Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:07:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, zdaj gre zares! Kupila sem hrano za našo , jutri jo gremo iskat, komaj čakammmmmmmm Držim pesti!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:07:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ hijenca, kako si? aurora28, nič nisi čudna. Trenutno ti je taka situacija ok, mogoče bo čez čas spet zrasla želja po novem ali pa tudi ne. Vredu sem. Hvala za vprašanje. Sma z mojim razčistila, sedaj pa upam, da drži to, kar je rekel. Jaz mu zaupam, ostalo je na njemu. Si še na moje vprašanje odgovorila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:12:19
|
|
|
|
hijenca
|
Kak me mali jezi. Že drugo večer hodi spat ob 19 h, potem pa se zbudi ob 21 h in sedaj gnjavi, joka, noče spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:13:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kak me mali jezi. Že drugo večer hodi spat ob 19 h, potem pa se zbudi ob 21 h in sedaj gnjavi, joka, noče spat. Lump mali Po psičko gremo v Lenart.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer evo naša miška je danes šla zopetb na počitnice k babici , tako da grem lahko jutri delat špelin@ bravooooo za novega družinskega člana, jutri pa takoj pokazat hijenca: dej pliss povej, kaj predlagaš da naj starši naredimo v našem vrtcu? Nina: vauuuuuuuuu čudovita sobica , ej Gaja se je tudi čisto spremenila , ej jaz si sploh ne znam predstavljat da bi naša spala na veliki postelji , pa zdaj ti celo noč spi? Pa ti kdaj pade dol s postelje? Estrella: zmenjeno potem za petek Aurora: tudi jaz resno razmišljam o odstranitvi mirene , samo mi je G povedala da predno poteče 5 let ne bo nič SG: vauuuu že dopust kam pa greste? Jaz sem poceni našla nekaj v Opatiji Nič punce toliko od mene, se javim jutri iz službe nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:37:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer evo naša miška je danes šla zopetb na počitnice k babici , tako da grem lahko jutri delat špelin@ bravooooo za novega družinskega člana, jutri pa takoj pokazat hijenca: dej pliss povej, kaj predlagaš da naj starši naredimo v našem vrtcu? Nina: vauuuuuuuuu čudovita sobica , ej Gaja se je tudi čisto spremenila , ej jaz si sploh ne znam predstavljat da bi naša spala na veliki postelji , pa zdaj ti celo noč spi? Pa ti kdaj pade dol s postelje? Estrella: zmenjeno potem za petek Aurora: tudi jaz resno razmišljam o odstranitvi mirene , samo mi je G povedala da predno poteče 5 let ne bo nič SG: vauuuu že dopust kam pa greste? Jaz sem poceni našla nekaj v Opatiji Nič punce toliko od mene, se javim jutri iz službe nočko Kaj nardit??? Jaz bi se pritožla oz. vprašala bi, kdo bo odgovarjal, če se kateremu otroku kaj zgodi? Študentka v tem primeru ne bo kriva, ker ni usposobljena, da samostojno opravlja delo in zakaj bi potem nosla posledice. Mogoče pa je prisotna kakšna pomočnica, ki je zaposlena, pa je niste vidli. Ker v času počitnic so skupine združene in so tudi vzgojiteljice pomešane po skupinah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:38:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kak me mali jezi. Že drugo večer hodi spat ob 19 h, potem pa se zbudi ob 21 h in sedaj gnjavi, joka, noče spat. Lump mali Po psičko gremo v Lenart. V Slovenske gorice??? Pol bo pa že ok. Škoda, da ne greste kakšno soboto v Lenart, ker sem jaz čez vikend v Lenartu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:40:35
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kak me mali jezi. Že drugo večer hodi spat ob 19 h, potem pa se zbudi ob 21 h in sedaj gnjavi, joka, noče spat. Lump mali Po psičko gremo v Lenart. Mali še zmeraj noče spat, zjutraj je pa koma zmatran in ne more vstat. Jaz pa sem grda mama in ga budim in še spečega oblačim. HB, da imam super varuško, ki ga da zjutraj še malo spat. Z varstvom sem pa res zadovoljna. Poceni ni, ampak je vredna tega denarja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 22:49:50
|
|
|
|
hijenca
|
Moj sonček je pa danes star 14 mesecev. Le kam, le kam čas beži. Rada te imam.
< Sporočilo je popravil hijenca -- 8.7.2009 22:50:07 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.7.2009 23:00:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj sonček je pa danes star 14 mesecev. Le kam, le kam čas beži. Rada te imam. hijenca, za tako super varuško. edinaos, a ste se potem odločili za Opatijo? Srčekgirll, ah, bi šla kar s tabo nazaj na Lošinj... Drage moje, mirno nočko vsem
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 8.7.2009 23:03:35 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:10:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kak me mali jezi. Že drugo večer hodi spat ob 19 h, potem pa se zbudi ob 21 h in sedaj gnjavi, joka, noče spat. Lump mali Po psičko gremo v Lenart. Mali še zmeraj noče spat, zjutraj je pa koma zmatran in ne more vstat. Jaz pa sem grda mama in ga budim in še spečega oblačim. HB, da imam super varuško, ki ga da zjutraj še malo spat. Z varstvom sem pa res zadovoljna. Poceni ni, ampak je vredna tega denarja. eva je včeraj popoldne zaspala ob 16.30 za pol urce in je zvečer zaspala šele ob 21.30! se je zafrkaval, da je preveč kave spila drugače pa tudi jst evo zjutraj še spečo oblačim. se je že parkrat nardilo, da je spala celo pot do varuške, pa še tam je malo potegnila. hijenca se strinjam glede cene! naša varuška je dvignila ceno na 200 eur, ampak mi ni težko dat tega denarja, ker vidim evo, kako gre vsako jutro nasmejana v varstvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:15:34
|
|
|
|
suzy85
|
mi smo včerajšnje popoldne fino izkoristili in smo nardili turo s kolesom. je eva prav uživala! špelin@ zdej se gre pa zares za vašo psičko! edinaos kaj si to gledla? apartma al hotel? zakaj se pa mirene ne bi dalo prej odstranit? nina gajina sobica je res lepa! v rutarju sta jo kupla, ne? kolk sta pa dala zanjo, če ni skrivnost?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:20:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj sonček je pa danes star 14 mesecev. Le kam, le kam čas beži. Rada te imam. hijenca, za tako super varuško. edinaos, a ste se potem odločili za Opatijo? Srčekgirll, ah, bi šla kar s tabo nazaj na Lošinj... Drage moje, mirno nočko vsem Spakirej pa prid, ni blema bomo že najdl plac zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:21:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zjutraj! Na hitro se javim k pol grem pakirat. Spanje in počutje , vreme pa je spet , upam da je vsaj na morju fajn sonček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:22:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer evo naša miška je danes šla zopetb na počitnice k babici , tako da grem lahko jutri delat špelin@ bravooooo za novega družinskega člana, jutri pa takoj pokazat hijenca: dej pliss povej, kaj predlagaš da naj starši naredimo v našem vrtcu? Nina: vauuuuuuuuu čudovita sobica , ej Gaja se je tudi čisto spremenila , ej jaz si sploh ne znam predstavljat da bi naša spala na veliki postelji , pa zdaj ti celo noč spi? Pa ti kdaj pade dol s postelje? Estrella: zmenjeno potem za petek Aurora: tudi jaz resno razmišljam o odstranitvi mirene , samo mi je G povedala da predno poteče 5 let ne bo nič SG: vauuuu že dopust kam pa greste? Jaz sem poceni našla nekaj v Opatiji Tja k hodmo že nekaj let oz. tam k je bla špelin@ - Lošinj - Nerezine - Bučanje Nič punce toliko od mene, se javim jutri iz službe nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:26:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
ma kaj je faca mali. Moj Vid bo mogu še mal bl vadit da bo tko plesal http://www.youtube.com/watch?v=ljzpaeqnEKE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:30:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ribiči:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:32:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Samo banano jem:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 9:32:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ok, zdej pa grem naprej pakirat. Čaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 12:05:39
|
|
|
|
špelin@
|
Srčekgirll, za koliko časa greste? Fajn spakiraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 12:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Se sam na hitro javim, ker nisva doma. Suzy soba je bla kupjena v Rutarju ja, v akciji je bla 500 Evrov Srčekgirl uživajte na dopustu Špelin@ pol pa pokaži psičko, upam, da bo tokrat vse tko kot mora bit. Edina ja zdej spi celo noč odkar je v svoji sobi, na morju ko smo bli v isti se je pa skoz zbujala. Padla dol do današnje noči ni, okol petih je neki zaropotal pa jok, ona pa na tleh, sam ni blo hujšga, tud bolel jo zgleda ni nč k takoj ko sm prišla je nehala jokat. Upam, da se ne ponovi, drugač bom dala pa eno deko na tla, zdej so sam puzle. Ji pa nočm tm dat kšno ograjo, ker zjutri gre včasih sama dol pa hočm da se tega navad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 12:57:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, za koliko časa greste? Fajn spakiraj Za 2 tedna In kdaj bo kuži doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 12:58:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Se sam na hitro javim, ker nisva doma. Suzy soba je bla kupjena v Rutarju ja, v akciji je bla 500 Evrov Odlična kupčija Srčekgirl uživajte na dopustu Špelin@ pol pa pokaži psičko, upam, da bo tokrat vse tko kot mora bit. Joj, komaj čakam, zdajle sm ravno pripravila vso kramo za na pot za Gregija in zanjo... Edina ja zdej spi celo noč odkar je v svoji sobi, na morju ko smo bli v isti se je pa skoz zbujala. Padla dol do današnje noči ni, okol petih je neki zaropotal pa jok, ona pa na tleh, sam ni blo hujšga, tud bolel jo zgleda ni nč k takoj ko sm prišla je nehala jokat. Upam, da se ne ponovi, drugač bom dala pa eno deko na tla, zdej so sam puzle. Ji pa nočm tm dat kšno ograjo, ker zjutri gre včasih sama dol pa hočm da se tega navad Jaz sem mali piki takole na tla pogrnila kar nekaj cm debelo peno, ki mi je ostala od izdelave previjalne podloge (sem takrat kupila celo rolo, ker se drugače ni dalo), da se ni udarila, če je padla s postelje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 12:58:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, za koliko časa greste? Fajn spakiraj Za 2 tedna In kdaj bo kuži doma? Danes zvečer Greste že danes ali jutri?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.7.2009 13:12:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, za koliko časa greste? Fajn spakiraj Za 2 tedna In kdaj bo kuži doma? Danes zvečer Greste že danes ali jutri? Jutri popoldne k moj pride iz šihta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......