Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 22:56:27
|
|
|
|
tally
|
ku ku a je še katera tu ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.7.2009 23:01:35
|
|
|
|
tally
|
očitno ne pol pa grem še jaz v horizontalo lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 14:46:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober dan! Kakšno presenečenje, še nobene se ni javila danes na raport
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 14:56:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No pa se po parih dneh spet malce javljam. Smo imeli en kup letanja, smo mogli oddat en kup vlog za vrtec in za ureditev zavarovanja, pa za jamstveni sklad, ...... in še miljon stvari. Drugače pa vse po starem, edino Manca je včeraj popoldan dobila čisto živo rdečo rito, no pravzaprav ne rito, ampak luliko in zgleda ga jo ful peče ali pa boli, ker je že včeraj ful jokala, pa ponoči tudi. Ni mi pa jasno od česa bi lahko bilo, ker se sploh ne popravi nič. Ne pomaga otroški puder, ne bepanten, .... nič Sem pa jaz včeraj dobila od zavoda napotilo, da moram it v torek na en razgovor glede usposabljanja na delovnem mestu, pa sem se tega ful razveselila, ampak sem sedaj brala, da dobiš cca. 300€ na mesec in basta. Pa niti v delovno dobo se ne šteje In če na koncu potegnem črto, bom ravno toliko denarja porabila za prevoz in malico..... Pa me zanima, ali ima katera izmed vas kakšno izkušnjo z usposabljanjem na delovnem mestu!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 16:47:49
|
|
|
|
nia5
|
Dan Mi smo pa šli danes malo na obisk k moji omi, je bila vesela, ko je videla Nio . Moja oma je fenomen, stara je 85 let in živi sama v hiši za katero skrbi sama, ima ooooogrooomen vrt, vse tipi topi in ga sama obdeluje, skratka zakon je. Aja, pa v mesto se sama s kolesom pelje Drugače pa uživamo, ker smo sami, pa še vreme je Jana tudi mi imamo zelene pamperske-baby dry, ampak premočijo Špelin@ s to vrstico te ne morem razsvetlit, ker , piše mi le da si ti načela neko debato , aja pa cute ime za psičko Edinaos a ti je pol miška kmalu zaspala? Nia je bila pokonci do polnoči, ampak je nisem niti nosila, le zraven sebe sem jo položila, jo 3x potepkala po ritki in je že vlekla ko top SS poskusi z praško pasto pri Mancini riti, nam edino to pomaga. Pa za njeno ritko in za službo oz usposabljanje. Anitka kako ste? Vidim pa da danes podirate rekorde v (ne)čvekanju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 19:39:34
|
|
|
|
aurora28
|
Ku ku jaz sem tukaj Sej ne bom dolgo, ker grem film gledat Glede plenic; Gal ima že Pampers 5 in mu tudi včasih premočijo, ker velik popije, tak, da mu včasih menjam plenico na 2 uri. Tilči super fotka, mali košarkaš Jana a nisi nič hodla v Velenje, no predvidevam, da nisi, ker me nisi nič poklicala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 21:07:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hehe, danes ne utegnem slediti debati, imamo toliko posla s pasjo bejbiko Da vam jo pokažem: joj kak cart je.. se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 21:08:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Mi smo pa šli danes malo na obisk k moji omi, je bila vesela, ko je videla Nio . Moja oma je fenomen, stara je 85 let in živi sama v hiši za katero skrbi sama, ima ooooogrooomen vrt, vse tipi topi in ga sama obdeluje, skratka zakon je. Aja, pa v mesto se sama s kolesom pelje Drugače pa uživamo, ker smo sami, pa še vreme je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 21:09:24
|
|
|
|
suzy85
|
hej hej! mi smo včeraj šli na roglo in je blo prav fino gor! sicer je blo samo 9 stopinj, ampak sonček in smo okrog hodli skor do 8ih zvečer. zjutraj pa smo se šli menit glede poroke in sva izvedela, da se bova lahko cerkevno poročila v novi cerkvici na rogli zdej pa razmišljava, da bi še kar civilno gor nardila! pa tolk novih idej so nama dali, da kr ne vema kaj in kako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 21:10:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš mali košarkaš: Mali zabavljač: mali facon a ja pa za plačo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 21:12:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! mi smo včeraj šli na roglo in je blo prav fino gor! sicer je blo samo 9 stopinj, ampak sonček in smo okrog hodli skor do 8ih zvečer. zjutraj pa smo se šli menit glede poroke in sva izvedela, da se bova lahko cerkevno poročila v novi cerkvici na rogli zdej pa razmišljava, da bi še kar civilno gor nardila! pa tolk novih idej so nama dali, da kr ne vema kaj in kako superca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 21:12:46
|
|
|
|
mafi
|
a je danes gužva grem kar mal pred TV
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 21:14:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ku ku jaz sem tukaj Sej ne bom dolgo, ker grem film gledat Glede plenic; Gal ima že Pampers 5 in mu tudi včasih premočijo, ker velik popije, tak, da mu včasih menjam plenico na 2 uri. Tilči super fotka, mali košarkaš Jana a nisi nič hodla v Velenje, no predvidevam, da nisi, ker me nisi nič poklicala? sem bila ja, ampak kr takoj v torek, pa si rekla da si tist dan z mamo zmenjena,pol te pa nisem gnjavila.. obljubim da se en dan pripeljem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 21:17:37
|
|
|
|
jana81
|
Drgač sem pa čist ubita dons, sva šla z Nejčkom ob 17h s teto v šoping,ker septembra pričakuje, in sva ravno zdej prišla domov, revež je kr v avtu zaspal..lovila sem ga sicer po celi trgovini v BC, ampak sva pa s teto zapravle celo premoženje,no ona... Je blo pa fajn spet spomine obujat in za novorojenčka kupovat...bo treba res še enega met. zdej grem pa likat, ker je spet poln kup cot.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 22:06:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a res ni nobene tu Zgleda, da bom morala res likat trenutno sem še tu, ampak imam namen likat.. Nejc je trenutno še pri mojih dveh v spodnjem štuku.. Revček mi je prej 2x bruhal in to v loku, pol pa še drisko imel, zdej pa ne more zaspat..je bil pa priden celo pop. je z mano in babi hodu po trgovinah Kaj pa je z Nejcom? Je kaj fasal v štacun? pojma nimam...ko je prišel z vrtca smo jedli čufte in pire, pol pa je jedu še žemljo, pa pil čaj in zalo fantasy... kaj so pa v vrtcu jedli pa ne vem..bruhal je pa mislim da čufte ne dajaj mu ustekleničenih vod Jaka je pristal v bolnici, ker je spil ravno zale na litre. Je pa imel isto bruhanje v loku, potem drisko in vročino. Je bil čisto gotov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 22:06:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moja miš se pa šee kar upira spanju , se moj z njo ubada, jaz pa sem fertik za danes Takole je bil včeraj zvečer Gregi vztrajen... Še kar ne popusti Gregi kaj bolj priden ponoči? A se še vedno ni vdala? Gregi je bil predpretekle 3 noči kar ok, preteklo noč ga je pa spet 2 uri biksal... pri nas je tudi par dni OK, potem pa se spet vrstijo neprespane noči , v službi sem že par orng napak naredila, mislim da predvsem zaradi nespanja Če ti pošteno povem, si sama v dani situaciji po hudi noči niti pod razno ne znam predstavljati, da bi morala zjutraj iti v eno novo službo, kjer bi morala na sveže štartat oz. se vsega na nov učit v novem kolektivu in biti 8 ur tipi-top skoncentrirana Jaz se vstanem na noč x krat, moram biti v službi skoncentrirana, pa še fizičarim povrhu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 22:06:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No pa se po parih dneh spet malce javljam. Smo imeli en kup letanja, smo mogli oddat en kup vlog za vrtec in za ureditev zavarovanja, pa za jamstveni sklad, ...... in še miljon stvari. Drugače pa vse po starem, edino Manca je včeraj popoldan dobila čisto živo rdečo rito, no pravzaprav ne rito, ampak luliko in zgleda ga jo ful peče ali pa boli, ker je že včeraj ful jokala, pa ponoči tudi. Ni mi pa jasno od česa bi lahko bilo, ker se sploh ne popravi nič. Ne pomaga otroški puder, ne bepanten, .... nič Sem pa jaz včeraj dobila od zavoda napotilo, da moram it v torek na en razgovor glede usposabljanja na delovnem mestu, pa sem se tega ful razveselila, ampak sem sedaj brala, da dobiš cca. 300€ na mesec in basta. Pa niti v delovno dobo se ne šteje In če na koncu potegnem črto, bom ravno toliko denarja porabila za prevoz in malico..... Pa me zanima, ali ima katera izmed vas kakšno izkušnjo z usposabljanjem na delovnem mestu! Če te bodo vzeli moraš it kolikor je meni znano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.7.2009 22:07:37
|
|
|
|
barbaw
|
Za danes je dovolj od mene. Sem bila v službi 9 ur, gužve raje ne omenjam. Sem čisto crknjena, pa tudi noč ni bila briljantna. Zdaj pa si grem naredit mlačno kopel, dokler še ni prepozno. Nočko!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.7.2009 14:30:13
|
|
|
|
barbaw
|
Totalen mrk?! Jaz sem vsak dan bolj utrujena in s tem tudi tečna. Na momente bi kar pobegnila neznano kam, kjer bi lahko spala nemoteno dokler se ne bi vsaj malo spočila. Naslednji teden bolj slabo javljanje z moje strani, ker me čaka norišnica, pa še dopoldan sem, tako da bom popoldan v bazenu, če bo res tako vroče. Estrella a boš kaj v soboto v LJ hodila?????? Mafi pa zate velja isto vprašanje. Ob 13 imamo kosilo, ki bo ziher trajalo 2 uri. Razmišljam o obisku živalskega vrta, ampak nimam pojma kako bo vreme in razpoloženje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.7.2009 15:27:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Totalen mrk?! Jaz sem vsak dan bolj utrujena in s tem tudi tečna. Na momente bi kar pobegnila neznano kam, kjer bi lahko spala nemoteno dokler se ne bi vsaj malo spočila. Naslednji teden bolj slabo javljanje z moje strani, ker me čaka norišnica, pa še dopoldan sem, tako da bom popoldan v bazenu, če bo res tako vroče. Estrella a boš kaj v soboto v LJ hodila?????? Mafi pa zate velja isto vprašanje. Ob 13 imamo kosilo, ki bo ziher trajalo 2 uri. Razmišljam o obisku živalskega vrta, ampak nimam pojma kako bo vreme in razpoloženje. Oj, res je mrk Sem bila dopoldan na šihtu in sem se hotla javit, pa mi je nekaj RR zafrkavala Za soboto se lahko zmenimo. A bo A tudi s tabo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.7.2009 19:42:06
|
|
|
|
Estrella*
|
A ste šle vse v pokoj? Jaz sem si privoščila polno banjo vode in se namakala Je prav pasalo. Sedaj pa grem likat(spet) Včasih se mi zdi, da nas je najmanj 8 članov, toliko cunj se nabere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.7.2009 20:26:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ste šle vse v pokoj? Jaz sem si privoščila polno banjo vode in se namakala Je prav pasalo. Sedaj pa grem likat(spet) Včasih se mi zdi, da nas je najmanj 8 članov, toliko cunj se nabere Jaz sem danes oprala 4 stroje, pa še ni vse oprano. Še imam za enega. Pa vedno sproti perem. Ta teden sem oprala 7 strojev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.7.2009 20:27:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Totalen mrk?! Jaz sem vsak dan bolj utrujena in s tem tudi tečna. Na momente bi kar pobegnila neznano kam, kjer bi lahko spala nemoteno dokler se ne bi vsaj malo spočila. Naslednji teden bolj slabo javljanje z moje strani, ker me čaka norišnica, pa še dopoldan sem, tako da bom popoldan v bazenu, če bo res tako vroče. Estrella a boš kaj v soboto v LJ hodila?????? Mafi pa zate velja isto vprašanje. Ob 13 imamo kosilo, ki bo ziher trajalo 2 uri. Razmišljam o obisku živalskega vrta, ampak nimam pojma kako bo vreme in razpoloženje. Oj, res je mrk Sem bila dopoldan na šihtu in sem se hotla javit, pa mi je nekaj RR zafrkavala Za soboto se lahko zmenimo. A bo A tudi s tabo?? Načeloma naj bi bil. Bom videla kaj bo rekel, ko ga bom spomnila na njegove obveznosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.7.2009 20:38:12
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: torej se zmenimo kar po sms-u kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.7.2009 20:47:43
|
|
|
|
mafi
|
čer da se še jaz malo javim, da me ne date med izbrisane . Evo zdej sem Marka dala v horizontalo, Filip je šel pa k babici na počitnice in upam, da bo trajal do konc tedna. Dugač sem pa med tednom , kar zmozgana tako da mi sploh več ne rata pridt na rr.
|
|
|
SilvestrovoJanjikaaaaKje boste preživeli Silvestrovo?Doma (
78%)
V hotelu (
1%)
V tujini (
4%)
V počitniški hišici/koči (
4%)
Pri prijateljih/sorodnikih (
14%)
Število vseh glasov: 200Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!