Nika v službi
|
Joj, saj ne vem, kje naj začnem, sem malce v zaostanku... Teta beta, Janoš je pravi lepotec, kakšne očke, modrina, da se potopiš vanjo. Punce, ojoj, pogubno bo tole! Ninočka, dobro nakupujte in lep dan si naredite. Hvala, jaz ničesar ne potrebujem iz Ikee. Valla, Pety, takle trampolin ima sosedov Luka in pri njih tudi stoji praktično celo sezono zunaj. V začetku je bil hudo aktualen, Nika se je zelo rada pustila povabit na skakanje, zdaj pa ni več tako "in". Pri nas nimamo primernega prostora (razen na vrtu ), če bi pa imeli dovolj prostora, bi ga verjetno kupila. Valla, super, da se stanje s Tilnovimi noricami izboljšuje, konec tedna boste že nared za potepe... Tažana, išias, auč. To se fasala jaz zadnje 3 tedne pred porodom in se raje ne spomnim, s kakšno težavo sem se vlekla. Ubožica, no, tebi se pa res nalagajo nove in nove preizkušnje. Upam, da tale zoprnija čimprej popusti, ker so bolečine neznosne. Pety, a kar v Legoland jo mahnete? In kar brez nas? No, ja, če nas boste že prehiteli v tej dogodivščini, pričakujem zelo podrobno poročilo po vrnitvi. Mi imamo to v planu že kar nekaj časa, pa nekako ne najdemo pravega termina, da bi realizirali. A boste spali v vasici? Jaz pa spet sprašujem, če ima kdo čas v soboto? Malce planiramo skok v Atlantis. Spet. Pofočkajte se, če koga premami.Nočko!