|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 11:24:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
10.7.2009 11:25:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mlea-evo tuki semuser posted image ...smo bili včeraj v portorožu in piranu...

ful je blo luštno jih met tukaj, ker so res face vsi skupaj...punce so tolk pridne da sam gledaš...ta mal je pa tko kot erik..truble makeruser posted image
ta erik,ki sem ga jaz spoznala je full priden......edino če si imela kakšnega drugega erika sabo na srečanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
10.7.2009 11:29:06   
tanci29
maychy-ja sej je priden...sam ko ma šanso pa mora pokazat use in še mal več...učerej ko smo šli jest mi je ena angležinja rekla nej grem ven iz restavracije, ker gospa ni mogla u miru jestuser posted image ...sem misnla da bom še njo sabo odnesla pa mal u vodo namočilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.7.2009 11:38:21   
Čebel@

maychy-ja sej je priden...sam ko ma šanso pa mora pokazat use in še mal več...učerej ko smo šli jest mi je ena angležinja rekla nej grem ven iz restavracije, ker gospa ni mogla u miru jestuser posted image ...sem misnla da bom še njo sabo odnesla pa mal u vodo namočilauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ji povedala tasvoje 100%!!!!user posted image  babji kaj se pa utika.....sej je Erik še mejhen konec koncevuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.7.2009 11:40:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ji povedala tasvoje 100%!!!!user posted image  babji kaj se pa utika.....sej je Erik še mejhen konec koncevuser posted image

pa menda nisi šla... jst nebi šla sej je bla ona tud mala.... al ne?

povej tanci si že dobla voziček?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.7.2009 11:41:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BIRDY NA BRZINO

OŽJI IZBOR FOTIČEV:

PENTAX W 60, CENA 240ojro.......ma u iber vse samo stabilizatorja slike neuser posted image  ...tko d pri nas odpade

CANON IXUS 95IS cena 219ojro....ni za pod vodo.......

NIKON S630   cena 307ojro....ma tut vse, ni za pod vodo...mam pa opombo NI VREDUuser posted image , ta odpade

pol pa še OLYMPUS 5000 in 7000 cena 232 in 295....nista za pod vodo

pa še od KATJUŠE OLYMPUS 6000  cena: 298ojro  MA VSE RAZN DATUMA

Olympus 8000, cena  393 ojro  greš loh pa še par metrou globje pod vodo slikatuser posted image

TLE MAŠ PODROBNE OPISE:

http://www.comshop.si/Classification.asp?I=2700000000&II=2700500000&GroupID=4

torej al takega k mam jst al pa tega 8000.... a ta ma datum?
sem jom ma datum sam na slikah ga ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisi mi odgovorila a vi želite imet na razvitih slikah datum al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.7.2009 11:42:44   
tanci29
ja majchy-z lukatom sta trenirala kdo bo glasnejši...sej verjamem da za ostale ni blo luštno, zato sem jih popokala pa šla mal ven na sprehod ampak med potjo do ven mi je siknla...sej nisem bla tih...pol je pa kelnarca prišla pa rekla ostalim da nej se ne sekiramo...sem pa vidla da so se gostje pritoževali...u bistvu dva starejša para ostali so se pa smejali...mah ja sej bojo zrasli

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.7.2009 11:44:41   
tanci29
katjuša-ravno včeraj so me klicali, ampak ga ne bom uzela,...dobavni rok je bil še enkrat daljši kot so mi rekli pri naročilu...tako da sem si kupila kengurujčka in bom s tem kombinirala...itak se noben več noču v vozičku vozituser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.7.2009 11:45:27   
Katjusa

ja majchy-z lukatom sta trenirala kdo bo glasnejši...sej verjamem da za ostale ni blo luštno, zato sem jih popokala pa šla mal ven na sprehod ampak med potjo do ven mi je siknla...sej nisem bla tih...pol je pa kelnarca prišla pa rekla ostalim da nej se ne sekiramo...sem pa vidla da so se gostje pritoževali...u bistvu dva starejša para ostali so se pa smejali...mah ja sej bojo zrasli

konec koncev so to otročki.... tistki, k majo pa kej proti so pa fovš da mate tako fejst otročke in misljo, da so prišl v samoto ne pa v žilvjenje.. tisti k bi radi mel mir nej bodo raje domauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.7.2009 11:45:42   
Onasiss
tanci-kake obiske ste mel??? Nč ne vemuser posted image

Drugač pa se ne oziraj kaj drugi pravjo za tvojga Erika...men se je zdel pravi srček.....user posted image

Dokler ti ne bo pljuvu po drugih krožnikih je še kul... Poznam ene k so sedel v eni restavraciji na gornji terasi, spodaj so ble pa tudi mize in je tamal dol pluvu v druge krožnike k so jedl jastoga in podobno... Je pol stari jim še enkrat večerjo plaču, pa še eno se mel v dobrem.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.7.2009 11:48:03   
Katjusa

katjuša-ravno včeraj so me klicali, ampak ga ne bom uzela,...dobavni rok je bil še enkrat daljši kot so mi rekli pri naročilu...tako da sem si kupila kengurujčka in bom s tem kombinirala...itak se noben več noču v vozičku vozituser posted image

ja maš prav.... sam so pa res smotani, da morš tako dolgo čakat na voziček

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.7.2009 11:48:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

konec koncev so to otročki.... tistki, k majo pa kej proti so pa fovš da mate tako fejst otročke in misljo, da so prišl v samoto ne pa v žilvjenje.. tisti k bi radi mel mir nej bodo raje domauser posted image

še prehitrobojo zrasli.......taki starejši pozabljajo kako je ko so otroci majhni.......ali pa po možnosti ženska sploh ni imela otrok-kaj pa veš.......mislim,da je treba bit vesel,da se mali zna zabavati inda je živahen,ker ko zbolijo si itak samo želiš nazaj svojga "porednega" otroka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.7.2009 11:48:48   
Onasiss
KENGURU- spet razmišljam da si ga ubodem... Bi rada šla u gozd po gobe..... Kerga se mi splača????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.7.2009 11:49:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dokler ti ne bo pljuvu po drugih krožnikih je še kul... Poznam ene k so sedel v eni restavraciji na gornji terasi, spodaj so ble pa tudi mize in je tamal dol pluvu v druge krožnike k so jedl jastoga in podobno... Je pol stari jim še enkrat večerjo plaču, pa še eno se mel v dobrem.user posted image user posted image user posted image
ojojuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.7.2009 11:57:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

KENGURU- spet razmišljam da si ga ubodem... Bi rada šla u gozd po gobe..... Kerga se mi splača????

če misliš veliko hodit se ti splača vzet takega k ga lahko pol tud na hrbtu nosiš in je za več k 9 kg. mislim da so mel v tušu zdej eno akcijo sam nisem ziher kaka je bla cena.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 11:59:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
10.7.2009 12:02:42   
Katjusa

nisi mi odgovorila a vi želite imet na razvitih slikah datum al kako?

JA PR NAS JE TO BISTVO ŽIVLJENJAuser posted image -PR ŠIMETU MISLM.... A NAM BOŠ TI POL DATUME GOR POPALAuser posted image ......zdej pa resno....kako na razvitih slikah nardiš datum

na kuli napišešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ta 8000 ima to funkcijo? ker pol pač tega kupite če vam je tolk pomembnouser posted image morte pa met takega za v vodo..... drgač pa vam jst prodam canon sx100is al neki takega
še v geranciji:)

Neposredna povezava do sporočila: 2642
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 12:05:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.7.2009 12:09:14   
Katjusa

Smo mel zdej Canona, pa ma Šime mal alergije na Canonuser posted image

ma men je canon zakon sam za v vodo ga nimajo oz. majo sma ga še ni blo za dobit predvčerajšnim pride pa okol 400e
http://www.canon.si/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_D10/index.asp

Neposredna povezava do sporočila: 2644
10.7.2009 12:16:28   
Katjusa
http://resources.olympus-europa.com//consumer/catalogs/41256904005028C094CD114EC12BA9B6C125755A004505F0_Mju%20TOUGH-6000%20EN.pdf
lej ko ti gre angleščina prečekiri če kje piše kako se datum nastavi na slike

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
10.7.2009 12:37:38   
Urša08
uf ste načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image pa sam mal sem šla likat

no zdej mam mal pavze

tanci super da se spet javljaš user posted image user posted image user posted image

kolumbo zdej pa jest čist ne štekam neki, a nimate vi bazen pr tvojih al ste ga zdej tud doma postavli? Sej najbrž sem kej spregledala user posted image

pa nehte mi zdej z vodnimi fotkoti lušte delat k ga bom hotla met, pa ni ravno najboljši mesec da bo kej ostal na računu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
10.7.2009 12:37:55   
Katjusa

http://resources.olympus-europa.com//consumer/catalogs/41256904005028C094CD114EC12BA9B6C125755A004505F0_Mju%20TOUGH-6000%20EN.pdf
lej ko ti gre angleščina prečekiri če kje piše kako se datum nastavi na slike

ma so moja slovenska navodila enaka tak da se ne rabiš trudit.... nikjer nič ne piše....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
10.7.2009 12:39:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

uf ste načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image pa sam mal sem šla likat

no zdej mam mal pavze

tanci super da se spet javljaš user posted image user posted image user posted image

kolumbo zdej pa jest čist ne štekam neki, a nimate vi bazen pr tvojih al ste ga zdej tud doma postavli? Sej najbrž sem kej spregledala user posted image

pa nehte mi zdej z vodnimi fotkoti lušte delat k ga bom hotla met, pa ni ravno najboljši mesec da bo kej ostal na računu user posted image user posted image user posted image

sam bi ga mogla metuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej poleti, da boš otročke slikala ko čofotajo in te ne bos trah da ti aparat poškropijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
10.7.2009 12:43:12   
Urša08
Katjuša sej vem da je fajna stvar, pa poleg tega me še en objektiv matra k ni tok pocen, ... pa še kej druzga se najde nažalost so pa sredstva omejenauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
10.7.2009 12:43:59   
MIHAILO
midva sva nazaj od p...trebuh ima mehek,rekla je da mu dam donata za pit in ce ne bi do nedelje kakal(7dni bo takrat)mu v ned.dam svecko,ki mi jo je dala...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?