Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:25:01
|
|
|
|
snikolina
|
Men pa dol piše, da je šla Nya spat. V čem je fora tega? No, Anže je danes dopoldne spal 1 uro in popoldne 1,5 ure. Sem bla čist šokerana in že cel dan gruntam, če ni kej narobe z njim. En teden nazaj se je z glavo butnil v "rešetke" od pojstlce med prevali in guncanjem na vseh 4ih. A mislite, da je to kej hudga? Da se tko pozno lahko posledice pokažejo? Al je pa končno prišel v to fazo, da bo mal spančkal čez dan? Po skor 6 mesecih bi mi sicer prav prišlo malo počitka čez dan. Hahaha tamala ULA je zakon!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Men pa dol piše, da je šla Nya spat. V čem je fora tega? men pa piše da ti počivaš
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:27:39
|
|
|
|
khurde
|
jancci, sonček ma prav. spat greš lah čez pol ure. mal sarkazma ni pa še nikol nobega forumaša ubil. ulla, jaz si prav predstavljam uno tvojo gospodično, sam si jo še tko predstavljam, da je prav težko in mukoma privlekla bratca k mamici men so te tamali, k začenjajo govort, pa kej počet, pa k majo pol tisto "zakaj" fazo taki carji, res. to je men tok smešen jih gledat, pa pomoje, k se komi zadržuješ, da se jim ne smejiš, da jih pač "resno" jemlješ... to bo še zabavno
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
En teden nazaj se je z glavo butnil v "rešetke" od pojstlce med prevali in guncanjem na vseh 4ih. A mislite, da je to kej hudga? Da se tko pozno lahko posledice pokažejo? Al je pa končno prišel v to fazo, da bo mal spančkal čez dan? Po skor 6 mesecih bi mi sicer prav prišlo sori, sam tole sm se pa toooolk narežala zdejle k jst mojmu, kadar ma kak pozitiven preblisk, zmeri rečem če se je kje v glavo butnil
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
"zakaj" fazo taki carji, res. to je men tok smešen zdej ma fazo "a grem neki iskat" miljonkrat reče to, pa gre v drugo sobo in pride nazaj pa knjigico janko in metka je privlekla, sem ji malo priredila zgodbico in zdej zmer uno čarovnico išče in s takim frisom da dol padeš pravi da je fuuuda teta pa pajka ma
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:31:55
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 En teden nazaj se je z glavo butnil v "rešetke" od pojstlce med prevali in guncanjem na vseh 4ih. A mislite, da je to kej hudga? Da se tko pozno lahko posledice pokažejo? Al je pa končno prišel v to fazo, da bo mal spančkal čez dan? Po skor 6 mesecih bi mi sicer prav prišlo sori, sam tole sm se pa toooolk narežala zdejle k jst mojmu, kadar ma kak pozitiven preblisk, zmeri rečem če se je kje v glavo butnil A dej neh se smejat, to so resne zadeve. Ne, resno sprašujem. Aja: pa še vedno počivam.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:33:25
|
|
|
|
snikolina
|
Leva dlan me srbi. DENAR BO!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A dej neh se smejat, to so resne zadeve. user posted image Ne, resno sprašujem. ma resno, nima kaj bit od tega, ti tamali so itak žilavo, veš kam vse se bo še treščil, pa če bi za vsako kaj blo, bi tak pred 1. rojstnim dnevom jih pobralo. nič bat, majo trdo glavco
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Leva dlan me srbi. DENAR BO!!! denar bo šou za BO more bit desna mene nkol ne srbi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:34:40
|
|
|
|
khurde
|
snikolina, če se kej butne al pa pade al karkol, se pokaže v 24 al 48 urah (povsod drugač piše), sej mene tut skrbi, k tamala zadnje dni, po tem, k je padla, občasno dlje spi, sam jaz to pripisujem vremenu. k če bi kaj bilo, ne bi sam kako uro več spala, ampak še kaj drugega. sem zanč rekla (v fori, itak), k je ful lepo zvečer zaspala, da nej se kr mal večkrat kam butne, če jo to tok dobr zrihta (itak nism mislila resno, sam tko...) ta nova vrstica tle na rr je men na način k kakšen fb. sam da men nič ne piše, edin, da je lunica začela novo debato en dan al kolko nazaj
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:34:41
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 A dej neh se smejat, to so resne zadeve. user posted image Ne, resno sprašujem. ma resno, nima kaj bit od tega, ti tamali so itak žilavo, veš kam vse se bo še treščil, pa če bi za vsako kaj blo, bi tak pred 1. rojstnim dnevom jih pobralo. nič bat, majo trdo glavco Dobr pol. THX. Zdej se pa lahku smejčkaš dalje
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:36:26
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde snikolina, če se kej butne al pa pade al karkol, se pokaže v 24 al 48 urah (povsod drugač piše), sej mene tut skrbi, k tamala zadnje dni, po tem, k je padla, občasno dlje spi, sam jaz to pripisujem vremenu. k če bi kaj bilo, ne bi sam kako uro več spala, ampak še kaj drugega. sem zanč rekla (v fori, itak), k je ful lepo zvečer zaspala, da nej se kr mal večkrat kam butne, če jo to tok dobr zrihta (itak nism mislila resno, sam tko...) ta nova vrstica tle na rr je men na način k kakšen fb. sam da men nič ne piše, edin, da je lunica začela novo debato en dan al kolko nazaj UFFF, pol sem že mimo 24 al 48 ur. Verjetno je vreme. K drgač ful vpliva nanjga. Kulči
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:45:00
|
|
|
|
mimi30
|
Mimi kako je Špela? glede kozic vredu, vse krastice so že skor odpadle, zdaj je sicer polna flekcov samo upam, da se ne bo poznalo drugače je pa danes ubitačno, kar se spanja tiče...komaj zdaj je zaspala....prej sem šla že parkrat vstran od nje ker se je odmaknila iz zize in se mi smejala ter imela zabavo...zdajle na koncu je imela pa že čist rdeče oči tolk je bla zaspana, celo mim bradavice se je enkrat prisesala, ko sem se hotla izmaknat en kr neki bedast kao grozljivka film gledamauser posted image user posted image user posted image kaj sta dala vmesa reklame, da se lahk mal javiš ....al kr na tv gledata? Ne vem, če sem povedala, da greva z malo na tečaj plavanja jeseni user posted image Sem že rezervirala mesto user posted image khurde, super....nam je bilo zelo fajn, ko smo z nejcem hodli, je ful užival....morem še jaz za špelo poklicat, če že kakšne skupine delajo mamici nesem neotauser posted image me je kap skoruser posted image tole je pa mene tud strah, da mu ne bi kakšna takšna na misel padla....danes me je klical iz spalnice, da naj pridem po špelo, ker je njemu pretežka ...skor sem se spolamala s takim šusom sem se obrnila nazaj v sobo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj sta dala vmesa reklame, da se lahk mal javišuser posted image ....al kr na tv gledata? ma ni se mi dal gledat take bedarje, pol pa tle špegam
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:48:32
|
|
|
|
mimi30
|
ulla, ti tam špegaš tu si pa aktivna snikolina, naša je tud mela dopoldan mal daljšo serijo kot 20min tak, da bo vreme zgleda
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:50:03
|
|
|
|
mimi30
|
jaz sem si pa danes kupla nek ameriški sladoled v lončku....njamsi tolk je kremast in fin, da sem vse tri lončke pojedla....sem se kr kosilu odrekla
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
kje si to kupla
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:51:21
|
|
|
|
snikolina
|
Mimi fajn za Špelo. Upam, da ne bo spet kej vmes pršlo drug teden in nam rata spelat kofetkanje Sem pa nasmejala pri besedi spolamala, hahaha. Pa upam, da bojo res zdej mal več spali čez dan, k tistih 15 do 20 minut se niti vsest ne morem dobro
< Sporočilo je popravil snikolina -- 10.7.2009 22:52:09 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:51:59
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 kje si to kupla v lidlu, zadnjo pakungo....drgač bi menda še kr nazaj šla
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:52:43
|
|
|
|
mimi30
|
k tisrih 15 do 20 minut se niti vsest ne morem dobro user posted image kaj šele prebrat kaj ste vmes napisale
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:53:51
|
|
|
|
mimi30
|
ulla, zdaj mi pa piše: ulla80 pravi: kaj vas briga....tole je ziher tvoj odgovor na status
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ulla, zdaj mi pa piše: ulla80 pravi: kaj vas briga....tole je ziher tvoj odgovor na status ja no
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:55:57
|
|
|
|
mimi30
|
jancci, a nam boš ti na kratko zaupala kako si speljala tole uspavanje brez zize ....mene je že strah, da ne bom mogla na U2
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:57:02
|
|
|
|
snikolina
|
da ne bom mogla na U2 Jst bi šla tuuuuuuuuuuuuuut!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.7.2009 22:58:02
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina da ne bom mogla na U2 Jst bi šla tuuuuuuuuuuuuuut! mogoč ti bom lahk svoje karte prodala , če me mala ne bo pustila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Spolnost po porodu je...sonček08...boljša (
30%)
...slabša (
28%)
...ni razlike (
43%)
Število vseh glasov: 419Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!