Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zakaj obarvane črke pomanjša?????? Kaka fora je spet to? kako stanje je bilo in casa?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:51:33
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer evo naša miška je danes šla zopetb na počitnice k babici , tako da grem lahko jutri delat špelin@ bravooooo za novega družinskega člana, jutri pa takoj pokazat hijenca: dej pliss povej, kaj predlagaš da naj starši naredimo v našem vrtcu? Nina: vauuuuuuuuu čudovita sobica , ej Gaja se je tudi čisto spremenila , ej jaz si sploh ne znam predstavljat da bi naša spala na veliki postelji , pa zdaj ti celo noč spi? Pa ti kdaj pade dol s postelje? Estrella: zmenjeno potem za petek Aurora: tudi jaz resno razmišljam o odstranitvi mirene , samo mi je G povedala da predno poteče 5 let ne bo nič SG: vauuuu že dopust kam pa greste? Jaz sem poceni našla nekaj v Opatiji Nič punce toliko od mene, se javim jutri iz službe nočko tole mi je pa čist mimo, Edina če ti razmišljaš o odstranitvi mirene, potem ti jo G mora odstraniti, ne pa čakati, da bo pet let mimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:55:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer evo naša miška je danes šla zopetb na počitnice k babici , tako da grem lahko jutri delat špelin@ bravooooo za novega družinskega člana, jutri pa takoj pokazat hijenca: dej pliss povej, kaj predlagaš da naj starši naredimo v našem vrtcu? Nina: vauuuuuuuuu čudovita sobica , ej Gaja se je tudi čisto spremenila , ej jaz si sploh ne znam predstavljat da bi naša spala na veliki postelji , pa zdaj ti celo noč spi? Pa ti kdaj pade dol s postelje? Estrella: zmenjeno potem za petek Aurora: tudi jaz resno razmišljam o odstranitvi mirene , samo mi je G povedala da predno poteče 5 let ne bo nič SG: vauuuu že dopust kam pa greste? Jaz sem poceni našla nekaj v Opatiji Nič punce toliko od mene, se javim jutri iz službe nočko tole mi je pa čist mimo, Edina če ti razmišljaš o odstranitvi mirene, potem ti jo G mora odstraniti, ne pa čakati, da bo pet let mimo Mislim, da je mislila da 5 let ne dobiš nič druge zaščite npr.(kak obroček, diafragmo) na zeleni recept.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 10.7.2009 20:57:03 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:56:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zakaj obarvane črke pomanjša?????? Kaka fora je spet to? kako stanje je bilo in casa?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:56:51
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz sem jo razumela drugače
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 21:12:28
|
|
|
|
Estrella*
|
ku ku, a res ni nobene tu Zgleda, da bom morala res likat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 21:25:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Glih sem brala eno temo o plenicah, ki premočijo ponoči. Nia je namreč, če je ponoči ne previjem, zjutraj tako polulana, da fleke puščs po postelji. Več jih je napisalo, da je treba ponoči dat večje plenice gor , a mislite da bi to pomagalo? Ker ko jo previjam, se mi čist razbudi, poleg tega se mi ne ljubi vsako noč previjat. Spije pa tudi ponoči ne kaj ekstra, zgleda da to še od dneva ven lula mi mamo tud probleme s tem, ponoči ne pije, zvečer pa 2dcl mleka pa je zjutri plenica mokra na fertik. Sm probala že vse sorte plenice pa ni nič pomagal, zdej mam pa par dni za ponoč 4+ čez dan pa 4 pa je bla do sedaj 1x mokra zjutri, probi Mi že zdaj uporabljamo 4+ tudi čez dan, 5-ka pa je od 11 kil naprej, toliko pa še nima, no probat ni greh mi tud mamo za čez dan 4+ pampers, za ponoč pa tud iste in zjutri je plenica težka 5 kil, ampak premoči pa ne, imam pa zelene pampers dry
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 21:25:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hehe, danes ne utegnem slediti debati, imamo toliko posla s pasjo bejbiko Da vam jo pokažem: joj kak cart je..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 21:27:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a res ni nobene tu Zgleda, da bom morala res likat trenutno sem še tu, ampak imam namen likat.. Nejc je trenutno še pri mojih dveh v spodnjem štuku.. Revček mi je prej 2x bruhal in to v loku, pol pa še drisko imel, zdej pa ne more zaspat..je bil pa priden celo pop. je z mano in babi hodu po trgovinah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 21:43:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a res ni nobene tu Zgleda, da bom morala res likat trenutno sem še tu, ampak imam namen likat.. Nejc je trenutno še pri mojih dveh v spodnjem štuku.. Revček mi je prej 2x bruhal in to v loku, pol pa še drisko imel, zdej pa ne more zaspat..je bil pa priden celo pop. je z mano in babi hodu po trgovinah Kaj pa je z Nejcom? Je kaj fasal v štacun?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 21:44:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a res ni nobene tu Zgleda, da bom morala res likat trenutno sem še tu, ampak imam namen likat.. Nejc je trenutno še pri mojih dveh v spodnjem štuku.. Revček mi je prej 2x bruhal in to v loku, pol pa še drisko imel, zdej pa ne more zaspat..je bil pa priden celo pop. je z mano in babi hodu po trgovinah Kaj pa je z Nejcom? Je kaj fasal v štacun? pojma nimam...ko je prišel z vrtca smo jedli čufte in pire, pol pa je jedu še žemljo, pa pil čaj in zalo fantasy... kaj so pa v vrtcu jedli pa ne vem..bruhal je pa mislim da čufte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer evo naša miška je danes šla zopetb na počitnice k babici , tako da grem lahko jutri delat špelin@ bravooooo za novega družinskega člana, jutri pa takoj pokazat hijenca: dej pliss povej, kaj predlagaš da naj starši naredimo v našem vrtcu? Nina: vauuuuuuuuu čudovita sobica , ej Gaja se je tudi čisto spremenila , ej jaz si sploh ne znam predstavljat da bi naša spala na veliki postelji , pa zdaj ti celo noč spi? Pa ti kdaj pade dol s postelje? Estrella: zmenjeno potem za petek Aurora: tudi jaz resno razmišljam o odstranitvi mirene , samo mi je G povedala da predno poteče 5 let ne bo nič SG: vauuuu že dopust kam pa greste? Jaz sem poceni našla nekaj v Opatiji Nič punce toliko od mene, se javim jutri iz službe nočko tole mi je pa čist mimo, Edina če ti razmišljaš o odstranitvi mirene, potem ti jo G mora odstraniti, ne pa čakati, da bo pet let mimo Mislim, da je mislila da 5 let ne dobiš nič druge zaščite npr.(kak obroček, diafragmo) na zeleni recept. točno tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a res ni nobene tu Zgleda, da bom morala res likat trenutno sem še tu, ampak imam namen likat.. Nejc je trenutno še pri mojih dveh v spodnjem štuku.. Revček mi je prej 2x bruhal in to v loku, pol pa še drisko imel, zdej pa ne more zaspat..je bil pa priden celo pop. je z mano in babi hodu po trgovinah Kaj pa je z Nejcom? Je kaj fasal v štacun? pojma nimam...ko je prišel z vrtca smo jedli čufte in pire, pol pa je jedu še žemljo, pa pil čaj in zalo fantasy... kaj so pa v vrtcu jedli pa ne vem..bruhal je pa mislim da čufte a jej božček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a res ni nobene tu Zgleda, da bom morala res likat pa nisi valda šla res likat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:03:25
|
|
|
|
špelin@
|
Čer tilči, kakšen frajer je Tilen nia5, tudi mi smo za ponoči preizkusili ene plenice 4+ in dlje časa (z)držijo Jezus, nina7, imaš pa "prijazne" sosede/žlahto Estrella*, ja, tudi meni gre na jetra, ker so obarvane črke manjše Pa ta trapasta vrstica spodaj, za kuga že?? Naj me nekdo razsvetli okrog tega "statusa"?? jana81, za Nejca, revež mali edinaos, naj ti uspe prepričati šefico okrog dopusta, da boste uživali Aja, naši psički je ime Neli
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.7.2009 22:04:21 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja miš se pa šee kar upira spanju , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer tilči, kakšen frajer je Tilen nia5, tudi mi smo za ponoči preizkusili ene plenice 4+ in dlje časa (z)držijo Jezus, nina7, imaš pa "prijazne" sosede/žlahto Estrella*, ja, tudi meni gre na jetra, ker so obarvane črke manjše Pa ta trapasta vrstica spodaj, za kuga že?? Naj me nekdo razsvetli okrog tega "statusa"?? jana81, za Nejca, revež mali edinaos, naj ti uspe prepričati šefico okrog dopusta, da boste uživali Aja, naši psički je ime Neli Neli Kje bo pa spala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:08:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moja miš se pa šee kar upira spanju , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danes Takole je bil včeraj zvečer Gregi vztrajen...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:11:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer tilči, kakšen frajer je Tilen nia5, tudi mi smo za ponoči preizkusili ene plenice 4+ in dlje časa (z)držijo Jezus, nina7, imaš pa "prijazne" sosede/žlahto Estrella*, ja, tudi meni gre na jetra, ker so obarvane črke manjše Pa ta trapasta vrstica spodaj, za kuga že?? Naj me nekdo razsvetli okrog tega "statusa"?? jana81, za Nejca, revež mali edinaos, naj ti uspe prepričati šefico okrog dopusta, da boste uživali Aja, naši psički je ime Neli Neli Kje bo pa spala? Ima svojo košaro, ki je trenutno stacionirana v otroški sobi. Je pa preteklo noč ful pridno spala 1x ponoči je cvilila, ker jo je lulat, ob pol sedmih je cvilila za kakat, vmes pa mir Je le še micena kužica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moja miš se pa šee kar upira spanju , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danes Takole je bil včeraj zvečer Gregi vztrajen... Še kar ne popusti Gregi kaj bolj priden ponoči?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:16:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moja miš se pa šee kar upira spanju , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danes Takole je bil včeraj zvečer Gregi vztrajen... Še kar ne popusti Gregi kaj bolj priden ponoči? A se še vedno ni vdala? Gregi je bil predpretekle 3 noči kar ok, preteklo noč ga je pa spet 2 uri biksal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moja miš se pa šee kar upira spanju , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danes Takole je bil včeraj zvečer Gregi vztrajen... Še kar ne popusti Gregi kaj bolj priden ponoči? A se še vedno ni vdala? Gregi je bil predpretekle 3 noči kar ok, preteklo noč ga je pa spet 2 uri biksal... pri nas je tudi par dni OK, potem pa se spet vrstijo neprespane noči , v službi sem že par orng napak naredila, mislim da predvsem zaradi nespanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:31:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moja miš se pa šee kar upira spanju , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danes Takole je bil včeraj zvečer Gregi vztrajen... Še kar ne popusti Gregi kaj bolj priden ponoči? A se še vedno ni vdala? Gregi je bil predpretekle 3 noči kar ok, preteklo noč ga je pa spet 2 uri biksal... pri nas je tudi par dni OK, potem pa se spet vrstijo neprespane noči , v službi sem že par orng napak naredila, mislim da predvsem zaradi nespanja Če ti pošteno povem, si sama v dani situaciji po hudi noči niti pod razno ne znam predstavljati, da bi morala zjutraj iti v eno novo službo, kjer bi morala na sveže štartat oz. se vsega na nov učit v novem kolektivu in biti 8 ur tipi-top skoncentrirana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:41:21
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, bila zadnjo rundo zunaj, čakam, da še pride iz kopalnice in upajmo, da bo Gregor pridno spal. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moja miš se pa šee kar upira spanju , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danes Takole je bil včeraj zvečer Gregi vztrajen... Še kar ne popusti Gregi kaj bolj priden ponoči? A se še vedno ni vdala? Gregi je bil predpretekle 3 noči kar ok, preteklo noč ga je pa spet 2 uri biksal... pri nas je tudi par dni OK, potem pa se spet vrstijo neprespane noči , v službi sem že par orng napak naredila, mislim da predvsem zaradi nespanja Če ti pošteno povem, si sama v dani situaciji po hudi noči niti pod razno ne znam predstavljati, da bi morala zjutraj iti v eno novo službo, kjer bi morala na sveže štartat oz. se vsega na nov učit v novem kolektivu in biti 8 ur tipi-top skoncentrirana ja je kar težko pa cel dan bulit v računalnik in razmišljat ali si prav denar naprej poslal , eh bo treba potrpeti Je Neli že zaspala? Pri nas je zaenkrat tišina
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......