uršika***
|
lep pozdravček: Zvezdica,Pajo, Kiara,krtexx, Mimi, Khurde, Ronja, Snikolina, Sonček, Janci, Symona, barba- a sem še katero pozabila? lepo vas je spet brati po dolgem času. o, Ronja! ja, tašče men je moja zdaj po rojstvu Alena tolk živcev požrla, ko mi jih prej ni skupaj 8 let. ljubosumna je na mojo mamico, ker je ona v Alenovi bližini, ker smo pri nas doma. ljubosumna je na mene, ker sem ji vzela sinčka edinčka,in pa na Alena, ki je sedaj v središču pozonosti, ona se pa počuti odrinjeno- mislim tko je rekla, da se počuti odrinjeno, ko je bila dvakrat pri nas. ne vem kaj je mislila, da jo bom stregla kot kraljico s prerezanim trebuhom, ko sem prišla iz porodnišnice, pa z majhnim dojenčkom, ki se je jokal cele dni...a ona vidi samo sebe. ona se počuti odrinjeno, nezaželjeno,... v glavnem egocentričen človek za ****. ko ni v središču pozornosti se namula in se ne pogovarja z nobenim. okej. tudi prav. je ni bilo k nam dva meseca, potem se je pa prikazala, kot da ni nič. pa seveda urška ni bila tiho, o ne, seveda ne , ji je povedala vse, kar ji gre, pa se je zgovarjala na to, da se pri nama počuti nezaželjeno, da ji je v porodnišnici moja mami rekla, da ne sme pridet k meni na obisk, da ne sme pridet k nam domov na obisk, da ji nisem dovolila, da bi ona Alena previla(tisti dan, ko smo prišla domov iz P- itak da ga bom sama previla, kdo ga pa bo prvič previl ), no v glavnem moja mami je bila omenjena še nekajkrat, potem sem pa popizdila, ker sem seveda vedela, da se laže, ker je bil moj mož zraven v P in je vedel, da to ni res. potem je moja mami klicala njo in je rekla, da to sploh ni rekla ona, da se je moj mož to zlagal in naj se on opraviči moji mamici, da ona tega ni rekla. lažnivka lažniva. na tem obisku je tudi izvedela, da imamo krst, poslala sva ji še sporočilo enkrat, z atikom se je pa moj tako pogovarjal in mu povedal, da bomo imeli krst. in kaj se je zgodilo: enostavno nista prišla na krst!!!! sem mislila, da bo mojga pobralo od žalosti. komaj sem ga potolažla in mu dopovedala, naj ju pozabi, naj se ne sekira več. in potem čez nekaj dni seveda spet sms-ji od tašče, da sta užaljena, ker nista bila obveščena in povabljena na krst, da si kaj takšnega nista predstavljala,...da jima nismo nič povedala OMG!!!!! sem popizdila ej!! da nista bila povabljena, da nista vedela- če smo skupaj sedeli na sedežni in se pogovarjali o podrobnostih, ona je pa še rekla, da se bo tako še prišla z mojo mamico dogovorit kaj bo lahko pomagala. in sms je dobila. pa še celo pred trgovino me je ujagala, ko sem šla kupovat oblekice za krst in je tako dolgo tečnarila, da sem ji na koncu dovolila, da je ona plačala(bedak jaz) ja, in se sedaj zgovara na to, da krst ni piknik, da se to ne povabi kar tako preko sms-ja, da je to pomemben dogodek, da bi morali pridet osebno povabit,... sem ji lepo povedala, da prosila ne bom nikogar, če ji vnuk ne pomeni toliko, da bi prišla na njegov krst je to njen problem, ker bo ona prikrajšana, ne jaz. polno laži, laži laži,.....pa ko jo vedno dobim na vsaki laži jo dobim, ona se pa še kar mota v svojih spletkah, lažeh,... tast ni pa nič boljši, je mojemu rekel, da ga bo odpisal kot sina, da za njega ne obstaja več,...grozno,... no, dovolj imate za prebrat. v glavnem, situacijo sem rešila tako, da enostavno odmislim, da tadva človeka sploh obstajata. za svojega otroka ne želim, da ima takšne lažnive in spletkarske stare starše. črta z moje strani. no, sem vam malo zatežil. zdaj grem pa pančkat, bo kamlu treba dudiko popravit, čajčka pit, potem je že ziza na vrsti...... kaj bi dala za eno celo lepo prespano noč...... nočko vsem mamicam in malim sončkom- lepo spite vsi in mirno nočko vam želim
|