|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 13:49:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Oktobrke 2009
10.7.2009 13:50:34   
Crystall
Ninasiki ... v Tosami sem kupila: 20 največjih tetra plenic (80x80), 12 malih tetra krpic (40x40), zloženec (sterilna gaza) 5x5 - 50 jih je v škatli, 5 škatel baby soft krpic za enkratno uporabo, 1 otroške palčke za ušesa, 3x kozmetične blazinice (80 v paketu), 4x vložki vir nature super za po porodu. Za vse sva dala 56,16 eur.

Drugač pa jz sm danes z ravnateljem govorila - ker on skoz govori, da nč ne izgubim, če me da na borzo - pa ogromno izgubim user posted image . In pol mu jz rečem, da ministrstvo itak nima nobene škode ... in on mi reče, da itak da ne. Pol mu pa jz rečem, zakaj je zadnič mi rekel, da mu je ministrstvo reklo, da bi bilo čudno, če bi me zaposlil .. in on men reče, da tega nikoli ni rekel!!! Prisežem na čemerkoli, da je uporabil ravno te besede. Zakaj so ljudje taki??? In to ravnatelj, ki dela z otročki??? Kak je lahko ravnatelj, kak je lahko tako neiskren, tak lažnivec, taka šlampasta oseba??? Kako me lahko zdajle, ko sm noseča tako prizadane???? Celoten šolski kolektiv je zgrožen, vsi z mano držijo in ne razumejo, kako je lahko tak!!! Danes so mi celo dopoldne solze lile, res ne razumem - mogoče zato, ker sem prepoštena, preveč iskrena, z otročki sem ogromno delala, ogromno sem delala za samo šolo, imela en kup idej, moja osebna mapa je polna, vsi so me postavljali za zgled, kako sem pridna!!! Ena oseba mi je čisto zagnusila delati v šoli - hvala bogu so tuki otročki tisti najpomembnejši in vem, da bom v tem poklicu vztrajala zaradi njih.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 4477
10.7.2009 13:55:33   
Crystall
Michelle ... men je všeč ime Leon (sem imela enega biserčka v razredu s tem imenom) pa Žan. Od imen za punčke pa Lana (nečakinja), Stela in Sara.

Najin bo najverjetneje Blaž. Ampak ni še zihr. Meni so všeč imena: Tim, Anže, Tilen, Nik, Žan ... samo mojemu drgemu niso. Njemu sta všeč Luka (že imamo v družini) in Blaž. In ker je moj fant res čudovit fant, takšnega kot sem si lahko le v pravljicah zamišljala, ne bom nič komplicirala in če si želi, da je Blaž ... pa naj bo naš malček Blaž. Za punčko sva pa imela izbrano Maša.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
10.7.2009 13:58:10   
lindi1
Da vs še jaz malo pozdravim,upam,da ste v redu na tako lep deževen danuser posted image jaz sem tudi bolj malo spala ponoči,pa skoz sem  se mojga user posted image stiskala noro je bilo,user posted image je pa glih ene tok spal kot jaz ,skoraj nič ta treskanje in bliskanje nama ni nič všeč.....jaz sem bila danes že na brezkofeinski kavici z nosečkami in z eno mamico je blo luštno,pa še dojenčica je bila tko luštkana,da ti kar dan popestri.Jutri pa verjetno še eno  rundo udarimouser posted image user posted image .Moj gre danes na disco nautico,upam da bo kaj lepše vreme,da se bo lahko jutri kaj namočil,ga bom pa verjetno pogrešalauser posted image pa bejbi tuddddddddddddiiiiiiiiiiiiii,vsaj božanje bo pogrešal.Jaz sem tudi zdaj malicala palačinke z evrokremom,pa bejbi veselo poskakuje v mojem trebuščkuuser posted image .Jaz sem tudi že gledala imena,pa ne vem tisto,kar je meni všeč,mojemu ni,in obratno upam da vsaj 1 ime najdeva skupnouser posted image če ne bo pa po mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se. 

Neposredna povezava do sporočila: 4479
10.7.2009 14:05:05   
HelloKitty1
Dan... user posted image

mi smo danes s pregleda, naše dete pri 25t tehta 850 g .. je rekla da dobro papca.. no sej jest tut user posted image ,
kilogrami kr gredo gor .. ampak se ne sekiram kej velik.. bodo že šli tut dol.

Nina ,eme je nekaj časa nazaj tut zgaga matrala za pop... pomagal mi je samo Rupurut, poleg tega ne smeš takoj po obroku it ležat, ampak moraš biti najmanj 2 uri pokonc ( sam ko se je pa tok fajn pol mal uležt , a ne ), glede krčev je pa Magnesol ( sem glih danes kupila 2 škatli ).
Aja pa še to.. boldniško so mi podaljšali do nastopa porodnoške, tako da imam vsaj to urejeno ( zgleda da je pomagalo to, ker sem bila vmes v bolnici, da se je komisija tako odločila).

Glede imen smo pa tut pr nas čist zmešani.. men je vsaj 5 imen všeč.. mojemu pa nobeden.. ampak nekaj bo že mogu bit a neuser posted image user posted image ?

Naslednji pregled 31.7.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
10.7.2009 14:11:33   
lindi1
Ej bejbe a to  same vprašate koliko baby tehta na pregledu,meni do sedaj še nihče ni rekel,koliko kg imauser posted image meni se je pa danes začel 25 teden,že,to bo tako minilo,kot za stavo.Kaj so ti pa napisali na odločbo,da imaš mirovanje,pa odhod samo k zdravniku,ali kaj bolj pametnega 

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
10.7.2009 14:14:51   
lindi1
GRISELDIS,ČE TE ZANIMA,SE DOBIVAMO TUDI NA FORUMU ,DOMŽALSKE NOSEČKE,AMPAK TO NE POMENI SAMO IZ DOMŽAL,AMPAK TUDI Z OKOLICE,JUTRI SMO ZMENJENE ZA KAVICO,DOBIMO PA SE PRED ŽEL.POSTAJO NA PARKIRIŠČU,ČE TE ZANIMA SLUČAJNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
10.7.2009 15:28:18   
gorenka
ninasiki - ti še sporočim kako glede pondelka. Je tut pr mojmu problem mal k more dobit za tisto uro menjavo k bo prej šel s službe, drgač sva pa mislila it.... Najprej sva študirala da bi šla kr u 1.skupino u sredo zjutrej...sam je tut tist problem. Tko da k stelovadva kdaj greva ti napišm. In ni blema vzameva tvojga vmesuser posted image  bom blažena med bodočimi očkiuser posted image user posted image user posted image

michelle -  glede na tvoj dosedanji (bolj francoski) izbor imen bi jst predlagala za zraven Leon / Melani

crystal - men je pa Blaž prav super ime...najbrž zato k so vsi blaži k jih poznam prav fest deciuser posted image user posted image , tko da ti pošiljam za to ime dobro priporočilo...user posted image
kar se pa tvojega problema s tistim vašim user posted image  tiče: ta glavno je da ti ostane po taki driblariji zaupanje in veselje v to kar delaš. sej če se ti 100% posvetiš svojemu delu (ki je povrhu še z otročki) imaš itak zadovoljstvo čisto posebne vrste. pa tista tvoja osebna mapa itak ostane polna tut če greš kam drugam delat...ne pozabi: kar vložiš se ti enkrat vrne...je pač tako da ponavadi ne takoj ampak ne obupat! vse ob svojem času. najprej tvoj user posted image , pol ti, pol pridejo pa še druge stvari na vrsto (služba) k bo čas za to... v svetu kjer živimo je pač vse sorte folk... tle itak nimaš kej nardit tko da ti se ne sekirej, uživej z user posted image  (ta čas se ti nikol ne bo povrnil!) vse ostalo se bo pa že uredilo...user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
10.7.2009 15:39:28   
kalypso
crystal, v nič kaj lepi situaciji se nisi znašla, in sočustvujem s tabo, ampak res ni dobro, da se toliko obremenjuješ, tako zaradi sebe kot zaradi otročka. Naše življenje je že tako stresno brez kakšnih dodatnih obremenjevanj in s tem res ne delaš nič dobrega. Punca, saj bo šlo. Jaz sem svojega prvega otroka rodila brez dokončane šole, brez službe, živela sva pri njegovih, kasneje sva se preselila k mojim v hišo ampak smo se tudi tiščali še na manj kvadratih kot vi, bolezen smo meli v družini, pa tudi obupne dolgove. Tako da ni vse tako črno. Vem, da te jezi, ker so ljudje nepošteni, jaz sem to ugotovila že davno, pa čisto nič ne moreš pomagat. Kar pogumno, verjemi, da bosta zmogla. Srečno.user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 16:50:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
10.7.2009 17:12:15   
Crystall
Ženske hvala vam user posted image . Sej vem, da za dežjem posije sonce. In da je tale sonček v trebuščku najpomembnejši in da sem vesela, da imam nekaj kar marsikdo nima - otročka v trebuščku, ki miga in lepo napreduje, zdravje, toplo sobo, krasne ljudi okoli sebe. Jz tudi primem že zdaj za vsako delo, ki se mi ponudi - izdelujem nakit, volilne komisije, en kup drugih stvari ... ker imam CILJE! Michelle ... res si me potolažila. Vem, da se vse da, sploh tam, kjer je volja. In še z večjim veseljem bom vsak dinarček dala v šparovček za hiško. Midva sva se tudi odločila, da bova zidala sama - počasi, pač kolikor bomo lahko user posted image . Sta me pa sestrična in teta zdajle presenetili - teta mi je naštrikala in nakvačkala za našga malčka dekico, hlačke, pulover, kapco, nogavičke, 2 šala, jopco. Sestrična mi je pa prinesla en kup rabljenih pajackov za spanje, žabic, majčk, nogavičk, novo stekleničko, 1 olje, brisačko, za umivat malega, lučko ... Ravno razmišljam, kako se naj ji oddolžim - mislim, da ji bom en ornk paketek nakita naredila user posted image .

Michelle ... sem prav vesela, da poznam še eno Posavko user posted image . Brežice, Krško, Sevnica?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
10.7.2009 17:14:07   
Crystall
Sem že vidla, da si iz Dobove user posted image . Jaz imam fanta iz Brežic. Sama sem pa Senovčanka user posted image .

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
10.7.2009 18:06:21   
*chance*

michelle1 zelo lepo napisanouser posted image ...tebi in tvoji družini želim vse najlepše, Crystall zate pa držim pesti, da se vse izteče na najboljši možen načinuser posted image Tudi sama sem do sedaj že marsikaj preizkusila, zato vem, da je vsaka stvar za nekaj dobrauser posted image in kot pravijo za dežjem vedno posije sonce...če ne prej bo naše posijalo oktobrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4488
10.7.2009 19:53:17   
Aniiita
Crstall, po vsem kar si napisala se mi zdi, da preprosto zaslužiš enega boljšega šefa in ga boš tudi našla. Pomoje boš potem dobila še boljšo službo- taki kot si ti (vsaj kot pišeš), ki so aktivni, zagnani, polni idej, so drugače povsod dobrodošli..če je tvoj ravnatelj en tip, ki je usmerjen samo v ekonomijo in se sploh ne zaveda kaj bo izgubil, je to njegova izguba! To, kar nosiš v sebi, pa je samo tvoje in ti nihče ne more vzeti..in nosiš pomoje veliko user posted image

Jaz sem tudi še študentka in sem že prej vedela, da bo samo štipendija in starševski dodatek povečini z moje strani..ma če ima eden redno plačo, se mi zdi, da gre. Boš vidla, da bo šlo tudi pri vaju.

Tudi jaz sem danes dobila TOLIKO reči za našo punčko od prijateljice, da vam ne morem povedat, kako sem billa/sem vesela in hvaležna. user posted image user posted image
Skoraj vse 
za oblečt (od pajackov do bodijev, copatkov, nogavičk, pleničk..do sterilnega zloženca, vate, blazinic za dojenje..do ležalnička za otročka in vrtiljaka za nad posteljo in takih reči, podloge za igranje za po tleh..)
Res sem ful vesela user posted image Pa ravno par dni nazaj sem tarnala, kako še nič nimam..zdaj pa se mi zdi, kot da skoraj nič več nujno za oblečt ne rabim.

Lara Croft, thanks again user posted image (če slučajno zalutaš kaj na našo temo user posted image )

Kar se tiče imen, imava midva rada starogrške, take ki imajo pomen..par nama jih je všeč..ma ne bova izdala čisto nobenemu do rojstva user posted image Verjento bova tudi nardila tako, da bova imela spisek 5-ih npr. in se potem glede na dojenčka, ko že imaš stik z njim, odločila za najbolj primerno zanjo user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
10.7.2009 20:59:07   
mateja8
Oj punce,

mi je všeč, da klepetate o imenih. Men je moj dragi rekel, da naj za punčko jst zberem, ker je on prvič zbral. Tako da imam nekaj zamisli, vendar se ne morem odločit.

Trenutno kolebam med LANA, VITA, AJDA in IZA. Moj sine hoče da je Iza, jaz pa bi rada Vito. Dragi pa seveda molči in odločitev prepušča meni. Če so se na UZ zmotil in bo fantek, bo pa BOR.

Punce, hvala za skrb. Sem mal na hitro pometla prah po hiši in počakala, da dragi pride, pa je on pomil. Se moram res kar pazit, ker sem mal po netu brala da nizka nosečnost ni ravno običajna in rada pomeni prezgodnji porod, če se ženska ne merka.
Dragi tako komplicira zdaj. Skor ne smem tut dvoliterske steklenice dvignit. Pa saj je prav tako..........vsaj mislm.

Danes sva se s sinetom najedla mlečnega gresa in sedaj komaj sedim za računalnikom, tako poln želodec imam.

Čestitke vsem za preglede in 3D UZ.

Glede nosečniških oblačil moram reči, da jih tudi jaz še ne potrebujem. Za enkrat še nosim hlače, ki sem jih nosila tudi prej - samo ne kavbojke, ker te pa so mi pretesne. Sem v 27t in sem se zdedila 2,5 kg. Ampak glavno je, da je z malo vse o.k.

Pridne bodite.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 21:49:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4491
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 21:58:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4492
10.7.2009 23:38:17   
rozilu
Dober večer!

Malo sem vas prebrala, sem imela kar dosti za nadoknadit od srede... Na obali nimamo tako slabega vremena, zato nič kaj več ne visim za rač.... grem raje malo zaplavat, ali pa si vsaj noge namočit. Čeprav je kdaj kaka nevihta (resimo 1x dnevno) je še vedno dovolj toplo, da greš lahko na plažo popoldan... samo na hitro je treba vse opravit - hop v vodo, plavat, plavat, plavat - ven - se posušit - pa domov; pol pa spet kak grd oblak mimo pritava. Baje bo pa nasl. teden pravi za dopuste, tako da si kar privoščite ;)

Včeraj pa smo imeli službeni piknik, pa sem ugotovila, da nas je kar ene 5 nosečih, bo pravi baby boom letos! Pa še cel kup otročkov so pripeljali s sabo sodelavci, tako da je že itak baby boom - smo res produktivna ustanova user posted image .

Prej sem šla pa skozi nekaj seznamov stvari za dojenčka s svakinjo, mi je povedala kaj vse mi da, pa kaj še rabim in kaj ne rabim, pa kje kaj kupim (ker sem čisto zgubljena... kaj jaz vem kje dobiš tetra pleničke; oz. kaj sploh je tetra ali mako majčka user posted image ). No to mi še zdaj ni preveč jasno kaj je razlika, mogoče bom v MŠ zvedla user posted image , al pa če mi ve poveste). Ja, pol sem se pa malo spomnila na taščo... sem rekla, da bo ful žalostna, če bom že vse imela, pa ona ne bo imela kaj kupit... sva se kar odločle (brez njene vednosti), naj nabavi voziček - verjetno bo dovolj velika zaloga, hehe.

Kaj pa ve mislite o uni "štorklji" - meni se to ni zdelo kaj preveč uporabno, samo v zadnjem času sem ene 3 mamice spoznala, ko so kar dosti to prakticirale...

Imena... glih zdej imam diskusijo o tem z eno kolegico... vam povem kako in kaj, ko se zmeniva. Po mojem bom jaz dragemu dala seznam v roke, pa bo on enega pol izbral...

Neposredna povezava do sporočila: 4493
11.7.2009 1:03:36   
rozilu
Uh, zdaj sem vidla, da so štorklje in slingi in pouchi in trakovi in kengurujčki čisto različne zadeve... in da moram (preden postavim vprašanje) najrej vse ornk preštudirat. user posted image Anita, vidim da si ti že nekaj pogruntala - kak nasvet??

PS: a če mam to, sploh še rabim voziček???? user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
11.7.2009 9:02:50   
rolika
Zdravo user posted image
jaz tudi komaj čakam lepše vreme, ker to je že nesmisel, da te julija zebe.... pa še zdaj ko je festival Lent... pa no saj ga vsako leto vreme user posted image v tem času. Drug teden pa gremo mogoče za en dan na morje user posted image user posted image komaj čakam saj drugače ne bo nič morja za nas. Tudi jaz sem dobila nekaj oblačilc od sestrične in voziček od tašče in tasta pa posteljico od mame tako da nekaj je... vse ostalo pa je na nama user posted image kaj čemo bo že. Imam pa eno težavo pa ne vem kaj bi bilo.... že kak teden me tišči in zaboli v trebuhu (spodnji del) pa ne ves čas ampak, če predolgo sedim pa se vstanem in potem komaj hodim, če predolgo hodim.... ne vem kaj bi bilo... mislite da je to normalno, ker se maternica širi al pa ker user posted image raste?
Glede imen je mojemu bilo všeč Jan, meni pa Taj a ker se nisva poenotla glede teh dveh bo verjetno Aleks, ta pa je kar obema všeč. Za punčko bi pa dala Alina ali pa Lyn-je obema všeč.
Rozilu-po mojem bo voziček potreben v vsakem primeru user posted image
Lp

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
11.7.2009 9:05:43   
lindi1
Jaz bi bila tudi tako rada na morju,morje je zakon,jaz sem pa po horoskopu še rakec,tako,da,ko sem enkrat notri me ne spraviš več venuser posted image kot majhen otrok sem,mogoče mi bo pa ratalo kak dan,bomo videliuser posted image .Včeraj sem pri sosedi čvekala do 24 ure,potem pa skoraj nič spala,tako ,da sem čisto podrta,moj je pa na morju,je šel na disco nautico,me je klical,da se grejo potem malo namočit,sem mu kar malo fovš,vsaj glede namakanja.Jaz grem pa na eno kofico čez 1 urco,komaj čakam,kar malo uidem od doma,če bo pa komisija prišla,pa bo, moram malo od doma,se mi je kar trenalo doma,pa malo pogledat v baby center...

mako majčke pa to,vem,da imajo v tosami,jaz imam take,ki se pri strani zavežejo s takim tankim trakcem,ene so pa bolj iz takega materiala kot pleničke za povijanje,težko razložiti,moraš videti.Poskusi najti na internetu....

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
11.7.2009 9:57:19   
Februarka08
Ojla punceuser posted image

Kok je fino brat, ko se pogovarjate o imenihuser posted image midva tudi... za fantka itak ne bo odstopil in bo Blažuser posted image za punčko je pa zdaj mal dilema... sem včeraj mal brala imena in mi je v glavo skočil Lea... kaj pravite? Bi tudi fantku dala ime Leon, mi je kar všeč. Sicer je pa to še vse v zraku, vsak dan se spomnim kaj novegauser posted image ne bova 100% še na porodni postelji ne... tako kot v 1.user posted image sem ga izbrala ko sem rodilauser posted image Tako da bom zdaj tud ziher še kolebalauser posted image

Mateja pridna da počivašuser posted image le tako naprej. Jaz tudi ne pomivam več po tleh, pometem že, pomije pa moj. Pa na hitro prah pobrišem, to je pa to. Kar ne upam da ne bi kaj bilouser posted image ne vem kdo mi bo stanovanje spucal v 0 ko bo treba se za dojenčka pripravljatuser posted image user posted image bi ga tako rada sama, pa... Joj, pa še okna in zavese me čakajouser posted image no, to bo zih moj spucal, ker drugemu sploh ne bo pustiluser posted image

Glede cunjic za user posted image ste me pa zdaj tako zrajcale da je kajuser posted image sicer imam veliko doma, nekaj sem posodila, morm še nazaj dobit, mam pa namen avgusta začet počasi pripravljat in prat. Da ne bo potem vse na kupu. Pa da mal vidim kaj še rabim in grem kupit, da mam potem res vse pripravljeno, če me kaj presenetiuser posted image no, upam pa da me ne bo. Najbolj me bo pomoje stisnilo, ko bo treba potovalko pripravit za v P in bo res vse bližje dan Duser posted image upam da bom sfolgala kar naenkrat z dvema? No, saj bom mogla, samo mal me skrbiuser posted image

Dosti čvekanja, vas pridem še kaj prebrat, moji so vsi zunaj, jaz pa spet mal na kavču, potem pa za kosilo pripravljatuser posted image Lep dan, naj vam sonček napolni baterijeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
11.7.2009 10:08:02   
griseldis
LINDI!

ful hvala za vabilo, škoda da sem videla to šele sedaj, ko sva že naredila plane z mojim dragim. Upam, da se boste še kaj dobile, takrat z veseljem pridem!

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

Neposredna povezava do sporočila: 4498
11.7.2009 10:26:58   
Anonimen
Hojla,

včeraj sem tudi jaz imela pregled vendar mi ni delala nič drugega kot da mi je pregledala maternični vrat, no pa za par sekund je pogledala nešega junaka, ki me veselo brca v mehur....

Naslednji pregled z UZ imam 28.7. za tabelico, da boste lahko vnesle.

Glede imen je pa pri nama tako: glede na to da naj bi dobila fantka bo Žiga ali Dominik, če pa so se zmotili pa naj bi potem bila Daša ali pa Živa.....

En lep pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu griseldis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4499
11.7.2009 11:34:19   
Crystall
Februarka ... potem bova obe imeli Blaža user posted image , seveda, če se ne bova kaj premislili user posted image . Jaz sem imela pa včeraj ustvarjalni večer. Sem izdelovala zapestnice in uhančke - bom prilepila jutri povezavo, da boste lahko malce pokomentirale, kako se vam zdi.

Sicer sem pa danes zelooo dobre volje. Ob 3h gremo na srečanje družine (pridejo iz Švedske, ostale tujine), iz Velenja, ma res iz vsepovsod. Potem zvečer greva pa na 50-letnico. Juhuhu ... bo lušno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?