ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: kalbo http://www.mobitel.si/paketi/paket-povezani-11-33-44-55-77.aspx katastrofa. finta tušmobila je v tem, da imaš recimo 500 minut na voljo za katerakoli omrežja, od stacionarca, do tri lepe...tu pa majo vse selekcionirano, valjda največ maš pogovorov za mobitel omrežje. Finta tušmobila je v tem, da se šlepa na Mobitelovem omrežju, na svojem pa dela bore malo, ker ni EURčkov, žal. Ne zastopiš. Mene ne zanima nobeno šlepanje od tušmobila, niti me ne zanima Tuš Mirko. Če je meni ugodno bolj od katerihkoli drugih ponudb, je ok. To je vse kaj me zanima. Kalbo ti hoče povedat, da je trenutno Tušmobil še na Mobitelovem omrežju, ampak ne bo smel biti več dolgo ... ti se boš pa obvezala za 2 leti, v tem se znajo pa pogoji zate na slabše spremeniti - v Lj so se že in folk ful pizdi zaradi omrežja. Logično, da se odločaš glede na ceno, sej nimamo neomejene količine denarja. Razloži mi prosim, kaj se lahk ospremeni oz. kaj se spreminja v lj, hvala lepa. Je tudi že rija napisala ... tuš mora vzpostaviti svoje omrežje, kar jim pa ne gre dobro od rok ... postaviti morajo svoje bazne postaje in zagotoviti svoj signal v celi sloveniji ... trenutno uporabljajo mobitelovo omrežje, edino v ljubljani že imajo svoje pokritost v ljubljani je katastrofalna, tisti, ki so na tušu so veliko časa nedosegljivi, ročno morajo preklapljati omrežje ... jaz npr. pri mobitelu ne rabim nič prekljapljati, je vseeno kje se nahajam enako se torej lahko (in se verjetno bo) zgodi v MB v recimo roku 1 leta ... A jaaa tooo, jaz sem mislila, da se lahko prerazporejajo minute recimo, ker za njihove baze in stvari, ki se "lahko "zgodijo, mi dol visi, dokler meni funkcionira tak ko treba.
|