|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
10.7.2009 14:25:26   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ti ne rabš štorkle, ti rabš OD ŠIMETA KRANJSKO KLOBASO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARADI CR SM NA "DIJETI" IN VSEBNOSTI KR. KLOBASE LAHKO ZAUŽIJEM ŠELE PO POL LETA....NO SEJ TO BO ŽE DRUK MESECuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
10.7.2009 14:27:39   
claud

Zbiljski kmetje že kosijo travo, zgleda da bo sonceuser posted image , al pa ipak upajo, d bojo jutr mastno pobiral parkirnino.user posted image  Pri nas bo cenejuser posted image

Druk teden baje pride k tastu SCT asfaltirat en del dvorišča......so rekl, da pridejo, ko bojo zaključl pristajalno stezo na Brnikuuser posted image user posted image user posted image , pomoje jih še pol leta ne bo.....pol bomo pa že mi na vrsti, če verjamešuser posted image

ce bo mel letos asfaltiranuser posted image user posted image user posted image ..............ne bouser posted image ....k prec za stezo bo spet kj v sentviskem predoru dol padluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2677
10.7.2009 14:30:42   
tanci29
kolumbo-o a jutr je zbiljska noč....joj upam da boste mel res kej od vremen...tole je noro

mihailo-a vidva se še dojita

claud-o bejbi joj babice so super za razvajanjeuser posted image user posted image user posted image ...zdej mi je prav zadišalo eno tako dobro kosilo...

urša-pa ne da spet likašuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
10.7.2009 14:32:26   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kolumbo-o a jutr je zbiljska noč....joj upam da boste mel res kej od vremen...tole je noro

mihailo-a vidva se še dojita

claud-o bejbi joj babice so super za razvajanjeuser posted image user posted image user posted image ...zdej mi je prav zadišalo eno tako dobro kosilo...

urša-pa ne da spet likašuser posted image

ja se se dojiva...danes mu nisem nic dodatka dala...vceraj 1x...prej nazaj sem pa par dni 2x dodala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
10.7.2009 14:32:40   
claud
Jst sm cist fertik........tamala je tecna k user posted image ..............................skos po rokah.....zaspana, pa ne bi spalauser posted image ......skos bi bla na joski pa ni lacna.... in to je blo celo noc, jutro, dopoldan.....zdj koooooooooncno spi...in komi cakam da moj pride domov in picim spatuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 14:34:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.7.2009 14:34:37   
claud
o tanci sploh nism opazla da si back...nism nc brala za nazaj....kako avstralci? jim je vsec slovenija?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.7.2009 14:35:08   
tanci29
claud-ti se kar odpočij...naša čmrla hoče bit tud skos po rokah...zdej sva odkrile čudo ki se imenuje kengurujček....to je zakon prov vriska notr...sam doma ga ne uporabljam

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
10.7.2009 14:35:21   
MIHAILO
ja URSA mA en velik kup za zlikat...jaz sem si obljubila da bom sproti likala...tko da sem ze zjutraj kar je bilo suho polikalauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 14:35:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
10.7.2009 14:36:53   
tanci29
kolumbo-kdaj ste zmeneni u btcju....

claud-ja evo dones so šli naprej...ja jim je bilo všeč sam tale vreme nas je full zaje....val

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
10.7.2009 14:37:30   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jst sm cist fertik........tamala je tecna k user posted image ..............................skos po rokah.....zaspana, pa ne bi spalauser posted image ......skos bi bla na joski pa ni lacna.... in to je blo celo noc, jutro, dopoldan.....zdj koooooooooncno spi...in komi cakam da moj pride domov in picim spatuser posted image

js mam isto...zdj sm ga sem pa tja nosila ,ne smem sedet ker to mu ne pASE sam pomoje je to zatto ker ga zvijauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
10.7.2009 14:40:48   
claud

Zbiljski kmetje že kosijo travo, zgleda da bo sonceuser posted image , al pa ipak upajo, d bojo jutr mastno pobiral parkirnino.user posted image  Pri nas bo cenejuser posted image

Druk teden baje pride k tastu SCT asfaltirat en del dvorišča......so rekl, da pridejo, ko bojo zaključl pristajalno stezo na Brnikuuser posted image user posted image user posted image , pomoje jih še pol leta ne bo.....pol bomo pa že mi na vrsti, če verjamešuser posted image

ce bo mel letos asfaltiranuser posted image user posted image user posted image ..............ne bouser posted image ....k prec za stezo bo spet kj v sentviskem predoru dol padluser posted image user posted image user posted image user posted image

se zna zgodit, d se prej še Zbiljki most podreuser posted image

bi rekla jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2688
10.7.2009 14:40:53   
tanci29
joj nisem vam povedala kaj se nam je zgodil na bledu...itak nas je dež namoču...pol smo šli pa tam nekam jest...pol pa še mal pr jezeru smo račke futral in nam je luka kar naenkrat padu u jezero...revček še ne zna plavat...sestrce so se začele tult pa dret...mene je skor kap zadela...še dobr da je bil moj fotr glih tam zraven da ga je ven potegnu....norooo...mislm jest sem se še eno uro tresla...no pol smo ga preoblekl pa smo šli naprej

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
10.7.2009 14:42:28   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ja URSA mA en velik kup za zlikat...jaz sem si obljubila da bom sproti likala...tko da sem ze zjutraj kar je bilo suho polikalauser posted image

Jaz še vedno čakam, da se bo kera javla k ji je dolgčas, da mi pride pomagat.... v zamenjavo ji merkam otroke....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
10.7.2009 14:42:56   
claud
tanci user posted image user posted image user posted image ja oni so upal da bridejo v poletje tuki pa zgodnja pomlad....user posted image res zoprnouser posted image

mihailo ma njo nc ne zvija...ne vem a jo re tok vreme dajeuser posted image user posted image ........

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
10.7.2009 14:43:38   
MIHAILO

joj nisem vam povedala kaj se nam je zgodil na bledu...itak nas je dež namoču...pol smo šli pa tam nekam jest...pol pa še mal pr jezeru smo račke futral in nam je luka kar naenkrat padu u jezero...revček še ne zna plavat...sestrce so se začele tult pa dret...mene je skor kap zadela...še dobr da je bil moj fotr glih tam zraven da ga je ven potegnu....norooo...mislm jest sem se še eno uro tresla...no pol smo ga preoblekl pa smo šli naprej

bogi

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
10.7.2009 14:44:03   
tanci29

Jaz še vedno čakam, da se bo kera javla k ji je dolgčas, da mi pride pomagat.... v zamenjavo ji merkam otroke....user posted image user posted image user posted image user posted image

jest vas še nafutram pa za pit vam dam...pa lohk tud kakšen evrček primaknemuser posted image ...če bo kej nucal

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
10.7.2009 14:44:58   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
10.7.2009 14:45:51   
claud

omg.......kok je pa star? no se dobr da ni bil sam....upam da ne bo mel zarad tega strahu pred vodouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
10.7.2009 14:45:53   
Onasiss
Ej tanci-ste jim pol razkazal celo Slovenijo... Sam v NAKUPOVALNO SREDIŠČE kamor hodjo Slovenci ob nedeljah na izlete jih pa zih niste pelal?????user posted image user posted image user posted image

Pa tkole k berem-SAM JEDL STE.....madona....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
10.7.2009 14:46:14   
Katjusa

mihailo user posted image user posted image user posted image pol bova mele enakegauser posted image sam jst se ne vem kdaj ga dobimuser posted image

kolumbo Jst bi tud se engauser posted image ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en user posted image user posted image user posted image

jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko....user posted image
ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo......

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
10.7.2009 14:46:52   
claud

jest vas še nafutram pa za pit vam dam...pa lohk tud kakšen evrček primaknemuser posted image ...če bo kej nucal

enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
10.7.2009 14:46:57   
Katjusa

sam da se je vse srečno končal

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
10.7.2009 14:48:02   
Katjusa
punce k ravno vidim, da vas je tolk na kupu a ste mi že vse slikice za kolaž poslale na bpkatja2@gmail.com pa ne pozabit pripisat nika in imena otročka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?