|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
11.7.2009 11:37:13   
Aniiita
rozilu, ja, sem že nekaj gledala to..in se mi zdi sling najboljši, če bi ga šla kupovat..verjento je pa od vsake odvisno kaj ji je pomembno..pri Wrapu me moti da j eotrok noter tako stinjen in ne more niti migat..ti trakovi se ne toliko nastavljajo po velikosti..pestrunja se mi zdi kar ok, vendar pa nevem koliko je nastavljiva.. sling je preko obročka nastavljiv hitro, otrok se mi zdi notri lepo zložen, je enostaven za uporabo..

sva se pa potem odločila, da počakava na bitjece in če bova potrebovala, bova kupila takrat..ker nočem, da bi jo preveč navadila, da je samo pri meni..če bi pa imela težave za zaspat ali bila ful zahteven dojenček, ga bova pač kupila, ker je to vseeno lažje kot po rokah nosit..ma najprej bova poskusila brez..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
11.7.2009 11:53:19   
lenika83
Lep pozdrav!

Po dolgem času se mi končno uspe malo javit. Upam da me niste čisto pozabile user posted image

Trajalo je od ponedeljka do zdaj, da sem vse prebrala, samo komentirala pa ne bom. Razen kar mi je bolj v oči vpadlo med branjem.

Crystall najprej user posted image  Zelo mi je žal, da se ti je tako sranje zgodilo v službi. Če te kaj potolaži, meni januarja poteče pogodba in sem 95 % prepričana, da mi je ne bodo podaljšali. To pa pomeni, da bom morala naslednje leto že od januarja dalje začeti spremljati razpise in intenzivno iskati novo službo, ker si niti slučajno ne morem privoščiti, da bi bila brez službe. Dodatna težava pa je še v tem, da imam tako izborazbo kjer je ogromno iskalcev in skoraj nič služb (ekonomist). Ampak sem se odločila, da se niti slučajno ne bom že zdaj sekirala zaradi tega, ker je itak brezveze. Verjamem, da se na koncu vse tako obrne, da se dobro konča. Tako da tudi tebi držim pesti, da se ti super izteče (verjamem, da se ti bo). Pa čisto mimogrede še en nasvet. Spomnim se, da mi je pred časom nekdo rekel, da se splača biti v bolniški, ko ti pogodba poteče. Sicer se nič ne spoznam na to, ampak mogoče ne bi bilo slabo, da malo naokrog preveriš kaj in kako, da ti ne bi bilo potem kaj žal.

Imena za punčko imava izbrano ime, za fantka pa nama nič ni zelo všeč, ali pa me spominja na koga in mi zato ni všeč. Sicer pa sva ta teden na 3d izvedela, da bo user posted image  in niti več ne razmišljava o imenu za user posted image .

Videla sem, da je ena pisala o tetra in mako majčkah (ne spomnim se katera). Če sem jaz to uspela prav razvozlati gre za dva različna materiala. Sicer pa jaz ne bom kupovala teh majčk, ampak bodije na preklop, ker se mi zdi, da malo bolj fiksno drži pleničko, pa še ne zleze iz hlačk ali žabic.

Da se še malo pohvalim... Mi smo se pa ta teden končno spravili urejat sobico za user posted image  in nam gre kar dobro od rok. Nakupovanja stvari za user posted image  pa se bom lotila v avgustu, ko bo tudi sobica končana in bom imela prostor za pospraviti stvari, ker trenutno nimam kam dati. Tudi voziček bova naročila avgusta, denar zanj pa bo baje prispevala tašča user posted image

Mislim, da bo dovolj zaenkrat. Lep dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
11.7.2009 12:38:04   
lindi1
GRISELDIS JA,ŠE SE BOMO DOBILE,MALO POGLEJ NA FORUM DOMŽALSKE NOSEČKE,PONAVADI VSAJ 1X TEDENSKO SE KAJ ZMENIMO,VČASIH PA TUDI MALO  DLJE user posted image TRAJASAJ NAZADNJE SVA BILE POTEM SAMO 2 

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
11.7.2009 12:47:42   
lindi1
Ja,dva različna materiala sta ene punce ,ki imajo otročke so mi rekle,da je vseeno,če je navadna majčka,ki se na vratu pripenja z neti,jaz jih pač mam,ker sem jih dobila,ne veliko,pa tko zlo tanke mi delujejo,bomo videli,malo se  bom še pozaanimala  

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 12:50:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
11.7.2009 12:53:47   
Februarka08
Eno nujno vprašanje: ena od vas se je pritožila na komisijsko odločbo in potem dobila odobreno... pa zdaj ne vem katerauser posted image ali me lahko prosim kontaktiraš, ker je moja kolegica zdaj tudi v tem položaju in pojma nimava kako bi pritožba izgledalauser posted image najlepša hvala!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
11.7.2009 15:26:16   
lindi1
Pridne ste pospravljate,jaz sem tudi,vendar bolj tako na izi...me kar zaštiha v buhiju,če pretiravam,pa ne vem zakaj,ampak takrat se najraje potem kar uležemuser posted image ni več sončka pri nas.....user posted image pa komaj sem čakala,da ga malo vidim.Moj se je že pohvalil,da se kopajo,ampak da zame voda nebi bila,da je preveč mrzla,pa ne vem ,a me samo tolaži... 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
11.7.2009 16:23:48   
malaMravljica
Punce, nazaj sem. Bilo je lepo oz suuuuper, sem se tako naplavala, sam sem opazila, da plavam veliko pocasneje kot lani. Pa se nekaj glede dopusta na plazi in kopalk. Ker smo se enkrat pogovarjale o nosecniskih kopalkah, ma jaz imam kar tiste od prej in ni panike. Ce morem kje hodit oz so se drugi zraven pazim, da  vzemem zg. del tak, ki se zelo dobro fiksira, da ne pogleda kje kaj ven, drugace pa ni panike, imam pa vse kopalke take na trikotnike in spagce in pol se to itak prilagaja velikosti. Ce bo mogoce kateri kaj pomagalo..

Zadnji teden je tudi bejbi postal ocitno vecji, ker v mojem trebuhu je akcija za znoret. Dojencek je pred parimi dnevi dobil prepoved brcati tam levo od popka, vedno isto mesto in to me ze posteno boli. No, uposteva me kakor pride, najbolj ubogljivo dete to ni user posted image

Ta teden zacnem z akcijo nakupa vozicka. Se ze tako veselim.

Vas morem se prebrat, da vidim kaj je novega, sam danes mi ne bo ratalo.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
11.7.2009 19:23:35   
stuhica
o čvekafonke prave user posted image user posted image  ste !!!

Uh skor ne dojemam pa ne uspem vse prebrat sorči brez zamere ...

Ampak nki skar sme vseen ujela...
Hmja Kopalke- jaz bom tud kr stare imela tako da mislim da nav panike, res pa je da si bom če si bom sploh letos kaj prvoščla kak dan na bazenu... imam sezonsko karto pa se glih ne upam it špogat .....

Februarka- sej za pritožbo pomoje ni noben tak poseben mušter... napišeš pač naslov , zadevo in potem obrazložitev, na koncu kao pozdrav in zahvalo za ugodno rešeno pritožbo..user posted image user posted image . tko ne vem edin če e kaj bolj user posted image s tme komisijam...

Cunjice-- jaz jih mam nekaj malega še od našga malga lumpka, prav veliko ravno ne no, ampak se bo treba počas spravt mal pogledat kaj vse bomo še rabil... bomo videl mam še čas za zato, morm pa tud še vse preprat prej....

Imena mislsim da pri nama za punčko kar soglasno ostaja predlog izpred 3 let  da bo LEJLA , mam tak filing da bo spet fantek ne vem zakaj... mogoče ker sept nimamva imena za fantka in ga pomoje tako kot pri Alvinu ne obva imela do konca, par dni prej sva se zmenila  preden sem rodila tako da... ne vem če me letos kaj prej preseneti potem bo pa težava... kar je meni všeč njemu ni kar je njemu meni ni tako da.... ne vem no...

Chriystal pozab na ta prekleman user posted image šiht... nabij jih nekamuser posted image zdaj ni pametno se obremenjevat s takimi cepci kot so nekateri delodajalci, tako da se raje posveti tistemu podnajeniku v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image  boste že boš vidla  vse se bo poštimal ...samo verjeti mraš...

Mateja8 pol sva pa na istem glede oblačil.. jaz sem še vedno v svojih starih cunjah,tako kot ti v 25 tednu zarad svojga diabetedsa. dobila nisem še niti kilogramčka od izgubljenih mi prav paše... čeprav buši pa tako kot sem že rekla se oblikuje počasi, zad sem pa brez riti user posted image pa spred brez jošk ostala user posted image user posted image user posted image tako da saj bo bolje....

Pattaya kako si kaj ti s cukerčkom... mene zdaj tako meče me tako matra da bi ful ful bi rada jedla sladkarije sem se ene dvakrat kar mal pregrešila ampak začnem in pol kr ne znam nehat... se morm prav ornk uzamislit in si sama sebi prepovedat da to ni ok in da ne smem in oh sem žalostna, sploh k berem s čim vse se ve user posted image  ostale bejbike prehranjujete... user posted image user posted image   no ja sam se tolažim d aob to zdaj še 3 mesece in pol da pol bo pa gut...

grem se napravit grem mal ven na sprehod, čeprav je prav hladno tle pr nas... kr veter skoz piha neki...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
11.7.2009 19:30:59   
palegia30
Hello bejbike, no danes končno malo sončka za naše sončke.. Ja mene pa zgaga matra, vsak dan ali pa se mi trebuh napne k bomba. Pa pol radensko pijem k ne vem ali lahko Rupurut, sem pozabila vprašat ginekologinjo, bojim se da bi s tabletami kej škodovala otroku. Kaj pa vem, baje zgaga peče pri punčkah.. No jaz še spola ne vem saj je plodek stisku nogice in se ni dalo videti je pa rekla, da ji zgleda bo zgradbi punčka, joj komaj čakam, da izvem. Imam pa kmalu v ZD LItija kot je ena sonosečka svetovala in grem kr tja saj stane samo 50 eur.

Nič malo sem se razpiasala in se tipkamo, lep pozdravček vsem!!!!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
11.7.2009 21:17:27   
Anonimen
Evo punce tudi mi smo nazaj iz dopusta..vreme je bilo super tako, da sva se lepo sprehajala, plavala, vozila z ladjico, ogledala znamenitosti...skratka superca...samo prehitro je minilo.

Za nazaj vas nisem še toliko prebrala bom pa nadoknadila obljubim. Sedaj grem pa v mižule, da se pripravim počasi na novi delovni tedenuser posted image Še do cca. 10.9. zdržim potem pa me ni več...

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
11.7.2009 22:32:41   
rakica 2
pozdravljene punce!                                                                                                      Sem vas na hitro prebrala,ste zeloooo pridne čvekeuser posted image user posted image user posted image ,sama sem se mal polenla,pa še z mojim se vscajt nek prepirava za brezveze tko na niti nimam volje za nč...Lindi tud jst sm tak antitalent za slikce gor dajet,sm pa skor dohitela Februarko,naša miška pride 13.10.,so se pa kg ustavli malo,čeprav sm jh do sedaj pridelala 12,ma se mi ne pozna ker sm startala s 55.Hja mam pa kri fuuul slabo,mi manka železo,pa ne jem mesa.Punce oz mamice bodite kar se da fajnuser posted image user posted image Napovedan je sonček za jutr,naberte si mal D vitamina,da bo dete imelo močne kostiuser posted image by byuser posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 11.7.2009 22:38:24 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
11.7.2009 22:40:48   
lindi1
Saj meni je prijazna nosečka razložila,ampak zdaj moram pa taprav kabel za fotkiča najdt,pa se slikat..pa poskusit,če bo uspelo,ampak sem malo v dvomih...bomo videli,jaz imam pa 10 dni za tabo rok,rakica 

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
11.7.2009 22:54:33   
rakica 2
.BAha bom še jst poslikala pa mojga nahecala da mi gor prilep.Glede na to da mi je nosečnostni test pokazal šele po 7 dneh pozitivno,računam da bo okrog 20ga.Jst sm tak čuk da niti  u tabelo ne znam nč napisatuser posted image Bom zaključla dans kr me mala že pošteno brca,pa mal nutele si še privoščim,da se mal pocartam,kr me moj noče...user posted image user posted image user posted image nočkauser posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 11.7.2009 23:08:56 >

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
12.7.2009 1:06:32   
rozilu
Kuku, samo na hitro vas pozdravim. Dobrodošle vse dopustnice user posted image

Danes sem šla gledat svoj skoraj izbrani voziček (Chicco trio S3 ali pa tistega na 4 kolesa)... samo ne vem kje bi dobila samo ogrodje s športnim delom user posted image . Verjetno nikjer... Cel je pa takooo drag, OK v It precej ceneje, na netu pa sploh...

Anita, glede slingov in podobnega - jaz se bom tudi pol ko bom mela otročka odločla za to. Samo bom pofirbcala pri mamicah kako in kaj...

Se pa tudi še vedno odločam za 3D... v bistvu me najbolj firbec matra glede spola. Saj ne rečem, da niso dodatne slikice in filmčki lep spomin.. samo mi ni tako nujno, no.

Uživajte v nedelji user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
12.7.2009 12:54:24   
Anonimen
No punce ste se naspale ? Jaz sem se končno zbudila na svoji postelji in sem se res prav lepo naspala. Sedaj pa sem oprala že 2 žehti cunj ( joj koliko se jih nabere na dopustu ). Več pa ne morem, ker nimam prostora na balkonu, sušulca bova kupila pa šele v avgustuuser posted image

Glede imen user posted image Leja, user posted image ??? brez idej. Glede na to, da so namiginili, da bo user posted image sva kar nekako se ustavila pri imenih za user posted image , vendar morava vseeno izbrati, da ne bo priško do kakšnega preobrata user posted image

Ali že veste kdaj boste vložile paprije na CSD ? Jaz grem na porodniško 11.9. tako, da računam nekje 15.8. tako da se mi bo štelo 10 plač, pa pač 2 minimalni ( saj mi zmanjkata, ker so me zaposlili pač v oktobru ). Računala sem porodniško na CSD Šiška in upam, da sem pravuser posted image Se pa kar pozna nekaj evrčkov manj. Ah ja kaj hočmo tako je v naši državi ?user posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
12.7.2009 13:12:55   
lindi1
RAKICA JA,upam,da ti bo,jaz mojga že ful dolg časa fehtam,pa ničuser posted image tako,da upam,da ti bo...
Jaz imam tudi voziček,ampak ga nisem kupila za ne vem koliko denarja,ker imam prijateljice in so mi vse rekle,ker že imajo bejbije,da bom kar hitro kupila marelo,ko se bo le dalo,ker so vsi ti vozički,tudi najlažji,nerodni,pa vseeno težki,ena je že pri enem letu kupil,3 pa pri letu in  pol novega,tako,da...se potem nisem v tak strošek spuščala....upam,da sem se prav odločila,bomo videli potemuser posted image Včeraj sem za darilo za SVOJ rojstni dan ,ki ga imam drug teden dobila brisačko za bejbija s kapuco,pa 2 dudi,pa stekleničke,pa mislim da sta 2 enaki in da piše gor 260 ml kaj naj sploh počnem s takimi,a niso preveč ml,bi vprašala mamice,ki že imate svoje pikice....jaz o tem res nič ne vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
12.7.2009 13:50:25   
malaMravljica
[user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image ) user posted image            ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )                ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image               ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image              ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )              ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image         ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image               ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )               ??
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image  user posted image         23.7
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image      
     ??
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )               
??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image              
??
maj2009 
(25)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)user posted image          ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )              ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image              ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image user posted image         ?? 
lupa02  (?)                                     (1user posted image , 0 user posted image )              ??

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )               ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image              ??
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image user posted image    ??

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )                ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image user posted image          ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image                ??
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image                 ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        14.7 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )                ?? 
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image                 ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                       (1user posted image , 0 user posted image user posted image              ??
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )                 ?? 

12.10
Rižkoo   (27)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image          ?? 

beli  (?)                                           (?user posted image , ? user posted image                 ??

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image              22.7
rolika  (24)   MB                             (1user posted image , 0 user posted image user posted image          22.7
rakica2   (35) Tolmin                    (4user posted image , 2 user posted image user posted image           ??

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )                 ??
katrin***   (25)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image              14.7
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )              27.7

deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )               ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image ) user posted image          21.7

miska10   (?)                                 (?user posted image , ? user posted image )                  ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )                 ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image                ?? 

Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image              14.7

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image user posted image            17.7,24.7  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image            ??
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         13.7

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image               ??

19.10
muca*maca   (29)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )               15.7

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )                ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image                ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image                ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image                ??

nosečka25  (?)                               (1user posted image , 0 user posted image  user posted image         ??

21.10
pinky girll   (28)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )              4.8
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )             23.7 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image              ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )               ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image               ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image user posted image          12.8
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )               ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )             
23.7
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image user posted image          ??
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )              ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )  user posted image         28.7

HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         31.7
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )               ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )              ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

LINDI   (31)  Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image user posted image        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image              ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )               ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )             16.7

griseldis  (29) Kamnik                   (1user posted image , 0 user posted image             29.7

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )              14.7
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )              ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )             14.7
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image              ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )              20.7

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )               ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image             ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image             27.7

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image user posted image           ??
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image user posted image         8.7

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )                ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )               ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )             15.7

Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image             5.8 
michelle1  (31)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image            15.7

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )               ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )              ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2user posted image , 1 user posted image              ??
tea85  (24)    Ptuj                          (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        24.7

SKUPAJ: 97 oktobrk 

8 x    user posted image  
               17 x  user posted image
               73 x  user posted image

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 ,

tincci 

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
                       DRUGAČE SE ZELO TEZKO
                       DOBI VAŠE PODATKE ZA TABELO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 12.7.2009 13:58:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 4518
12.7.2009 14:44:26   
malaMravljica
[user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED

xx.10
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image ) user posted image            ?? 

01.10
nincika (24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image              ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )              ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image         ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image               ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )               ??
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image  user posted image         23.7
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image      
     ??
bony  (30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image               ??
maj2009 
(25)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)user posted image          ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )              ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image              ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image user posted image         ?? 

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image              ??
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image user posted image    ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image user posted image          ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image                ??

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        14.7 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )                ?? 

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                       (1user posted image , 0 user posted image user posted image              ??
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )                 ?? 

12.10
Rižkoo   (27)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image          ?? 

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image              22.7
rolika  (24)   MB                             (1user posted image , 0 user posted image user posted image          22.7
rakica2   (35) Tolmin                    (4user posted image , 2 user posted image user posted image           ??

14.10   
katrin***   (25)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image              14.7
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )              27.7

deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )               ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image ) user posted image          21.7

karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image                ?? 
Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image              14.7

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image user posted image            17.7,24.7  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image            ??
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         13.7

19.10
muca*maca   (29)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )               15.7

20.10
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image                ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image                ??

nosečka25  (?)                               (1user posted image , 0 user posted image  user posted image         ??

21.10
pinky girll   (28)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )              4.8
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )             23.7 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image              ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )               ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image               ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image user posted image          12.8
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )             
23.7
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image user posted image          ??
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )              ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )  user posted image         28.7

HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         31.7
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )              ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

LINDI   (31)  Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image user posted image        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image              ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )               ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )             16.7

griseldis  (29) Kamnik                   (1user posted image , 0 user posted image             29.7

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )              14.7
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )              ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )             14.7
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image              ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )              20.7

26.10 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image             ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image             27.7

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image user posted image           ??
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image user posted image         8.7

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )               ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )             15.7

Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image             5.8 
michelle1  (31)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image            15.7

31.10
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )              ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2user posted image , 1 user posted image              ??
tea85  (24)    Ptuj                          (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        24.7

SKUPAJ: 75 oktobrk 

8 x    user posted image  
               17 x  user posted image  
               51 x  user posted image

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 ,

tincci 

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10, majcy_m,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
                       DRUGAČE SE ZELO TEZKO
                       DOBI VAŠE PODATKE ZA TABELO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 4519
12.7.2009 15:04:59   
malaMravljica
seznam sem osvezila in ga malo spremenila. Ne vem kaj sem naredila narobe, vse je tako na malo napisano, bom pa poskusla popravit, ce mi rata. Pa pri septembrkah sem videla, da imajo tako lepo vse osvezeno in so umaknile vse tiste, ki nimajo nobenih podatkov. Jaz sem sedaj tudi tako naredila, ker je bilo kar nekaj takih s samimi vprasaji, so se javile sam na zacetku, pol pa nikoli vec. So vse se vedno omenjene, sam spodaj, ko bodo novi podatki jih damo pa nazj gor.

joj, pa prebrala sem kaj je bilo s sluzbo od Cristall, ubozica, se mi smilis, sam ne obupaj, nikoli ne ves kako se bo zadeva razpletla.

Lindi, glede tistih steklenick, verjetno je ena za caj in ena za mleko, pa saj niso prevelike. Jaz imam zacetni komplet od Avanta in sta notri 2 flaskici 125 ml in 2 po 260 ml, verjetno je to druga velikost, pa saj imas merico gor napisano, pa delas po merici. Mene me bolj skrbi kako bom vedela kolko je treba sploh dat, ce se zgodi, da dojenje ne bo slo ali pa bo treba dodajat.

Stuhica, joj a ves sem ti kar fous, ce bosta imela puncko in bos dala ime Lejla. To je bila moja velika zelja, tako lepo ime, pa je moj rekel sam ne, tako grdega imena pa ne ce bo hcerka. Mi je tolk imen skenslal, sedaj je pa pri izbiri ostal njegov izbor, ki je bil meni najprej tudi cist mimo, sam je tolko cajta drdral to ime, da je meni lepo ratalo. Za Lejlo me je pa vedno hecal, da ne bova imela puncke z imenom la la. Pa tako lepo ime, kar ostani pri tej moznosti. Pa Maja mi je bilo lepo, pa mi je govoru, da ne  bova imela cebelice Maje. En smotko je ta moj a ne. Aja, pa Emily mi je tudi skenslal kot po tekocem traku.

Neposredna povezava do sporočila: 4520
   [Brisano sporočilo]
12.7.2009 15:55:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4521
12.7.2009 20:09:54   
Februarka08
Dan.

Nas pa danes ni blo skor nič doma, smo bli pri moji sodelavki, da sta se najini dve frajlici igrali in se zabavaliuser posted image očija sta mela pa svoje delouser posted image skratka, prav lušten dan je za namiuser posted image

Vse dopustnice, dobrodošle doma user posted image user posted image
Zdaj grem pa mal pred tv...

Prijeten večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
12.7.2009 22:08:19   
Crystall
Ženske en lep pozdravček! Midva se zjutri odpravljava na Pohorje za dva dni user posted image . Komaj čakam, da sva z mojim malce sama user posted image .

Lepo se mejte!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
12.7.2009 23:08:40   
rozilu
Bravo pridna/mala mravljica za seznamček, mene so tudi motili tisti vprašajčki... Sem pa tebe oz. tvoje prerokovalske sposobnosti glede spola čakala med tem ko si bila na dopustu. Evo, tukaj je slikca (26t3d), pa da slišimo kaj imam:

user posted image . user posted image

Jaz sem tudi danes cel dan pohajala (za spremembo sem bila na Gorenjskem) in se tudi konkretno napapcala za kosilo (dobra domača hrana - priporočam: gostilna Psnak v Radovni - nedaleč od Mojstrane)... Kot da ni že dovolj, da sem imela pred kosilom poleg zajtrka in malice še kaki dve dodatni malici user posted image user posted image

Jutri bo treba spet v službo... pa bi šla kar na dopust... samo zgleda ne bo nič do konca avgusta user posted image . Glede na napoved, pa bo vsaj konkreten sončen in vroč poletni dan, tako da bom dala mojega dojenčka malo plavat popoldan . Sredi tedna bom pa sigurno že bentila, da zakaj je tako vroče, hehe.

Nočko user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
12.7.2009 23:09:47   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Ženske en lep pozdravček! Midva se zjutri odpravljava na Pohorje za dva dni user posted image . Komaj čakam, da sva z mojim malce sama user posted image .

Lepo se mejte!

Uživajta še za nas ostale user posted image in daj skrbi na stran ;)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?