|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
13.7.2009 8:11:26   
Anonimen
jutrouser posted image

sej se mi ne lub kej pisatuser posted image sam tolk da vs pozdravim, prebrala sm tud, niste kej ekstra naklofale, tko da je šlouser posted image

kavo spijem, pol morm pa po kuhni it pospravit, sem zvečer kr razsulo pustila, k se mi ni dalo...čeprov ni fajn zjutri v takšno pridt, sam itak me počaka, pa bom že, ko se bo men dalouser posted image
pa mal morm napisat kaj fali, no, u bistvu je tko vsega zmanjkalouser posted image tko da obvezn šoping te dni enkrtuser posted image

tak.

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.7.2009 8:28:06   
sonček33
Jutro!

Mi smo super spali. Od pol devetih do enih in potem do šestih, mal jedli pa do pol osmoh potegnili. user posted image

Zdej se mojadva brijeta v kopalnici, jaz pa izkoristim priliko za rr.

Kupila sem soparilnik. Danes bo krompirček pa korenček.

Joj čakam topel del dneva, da bo mali na dekici in samo v plenički in bodiju.

Niia - kje ste se potepali?

Jancci  in khurde - jaz grem tudi na U2, komaj čakam, čeprav mi je že zdej hudo malega pustit doma. Ampak res ta koncert bi pa rada videla.
Novembra pa pride Ramazzoti v Tivolija. To bi blo tudi fajn it poslušat.

Ulla tudi jaz sem pustila včeraj kuhinjo  kot da je bomba notri padla in se danes zjutraj najprej lotila pospravit, ker drgač pa kar mal živčna ratam.

Danes sva sama z malim, potem pa cel teden čuvam še oba nečaka. Pestro bo, amapk se imamo vedno fajn, kadar smo skupaj, pa obožujeta malega.

Kuham danes pomoje nič, grem k mojim, pa bo tam sigurno kaj.

Bi pa delala štrudl, če bi kdo jabka nalupil, no vsaj naribal, pa se noben ne javi. No, mogoče jih bo tast, on to rad počne, pa časa ima tudi dovolj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.7.2009 8:40:02   
symona
Dobro jutro!

Mi smo dobro spali,  včeraj od 21.00 pa do 7.00, zdaj pa gremo ven na kavo.
Sonček, kje si kupla soparilnik?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.7.2009 9:36:42   
ronja
Itak sta ti punčki prioriteta, pa najprej nanju glej,

to itak! Samo sprašujem, kako naredit, da bi bilo pa vsem ok - če se da... Oz. kako razložit...

Jaz bi ji direkt povedala.

hm, mogoče bi morala bit res bolj groba - ker direkt povedano bo to: "nimate obeh enako radi in to se vidi"... Jaz pa sem ji rekla, da se z Ronjo kar lepo da zmenit in da ona razume, da tudi Lejla rabi pozornost in ne dela problemov,... Ona je odgovorila takole: "Saj ko smo same, se že zmenimo, ko si pa ti zraven, pa Ronja ve, da ma Lejla mami, pa hoče babi zase. Saj si vidla, me Ronja ne spusti..." Problem je v tem, da jaz tega NISEM VIDLA, vidla sem babi, ki ne spusti Ronje. Pa v tem, da se bojim, kako se same zmenijo - tako da je prav babi in Ronji, lejla pa pač potrpi, ker je že itak ful bolj potrpežljiv karakter...
Mogoče pa ona, ko ji poveš tako, indirektno, niti ne razume, da ti kaj resno misliš, mogoče se ji zdi, da ni krize, ker ovinkariš. Ne vem, jaz sem bolj tak tip človeka, da imam raje direkten pristop in da mi ovinkarjenje včasih pomeni, da imam še kup manevrskega prostora za svoje finte in da tisti, ki ovinkari, niti ni prepričan v to, kar pove.

Hm, mislim, da sicer dobro ve, v čemu je keč, ker sem tudi rekla, ko sem prišla iz zagovora, da se mi to ni zdelo prav in od takrat ni več videla Ronje same... Samo kot pravi lubi: "Ona ne vpraša tega, česar noče slišat. Rajši samo malo pika v smislu: "saj boš kaj prišla na obisk, a ne Ronja..."" Zato je toliko težje načet pogovor z njo, ker se dejansko ogne, če se le da... (včasih kar gre stran - to lubiju, jaz še nisem bila tako direktnauser posted image ).

Jaz sem navajena, da če se da, probam povedat stvar tako, da drugega čim manj prizadane. Mi gre pa zelo na živce, če to kdo "izkorišča" - v smislu: saj še ni popenila, torej mam še ful manevrskega prostora... Ma, nimaš ga, mene že zdaj boli, samo znorela še nisem... Je pa to res problem nekompatibilnosti karakterjev - z lubijem sva oba občutljivčka in ker si vseeno hočeva povedat vse, kar naju mori, pač to narediva čim prijazneje. Vsake toliko je sicer treba malo popenit, ampak večinoma pa se mi zdi, da kar sliši, kar mu imam za povedat... Tako da nisem navajena toliko drugačnih pristopov... Moja napaka, vem, bom delala na tem... Problem je v tem, da je ona tudi občutljiva in bi jo direkt: nimate ju enako radi, zelo prizadelo, pa če je 1000x res...  Pa sem mislila, da sem že šla čez to, ko je bila Ronaj mala in si jo je lastila in je bilo jasno groza (zame in potem tudi za Ronjo in takrat sem popenila in potem je popenil lubi in potem je bil miruser posted image )... pa očitno še nisem čisto...

In če je nesrečna zaradi posledi svojih dejanj, je v bistvu nesrečna zato, ker si je sama kriva. In je tud dost stara, da lah to ozavesti in razume.

Ja, se strinjam, to tudi lubi pravi - saj si je sama kriva, kaj se sekiraš...

Sej je škoda, da bi Ronji omejili stike z babico, samo zame osebno bi bila večja škoda, če bi babičino ravnanje (negativno) vplivalo na odnos med sestrama.

Spet se strinjam, pa tudi na Lejlino samopodobo, eč bi bili pač veliko pri njej in bi bile velike razlike...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.7.2009 9:48:04   
sonček33
Ronja, jaz mislim, da babi res misli, da je Ronja nekako zapostaljena, zdaj ko imate še Lejlo in ji pač hoče dobro. Ampak TI veš, da nikoli in nikdar ne bi zapostaviljala Ronje, da sta ti obe ENAKO pomembni, da se trudiš obema enako posvatiti svoj čas. Ona pa tega ne ve... Žal.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.7.2009 10:07:17   
khurde
Ronja, a veš, da te totalno razumem glede tega, da ti je kar mal težko tak direkten pristop udart... Mislim, jaz tut moji tašči probam lepo povedat, pa ne direkt in brez olepšav, ker je takoj užaljena, ampak res TAKOJ, samo to sploh ne pali, pa bom zdej res mogla bit mal zoprna in ji direkt govorit, ne glede na to, kok bo ona užaljena kasneje. Ker do zdaj sem vedno lepo govorila, pa sem mislila, da bo, pa ni. Zanč ji je še moj rekel, da je opazil, da tamalo nese stran, ko jo jaz hočem vzet in se obrača stran, potem je pa v soboto, ko smo bili dol in je bilo treba it gor, rekla mojemu "na, jo dam tebi, da jo boš ti gor nesel". S tem, da sem bila jaz praznih rok, on je mel pa polne roke časopisov in še enih stvari in je mogel dat meni, da je lah tamalo vzel. Sam on sploh ni opazil tega, je šele pol, ko sem mu omenila, k je bilo res bolj na hitro. Jaz pa nisem navajena takih načinov ravnanja in me tok preseneti, da komi registriram, kaj šele reagiram. Zgleda, da bom mogla ta moj odzivni čas skrajšat. user posted image

Jaz načeloma vedno probam lepo povedat osebam, pa najprej z namigi, pa potem z lepimi besedami, ki niso najbolj direktne, samo na
žalost se enih to ne prime oz. sploh nočejo, da se jih. In moji mami velik lažje direkt rečem, ker njej je tut treba tko, pa včas še mal glas povzdignit, da vid, da misliš resno user posted image , sam njegovi mami pa kar mal težko kej zinem. Sam očitno bo treba, drugač bo ona srečna, ker doseže svoje, otrok jokav in histeričen, jaz pa živčna.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.7.2009 10:07:39   
uršika***
Ronja ne preostane ti drugega, kot da če ne razume oz. NOČE razumet kaj ji govoriš po ovinkih in na lep, prijazen način -pač pokažeš malo zobe in si direktna. jaz sem bila ista kot ti, prijazna, z nikomer se nisem želela kregat -pa ko se je začela iz mene norce delat in je mislila, da me bo zaje.... sem obrnila ploščo.
DOBROTA JE SIROTA- to sem izkusila na lastni koži še predobro. Nekaj časa je trajalo, da sem se navadila biti bolj ostra, se pa sedaj veliko boljše počutim, ko lahko oz. znam vsakemu povedat kar mu gre.
se mi pa nasplošno zdi, da tele tašče rade interpretirajo stvari na svoj način- pač tako, kot njim paše v tistem trenutku

Niia živijouser posted image
Symona in Pajo- vsaka čast vajinima malčkomauser posted image user posted image a vedno tako lepo spita???

mi smo danes tudi lepo spančkali. od 9 pa do 3(no, potem smo imeli eno uro govornih vaj, pa je ob pol4 prišel k nama na malico na ziziko, potem je pa ob 4 zaspal in potegnil vse do pol9user posted image user posted image
ponavadi se mi večkrat ponočo zbuja, hoče dudo, čajek,... vsaj 5krat na noč se vstanem, danes pa samo enkrat. super se počutim.

A dojite še vse? kolikokrat?  joj, nisem imela časa brat za nazaj- a mi lahko malo napišete kako imate kaj pri vas?
plis no,...saj vem, da ste to sigurno že stokrat pisale, ampak res ne morem brat za nazaj

pa koliko obrokov ste nadomestile do sedaj?
koliko so težki vaši malčki, kako sedijo,..

lp in čav

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.7.2009 10:10:57   
khurde
aja, sedmice pa nisem dobila, tko da ne bo nič z noži user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.7.2009 10:11:18   
sonček33
symon asoparilnik sem kupila v Lesnini na BRdu v Lj

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.7.2009 10:14:20   
sonček33
khurde ma kaj ti bo tolk dnarja...dnar ljudi pokvar ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.7.2009 10:20:07   
Anonimen
no, da še eno prigodico od včeraj povemuser posted image smo bli mal zun, lubi je avto pral, jst sem šla z otroci mal okoli, pol pa z ulo tam nekaj okoli mešama, pa sma našle eno tako posrečeno oblikovano vejico, je rekla ula da je rakuser posted image in jaz tist gledam, pol jo dam pa uli in je ko šus priletela tašča - joooj da ni trnje gor user posted image user posted image user posted image sem rekla ja brezskrbi, da ji nebi trnja dala, kaj pa mislteuser posted image in je neki zmomljala in šla...ona res očitno misli da sem totalno nesposobna in da je otrok nonstop v neki nevarnosti z mano, hvalabogu da je ona vsake tolk na preži al kva user posted image

no, grem šivat naprejuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.7.2009 10:20:24   
Jancci
Mi smo super spali. Od pol devetih do enih in potem do šestih, mal jedli pa do pol osmoh potegnili.

Mi =

Kupila sem soparilnik.

Kje si ga kupila?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.7.2009 10:21:56   
sonček33
Jancci v Lesnini v Lj, 19 ojrov.

Ulla - ma ja, še dobr da ona mal počekira, drgač bi bil hudič, k ti itak vse narobe nardiš....ccccc

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.7.2009 10:30:47   
Jancci
Ja Sonček sem tok časa mutila, da si že odgovorila. Hvala.

Jest sem se pa od "pripetljaja" z mami in krompirjem, ki ga je kljub moji prepovedi za voglom turila tamali, pogovarjala z njo samo, kar je bilo nujno. V soboto se mi je pa opravičila in rekla, da ve, da ni prav naredila. Zelo pohvalno. Upam, da se je še kej zapomnila. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.7.2009 10:42:08   
ronja
uršika, madona, wellcome back from the dead!

je že katera noseča?

miki, ne seri! Mal pavze, prosimuser posted image - zato pa so kondomi, hehe. No, saj ne rečem, bi takoj mela še kakega čmrlja, samo ne da se mi bi spet takoj noseča... Pa slabosti, pa vse sranje... Ampak enkrat,ko si malo odpočijem... se mogoče spet vidimouser posted image

symona, moja tašča je biser proti tvoji! Sploh je super, samo ob Ronji se ji strga...

kiara, se priporočam za tvoje izkušnje, lahko osebno ali pa prek ZS, več glav več ve...

Pri meni je največji problem to, da se imamo vsi radi: ona mene, jaz njo,... in potem mi je hudo, ko ji je hudo... Samo prek tega pa ne morem... mam pač Lejlo seveda še 100...0x rajši...

zvezdica, upam, da se je vikend popravil... če se je že začel bolj taktak...

jancci, sem ti že zadnjič hotela napisat o tvojem "pripetljaju z mamo": starši so navajeni, da mi njih ubogamo, če pa že ne, pa vsaj še vedno mislijo, da imajo prav in smo samo mi butasti, da ne ubogamo, nihče jih ne prepričuje v nasprotno, vsaj ne dokončno... Potem ap dobimo otroke in zadeva se naenkrat obrne: oni morajo ubogat nas in če nas ne, se zbunimo in to dokončno... To je večini staršev težko sprejet... Probaj tako gledat na to. Vendar pa to pomeni, da se moraš pač borit dalje, dokler te ne začnejo ubogat, sicer bojo dalje furali svoje, tu pa ni druge, to ti lahko garantiramuser posted image .

kako to, da nikol ni problem v atih in tastih?? A so samo copate zraven? Zakaj mal ne umirijo tele mame?

Kje si pa upajo it nasproti materinskemu nagonu žene v menopavzi?user posted image Zato moraš met pa res jajcauser posted image . No, saj včasih so tudi tasti in očetje problem, samo za otroke so malo manj posesivni, navadno... to je pač narava.

spanje.:Lejla spi samo še 1x na dan, pač, moji otroci malo spijo, sem se že sprijaznilauser posted image . dobra stran tega pa je, da se zdaj dostikrat ne zbudi več pred 5to.

lahko dojenčico (4m) da v morje, ko bo le-to imelo 37 stopinjuser posted image user posted image user posted image torej nikoli

No, 32 bo dovolj - sicer pa ima morje v kaki plitvinici (bazenčku) lahko kmalu toliko stopinj, prav v normalno morje je pa za 4mesečnika res malo mraz... naši 6 mesečniki pa bodo že lahko uživali par minutk tudi v pravem morju;) Samo je res treba pazit, da ga ne zebe, ker se ti mali ful hitro podhladijo...
Kar se bazenov tiče pa: dojenčki ne smejo v navaden bazen, še manj pa v toplice. Samo v bazene, kjer je recimo vadba za dojenčke, ker so prilagojeni njim (višje temperatura vode, preceeeeej strožji kriteriji za bakterije, manj klora in nobenih večjih količin mineralov, ker je vse to lahko precej slabo za dojenčke). jasno, vsak po svoje, lahko dojenčku ne bo nič v navadnem bazenu, ampak to so priporočila - direktno od teh, ki se prav s tem ukvarjajo oz. raziskujejo.

sam da si ga jaz ne upam tok prakticirat po forumih, k me folk lah še zelo narobe zastop

podpišemuser posted image user posted image user posted image spet...

ulla, TI si ne upaš???user posted image Zdaj si me pa razočarala!

Koliko so vaše tašče stare ne vem, samo vem pa da se z leti to potencira. Stari ljudje, so kot otroci. Če ne obvelja njihova, so užaljeni. Pa naj bodo, nekega lepega dne se pa nalimajo na vratih, kot da ni bilo nič. Tako da na področju tašča - snaha ni nobene novosti, nobene reorganizacije, nobenih novih trendov - škoda. Pa lepo se imejte še naprej, oz. pejte spat.

rezka, to tudi jaz vedno pravim. Škoda, da ni nobenih novih trendov še na tem področju... No, upanje umira zadnjeuser posted image , moja tašča je včeraj cartala Lejlo user posted image (res da je Ronja že spala, ampak vseeno upam, da bo videla, da je Lejla prav fejst puncauser posted image ). Dokler ne bom ziher, pa ne gresta sami tja, niti Ronja sama ne.

uršika user posted image user posted image user posted image , zate, za Alena in za lubija, da se pocajta! Pa nobenega objemčka za tasta in taščouser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.7.2009 10:47:16   
Anonimen

Kar se bazenov tiče pa: dojenčki ne smejo v navaden bazen, še manj pa v toplice. Samo v bazene, kjer je recimo vadba za dojenčke, ker so prilagojeni njim (višje temperatura vode, preceeeeej strožji kriteriji za bakterije, manj klora in nobenih večjih količin mineralov, ker je vse to lahko precej slabo za dojenčke). jasno, vsak po svoje, lahko dojenčku ne bo nič v navadnem bazenu, ampak to so priporočila - direktno od teh, ki se prav s tem ukvarjajo oz. raziskujejo.

podpišem user posted image

jaz osebno nebi nikoli nikoli vlekla otrok v toplice, v bazene itd. še meni osebno je gravžuser posted image sam za otroka pa sploh ni, dokler ne zna kontrolirat lulanja in se mu da dopovedat, naj ne lula v bazen. ker ko so sečne poti odprte - kaj vse gre takrat notri, ne sam ven...user posted image hvala lepa....takile mali pa tko nonstop lulajo in je še več možnosti za kaj fasat, pa niso to nedolžne zadeve. tko da - ne hvala user posted image

ulla, TI si ne upaš???user posted image Zdaj si me pa razočarala!

user posted image user posted image jst sem sam podpisala, a se ti zdi da ne upam user posted image

zdej grem pa spet dalje šivat user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.7.2009 11:02:55   
khurde
jancci, baje bo vreme lepo. če se bosta za kak izlet v bližino odločili, sporoči user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pri meni je največji problem to, da se imamo vsi radi: ona mene, jaz njo,... in potem mi je hudo, ko ji je hudo...

ja, to je tut pri men največji problem user posted image lih zarad tega se tok trudim na vse druge možne načine, ne na zadnjega možnega... sam opažam, da ne pali in da če bom probavala v nedogled, pa ona ne bo upoštevala, jo bom mela vse manj rada. in tega tut nočem, ker je v bistvu čist ok človek, samo ne upošteva me user posted image

eh, upam, da se bo vse zrihtalo. pa tut če se ne bo na lep način, tko, da bojo vsi srečni in zadovoljni, maš pa ti lah čisto vest, ker si se res trudila, na vse možne (lepe) načine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.7.2009 11:06:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pri meni je največji problem to, da se imamo vsi radi: ona mene, jaz njo,... in potem mi je hudo, ko ji je hudo...

ja, to je tut pri men največji problem user posted image lih zarad tega se tok trudim na vse druge možne načine, ne na zadnjega možnega... sam opažam, da ne pali in da če bom probavala v nedogled, pa ona ne bo upoštevala, jo bom mela vse manj rada. in tega tut nočem, ker je v bistvu čist ok človek, samo ne upošteva me user posted image

jp, tud pri nas je to problem, posledica je pa, da se mamo manj radi, oz. da je pač ta neka napetost glupa, k mene čist ob živce spravljauser posted image ona preži name, da bo lohk kontrala, jst prežim na njo, kaj vse bo naredila drugač kot jaz rečemuser posted image katastrofa...mam pa cel govor v glaviuser posted image sam čakam na primern trenutek, da lohk zdrdramuser posted image
ma škoda res, men je tolk škoda da je tkouser posted image k bi se lohk vsi fajn mel, pa se zastopli, pa otrok bi mel več od njiju, pa onadva več od otroka....tko se jima pa očitno zdi, da si morta njeno ljubezen in naklonjenost skoz hrano kupovet in skoz to, da mene v vsem kontrata in ignoriratauser posted image to mam tud v govor vključenouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
13.7.2009 11:26:00   
ronja
Pa kaj si ti nor, kdaj ene hodite spat... Mi smo se ob pol 1 prvič zbudili.

Lejla se 1. zbudi, ko grem jaz spat, ravno tam enkrat - okoli 1h.

sonček, otroci se raziskujejo. Če bi ga bolelo, bi jokal - as simple as thatuser posted image . Lahko ap ga srbi, fajn mu ga umij, tudi une gubice not, tam se hitro kaka svinjarija nabere, ko se kože lušči, tudi če ga sicer dobro pucaš - pač je težko zraven prit.

da liamu prvoščita ultra razvajanje vsakič ko je pri njima. In tamal res uživa, pa 300% se mu posvetita. Pa včasih me jezi k

No, saj moja tašča tudi 300% razvaja Ronjo in jo tudi ves čas hoče imet. Samo samo Ronjo... lejla ok, če je pač zraven v paketu, sicer pa se glih ne grebe,...

Ronja, jaz mislim, da babi res misli, da je Ronja nekako zapostaljena, zdaj ko imate še Lejlo in ji pač hoče dobro. Ampak TI veš, da nikoli in nikdar ne bi zapostaviljala Ronje, da sta ti obe ENAKO pomembni, da se trudiš obema enako posvatiti svoj čas. Ona pa tega ne ve... Žal.

Ja, sem že razmišljala v tej smeri, samo mi par stvari ne gre v račun: namreč, ko se pogovarjamo, kako je Ronja fajn, ker ni nič ljubosumna (jo seveda jaz pohvalim), pravi, da je to pa čisto moja zasluga, ker se z obema ukvarjam, itd... Tak da bi bilo čudno, če bi mislila, da jo zapostavljam. Ne vem, enostavno nisem dovolj pametna. vem, da Ronji ni hudega, vem, da ni zapostavljena, ker se trudim zato in tudi ker Ronja zelo hitro pokaže, če ji kaj ni prav - pa je čisto srečen otrok (to se vidi, ni treba bit lih šerlok holms), no, saj lahko poveste, kako se vam zdi tiste, ki ste jo videle...

khurde, ja, meni jo je žal prizadet: vem, da bi jo čisto direkten pristop zelo prizadel, ker vem, da se trudi kot babica, kolikor se le lahko. Samo da se v napačno smer (oz. bolje rečeno samo v eno smeruser posted image ).
Zanč ji je še moj rekel, da je opazil, da tamalo nese stran, ko jo jaz hočem vzet in se obrača stran,

Hehe, kako se pa tole znano slišiuser posted image .
Jaz pa nisem navajena takih načinov ravnanja in me tok preseneti, da komi registriram, kaj šele reagiram. Zgleda, da bom mogla ta moj odzivni čas skrajšat. user posted image

podpis! Ma, sploh ne pričakuješ problemov, ki se zgodijo! Tisti, ki jih, se pa ne - oz. se glih iz druge strani, kot jih pričakuješ in potem si čisto bos! Po tem, kako je zaljubljena v Ronjo, kje sem si mislila, da druge vnučke pa ne bo mela tako rada... (tudi punčke - če bi bil fantek, bi še razumela, ker ma fantov že polno - dva svoja, dva vnuka,... pa vedno si je punčko želela...)

uršika, no, saj norca se iz mene ne dela - vsaj nikoli zavestno, včasih je res grdo reagirala, amapk ne zato, ker bi mi hotela škodovat, ampak ker se v enih stvareh ne zna racionalno krotit (stvar v tem primeru je mišljeno: Ronjauser posted image ). Hm, bomo videli, vsekakor bom tele zobke kazat prepustila za začetek lubiju, prvič mu je šlo kar dobrouser posted image ...
No, včeraj se je hotel pogovorit z njo, pa se zaradi nesrečnega spleta okoliščin dejansko ni mogel - jaz pa še manj. Pa to ni izgovor, no, saj boste prebrale: šli smo kot obljubljeno na njihov vikend in tam seveda cvetijo vse mogoče trave in rožice in moja astma in alergije so tako super kompatibilni s tem, da sem začela itak takoj smrkat, pa oči so me srbele in to je bilo še čisto ok. No, potem po kosilu pa so šli oni še na vrt, meni se je vedno bolj vrtelo in sem se samo na tla usedla (sem namreč mela Lejlo v slingu in nisem hotela z njo vred zletet po tleh) in pride tašča na srečo gor (intuicija mogoče) in me najde tam na pol nezavestno... Se je ful ustrašla zame! Boga reva! Je takoj vzela Lejlo iz slingauser posted image , pa poklicala lubija, da mora takoj gor, mu pove to njegov fotr, ki jo je slišal, pa lubi hladno ko špricer: "A je spet skup padla?"user posted image (on je pač navajen, pa ni panik po naraviuser posted image ), njegov fotr ga sliši, pa še on čist prestrašen: kako skup padla?user posted image . no, potem so me zvlekli v avto, jaz sem malo k sebi prišla in potem smo spokali domov, med vožnjo sem še mal skup lezla, pa parkrat doma, ampak zvečer sem bila pa že kar ok.
Sta prišla prinest stvari, ki smo jih pozabili (ker smo samo šibali, čeprav sem rekla, da komot spokajo prej, samo me takrat noben ni poslušal - zakaj leuser posted image user posted image ). In ker je Ronja že spala, si je tašča šla takoj roke umit in ves čas obiska bila pri njej v rokahuser posted image . Samo če bi se pa Ronja zbudila, pa dvomim, da bi bilo takouser posted image ...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.7.2009 11:38:46   
Anonimen
aja - a ktera ve, kje se da kupit oni set - baloni, čepice, pa tist papirnate frulice k se v polža zvijejo??user posted image
bi v vrtec nesla, k bo ula rd praznovalauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.7.2009 11:39:52   
uršika***
A dojite še vse? kolikokrat? joj, nisem imela časa brat za nazaj- a mi lahko malo napišete kako imate kaj pri vas?
plis no,...saj vem, da ste to sigurno že stokrat pisale, ampak res ne morem brat za nazaj

pa koliko obrokov ste nadomestile do sedaj?
koliko so težki vaši malčki, kako sedijo,..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, Ronja- ja, vem, kako je s tvojimi nosečnostmi. a si se že naseksalauser posted image za nazaj???

Mi smo pa kar šli v toplice  s tamalim, ker smo imeli ateka tam. V dolenjskih toplicah- ki niso tako zelo nabasane z raznimi čudnimi ljudmi. Ja, kam se pa potem ve hodite kopat s tamalimi?
Mi smo šli še zdaj nekajkrat v Rogaško slatino, da si ati malo razbremeni križ, pa vaje naredi v vodi, mali pa seveda noro uživa. najbolj mu je všeč vodomet- tisto ko je za masirat in prav boli, ko voda pada na ramena- ampak on hoče na vso silo tam spodaj. bolj ko šprica, boljše je. in se reži kot pečen maček.

ja, vidim, da ste vse take dobre dušice, pa se ne želite kregat. hehe, ko vam bo tašča kaj takega storila, kot je nama, se boste že drugače pogovarjale- no, pa to se najbrž ne bo zgodilo, ker moja taščica je poseben fenomen in ziher ji ni enake in bolj neumne od nje na celem svetu.user posted image hehe, i feel soo fine, ko jo lahko mal pošimfamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.7.2009 11:52:16   
uršika***
Ronja ampak ti pa res imaš skoz neke probleme s tem skuppadanjemuser posted image A alergije imaš tudi? ja, božčica no,.....
Jaz tudi poznam primer, ko so imeli fantka starega 3 leta, pa doječico. stara mama se je vedno samo s fantkom ukvarjala, tamale ni nikoli prijela, pestvala. fantek ji je bil bolj zanimiv, ker je že kaj povedal, dojenčica pa ne,..no, ko je pa tamala začela hodet se je pa situacija spremenila in se je z obema začela enako ukvarjat in ne dela več razlik.
mogoče je s tvjo isto, pa Lejlo prepusti tebi, ker je še tolk manjša, pa se ji zdi mogoče bolj primerno, da je pri mamici pa tako je Ronja bolj zanimiva ali pa se ji smili, ker se tamala skoz nosi na rokah, ona pa ne.
ne moreš točno vedet, kaj se plete po njihovih glavah- to so res zelo zakomplicirana bitja- tele ženske srednjih let v menopavzi. znajo iz muhe naredit slona- no, moja pa iz muhe naredi kar mount Everestuser posted image

Ulla Muller ima, pa vse večje trgovine pa mislim da tudi pikapolonicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2722
13.7.2009 11:56:44   
Anonimen
Ja, kam se pa potem ve hodite kopat s tamalimi?

v banjo user posted image user posted image no, morje je kul, sam tist ni glih na dohvat. drgač jim pa nau nč hudga, če se pač ne bojo kopali, nasprotno jim je pa lohk.

midva se še kr dojima, ni še nič drugega dobil, no, zadnjič mu je ula eno jabko pritisnila v ustauser posted image
tud še ne misli, ko bo 6m star, bomo pa začel počaaaaaasiuser posted image in nič prej, se ne mudi.

sedi nič ne, razen v naročju, da je name naslonjen in da ga podpiram, drgač še niso sposobni sedet, to bo še počakalo. drgač smo pa ok, spi fajn, boljš kt ulauser posted image nasplošno je zlo priden in nezahteven - sej u bistvu mu ob okupatorski sestri tko nič drugega ne preostaneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.7.2009 12:08:39   
uršika***
thanks za odgovor Ulčikauser posted image
hja, starejše sestre smo hudič, jauser posted image
no, ko bo pa zrastu, ji bo pa lahko dvojno porcijo vrnil- meni je moj brat tko naredu- dokler sem bila jaz močnejša pa večja sem bila car, zdaj se je pa situacija zeloo spremenilauser posted image user posted image

super, da imaš še dovolj mlekauser posted image koliko je pa težak tvoj čmrlek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
13.7.2009 12:13:07   
Anonimen
a veš da ne vem, tam proti 8 nekjeuser posted image čakam zdej posvetovalnico, se mi zdi da je tak velik pobuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (100%)

Zadovoljna. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!