|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
10.7.2009 10:26:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Estrella kolk si ti visoka?

1,60muser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
10.7.2009 10:28:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Estrella kaj je zdej za jutr?

Dežuser posted image user posted image user posted image user posted image  Namen imam odjadrat v Domžale dopoldan. Kaj pa ti, kak je načrt pr vas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
10.7.2009 10:29:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dežuser posted image user posted image user posted image user posted image  Namen imam odjadrat v Domžale dopoldan. Kaj pa ti, kak je načrt pr vas?

ma kašn dež, ne nouser posted image .
jest bom doma če pridšuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
10.7.2009 10:31:12   
Estrella*

Se zmenva pa SMS u

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
10.7.2009 10:35:48   
Anonimen

Se zmenva pa SMS u

ok

Neposredna povezava do sporočila: 3105
10.7.2009 10:36:52   
tilči
Dober dan!

Kako smo v tem deževnem dnevu?user posted image

Mi smo kar ok,Tilen spi,Nejc risanke gleda,jaz imam pa ravno malo časa,da se javim.user posted image

Danes je pri nas plačilni dan in prva plačauser posted image .Moram reči,da je zame dobra,glede na to,da delam 24 ur na teden,za tiste,ki delajo pa polni delovni čas,pa za user posted image

Kae se spanja tiče,je kakor kdaj.Je pa Tilen zelo priden.Vsaj zaenkratuser posted image .Kar mu rečem,bo naredil,jesti hoče sam,še rajši pa pije sam,in sicer takoleuser posted image :

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
10.7.2009 10:43:05   
tilči

mater celo dopoldne in včeraj zvečer se že zajebavam prit gor in koker se prijavim mi zmzne, če se pa odjavim pa lahko berem..zdej sem pa pri bitdefenderju nastavitve spremenila- omrežno varnost izklopla, zdej pa lahk pišem...kva me zej to je.be?

tudi mene je včeraj nekaj zajuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
10.7.2009 10:44:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Imam samo minutko časa, ker je Videk šel na sprehod, jaz pa moram posesat v tem času. Moram vam povedat, da imam v ponedeljek nov razgovor za službo. Upam, da mi bo tokrat bolj naklonjeno in da dobim vsaj za eno leto. Lahko mi začnete že danes držat pesti, v ponedeljek pa obveznouser posted image user posted image .

Zdaj pa sesat. user posted image

Držim pesti.

tudi jaz

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
10.7.2009 10:46:48   
tilči

Sm že neki časa nazaj obljubila slike od Gajine sobe, no evo jih, sam to še ni končna postavitev, bomo pol mal prestavil k še ppisalna pride pa še neki, pa pojsteljca gre novembra vnuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še Gaja k balončke delauser posted image
user posted image

super sobicauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
10.7.2009 10:52:54   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

punce, dobro jutro!
jst sem kljub dežju ful vesela, ker nama je včeraj ratalo fotografa rezervirat! user posted image  bo slikal kolega, s katerim smo na maturantskem skupaj plesali, zdej se pa tudi profesionalno ukvarja s fotografiranjem. nama je dal še popust in naju bo celodnevno fotografiranje prišlo 500 eur + album, ki si ga bova sama naknadno izbrala.

sam pa razmišljala, da ne boma nič pela, tako kot sva najprej načrtovala, bova pa pri prvem plesu nardila nekaj v tej smeri user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
10.7.2009 10:55:02   
tilči
Srčekgirl...uživajte na dopustu

Edinaos...kje pa si dobila za Opatijo ugodno?Kar sem jaz gledala,je bilo kar zasoljeno.včeraj sem dobila ponudbo iz Odiseja in sicer za isto ceno,kar bomo mi dali za hotel s polpenzionom,so mi ponudili apartmauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
10.7.2009 11:14:42   
tilči
Danes sem dobila tole:
http://www.kosmodisk.si/masaza_glave-75162-p.html

in moram reči,da je super zadevauser posted image .Vse kocine gredo pokonciuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
10.7.2009 11:15:27   
tilči
Kam ste pa sedaj vse ušle?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
10.7.2009 11:39:56   
tilči
Naš mali košarkaš:
user posted image

Mali zabavljač:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3114
10.7.2009 11:41:57   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naš mali košarkaš:
user posted image

Mali zabavljač:
user posted image

user posted image user posted image user posted image ful dobr....Vid si tud kanglco na glavo pokrivauser posted image user posted image
Pr nas je pa bl fuzbaleruser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
10.7.2009 11:56:36   
tilči
Srčekgirl...a imaš že vse spakirano?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
10.7.2009 13:20:55   
nia5
Dober dan user posted image
Kako ste? Mi smo vredu, spimo enkrat super, drugič malo manj, verjetno zaradi zobkov, imamo namreč spet novega, zgornja štirka na drugi strani je zunaj, mislim vsaj da je štirka, težko ocenim ali je štirka ali petka user posted image . Tako da smo na osmih zobkih user posted image , končno smo se nekam premaknili user posted image
Vreme je dobesedno za zjokat, upam da bo vsaj za vikend malo lepše.

Jana kako napreduje samostojno uspavanje?

Špelin@ a že imate kužka?

Tilči ful dobre slikice user posted image

Srčekgirll lep dopust vam želim, uživajte user posted image

Mene pa zadje dni tako križ boli, da ni za zdržat, sploh ne vem več kaj naj user posted image

Zdaj pa grem, ker se je pikica zbudila, papa

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
10.7.2009 13:40:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

zaenkrat vredu, zdej se uležem zraven njega na najino posteljo , spije flašo , mi jo da v roke , se obrne na trebuh in zaspi..počasi ga bom navajala da sam zaspi...drug teden mu bova dala gitre dol iz postelje, pa samo uno ograjico gor, pa bom tolk zraven čepela da zaspi, pol pa še to ne več...
ugotovila sem da se mora najprej umirit (včasih traja 30 minut), potem pa lahko zaspi.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.7.2009 14:30:21   
nia5

zaenkrat vredu, zdej se uležem zraven njega na najino posteljo , spije flašo , mi jo da v roke , se obrne na trebuh in zaspi..počasi ga bom navajala da sam zaspi...drug teden mu bova dala gitre dol iz postelje, pa samo uno ograjico gor, pa bom tolk zraven čepela da zaspi, pol pa še to ne več...
ugotovila sem da se mora najprej umirit (včasih traja 30 minut), potem pa lahko zaspi.

Kako pa se umiri? Malo je mogoče butasto vprašanje, ampak Nia se ne umiri. Do zadnjega se sprehaja okrog, pa čeprav že pada po tleh od utrujenosti in mi pol druga ne preostane, kot da jo na rokah uspavam user posted image . A pol bo na normalni postelji spal z to ograjico? Ma jaz sploh ne vem kako se zraven spravit, je trmasta kar se tega tiče, jaz pa potrpljenja nimam tako dolgo se ubadat z njo, čeprav vem da bi morala.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.7.2009 14:33:28   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image

Se sam na hitro javim, ker nisva doma.

Suzy soba je bla kupjena v Rutarju ja, v akciji je bla 500 Evrovuser posted image

Srčekgirl uživajte na dopustu

Špelin@ pol pa pokaži psičko, upam, da bo tokrat vse tko kot mora bit.

Edina ja zdej spi celo noč odkar je v svoji sobi, na morju ko smo bli v isti se je pa skoz zbujala. Padla dol do današnje noči ni, okol petih je neki zaropotal pa jok, ona pa na tleh, sam ni blo hujšga, tud bolel jo zgleda ni nč k takoj ko sm prišla je nehala jokat. Upam, da se ne ponovi, drugač bom dala pa eno deko na tla, zdej so sam puzle. Ji pa nočm tm dat kšno ograjo, ker zjutri gre včasih sama dol pa hočm da se tega navad

O ŠITuser posted image  še dobro da ni bilo hudegauser posted image , men se zdi, da bi moja mazica kričala še par ur, če bi ponoč padlauser posted image , AT je ena velika prpicauser posted image

Ja mami se bo morala Gaja kar kmalu navadit, ker kmalu jo več ne boš mogla dvigovatuser posted image

ma jest ne vem kva ona ponoč dela da je čist na drugmu koncu. Tud ne vem kako je padla, k sm tja pršla je bla na trebuhu.
Sej pol pa ni hotla zaspat, sm se k njej ulegla ona je pa sedela na pojstli pa ene 10 minut gledala ne vem kajuser posted image . No pol se je pa naenkrat name naslonila pa zaspala na pol v sede. Sm jo čez neki časa položila pa skliznilauser posted image . Zjutri smo pa zaspal. Sm bla ob devetih zmenjena za nohte, zbudil smo se pa 20 do 9,jao.

Tudi jaz se isto sprašujem, ker se rotira na vse možne načine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.7.2009 14:36:57   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

punce, dobro jutro!
jst sem kljub dežju ful vesela, ker nama je včeraj ratalo fotografa rezervirat! user posted image  bo slikal kolega, s katerim smo na maturantskem skupaj plesali, zdej se pa tudi profesionalno ukvarja s fotografiranjem. nama je dal še popust in naju bo celodnevno fotografiranje prišlo 500 eur + album, ki si ga bova sama naknadno izbrala.

sam pa razmišljala, da ne boma nič pela, tako kot sva najprej načrtovala, bova pa pri prvem plesu nardila nekaj v tej smeri user posted image

katy hvala vseeno za nasvet!

špelin@ kako je s psičko? so otroci navdušeni?

jana user posted image  za spanje. tudi mi smo nocoj že 2. noč spali ok

hijenca držim pesti za službo!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.7.2009 14:58:22   
jana81

Kako pa se umiri? Malo je mogoče butasto vprašanje, ampak Nia se ne umiri. Do zadnjega se sprehaja okrog, pa čeprav že pada po tleh od utrujenosti in mi pol druga ne preostane, kot da jo na rokah uspavam user posted image . A pol bo na normalni postelji spal z to ograjico? Ma jaz sploh ne vem kako se zraven spravit, je trmasta kar se tega tiče, jaz pa potrpljenja nimam tako dolgo se ubadat z njo, čeprav vem da bi morala.

tud Nejc bi laufal okrog dokler ne pade dol, včasih se mu noge že prav zapletajo in pada po tleh, pa še kr vztraja.. jst ga umirim z risankami, ali pa da kaj sestavljava, karte zlagava..karkoli, samo da ga zadržim na miru, potem pa mogoče najprej flašo čaja, čez pol ure pa v postlo pa mleko.
Spal bo najprej še v tej postelji ki jo ima zdej 140x70 , ampak se razstvi v posteljo brez giter (pač gitre vzameš dol), in stranice se z znižajo..
Verjem da je Nejc totalen bik-z glavo skozi zid bi šel, ampak mene križ dobesedno ubija in ne morem več, itak ga nosim čez dan, če kam gremo al pa v vrtec..zvečer pa ne morem več. Sem se odločla da morem nekaj zase nardit in to je prvi korak..
Tud teb bo uspelo..

< Sporočilo je popravil jana81 -- 10.7.2009 14:59:18 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.7.2009 14:58:56   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image

Se sam na hitro javim, ker nisva doma.

Suzy soba je bla kupjena v Rutarju ja, v akciji je bla 500 Evrovuser posted image

Srčekgirl uživajte na dopustu

Špelin@ pol pa pokaži psičko, upam, da bo tokrat vse tko kot mora bit.

Edina ja zdej spi celo noč odkar je v svoji sobi, na morju ko smo bli v isti se je pa skoz zbujala. Padla dol do današnje noči ni, okol petih je neki zaropotal pa jok, ona pa na tleh, sam ni blo hujšga, tud bolel jo zgleda ni nč k takoj ko sm prišla je nehala jokat. Upam, da se ne ponovi, drugač bom dala pa eno deko na tla, zdej so sam puzle. Ji pa nočm tm dat kšno ograjo, ker zjutri gre včasih sama dol pa hočm da se tega navad

O ŠITuser posted image  še dobro da ni bilo hudegauser posted image , men se zdi, da bi moja mazica kričala še par ur, če bi ponoč padlauser posted image , AT je ena velika prpicauser posted image

Ja mami se bo morala Gaja kar kmalu navadit, ker kmalu jo več ne boš mogla dvigovatuser posted image

ma jest ne vem kva ona ponoč dela da je čist na drugmu koncu. Tud ne vem kako je padla, k sm tja pršla je bla na trebuhu.
Sej pol pa ni hotla zaspat, sm se k njej ulegla ona je pa sedela na pojstli pa ene 10 minut gledala ne vem kajuser posted image . No pol se je pa naenkrat name naslonila pa zaspala na pol v sede. Sm jo čez neki časa položila pa skliznilauser posted image . Zjutri smo pa zaspal. Sm bla ob devetih zmenjena za nohte, zbudil smo se pa 20 do 9,jao.

Tudi jaz se isto sprašujem, ker se rotira na vse možne načine user posted image

ja telovadjo a ne?user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.7.2009 15:31:01   
nia5

tud Nejc bi laufal okrog dokler ne pade dol, včasih se mu noge že prav zapletajo in pada po tleh, pa še kr vztraja.. jst ga umirim z risankami, ali pa da kaj sestavljava, karte zlagava..karkoli, samo da ga zadržim na miru, potem pa mogoče najprej flašo čaja, čez pol ure pa v postlo pa mleko.
Spal bo najprej še v tej postelji ki jo ima zdej 140x70 , ampak se razstvi v posteljo brez giter (pač gitre vzameš dol), in stranice se z znižajo..
Verjem da je Nejc totalen bik-z glavo skozi zid bi šel, ampak mene križ dobesedno ubija in ne morem več, itak ga nosim čez dan, če kam gremo al pa v vrtec..zvečer pa ne morem več. Sem se odločla da morem nekaj zase nardit in to je prvi korak..
Tud teb bo uspelo..

Upam, da mi bo, moram le še pravi način najdit, ki bo odgovarjal obema, nočem nekaj na silo, vem pa da je čas za spremembo, ker je že dovolj velika. Hudič je le, da sem zvečer že tako utrujena, da mi je enostavno lažje jo tako uspavat, ker zaspi v 5 minutah. Bom že nekako user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.7.2009 15:35:31   
nia5
Glih sem brala eno temo o plenicah, ki premočijo ponoči. Nia je namreč, če je ponoči ne previjem, zjutraj tako polulana, da fleke puščs po postelji. Več jih je napisalo, da je treba ponoči dat večje plenice gor user posted image , a mislite da bi to pomagalo? Ker ko jo previjam, se mi čist razbudi, poleg tega se mi ne ljubi vsako noč previjat. Spije pa tudi ponoči ne kaj ekstra, zgleda da to še od dneva ven lula user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......