Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 12:45:09
|
|
|
|
claud
|
Uf kaj ni nobena več na dopustu da ste tok načvekale!? Ne da se mi za nazaj brat. Aja... DAAAN! kok je bedn vreme... Na kredarci sneg, drug tedn pa vročinski val No mi2 sva 2 dni mal uživale, sva šle h mojim na počitnce ...naju je mami mal razvajala....v smislu prave babice....pekla super peciva, domače kosilce mmmm... Sm se pa odvadla hrupa letal....sm skos v nebo gledala k lih nad bajto letijo....sm mela parkrat filing da bo na strehi pristal ... Vidm da je še kr debata fotičev... Kolumbo kako kj Rokso? Katjuša maš mail. Larissa se je zbudila. čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 12:47:04
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo taka navodila ti je dala k moja p men takrat Upam, da mu rata kakat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 12:48:40
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo če si sama tiskaš fotografije ima možnost tiskanja z datumom....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 12:49:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO midva sva nazaj od p...trebuh ima mehek,rekla je da mu dam donata za pit in ce ne bi do nedelje kakal(7dni bo takrat)mu v ned.dam svecko,ki mi jo je dala... no vidiš boš mal bol mirna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 13:05:41
|
|
|
|
Katjusa
|
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECE PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO) NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE.... Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu..... MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com Dobila sem že slikice od: barbaraGS Cita Majchy23 Maksi Mihailo Milči Mlea Pikica_82 Piskot Raisa Simonakr Sunny Surf Timy Vesnozaver Kolumbo Urša08 kayica Claud Punce dejte poslat slikice, čakam do sobote 11.7. zvečer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 13:07:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO midva sva nazaj od p...trebuh ima mehek,rekla je da mu dam donata za pit in ce ne bi do nedelje kakal(7dni bo takrat)mu v ned.dam svecko,ki mi jo je dala... no vidiš boš mal bol mirna kok donata lahko spije
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 13:18:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 13:20:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 13:23:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 13:26:46
|
|
|
|
Onasiss
|
Ti ne rabš štorkle, ti rabš OD ŠIMETA KRANJSKO KLOBASO....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 13:39:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo DONAT ja hudo ....ker ma mehurčke ti ga bo zih ven pljuval....jst mu več k 20ml nebi dala, če to vprašanje če ni preveč....magar jo še enkrat poklič al pa ti bojo že sestre povedale sm mislila,da bo pluval pa je vlekel kot nor...popila je 20ml...vec mu nisem dala...ne delajo vec da bi jih vprasaal...itak pa tukaj dobim boljse napotke ...se vidmo v pon???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 13:41:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci-kake obiske ste mel??? Nč ne vem iz australije...majo 4 otroke od 3,5 do 16 let...en fant tri punce....sva jim krstna botra oz. numko in numka po njihovo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 13:42:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
js nc ne kapiram o kirih februarcicah piste da so rodile...sploh ta od Kolumbo 007????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 13:47:04
|
|
|
|
claud
|
mihailo, kolumbo ma doma 2 februarčka... 09 in 007.... torej ena od 007 ma zdj dojenčka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:05:08
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-a se je že pokakcal....kolk dolgo pa ni kakal? fotke-mi mamo enga sonya velizga pa enga olympusa ta malga....uporabljamo skor nobenga ker če kergakol ven potegnemo bi se erik z njim igral, slikat ga pa ne moreš ker je pol slika sam njegova glava pa roke stegnene k fotiču ...tako da mamo zadnje čase zelo zelo malo slikic...na žalost kako ste kej z GH...vam lepo papcajo...ste že vse začele...joj čist sem uzadi nimam pojma kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:07:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
CLAUD hvala za pojasnilo pa hvala za link ood fotica,verjetno ga bova kupila ...sem ze misla pisat na rr da si med pogresanimi na rr ...pa vidim da si se potepala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:09:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mihailo-a se je že pokakcal....kolk dolgo pa ni kakal? fotke-mi mamo enga sonya velizga pa enga olympusa ta malga....uporabljamo skor nobenga ker če kergakol ven potegnemo bi se erik z njim igral, slikat ga pa ne moreš ker je pol slika sam njegova glava pa roke stegnene k fotiču ...tako da mamo zadnje čase zelo zelo malo slikic...na žalost kako ste kej z GH...vam lepo papcajo...ste že vse začele...joj čist sem uzadi nimam pojma kaj dogaja ni se se pokakal...upam,da s bo po donatu...pase p je rekla da ima mehek trebuh tko da me zdj ne skrbi toliko...punka pa skoz pa tok smrdi ...v nedeljo je nazadnje kakal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:10:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
Gh jaz sem mu parkrat dala mal slivove kasice od fruteka zdj pa nic...ko napolni 5m bom pocasi zacela... Mene zanima kaj je s SHUKO in Majem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:12:48
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. joj kak butasto vreme je zunaj, men se pa nič ne da. No sej danes sem že kr velik naredila, zdej pa se mal za računalnik spravla, ker nik spi in mam ravn čas.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 14:15:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:16:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MIHAILO KER FOTIČ BOSTA KUPILA V PONDELK SE VIDMO MA ŠIME TUT DOPUST....BOVA V BTC-JU ok unga k je CLAUD gor limala Nikon cena je 239e
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 14:17:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 14:24:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:25:16
|
|
|
|
claud
|
mihailo pol bova mele enakega sam jst se ne vem kdaj ga dobim kolumbo Jst bi tud se enga ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?