Crystall
|
Ninasiki ... v Tosami sem kupila: 20 največjih tetra plenic (80x80), 12 malih tetra krpic (40x40), zloženec (sterilna gaza) 5x5 - 50 jih je v škatli, 5 škatel baby soft krpic za enkratno uporabo, 1 otroške palčke za ušesa, 3x kozmetične blazinice (80 v paketu), 4x vložki vir nature super za po porodu. Za vse sva dala 56,16 eur. Drugač pa jz sm danes z ravnateljem govorila - ker on skoz govori, da nč ne izgubim, če me da na borzo - pa ogromno izgubim . In pol mu jz rečem, da ministrstvo itak nima nobene škode ... in on mi reče, da itak da ne. Pol mu pa jz rečem, zakaj je zadnič mi rekel, da mu je ministrstvo reklo, da bi bilo čudno, če bi me zaposlil .. in on men reče, da tega nikoli ni rekel!!! Prisežem na čemerkoli, da je uporabil ravno te besede. Zakaj so ljudje taki??? In to ravnatelj, ki dela z otročki??? Kak je lahko ravnatelj, kak je lahko tako neiskren, tak lažnivec, taka šlampasta oseba??? Kako me lahko zdajle, ko sm noseča tako prizadane???? Celoten šolski kolektiv je zgrožen, vsi z mano držijo in ne razumejo, kako je lahko tak!!! Danes so mi celo dopoldne solze lile, res ne razumem - mogoče zato, ker sem prepoštena, preveč iskrena, z otročki sem ogromno delala, ogromno sem delala za samo šolo, imela en kup idej, moja osebna mapa je polna, vsi so me postavljali za zgled, kako sem pridna!!! Ena oseba mi je čisto zagnusila delati v šoli - hvala bogu so tuki otročki tisti najpomembnejši in vem, da bom v tem poklicu vztrajala zaradi njih.