|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
14.7.2009 11:30:55   
pety78
Janoš, iskrene čestitike za prvo svečko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninočka, a te lahk nafehtam za enega belega antilopa z mizico. Ga bom mela pri tašči.

Teta beta, za jutri nimam glih najbolj obetavne novice. Kaja je prehlajena, ampak ok, ni take panike, čeprav ji kar fajn curlja iz nosa že od četrtka. Včeraj je pa Vid začel zopet nekaj kihat in kašljat, se je pa prej zbudil čisto brez glasa. Verjetno ju bom popokala pa do pediatra peljala, ker v soboto bi naj šli na morje...Upam, da ga ne bo potrebno odpovedati. user posted image
Ti pa popoldan javim, kako je stanje, oziroma kaj bo P rekla.

LP

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
14.7.2009 12:40:08   
tažana
Janoš še mi ti čestitamo! Vse njaboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
14.7.2009 13:32:59   
Nika v službi
Janoš, samo zate:
user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
14.7.2009 20:37:20   
teta beta
Hvala za čestitke! Bom poiskala kakšno slikico, ampak mogoče ne glih z rd. Bilo pa je super, imeli smo krasno vreme, pekli, se zabavali, Daše skorajda nisem videla, ker je bila samo naokrog, tortici sta bili pa lepi in dobri, smo vse pojedli.

Pety, javi mi, se bomo pa magari zmenili za drugič, mogoče celo za petek, kot je predlagala valla.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
14.7.2009 20:55:49   
teta beta
Evo, tole je pred cca tremi tedni na enem drugem rd.

user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 21:05:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4556
14.7.2009 21:09:50   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Evo, tole je pred cca tremi tedni na enem drugem rd.

user posted image

Joj, a ni lep, no!!! Kake učke, madonca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teta beta, naša dva imata viroze. Grlo in prehlad, občasno malo kašlja, vročine pa ne, tako da zunaj smo sicer lahko, na Gibi Gib pa vseeno raje ne bi prišla. Se raje zmenimo za drugič. Za petek pa mi verjetno ne bo uspelo, ker gremo ponoči na morje, pa bodo predpriprave (beri:pakiranje in živciranje). user posted image Edino mogoče res dopoldan za kaki dve urci, ampak ne me za besdo držat.

Sem vam pozabila povedat, da je s prvim rojstnim dnem prišel tudi prvi zobek. user posted image

A sem vam povedala, kam gremo na morje? Evo, link...

http://www.adria-more.hr/kamp.php#ui-tabs-40

Gremo pa v apartma od Adrie, 50 m od morja. Upam, da bo ok. Ko pridemo domov, pa za 2 dni v Munchen v Legoland. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4557
14.7.2009 21:11:38   
pety78
pety, a vi imate tudi trampolin, če se ne motim? Kako se obnese?

Pri nas je trampolin zakon! Res! To je bila pa ena pametnejših investicij (za mojo familijo, ker je bilo darilo za RD). Vid je gor ful velikokrat, pa vsi otroci, ki pridejo skačejo po njem. Pa naš dedi. On pa sploh....s Kajo v naročju. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 21:13:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
14.7.2009 21:13:53   
pety78
Aja, pa fajn je gor mal zadremat. user posted image Jaz sicer skačem ne ful, ampak mi je žal, ker ne morem. Verjetno zaradi poroda, ker ko malo bolj poskočim se mi zdi, da mi bo voda ušla. Upam, da bo s časom bolje, ker telovadba je pa tudi enkratna. Se kar zjagaš, če nekaj minut orng skačeš. Kar nabavte ga, če razmišljate o tem. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
14.7.2009 21:14:58   
pety78
Mi ga imamo iz Hervisa, stal je cca 200 EUR, premera pa točno ne vem. Mislim da cca 3 metre. Ima pa zaščitno ograjo. To pa res mora biti. Pa lojtrca je zraven, da gor splezaš.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
14.7.2009 21:15:42   
pety78
Evo, tegale...

http://www.hervis.si/hervis_si/cfm/index.cfm?fuseaction=Template.view&filename=/imperia_hervis_si/cfm/ponudba/posebna_ponudba/ponudba6/index.cfm&nav_id=4040804

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 21:17:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4563
14.7.2009 21:21:38   
pety78
Čez zimo ga nismo imeli. Pa verjetno se bo tam nekje oktobra, novembra spet podrl, potem ga pa postavimo nekje marca. Pač odvisno od vremena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
14.7.2009 21:43:10   
Nika v službi
Joj, saj ne vem, kje naj začnem, sem malce v zaostanku...user posted image

Teta beta, Janoš je pravi lepotec, kakšne očke, modrina, da se potopiš vanjo. Punce, ojoj, pogubno bo tole!user posted image

Ninočka, dobro nakupujte in lep dan si naredite. Hvala, jaz ničesar ne potrebujem iz Ikee.

Valla, Pety, takle trampolin ima sosedov Luka in pri njih tudi stoji praktično celo sezono zunaj. V začetku je bil hudo aktualen, Nika se je zelo rada pustila povabit na skakanje, zdaj pa ni več tako "in". Pri nas nimamo primernega prostora (razen na vrtuuser posted image ), če bi pa imeli dovolj prostora, bi ga verjetno kupila.

Valla, super, da se stanje s Tilnovimi noricami izboljšuje, konec tedna boste že nared za potepe...

Tažana, išias, auč. To se fasala jaz zadnje 3 tedne pred porodom in se raje ne spomnim, s kakšno težavo sem se vlekla. Ubožica, no, tebi se pa res nalagajo nove in nove preizkušnje. Upam, da tale zoprnija čimprej popusti, ker so bolečine neznosne.

Pety, a kar v Legoland jo mahnete? In kar brez nas?user posted image No, ja, če nas boste že prehiteli v tej dogodivščini, pričakujem zelo podrobno poročilo po vrnitvi. Mi imamo to v planu že kar nekaj časa, pa nekako ne najdemo pravega termina, da bi realizirali. A boste spali v vasici?

Jaz pa spet sprašujem, če ima kdo čas v soboto? Malce planiramo skok v Atlantis. Spet.user posted image Pofočkajte se, če koga premami.Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
14.7.2009 21:46:22   
pety78
Pety, a kar v Legoland jo mahnete? In kar brez nas?user posted image No, ja, če nas boste že prehiteli v tej dogodivščini, pričakujem zelo podrobno poročilo po vrnitvi. Mi imamo to v planu že kar nekaj časa, pa nekako ne najdemo pravega termina, da bi realizirali. A boste spali v vasici?

Uf, pa res. Sedaj sem se spomnila, da že od nekod vem za ta Legoladn. Seveda smo se me menile. Letos je v bistvu to sestrina ideja. Najprej smo mislili najeti avtodom, ampak bomo verjetno preko neta rezervirali karte in hotel. V bistvu mi ni to glih najbolj poznana zadeva. Imaš kake pametne napotke zame? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4566
14.7.2009 22:41:04   
Nika v službi
Pety, kakšne napotke konkretno? Vsekakor se najbolj splača narediti online, imaš cel kup opcij kart. Za prenočitev je meni všečna varianta v "Feriendorfu", torej počitniški vasici, kjer imaš tiste tematsko obarvane družinske sobe. Po drugi strani pa je kar nekaj všečnih hotelčkov. Jaz pač vedno gledam, da je čim bližje, da ponuja čim več in da ima čim bolj ugodno ceno.user posted image Takega pač med navedenimi ni, ker tisti, ki mi je všeč, ni najbližje Legolandu. No, ampak da ne bom preveč zahtevna - vsekakor se najde primerna namestitev.
Pri večini hotelov imaš vključeni že 2 karti, torej, če prav razumem, je ena oseba "pokrita" z vstopi oba dneva, za ostale pa moraš karte dokupiti.

Si me zdaj čisto napalila s tem Legolandom, bom resno razmislila, če ne bi mi namesto vodnega parka Bohinj, ki je planiran 19. - 22.08., skočili raje do Legolanda.... Vredno resnega razmisleka....user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
15.7.2009 11:38:00   
tažana
dan.
Evo mene išaias minil- vsaj v tej meri, da se lahko premikam. če se hitro premaknem me še vedno zašpika, vendar sem zelo previdna in se premikam kot polž. Ne bi rada še enkrat doživela tega kot v nedeljo. user posted image
Smo šli pa včeraj na Bled. najprej sta hotela it Katarina in Aljaž sama, vendar sta mi take lušte naredila da se nisem mogla opreti user posted image . Skratka s počasnim in previdnim premikanjem sem uspela celo malo zaplavati user posted image . Mi je bilo pa super v brez težnostnem prostoru user posted image . Bi bila lahko cel dan noter user posted image . Ugotovili smo da nas niti ne pride tako drago, ker je od 14 ure dalje parkirnina samo 3 € (sedaj moramo parkirati precej blizu) in je padla odločitev, da bomo to še ponovili.

Toliko na kratko grem mal Katko na balkon pogledat, kjer se veselo namaka v bazenčku.

Neposredna povezava do sporočila: 4568
15.7.2009 23:15:03   
benika
A vas lahk nekaj vprašan....ko že ravno naročujem robo.....a rabi katera kaj od Justa?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
16.7.2009 7:27:30   
Nika v službi
Benika, saj mojega naročila se spomniš, a ne? Takrat v Atlantisu sem prosila za 2 x Deo spray ter tisto novo zadevo za umivanje/desinfekcijo rok, ki vsebuje potovalni kompletek....

Hvala za obisk in ledeno kavo včeraj - nepričakovano in zelo prijetno. Upam, da ti je kosilo teknilo....

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
16.7.2009 22:35:27   
spelka12
helow po enem tednu.
tažana a pa je voda na bledu kej mrzla? Mi2 misliva v nedeljo skočit do šobca, da si ogledava teren in če bo ok, greva avgusta plavat. Ti pa tudi pobereš vse najslabše pri tej nosečnosti. Boga si. Kaj pa trebuh? A ti fejst mali dol pritiska?
pety en dan se bova z beniko oglasile pri vas, da poberem obleke a lahko? Al pa se zmenimo na gibi gibu kar ti bolj paše.

Morja po vsej verjetnosti ne bo. Morava izkoristit tistih 14 dni, kar imam moj dopust za barvanje in prenovo sobice. Začenja se, čisto zares. Do sedaj nisem kupila še niti ene stvari. Sem pridna ane?

Neposredna povezava do sporočila: 4571
17.7.2009 9:29:06   
tažana
Dobro jutro!

špelka: veš kaj tudi ti ne šparaš s problemi user posted image

voda na bledu: v torek je bila menda okrog 22 stopinj ampak včeraj se mi je zdela bolj topla. Ah se kar da plavat. meni je super!! Pa še drago ni!

Na šobec bomo šli pa mi tudi pogledat. samo res ne vem kako je s cenami. če je tako kot lansko leto parkirnina + kopališče se mi zdi kar malo predrago za tiste 2 urici, kar mi rabimo.

Bo treba kar počasi rihtat začet. Jaz tudi nimam še nič pripravljeno. Mislim pa da drug teden začnemo. dobila naj bi najino posteljo, tako da lahko staro vrževa ven, narediva prostor za delovno akcijo in Start! Upam, da me spet kaj ne zagrabi in da bom lahko delala. user posted image drugače bom vse cune kar v škatlah pustila user posted image .

pridne bodite!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
17.7.2009 9:41:00   
benika
ooooooooooo tažana, nov lookuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri tem se mi poraja ideja, da bi lahko tud ninocka že mal spremenila svoj avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Pety, dej povej, kdaj maš cajt....v soboto mogoče?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
17.7.2009 10:34:27   
pety78
Ja Pety, dej povej, kdaj maš cajt....v soboto mogoče?

Dreka peka v soboto...user posted image user posted image Mi namreč ponoči pičimo na morje, juhej! Tako da Špelka, če bi rada cotke, ti jih naberem v vrečko in pustim pri tašči, pa jih lahko naslednji teden pri njej prevzameš. ALi pa že jutri, kakor ti paše.
Vrnemo se v soboto zvečer, tako da sem od nedelje do torka doma, potem gremo pa za dva dni v Nemčijo, potem sem pa spet doma. Tako da lahko izbereš termin, ki ti ustreza, če slučajno nočeš do moje tašče. user posted image

No, javi mi čimprej.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
17.7.2009 10:50:54   
benika
A v soboto pridete? No fajn......punce moje, za vse, ki niste na dopustu, ki imate čas in voljo za druženje s prijatelji....

Z Edotom vas vabiva v nedeljo, 26. julija na piknik pri nas doma.

Če ste zainteresirane za žur mi čimprej sporočite, tako da vem, koliko čevapov kupit.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?