Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 15:39:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tko mi gremo. Se slišmo čez 2 tedna. ADIJOOOOOO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 15:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Glih sem brala eno temo o plenicah, ki premočijo ponoči. Nia je namreč, če je ponoči ne previjem, zjutraj tako polulana, da fleke puščs po postelji. Več jih je napisalo, da je treba ponoči dat večje plenice gor , a mislite da bi to pomagalo? Ker ko jo previjam, se mi čist razbudi, poleg tega se mi ne ljubi vsako noč previjat. Spije pa tudi ponoči ne kaj ekstra, zgleda da to še od dneva ven lula mi mamo tud probleme s tem, ponoči ne pije, zvečer pa 2dcl mleka pa je zjutri plenica mokra na fertik. Sm probala že vse sorte plenice pa ni nič pomagal, zdej mam pa par dni za ponoč 4+ čez dan pa 4 pa je bla do sedaj 1x mokra zjutri, probi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 15:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko mi gremo. Se slišmo čez 2 tedna. ADIJOOOOOO uživajte, čaooooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 15:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugač sm se pa dons full matrala z Gajo za spat. Je ob pol enih zaspala brez problema, pol je pa začel sosed ( ma od mojga brat punco k ma sina starga 2o let ) nabijat musko pa zbijat .....in se je Gaja zbudila po 15ih minutah in pol ne zaspat nazaj. Itak če je pa kreten tolk nabiju tist house . Sm jo pustila jokat ene 20 minut in pridem gor in ona na tleh se lepo igra. Sm šla pol z njo ležat da bo ja zaspala, ja ja do pol treh se je pogovarjala pa cvilila pa ne vem kva še, no pol je pa končno omagala, jao jao jest bom zarad teh sosedov še živčnega fasala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 15:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš mali košarkaš: Mali zabavljač: iiiiiiii kva je dobr Pa super da je priden pa za plačo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:36:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Glih sem brala eno temo o plenicah, ki premočijo ponoči. Nia je namreč, če je ponoči ne previjem, zjutraj tako polulana, da fleke puščs po postelji. Več jih je napisalo, da je treba ponoči dat večje plenice gor , a mislite da bi to pomagalo? Ker ko jo previjam, se mi čist razbudi, poleg tega se mi ne ljubi vsako noč previjat. Spije pa tudi ponoči ne kaj ekstra, zgleda da to še od dneva ven lula mi mamo tud probleme s tem, ponoči ne pije, zvečer pa 2dcl mleka pa je zjutri plenica mokra na fertik. Sm probala že vse sorte plenice pa ni nič pomagal, zdej mam pa par dni za ponoč 4+ čez dan pa 4 pa je bla do sedaj 1x mokra zjutri, probi Mi že zdaj uporabljamo 4+ tudi čez dan, 5-ka pa je od 11 kil naprej, toliko pa še nima, no probat ni greh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:38:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Drugač sm se pa dons full matrala z Gajo za spat. Je ob pol enih zaspala brez problema, pol je pa začel sosed ( ma od mojga brat punco k ma sina starga 2o let ) nabijat musko pa zbijat .....in se je Gaja zbudila po 15ih minutah in pol ne zaspat nazaj. Itak če je pa kreten tolk nabiju tist house . Sm jo pustila jokat ene 20 minut in pridem gor in ona na tleh se lepo igra. Sm šla pol z njo ležat da bo ja zaspala, ja ja do pol treh se je pogovarjala pa cvilila pa ne vem kva še, no pol je pa končno omagala, jao jao jest bom zarad teh sosedov še živčnega fasala Mi pa hb teh problemov nimamo, ker smo v hiši, če pa kdo kosi ali kaj podobnega, pa se ne zbudi, ker je navajena od malega teh zvokov , zadnjič smo ji pod nosom z motorko ružli, ona pa nič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:41:57
|
|
|
|
nia5
|
Midve sma se pa zdaj cartale, ker je bila sitna in je na meni na kavču zaspala, joj bomo spet dolgo pokonci. Spi že pol ure ko top v stajici. Je pa fajn, ker so moji starši šli danes na trodnevni izlet in smo sami do nedelje zvečer , paše si malo oddahnit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Drugač sm se pa dons full matrala z Gajo za spat. Je ob pol enih zaspala brez problema, pol je pa začel sosed ( ma od mojga brat punco k ma sina starga 2o let ) nabijat musko pa zbijat .....in se je Gaja zbudila po 15ih minutah in pol ne zaspat nazaj. Itak če je pa kreten tolk nabiju tist house . Sm jo pustila jokat ene 20 minut in pridem gor in ona na tleh se lepo igra. Sm šla pol z njo ležat da bo ja zaspala, ja ja do pol treh se je pogovarjala pa cvilila pa ne vem kva še, no pol je pa končno omagala, jao jao jest bom zarad teh sosedov še živčnega fasala Mi pa hb teh problemov nimamo, ker smo v hiši, če pa kdo kosi ali kaj podobnega, pa se ne zbudi, ker je navajena od malega teh zvokov , zadnjič smo ji pod nosom z motorko ružli, ona pa nič sej mi smo tud v hiši, sam je dvojček. Ma sej problem je v tem če še ne zaspi trdno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Glih sem brala eno temo o plenicah, ki premočijo ponoči. Nia je namreč, če je ponoči ne previjem, zjutraj tako polulana, da fleke puščs po postelji. Več jih je napisalo, da je treba ponoči dat večje plenice gor , a mislite da bi to pomagalo? Ker ko jo previjam, se mi čist razbudi, poleg tega se mi ne ljubi vsako noč previjat. Spije pa tudi ponoči ne kaj ekstra, zgleda da to še od dneva ven lula mi mamo tud probleme s tem, ponoči ne pije, zvečer pa 2dcl mleka pa je zjutri plenica mokra na fertik. Sm probala že vse sorte plenice pa ni nič pomagal, zdej mam pa par dni za ponoč 4+ čez dan pa 4 pa je bla do sedaj 1x mokra zjutri, probi Mi že zdaj uporabljamo 4+ tudi čez dan, 5-ka pa je od 11 kil naprej, toliko pa še nima, no probat ni greh mah te kile so bl tko tko, jest mam 4+ pa piše od 11kg.najbolš da probaš pa boš vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Midve sma se pa zdaj cartale, ker je bila sitna in je na meni na kavču zaspala, joj bomo spet dolgo pokonci. Spi že pol ure ko top v stajici. Je pa fajn, ker so moji starši šli danes na trodnevni izlet in smo sami do nedelje zvečer , paše si malo oddahnit pol pa hitr kšno žurko nardit jest sm šla ob petih GAJO kr zbudit, že tko zdej ne vem kdaj bo zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:46:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Drugač sm se pa dons full matrala z Gajo za spat. Je ob pol enih zaspala brez problema, pol je pa začel sosed ( ma od mojga brat punco k ma sina starga 2o let ) nabijat musko pa zbijat .....in se je Gaja zbudila po 15ih minutah in pol ne zaspat nazaj. Itak če je pa kreten tolk nabiju tist house . Sm jo pustila jokat ene 20 minut in pridem gor in ona na tleh se lepo igra. Sm šla pol z njo ležat da bo ja zaspala, ja ja do pol treh se je pogovarjala pa cvilila pa ne vem kva še, no pol je pa končno omagala, jao jao jest bom zarad teh sosedov še živčnega fasala Mi pa hb teh problemov nimamo, ker smo v hiši, če pa kdo kosi ali kaj podobnega, pa se ne zbudi, ker je navajena od malega teh zvokov , zadnjič smo ji pod nosom z motorko ružli, ona pa nič sej mi smo tud v hiši, sam je dvojček. Ma sej problem je v tem če še ne zaspi trdno Nia pa če zaspi v đumbusu, je sploh ne moti, če pa v tišini, pol pa jo nenavadni zvoki (kot je hause recimo ) ziher zbudijo. Pa saj vejo da imate bebo, malo pa bi lahko bil uvideven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:47:22
|
|
|
|
špelin@
|
Hehe, danes ne utegnem slediti debati, imamo toliko posla s pasjo bejbiko Da vam jo pokažem:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:48:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Glih sem brala eno temo o plenicah, ki premočijo ponoči. Nia je namreč, če je ponoči ne previjem, zjutraj tako polulana, da fleke puščs po postelji. Več jih je napisalo, da je treba ponoči dat večje plenice gor , a mislite da bi to pomagalo? Ker ko jo previjam, se mi čist razbudi, poleg tega se mi ne ljubi vsako noč previjat. Spije pa tudi ponoči ne kaj ekstra, zgleda da to še od dneva ven lula mi mamo tud probleme s tem, ponoči ne pije, zvečer pa 2dcl mleka pa je zjutri plenica mokra na fertik. Sm probala že vse sorte plenice pa ni nič pomagal, zdej mam pa par dni za ponoč 4+ čez dan pa 4 pa je bla do sedaj 1x mokra zjutri, probi Mi že zdaj uporabljamo 4+ tudi čez dan, 5-ka pa je od 11 kil naprej, toliko pa še nima, no probat ni greh mah te kile so bl tko tko, jest mam 4+ pa piše od 11kg.najbolš da probaš pa boš vidla V pon grem po večje plenice, da vidim če bo hasnilo, ker mi gre to na živce, da je reva skoz polulana.Če pa ima ob dveh že tako polno plenico, da verjet na moreš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:48:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Midve sma se pa zdaj cartale, ker je bila sitna in je na meni na kavču zaspala, joj bomo spet dolgo pokonci. Spi že pol ure ko top v stajici. Je pa fajn, ker so moji starši šli danes na trodnevni izlet in smo sami do nedelje zvečer , paše si malo oddahnit pol pa hitr kšno žurko nardit jest sm šla ob petih GAJO kr zbudit, že tko zdej ne vem kdaj bo zaspala Žurko? Ne hvala, končno je malo miru
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:50:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hehe, danes ne utegnem slediti debati, imamo toliko posla s pasjo bejbiko Da vam jo pokažem: Kak je sladka, cukrček , zdaj bote pa uživali z njo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 17:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hehe, danes ne utegnem slediti debati, imamo toliko posla s pasjo bejbiko Da vam jo pokažem: iiiiiiiiii kaj je dobra , kolk je pa stara? a so otroci full veseli a Nia ja men gre tud to na živce če je zjutri vsa mokra, pa skoz preoblačenje.... Ma oni so mal čudni, cela familija, zdej je pa še brat tak ratu, to kr skoz neki zbijajo pa tolčejo pa do polnoči pa take. Pa jim rečeš pa nč ne pomaga . Bom jest njim šla ponoč ko ne bom mogla spat zbijat po steni pa bojo vidl kolk je fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 19:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hehe, danes ne utegnem slediti debati, imamo toliko posla s pasjo bejbiko Da vam jo pokažem: kaka lepotička kako ste jo poimenovali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 19:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Drugač sm se pa dons full matrala z Gajo za spat. Je ob pol enih zaspala brez problema, pol je pa začel sosed ( ma od mojga brat punco k ma sina starga 2o let ) nabijat musko pa zbijat .....in se je Gaja zbudila po 15ih minutah in pol ne zaspat nazaj. Itak če je pa kreten tolk nabiju tist house . Sm jo pustila jokat ene 20 minut in pridem gor in ona na tleh se lepo igra. Sm šla pol z njo ležat da bo ja zaspala, ja ja do pol treh se je pogovarjala pa cvilila pa ne vem kva še, no pol je pa končno omagala, jao jao jest bom zarad teh sosedov še živčnega fasala žalostno pa še žlahta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 19:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Srčekgirl...uživajte na dopustu Edinaos...kje pa si dobila za Opatijo ugodno?Kar sem jaz gledala,je bilo kar zasoljeno.včeraj sem dobila ponudbo iz Odiseja in sicer za isto ceno,kar bomo mi dali za hotel s polpenzionom,so mi ponudili apartma Našla sem Opatijo za 130 EUR za 4 dni pol penzion pa ti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:27:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko mi gremo. Se slišmo čez 2 tedna. ADIJOOOOOO UŽIVAJTEEEE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:28:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Srčekgirl...uživajte na dopustu Edinaos...kje pa si dobila za Opatijo ugodno?Kar sem jaz gledala,je bilo kar zasoljeno.včeraj sem dobila ponudbo iz Odiseja in sicer za isto ceno,kar bomo mi dali za hotel s polpenzionom,so mi ponudili apartma Našla sem Opatijo za 130 EUR za 4 dni pol penzion pa ti? Kdaj to greste?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:29:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hehe, danes ne utegnem slediti debati, imamo toliko posla s pasjo bejbiko Da vam jo pokažem: To bo veselja doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:30:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Zakaj obarvane črke pomanjša?????? Kaka fora je spet to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 20:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Srčekgirl...uživajte na dopustu Edinaos...kje pa si dobila za Opatijo ugodno?Kar sem jaz gledala,je bilo kar zasoljeno.včeraj sem dobila ponudbo iz Odiseja in sicer za isto ceno,kar bomo mi dali za hotel s polpenzionom,so mi ponudili apartma Našla sem Opatijo za 130 EUR za 4 dni pol penzion pa ti? Kdaj to greste? ne vem verjetno od 27.7- še prepričujem šefiko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......