet zarad dvojčkov. A te ful križ boli? Kaj pa trebuh?
nika ah šema, nč se sekirat. Sam k mam res občutek, k da sam simuliram, ostale pa skrbi pol user posted image . Plavanje, jest bi šla tkooo plavat, pa res ne upam. Bazeni mi pa sploh ne pašejo.
2ursae uživajte na morju, držim pesti za sonce.

Prejle sem skuhala puding, zdej se mi pa vrti. Tale vreme me čist zdeluje. A katera od vas hodi na Šobec? Me zanima, kako je tam za kopat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
3.7.2009 16:16:58   
tažana
ojla.
Špelka a to je po velikosti? user posted image
ja križ in cela hrbtenica me strašno boli- posebaj proti večeru. zato zvečer, ko se enkrat uležem ne vstanem več user posted image . trebuh je pa uredu- otrdeva mi nič ne oziroma magnezij pijem in to je to. Samo občutek imam da se bom čez en mesec na nos prevrnila user posted image . Sem primerjala trebuh zdejle pa takrat ko sem šla katarinco rodit in sem ugotovila, da sem tam- tam user posted image .
evo slikce če te zanima: prva je od Katarine drugi dve pa od srede.

http://www.moj-album.com/uredi/anazat/15407083/

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
3.7.2009 16:29:17   
pety78
O, mama mia Tažana, pa ti se boš res na nos prekucnla. Daj si eno utež na hrbet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mater si dobra, ej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
3.7.2009 17:04:28   
tažana
kaj pa naj... v 14 dneh sem se tako razlezla da je kaj user posted image . Pa še skoraj cele 3 mesece imam do konca. Sedaj iščem nosečniški pas čez en mesec bom pa samokolnico user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
3.7.2009 22:15:40   
benika
Lubi Jezus tažana, ti se boš prevrnila kot hloduser posted image A veš da se mi prav smiliš, reva uboga. Definitivno si nabavi nosečniški pas. Imajo ga tudi v BC znamke La Vie. 

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
3.7.2009 22:16:12   
benika
Pety, a se pol vidimo jutri v LJ?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
   [Brisano sporočilo]
4.7.2009 10:21:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
4.7.2009 11:05:10   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pety, a se pol vidimo jutri v LJ?

Ej, ne bo mi uspelo. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
4.7.2009 11:17:03   
ninocka
Evo mal slikic, kako se imamo user posted image

Tega zajcka sem dobil za darilo do bratcev user posted image
user posted image

Odhajam domov
user posted image

Mami,lej dojencka
user posted image

Lian Neo
user posted image

Trije musketirji
user posted image

Moj, moj Lian
user posted image

Cmok od velikega brata
user posted image

Tamala dva user posted image
user posted image

Panckamo
user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
4.7.2009 13:19:07   
tažana
oh kolk ste luštni user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
4.7.2009 21:02:21   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

ojla.
Špelka a to je po velikosti? user posted image

jup S M L in XL. No vsaj ti pasovi za podporo trebuha in križa so. A si ti mislila tiste pasove, k so zdej moderni, k nekej gor piše, pa malo podpirajo trebuh? Te pa najdeš povsod po internetu, samo podpora je bolj tko tko.
Sem pogledala slike. Jao, pa maš res že velikega. Pol pa jest nekej jamram. Jest bi vsekakor kupila tisti pas. A otrok je pa normalno velik? A čist naprej nosiš? Meni je zadnjič rekla, da mam posteljico čisto zadaj pa ne vem, kaj to pomeni?
ninočka kolk je mali lep user posted image user posted image . Pa tiste slikce z bratcema user posted image .
nika in benika sta uživali v atlantisu, a je bilo dobr? Mata kake slike?

Moj je na hokeju dobil udarec s palico in ma prebito ustnico pa božček ne more jestuser posted image . Zdej pa ne morva na kruhke, pa na pico, pa na ribeuser posted image . Pa tolk se mi pica lušta.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
4.7.2009 21:14:39   
benika
Mata kake slike?

Seveda imava, ampak jih pokažem samo, če mi dostaviš picouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
4.7.2009 22:13:13   
benika
Evo, malce za lušte delat

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
5.7.2009 12:07:21   
tažana
oh kok ste uživali. Tudi jaz še nekaj dni sanjam o plavanju ampak pri meni traja realizacija kar nekaj časa user posted image .

Špelka:
Ma glede pasov ne vem niti kaj je dobro. ko sem po internetu brskala mi itak vrže ven samo te k neki gor piše. Ampak tisto se mi zdi tako vroče user posted image - Že sedaj ne prenesem tistih hlač ki jih imam čez pas. Za tistega drugega pa si sploh ne predstavljam kako ga namontiraš. Zaenkrat imam v planu, da počakam do petka ko imam G pa jo bom mal povprašala.
Ja drugač pa nosim čisto spredaj. na vseh ultrazvokih mi pravijo da se velikost popolnoma ujema s tedni- ampak jaz imam občutek da je velikan user posted image .

No toliko zaenkrat... grem ker mi iz kuhinje nekaj smrdi user posted image . Danes nekaj na pamet delam ampak imam vedno večji občutek, da bomo pristali kje zunaj na kosilu. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
6.7.2009 8:43:20   
Nika v službi
Dobro jutro! Srkam kavico in si ogledujem slikce...

Ojej, ojej, Tažana, tale tvoj trebuh je pa res kot žoga. A ti pošljem jaz tisti moj pas? Saj če ti ne bo ustrezal, ga lahko skrajšaš... Sporoči.

Špelka, v Šobcu sem bila jaz v otroštvu nekajkrat. So tja hodili neki sorodniki in smo jih šli parkrat obiskat. Spomnim se, da je bilo fajn, notri je bil tudi nek bazen, pa vse je bilo ful lepo urejeno... Zdaj pa nisem bila tam vsaj že 25 let.
Je ustnica pri tvojem dragem že kaj bolje? Pa mu pizzo zmiksaj, pa bo.user posted image user posted image  Sem zlobna, kaj?

Ninočka, kakšni cukrčki. user posted image user posted image user posted image  

Benika, hvala za fotoreportažo. Ja, v Atlantisu je bilo spet luštno, Nika kar ne more pozabiti, kako je tunkala Edota. Edo gor, pa Edo dol - čisti hit je tale tvoj dragi.user posted image

Mi smo pa včeraj spet skočili na Pohorje, tokrat smo vzeli s sabo še ata in mamo in bilo je ZELO zabavno. Mama je namreč bolj "zajec" za leteče in viseče zadeve, tako da je bila že vožnja navzgor z gondolo pravi podvig. Se skoraj ni upala dol gledat, klopco je pa tako stiskala, da sem mislila, da jo bo zdrobila. No, po luštnem dnevu na vrhu Pohorja, se mi vračamo nazaj dol, v gondolah ista posadka - Nika, mama in jaz ter ata in Tomaž v svoji gondoli. Si mahamo, ogledujemo, klepetamo, ko se zadevščina kar naenkrat ustavi. Mamo je skoraj kap, ko smo močno zanihali najprej nazaj - naprej, potem pa še gor - dol. Mi smo bile čisto brez vsega - nahrbtnik je namreč nosil Tomaž, tako da nam pač ni preostalo drugega kot čakati. In smo čakali in viseli dobre pol ure! Niki je bilo zabavno, ker je ona itak usekana na gondole, mama je pa sedela čisto pri miru od strahu, jaz pa sem vrtela jezik, da sem preganjala strah. Potem je že Nika začela malo sitnariti, češ kdaj bomo, nekajkrat so gondolo očitno poskušali zagnati in so nas celo malo nazaj gor povlekli, ampak smo znova in znova obstali na mestu. Končno se je tudi ta naša odisejada končala, saj se je gondola premaknila in smo srečno prispeli v dolino. Jaz sem tistega strička spodaj potem vprašala, kaj se je zgodilo, pa je rekel samo, da so tu spodaj nekaj zabrkali.

Po prihodu smo seveda potrebovali svež zrak in kavico, zato smo se odpravili v znamenito Pohorsko kavarno, nato pa se zapeljali še do centra Maribora in se sprehodili po mestnem jedru.

Na poti nazaj nam je Nika zaspala v avtu (smo šli vsi skupaj z Grand Scenicom) in se sama od sebe zbudila na ovinku pred Depalo vasjo. Timing u nulo!user posted image  V Depali vasi smo potem še povečerjali, poklepetali še z Klemnom, Sonjo in Natašo, počohljali Puhka (mucek), Lumpija (kuža) ter Lizo (pujsika) in se ob pol devetih odpravili domov. Ob devetih je madam že spala.user posted image

Sedaj pa odštevamo dneve do našega dopusta - še 13 dni, če štejem samo delovne dneve. Juhej, gremo delat, da bo prej minilo.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
6.7.2009 8:53:24   
tažana
nika sem ravno danes dobila en sms, da mi ga ena lahko podari, pa grem pogledat kako je... če bom rabila ti pa sporočim (še preden odhitite na morje user posted image - kok sem vam fouš user posted image )

špelka: na šobcu je ful luštno. Samo precej drago pride vse skupaj (parkirnina, vstopnina). eno leto vem, da je bila parkirnina in vstopnina zastonj, če si se učlanil v njihovo kulturno društvo user posted image . ampak sedaj pa ne vem. drugače pa tudi mene mal mika tale šobec user posted image . Mogoče se kdaj zmenimo...

Neposredna povezava do sporočila: 4520
7.7.2009 9:42:15   
tažana
no evo včeraj sem dobila pas od la vie. pa ni un ki je čez cel trebuh ampak samo ta elastični pas. Sedaj bom pa videla kako to funkcionira- mal mi je neudoben (al pa ga naštimat ne znam, ampak kakor pravijo vaja dela mojstra).

Danes sem že zgodaj začela z dnevom in sem se šla že navsezgodaj spopadat z mojim največjim strahom (faks user posted image ) Sem bila v Ljubljani, da bi jo oddala pa jo seveda nisem mogla, ker moram najprej mal plačat- prav mi je kaj pa čakam toliko časa user posted image . prav neprijetni občutki me preganjajo zaradi teh stvari. očitno sem prava reva in si ne upam strahu pogledat v oči!!!

No ja pa grem k prijetnješimi stvarmi- grem likat user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
7.7.2009 10:46:29   
Nika v službi
Tažana, a to si ti diplomsko oddala (oz. hotela oddatiuser posted image ) ali kako? V čem je točno težava? Malo sem izgubila štreno, sorči.

Pas, vsaj tisti, ki ga imam jaz, tudi ni čez cel trebuh, je kakšnih 15 cm širok, saj po moje je tudi moj od La Vie, sem ga takrat kupila v BC, če se prav spomnim. Jaz niti ne vem, da obstajajo tudi taki čez cel trebuh...

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
7.7.2009 10:57:50   
tažana
nika: saj ni nič čudnega, če si se zgubila glede mojega faksa. ja hotela sem oddat že tiskano diplomo (ki jo imam že od septembra doma pa si nisem upala na faks user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4523
7.7.2009 13:53:03   
ninocka

Kaja, vse najboljse za 1. rojstni dan!!!!

Eno super zabavico in pa veliko daril in poljubckov. Pa upam, da ti je mami spekla eno superfajn torto user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
7.7.2009 20:36:46   
benika
Miška mala, vse najboljše za rojstni dan, da boš še naprej čist mal nagajala mamici in atiju pa da ti bo bratec prinesel eno super darilo.

user posted image

Pety, čestitke tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?