ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Čakaj zdaj malo, službeni tel. krije služba..jaz govorim o privatnih zadevah, tu se pa mešajo jabolka in hruške. Kar se tiče tujine, če je vedela, da je dosti v tujini, bi si pa vzela kak tak paket za tujino, če obstaja sploh a ne. Če pa ne obstaja, pa pač ne obstaja, tudi to je morala vedet preden si je vzela paket. Kar se tiče izpadov, pa žal ne verjamem, dokler ne vidim. ne, u bistvu ni službeni telefon, ker ji pač ne krijejo, samo kličejo jo pa vseeno sodelovci in šefi, a ne. pa k more nzaj klicat, ker omrežje ven meče, to njo pol stane. za tujino pa ni razmišljala, ker ona NE kliče nobenga v tujino al iz tujine, sam ostali njo kličejo, stane pa spet njo. in zdej je že podpisala za dve leti, pa fajn nategnla. in ne ulla80 nič ne uporablja, jst sem na simobilu, uiber zadovoljna Čakaj malo, pol pa njo sodelavci nategujejo, ne pa tušmobil. Kdo pa je še danes dovolj neumen da iz svojega žepa plačuje telefon v službene namene? Očitno jih je nekaj. Jaz nimam službenega telefona, pa kličem službeno samo iz službenega stacionarca. Bog ne daj ,da bi službeno koga klicala iz svojega, sploh če bi bila v tujini, halooo
|