Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:02:34
|
|
|
|
Onasiss
|
Pravkar sem se prijavla na akrobatski let z letalom,ob 8 je zrebanje....heheh....pa se v zivljenju sploh na letalu bla nisem kak bom bruhala, ce bom izbrana:) me je vprasal,kaj je najbolj drzna stvar, ki sem jo naredila v zivljenju, pa pravim porocila sem se
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:03:00
|
|
|
|
Katjusa
|
moja prjatlca (sošolka iz sredne) je pa rodila fantka doma ima pa punčko tolk staro k je florjan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 11:03:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:05:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver juhuhuu pravkar sem zvedla, da je prijateljica drugic noseca, bo mela februarcka!!!!!!!!!juhuhuhu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:06:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst sm pa glih zvedla d je ena naša februarčica 007 rodila dons zutri bejbo, ati čist zmeden, ker so najprej rekl d bo fant
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:06:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja prjatlca (sošolka iz sredne) je pa rodila fantka doma ima pa punčko tolk staro k je florjan A to namenoma doma al so bli prepozni? Naši družinski prijatli je ta drugo rodila v predoru pod Golovcem... Je reku v tunel smo šli trije iz tunela pa štirje, ker sta mela s sabo v avtu še ta prvo punčko K so se pripeljali pred porodnišnico mu je porodničar dal sam še škarje v roke, da je popkovino prerezu......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:07:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MLEA zbiljska noč bo jutr bl poden....tut kmetje niso trave pokosil za parking . Dež pada in bo še jutr, tko d bo pomoje odpadla. Loh se pa zmenmo za bazen, ma streho in se komot kopamo....drugač pa konc druzga tedna gre Šime spet za par dni delat na KRK, tko d bom skos na bazenu, pa se loh kej zmenmo, pa še Majkl bo mel počitnice in bo 3 tedene doma a mi tud lahko pridemo fotiča sprobat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:08:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja prjatlca (sošolka iz sredne) je pa rodila fantka doma ima pa punčko tolk staro k je florjan A to namenoma doma al so bli prepozni? Naši družinski prijatli je ta drugo rodila v predoru pod Golovcem... Je reku v tunel smo šli trije iz tunela pa štirje, ker sta mela s sabo v avtu še ta prvo punčko K so se pripeljali pred porodnišnico mu je porodničar dal sam še škarje v roke, da je popkovino prerezu...... mičkano si površno brala jst pa nobene vejice postavla hotla sem rečt da imajo že doma punčko torej imajo zdej par.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 11:08:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:09:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MLEA zbiljska noč bo jutr bl poden....tut kmetje niso trave pokosil za parking . Dež pada in bo še jutr, tko d bo pomoje odpadla. Loh se pa zmenmo za bazen, ma streho in se komot kopamo....drugač pa konc druzga tedna gre Šime spet za par dni delat na KRK, tko d bom skos na bazenu, pa se loh kej zmenmo, pa še Majkl bo mel počitnice in bo 3 tedene doma OK, se bomo zmenli... Drugače pa itak jutri pelem Vita v kino, greva gledat LEDENO DOBO 3 v 3d verziji..... Baje majo full velka tista očala, bom vzela mikropor s sabo da mu jih bom lohk gor nalimala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:09:59
|
|
|
|
Katjusa
|
moj je včeraj razučaran ugotovim, da mi ne mormo met punčke, njegova sodelavka je nekje brala da par k ima 2 fantka ne bo mel punčke itak so moji dečki tak fajni da bi jih mela 10 in mi je vseeno... sam ko vidim kake lepe kiklce pa oblekice me mal ma da bi imela punčko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:10:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja prjatlca (sošolka iz sredne) je pa rodila fantka doma ima pa punčko tolk staro k je florjan A to namenoma doma al so bli prepozni? Naši družinski prijatli je ta drugo rodila v predoru pod Golovcem... Je reku v tunel smo šli trije iz tunela pa štirje, ker sta mela s sabo v avtu še ta prvo punčko K so se pripeljali pred porodnišnico mu je porodničar dal sam še škarje v roke, da je popkovino prerezu...... mičkano si površno brala jst pa nobene vejice postavla hotla sem rečt da imajo že doma punčko torej imajo zdej par..... Aja ampak je pa ful dobr izpadlo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:12:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-lohk pol rečeš, da maš doma čevapčiče......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:14:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Jao moj Vito, leta po stanovanju nag in se igra z Johnijem (traktor), pa sem ga hotla oblečt pa je reku, da še ne ker rito zrač , ker je bil mal prej na njivi in je gnojil.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:15:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver Aja, naša noč lepo prespana, verjetn je bla reakcija na cepljenje in klimatiziranje tok močna čudna kombinacija, da nas je vse vrgl.user posted image Je bla ob pol štirih lačna in nas je pol ob 8,20 zbudila... Sem šele zjutri ugotovila, da nekje med nama trdo spi še Vito in pomoje je spal tko trdno ker je mel glavo pri Onasovih nogah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IZVIRNO SPOROČILO: mlea Aja, naša noč lepo prespana, verjetn je bla reakcija na cepljenje in klimatiziranje tok močna čudna kombinacija, da nas je vse vrgl. Je bla ob pol štirih lačna in nas je pol ob 8,20 zbudila... Sem šele zjutri ugotovila, da nekje med nama trdo spi še Vito in pomoje je spal tko trdno ker je mel glavo pri Onasovih nogah...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:15:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-lohk pol rečeš, da maš doma čevapčiče...... ja zdej so čvepčiči oz. čvepčiča pol bojo pa krajnske
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:16:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jao moj Vito, leta po stanovanju nag in se igra z Johnijem (traktor), pa sem ga hotla oblečt pa je reku, da še ne ker rito zrač , ker je bil mal prej na njivi in je gnojil.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:16:43
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj je včeraj razučaran ugotovim, da mi ne mormo met punčke, njegova sodelavka je nekje brala da par k ima 2 fantka ne bo mel punčke itak so moji dečki tak fajni da bi jih mela 10 in mi je vseeno... sam ko vidim kake lepe kiklce pa oblekice me mal ma da bi imela punčko kaj je sodelavka mogooce lady al pa novo al pa kaj podobnega brala?:))) pusti take cence in reci mrozeku naj se skoncentrira na svoje plavalke, da bojo prisvimale na pravo mesto
< Sporočilo je popravil Vesnozaver -- 10.7.2009 11:17:53 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:16:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja prjatlca (sošolka iz sredne) je pa rodila fantka doma ima pa punčko tolk staro k je florjan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:17:07
|
|
|
|
Katjusa
|
gremo jest sadno kašico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:17:54
|
|
|
|
tanci29
|
cao evo gostje odhajajo...otroci so morto...zdej pa da se mal sesrtavimo pol pa pridem čvekat....joj ste načvekale... mlea-vidim da si z dopusta...upam da ste uživali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:18:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-lohk pol rečeš, da maš doma čevapčiče...... ja zdej so čvepčiči oz. čvepčiča pol bojo pa krajnske
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:19:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jao moj Vito, leta po stanovanju nag in se igra z Johnijem (traktor), pa sem ga hotla oblečt pa je reku, da še ne ker rito zrač , ker je bil mal prej na njivi in je gnojil.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:19:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cao evo gostje odhajajo...otroci so morto...zdej pa da se mal sesrtavimo pol pa pridem čvekat....joj ste načvekale... mlea-vidim da si z dopusta...upam da ste uživali Ma kje si, sem te pogrešala, si se javla sam da ste bli v Postojnski......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 11:23:35
|
|
|
|
tanci29
|
mlea-evo tuki sem ...smo bili včeraj v portorožu in piranu... ful je blo luštno jih met tukaj, ker so res face vsi skupaj...punce so tolk pridne da sam gledaš...ta mal je pa tko kot erik..truble maker
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?