|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
10.7.2009 22:25:01   
snikolina
Men pa dol piše, da je šla Nya spat. V čem je fora tega?

No, Anže je danes dopoldne spal 1 uro in popoldne 1,5 ure. Sem bla čist šokerana in že cel dan gruntam, če ni kej narobe z njim. En teden nazaj se je z glavo butnil v "rešetke" od pojstlce med prevali in guncanjem na vseh 4ih. A mislite, da je to kej hudga? Da se tko pozno lahko posledice pokažejo? Al je pa končno prišel v to fazo, da bo mal spančkal čez dan? Po skor 6 mesecih bi mi sicer prav prišlo user posted image malo počitka čez dan.

Hahaha tamala ULA je zakon!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
10.7.2009 22:27:11   
Anonimen
Men pa dol piše, da je šla Nya spat. V čem je fora tega?

men pa piše da ti počivašuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
10.7.2009 22:27:39   
khurde
jancci, sonček ma prav. spat greš lah čez pol ure. mal sarkazma ni pa še nikol nobega forumaša ubil. user posted image

ulla, jaz si prav predstavljam uno tvojo gospodično, sam si jo še tko predstavljam, da je prav težko in mukoma privlekla bratca k mamici user posted image user posted image user posted image

men so te tamali, k začenjajo govort, pa kej počet, pa k majo pol tisto "zakaj" fazo taki carji, res. to je men tok smešen jih gledat, pa pomoje, k se komi zadržuješ, da se jim ne smejiš, da jih pač "resno" jemlješ... to bo še zabavno

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
10.7.2009 22:28:37   
Anonimen
En teden nazaj se je z glavo butnil v "rešetke" od pojstlce med prevali in guncanjem na vseh 4ih. A mislite, da je to kej hudga? Da se tko pozno lahko posledice pokažejo? Al je pa končno prišel v to fazo, da bo mal spančkal čez dan? Po skor 6 mesecih bi mi sicer prav prišlo

sori, sam tole sm se pa toooolk narežala zdejleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k jst mojmu, kadar ma kak pozitiven preblisk, zmeri rečem če se je kje v glavo butnil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2654
10.7.2009 22:31:49   
Anonimen
"zakaj" fazo taki carji, res. to je men tok smešen

zdej ma fazo "a grem neki iskat"user posted image miljonkrat reče to, pa gre v drugo sobo in pride nazajuser posted image
pa knjigico janko in metka je privlekla, sem ji malo priredila zgodbico in zdej zmer uno čarovnico išče in s takim frisom da dol padeš pravi da je fuuuda tetauser posted image pa pajka mauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
10.7.2009 22:31:55   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

En teden nazaj se je z glavo butnil v "rešetke" od pojstlce med prevali in guncanjem na vseh 4ih. A mislite, da je to kej hudga? Da se tko pozno lahko posledice pokažejo? Al je pa končno prišel v to fazo, da bo mal spančkal čez dan? Po skor 6 mesecih bi mi sicer prav prišlo

sori, sam tole sm se pa toooolk narežala zdejleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k jst mojmu, kadar ma kak pozitiven preblisk, zmeri rečem če se je kje v glavo butnil user posted image

A dej neh se smejat, to so resne zadeve. user posted image   Ne, resno sprašujem.
Aja: pa še vedno počivam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
10.7.2009 22:33:25   
snikolina
Leva dlan me srbi. DENAR BO!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2657
10.7.2009 22:33:31   
Anonimen
A dej neh se smejat, to so resne zadeve. user posted image Ne, resno sprašujem.

user posted image

ma resno, nima kaj bit od tega, ti tamali so itak žilavo, veš kam vse se bo še treščil, pa če bi za vsako kaj blo, bi tak pred 1. rojstnim dnevom jih pobralo. nič bat, majo trdo glavcouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2658
10.7.2009 22:34:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Leva dlan me srbi. DENAR BO!!!

denar bo šou user posted image za BO more bit desnauser posted image mene nkol ne srbiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2659
10.7.2009 22:34:40   
khurde
snikolina, če se kej butne al pa pade al karkol, se pokaže v 24 al 48 urah (povsod drugač piše), sej mene tut skrbi, k tamala zadnje dni, po tem, k je padla, občasno dlje spi, sam jaz to pripisujem vremenu. k če bi kaj bilo, ne bi sam kako uro več spala, ampak še kaj drugega. sem zanč rekla (v fori, itak), k je ful lepo zvečer zaspala, da nej se kr mal večkrat kam butne, če jo to tok dobr zrihta (itak nism mislila resno, sam tko...)

ta nova vrstica tle na rr je men na način k kakšen fb. sam da men nič ne piše, edin, da je lunica začela novo debato en dan al kolko nazaj user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
10.7.2009 22:34:41   
snikolina

A dej neh se smejat, to so resne zadeve. user posted image Ne, resno sprašujem.

user posted image

ma resno, nima kaj bit od tega, ti tamali so itak žilavo, veš kam vse se bo še treščil, pa če bi za vsako kaj blo, bi tak pred 1. rojstnim dnevom jih pobralo. nič bat, majo trdo glavcouser posted image

Dobr pol. THX.
Zdej se pa lahku smejčkaš dalje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
10.7.2009 22:36:26   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

snikolina, če se kej butne al pa pade al karkol, se pokaže v 24 al 48 urah (povsod drugač piše), sej mene tut skrbi, k tamala zadnje dni, po tem, k je padla, občasno dlje spi, sam jaz to pripisujem vremenu. k če bi kaj bilo, ne bi sam kako uro več spala, ampak še kaj drugega. sem zanč rekla (v fori, itak), k je ful lepo zvečer zaspala, da nej se kr mal večkrat kam butne, če jo to tok dobr zrihta (itak nism mislila resno, sam tko...)

ta nova vrstica tle na rr je men na način k kakšen fb. sam da men nič ne piše, edin, da je lunica začela novo debato en dan al kolko nazaj user posted image

UFFF, pol sem že mimo 24 al 48 ur. Verjetno je vreme. K drgač ful vpliva nanjga. Kulčiuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
10.7.2009 22:45:00   
mimi30
Mimi kako je Špela?

glede kozic vredu, vse krastice so že skor odpadle, zdaj je sicer polna flekcov samo upam, da se ne bo poznalo

drugače je pa danes ubitačno, kar se spanja tiče...komaj zdaj je zaspala....prej sem šla že parkrat vstran od nje ker se je odmaknila iz zize in se mi smejala ter imela zabavo...zdajle na koncu je imela pa že čist rdeče oči tolk je bla zaspana, celo mim bradavice se je enkrat prisesala, ko sem se hotla izmaknat

en kr neki bedast kao grozljivka film gledamauser posted image user posted image user posted image

kaj sta dala vmesa reklame, da se lahk mal javišuser posted image ....al kr na tv gledata?

Ne vem, če sem povedala, da greva z malo na tečaj plavanja jeseni user posted image Sem že rezervirala mesto user posted image

khurde, super....nam je bilo zelo fajn, ko smo z nejcem hodli, je ful užival....morem še jaz za špelo poklicat, če že kakšne skupine delajo

mamici nesem neotauser posted image me je kap skoruser posted image

tole je pa mene tud strah, da mu ne bi kakšna takšna na misel padla....danes me je klical iz spalnice, da naj pridem po špelo, ker je njemu pretežkauser posted image ...skor sem se spolamala s takim šusom sem se obrnila nazaj v sobouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
10.7.2009 22:47:14   
Anonimen
kaj sta dala vmesa reklame, da se lahk mal javišuser posted image ....al kr na tv gledata?

ma ni se mi dal gledat take bedarje, pol pa tle špegamuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
10.7.2009 22:48:32   
mimi30
ulla, ti tam špegaš tu si pa aktivnauser posted image

snikolina, naša je tud mela dopoldan mal daljšo serijo kot 20min tak, da bo vreme zgleda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
10.7.2009 22:50:03   
mimi30
jaz sem si pa danes kupla nek ameriški sladoled v lončku....njamsi tolk je kremast in fin, da sem vse tri lončke pojedla....sem se kr kosilu odrekla

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
10.7.2009 22:50:39   
Anonimen
kje si to kuplauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
10.7.2009 22:51:21   
snikolina
Mimi fajn za Špelo. Upam, da ne bo spet kej vmes pršlo drug teden in nam rata spelat kofetkanje user posted image

Sem pa nasmejala pri besedi spolamala, hahaha. user posted image

Pa upam, da bojo res zdej mal več spali čez dan, k tistih 15 do 20 minut se niti vsest ne morem dobro user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 10.7.2009 22:52:09 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
10.7.2009 22:51:59   
mimi30

kje si to kuplauser posted image

v lidlu, zadnjo pakungo....drgač bi menda še kr nazaj šlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
10.7.2009 22:52:43   
mimi30
k tisrih 15 do 20 minut se niti vsest ne morem dobro user posted image

kaj šele prebrat kaj ste vmes napisaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2670
10.7.2009 22:53:51   
mimi30
ulla, zdaj mi pa piše: ulla80 pravi: kaj vas briga....tole je ziher tvoj odgovor na statususer posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
10.7.2009 22:55:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

ulla, zdaj mi pa piše: ulla80 pravi: kaj vas briga....tole je ziher tvoj odgovor na statususer posted image

user posted image user posted image ja no

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
10.7.2009 22:55:57   
mimi30
jancci, a nam boš ti na kratko zaupala kako si speljala tole uspavanje brez zizeuser posted image ....mene je že strah, da ne bom mogla na U2user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
10.7.2009 22:57:02   
snikolina
da ne bom mogla na U2

Jst bi šla tuuuuuuuuuuuuuut!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
10.7.2009 22:58:02   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

da ne bom mogla na U2

Jst bi šla tuuuuuuuuuuuuuut!

mogoč ti bom lahk svoje karte prodalauser posted image user posted image , če me mala ne bo pustila

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime bi slo zraven Neli n Filipa?

Tim (62%)

Izak (38%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!