nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana kako napreduje samostojno uspavanje? zaenkrat vredu, zdej se uležem zraven njega na najino posteljo , spije flašo , mi jo da v roke , se obrne na trebuh in zaspi..počasi ga bom navajala da sam zaspi...drug teden mu bova dala gitre dol iz postelje, pa samo uno ograjico gor, pa bom tolk zraven čepela da zaspi, pol pa še to ne več... ugotovila sem da se mora najprej umirit (včasih traja 30 minut), potem pa lahko zaspi. Kako pa se umiri? Malo je mogoče butasto vprašanje, ampak Nia se ne umiri. Do zadnjega se sprehaja okrog, pa čeprav že pada po tleh od utrujenosti in mi pol druga ne preostane, kot da jo na rokah uspavam . A pol bo na normalni postelji spal z to ograjico? Ma jaz sploh ne vem kako se zraven spravit, je trmasta kar se tega tiče, jaz pa potrpljenja nimam tako dolgo se ubadat z njo, čeprav vem da bi morala. tud Nejc bi laufal okrog dokler ne pade dol, včasih se mu noge že prav zapletajo in pada po tleh, pa še kr vztraja.. jst ga umirim z risankami, ali pa da kaj sestavljava, karte zlagava..karkoli, samo da ga zadržim na miru, potem pa mogoče najprej flašo čaja, čez pol ure pa v postlo pa mleko. Spal bo najprej še v tej postelji ki jo ima zdej 140x70 , ampak se razstvi v posteljo brez giter (pač gitre vzameš dol), in stranice se z znižajo.. Verjem da je Nejc totalen bik-z glavo skozi zid bi šel, ampak mene križ dobesedno ubija in ne morem več, itak ga nosim čez dan, če kam gremo al pa v vrtec..zvečer pa ne morem več. Sem se odločla da morem nekaj zase nardit in to je prvi korak.. Tud teb bo uspelo.. Upam, da mi bo, moram le še pravi način najdit, ki bo odgovarjal obema, nočem nekaj na silo, vem pa da je čas za spremembo, ker je že dovolj velika. Hudič je le, da sem zvečer že tako utrujena, da mi je enostavno lažje jo tako uspavat, ker zaspi v 5 minutah. Bom že nekako