|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
10.7.2009 11:02:34   
Onasiss

Pravkar sem se prijavla na akrobatski let z letalom,ob 8 je zrebanje....heheh....pa se v zivljenju sploh na letalu bla nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image kak bom bruhala, ce bom izbrana:) me je vprasal,kaj je najbolj drzna stvar, ki sem jo naredila v zivljenju, pa pravim porocila sem seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

So what....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
10.7.2009 11:03:00   
Katjusa
moja prjatlca (sošolka iz sredne) je pa rodila fantka doma ima pa punčko tolk staro k je florjanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 11:03:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2603
10.7.2009 11:05:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

juhuhuu pravkar sem zvedla, da je prijateljica drugic noseca, bo mela februarcka!!!!!!!!!juhuhuhu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2604
10.7.2009 11:06:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image jst sm pa glih zvedla d je ena naša februarčica 007 rodila dons zutri bejbo, ati čist zmeden, ker so najprej rekl d bo fantuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
10.7.2009 11:06:38   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

moja prjatlca (sošolka iz sredne) je pa rodila fantka doma ima pa punčko tolk staro k je florjanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A to namenoma doma al so bli prepozni? Naši družinski prijatli je ta drugo rodila v predoru pod Golovcem...user posted image user posted image  Je reku v tunel smo šli trije iz tunela pa štirje, ker sta mela s sabo v avtu še ta prvo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K so se pripeljali pred porodnišnico mu je porodničar dal sam še škarje v roke, da je popkovino prerezu......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
10.7.2009 11:07:09   
Katjusa

MLEA zbiljska noč bo jutr bl poden....tut kmetje niso trave pokosil za parkinguser posted image . Dež pada in bo še jutr, tko d bo pomoje odpadla.
Loh se pa zmenmo za bazen, ma streho in se komot kopamo....drugač pa konc druzga tedna gre Šime spet za par dni delat na KRK, tko d bom  skos na bazenu, pa se loh kej zmenmo, pa še Majkl bo mel počitnice in bo 3 tedene doma

a mi tud lahko pridemo fotiča sprobat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2607
10.7.2009 11:08:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A to namenoma doma al so bli prepozni? Naši družinski prijatli je ta drugo rodila v predoru pod Golovcem...user posted image user posted image  Je reku v tunel smo šli trije iz tunela pa štirje, ker sta mela s sabo v avtu še ta prvo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K so se pripeljali pred porodnišnico mu je porodničar dal sam še škarje v roke, da je popkovino prerezu......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mičkano si površno brala jst pa nobene vejice postavla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hotla sem rečt da imajo že doma punčko torej imajo zdej par.....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 11:08:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
10.7.2009 11:09:05   
Onasiss

MLEA zbiljska noč bo jutr bl poden....tut kmetje niso trave pokosil za parkinguser posted image . Dež pada in bo še jutr, tko d bo pomoje odpadla.
Loh se pa zmenmo za bazen, ma streho in se komot kopamo....drugač pa konc druzga tedna gre Šime spet za par dni delat na KRK, tko d bom  skos na bazenu, pa se loh kej zmenmo, pa še Majkl bo mel počitnice in bo 3 tedene doma

user posted image user posted image  OK, se bomo zmenli...

Drugače pa itak jutri pelem Vita v kino, greva gledat LEDENO DOBO 3 v 3d verziji..... Baje majo full velka tista očala, bom vzela mikropor s sabo da mu jih bom lohk gor nalimala.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2610
10.7.2009 11:09:59   
Katjusa
moj je včeraj razučaran ugotovim, da mi ne mormo met punčke, njegova sodelavka je nekje brala da par k ima 2 fantka ne bo mel punčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak so moji dečki tak fajni da bi jih mela 10 in mi je vseeno... sam ko vidim kake lepe kiklce pa oblekice me mal ma da bi imela punčkouser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
10.7.2009 11:10:42   
Onasiss

mičkano si površno brala jst pa nobene vejice postavla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hotla sem rečt da imajo že doma punčko torej imajo zdej par.....

Aja ampak je pa ful dobr izpadlo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
10.7.2009 11:12:08   
Onasiss
Katjusa-lohk pol rečeš, da maš doma čevapčiče......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
10.7.2009 11:14:04   
Onasiss
Jao moj Vito, leta po stanovanju nag in se igra z Johnijem (traktor), pa sem ga hotla oblečt pa je reku, da še ne ker rito zračuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je bil mal prej na njivi in je gnojil.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
10.7.2009 11:15:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Aja, naša noč lepo prespana, verjetn je bla reakcija na cepljenje in klimatiziranje tok močna čudna kombinacija, da nas je vse vrgl.user posted image

Je bla ob pol štirih lačna in nas je pol ob 8,20 zbudila... Sem šele zjutri ugotovila, da nekje med nama trdo spi še Vito in pomoje je spal tko trdno ker je mel glavo pri Onasovih nogah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, naša noč lepo prespana, verjetn je bla reakcija na cepljenje in klimatiziranje tok močna čudna kombinacija, da nas je vse vrgl.user posted image

Je bla ob pol štirih lačna in nas je pol ob 8,20 zbudila... Sem šele zjutri ugotovila, da nekje med nama trdo spi še Vito in pomoje je spal tko trdno ker je mel glavo pri Onasovih nogah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
10.7.2009 11:15:49   
Katjusa

Katjusa-lohk pol rečeš, da maš doma čevapčiče......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zdej so čvepčiči oz. čvepčiča pol bojo pa krajnskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
10.7.2009 11:16:21   
Katjusa

Jao moj Vito, leta po stanovanju nag in se igra z Johnijem (traktor), pa sem ga hotla oblečt pa je reku, da še ne ker rito zračuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je bil mal prej na njivi in je gnojil.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
10.7.2009 11:16:43   
Vesnozaver

moj je včeraj razučaran ugotovim, da mi ne mormo met punčke, njegova sodelavka je nekje brala da par k ima 2 fantka ne bo mel punčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak so moji dečki tak fajni da bi jih mela 10 in mi je vseeno... sam ko vidim kake lepe kiklce pa oblekice me mal ma da bi imela punčkouser posted image user posted image

kaj je sodelavka mogooce lady al pa novo al pa kaj podobnega brala?:))) pusti take cence in reci mrozeku naj se skoncentrira na svoje plavalke, da bojo prisvimale na pravo mestouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vesnozaver -- 10.7.2009 11:17:53 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
10.7.2009 11:16:56   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
10.7.2009 11:17:07   
Katjusa
gremo jest sadno kašico user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
10.7.2009 11:17:54   
tanci29
cao

evo gostje odhajajo...otroci so morto...zdej pa da se mal sesrtavimo pol pa pridem čvekat....joj ste načvekale...

mlea-vidim da si z dopusta...upam da ste uživaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
10.7.2009 11:18:47   
Onasiss

ja zdej so čvepčiči oz. čvepčiča pol bojo pa krajnskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
10.7.2009 11:19:09   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
10.7.2009 11:19:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cao

evo gostje odhajajo...otroci so morto...zdej pa da se mal sesrtavimo pol pa pridem čvekat....joj ste načvekale...

mlea-vidim da si z dopusta...upam da ste uživaliuser posted image

Ma kje si, sem te pogrešala, si se javla sam da ste bli v Postojnski......

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
10.7.2009 11:23:35   
tanci29
mlea-evo tuki semuser posted image ...smo bili včeraj v portorožu in piranu...

ful je blo luštno jih met tukaj, ker so res face vsi skupaj...punce so tolk pridne da sam gledaš...ta mal je pa tko kot erik..truble makeruser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?