Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:25:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ti ne rabš štorkle, ti rabš OD ŠIMETA KRANJSKO KLOBASO.... ZARADI CR SM NA "DIJETI" IN VSEBNOSTI KR. KLOBASE LAHKO ZAUŽIJEM ŠELE PO POL LETA....NO SEJ TO BO ŽE DRUK MESEC
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:27:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Zbiljski kmetje že kosijo travo, zgleda da bo sonce , al pa ipak upajo, d bojo jutr mastno pobiral parkirnino. Pri nas bo cenej Druk teden baje pride k tastu SCT asfaltirat en del dvorišča......so rekl, da pridejo, ko bojo zaključl pristajalno stezo na Brniku , pomoje jih še pol leta ne bo.....pol bomo pa že mi na vrsti, če verjameš ce bo mel letos asfaltiran ..............ne bo ....k prec za stezo bo spet kj v sentviskem predoru dol padl
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:30:42
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-o a jutr je zbiljska noč....joj upam da boste mel res kej od vremen...tole je noro mihailo-a vidva se še dojita claud-o bejbi joj babice so super za razvajanje ...zdej mi je prav zadišalo eno tako dobro kosilo... urša-pa ne da spet likaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:32:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-o a jutr je zbiljska noč....joj upam da boste mel res kej od vremen...tole je noro mihailo-a vidva se še dojita claud-o bejbi joj babice so super za razvajanje ...zdej mi je prav zadišalo eno tako dobro kosilo... urša-pa ne da spet likaš ja se se dojiva...danes mu nisem nic dodatka dala...vceraj 1x...prej nazaj sem pa par dni 2x dodala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:32:40
|
|
|
|
claud
|
Jst sm cist fertik........tamala je tecna k ..............................skos po rokah.....zaspana, pa ne bi spala ......skos bi bla na joski pa ni lacna.... in to je blo celo noc, jutro, dopoldan.....zdj koooooooooncno spi...in komi cakam da moj pride domov in picim spat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 14:34:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:34:37
|
|
|
|
claud
|
o tanci sploh nism opazla da si back...nism nc brala za nazaj....kako avstralci? jim je vsec slovenija?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:35:08
|
|
|
|
tanci29
|
claud-ti se kar odpočij...naša čmrla hoče bit tud skos po rokah...zdej sva odkrile čudo ki se imenuje kengurujček....to je zakon prov vriska notr...sam doma ga ne uporabljam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:35:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
ja URSA mA en velik kup za zlikat...jaz sem si obljubila da bom sproti likala...tko da sem ze zjutraj kar je bilo suho polikala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 14:35:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:36:53
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-kdaj ste zmeneni u btcju.... claud-ja evo dones so šli naprej...ja jim je bilo všeč sam tale vreme nas je full zaje....val
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:37:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jst sm cist fertik........tamala je tecna k ..............................skos po rokah.....zaspana, pa ne bi spala ......skos bi bla na joski pa ni lacna.... in to je blo celo noc, jutro, dopoldan.....zdj koooooooooncno spi...in komi cakam da moj pride domov in picim spat js mam isto...zdj sm ga sem pa tja nosila ,ne smem sedet ker to mu ne pASE sam pomoje je to zatto ker ga zvija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:40:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Zbiljski kmetje že kosijo travo, zgleda da bo sonce , al pa ipak upajo, d bojo jutr mastno pobiral parkirnino. Pri nas bo cenej Druk teden baje pride k tastu SCT asfaltirat en del dvorišča......so rekl, da pridejo, ko bojo zaključl pristajalno stezo na Brniku , pomoje jih še pol leta ne bo.....pol bomo pa že mi na vrsti, če verjameš ce bo mel letos asfaltiran ..............ne bo ....k prec za stezo bo spet kj v sentviskem predoru dol padl se zna zgodit, d se prej še Zbiljki most podre bi rekla ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:40:53
|
|
|
|
tanci29
|
joj nisem vam povedala kaj se nam je zgodil na bledu...itak nas je dež namoču...pol smo šli pa tam nekam jest...pol pa še mal pr jezeru smo račke futral in nam je luka kar naenkrat padu u jezero...revček še ne zna plavat...sestrce so se začele tult pa dret...mene je skor kap zadela...še dobr da je bil moj fotr glih tam zraven da ga je ven potegnu....norooo...mislm jest sem se še eno uro tresla...no pol smo ga preoblekl pa smo šli naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:42:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja URSA mA en velik kup za zlikat...jaz sem si obljubila da bom sproti likala...tko da sem ze zjutraj kar je bilo suho polikala Jaz še vedno čakam, da se bo kera javla k ji je dolgčas, da mi pride pomagat.... v zamenjavo ji merkam otroke....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:42:56
|
|
|
|
claud
|
tanci ja oni so upal da bridejo v poletje tuki pa zgodnja pomlad.... res zoprno mihailo ma njo nc ne zvija...ne vem a jo re tok vreme daje ........
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:43:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj nisem vam povedala kaj se nam je zgodil na bledu...itak nas je dež namoču...pol smo šli pa tam nekam jest...pol pa še mal pr jezeru smo račke futral in nam je luka kar naenkrat padu u jezero...revček še ne zna plavat...sestrce so se začele tult pa dret...mene je skor kap zadela...še dobr da je bil moj fotr glih tam zraven da ga je ven potegnu....norooo...mislm jest sem se še eno uro tresla...no pol smo ga preoblekl pa smo šli naprej bogi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:44:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja URSA mA en velik kup za zlikat...jaz sem si obljubila da bom sproti likala...tko da sem ze zjutraj kar je bilo suho polikala Jaz še vedno čakam, da se bo kera javla k ji je dolgčas, da mi pride pomagat.... v zamenjavo ji merkam otroke.... jest vas še nafutram pa za pit vam dam...pa lohk tud kakšen evrček primaknem ...če bo kej nucal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:44:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja URSA mA en velik kup za zlikat...jaz sem si obljubila da bom sproti likala...tko da sem ze zjutraj kar je bilo suho polikala Jaz še vedno čakam, da se bo kera javla k ji je dolgčas, da mi pride pomagat.... v zamenjavo ji merkam otroke....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:45:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj nisem vam povedala kaj se nam je zgodil na bledu...itak nas je dež namoču...pol smo šli pa tam nekam jest...pol pa še mal pr jezeru smo račke futral in nam je luka kar naenkrat padu u jezero...revček še ne zna plavat...sestrce so se začele tult pa dret...mene je skor kap zadela...še dobr da je bil moj fotr glih tam zraven da ga je ven potegnu....norooo...mislm jest sem se še eno uro tresla...no pol smo ga preoblekl pa smo šli naprej omg.......kok je pa star? no se dobr da ni bil sam....upam da ne bo mel zarad tega strahu pred vodo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:45:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Ej tanci-ste jim pol razkazal celo Slovenijo... Sam v NAKUPOVALNO SREDIŠČE kamor hodjo Slovenci ob nedeljah na izlete jih pa zih niste pelal????? Pa tkole k berem-SAM JEDL STE.....madona....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:46:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mihailo pol bova mele enakega sam jst se ne vem kdaj ga dobim kolumbo Jst bi tud se enga ....moj je reku da more bit v roku max 3 leta se en jst bi tud še enga... sem kr mal žalostna k nimam v sebi nič upanja..... ta mesec sma bla z mojim ful pridna in glede na to, da imam zdej po porodu cikluse na 39 dni sem ravno zdej šele verjetno imela O če sem jo sploh imela in mi2 sma štrajkala komi čakam jesen k grem k G zadari brisa in da mu povem za moje dolge cikluse.... najraje bi vidla, da mi da kr klomifen.... ga še mam drgač doma sam ne upam jemat kr tko.... ah ja no vsaj 2 sončka imam in upam, da bomo mel še enga itak mam po moje časa še ene 5 let pol pa zapremo proizvodnjo......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:46:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja URSA mA en velik kup za zlikat...jaz sem si obljubila da bom sproti likala...tko da sem ze zjutraj kar je bilo suho polikala Jaz še vedno čakam, da se bo kera javla k ji je dolgčas, da mi pride pomagat.... v zamenjavo ji merkam otroke.... jest vas še nafutram pa za pit vam dam...pa lohk tud kakšen evrček primaknem ...če bo kej nucal enako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:46:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj nisem vam povedala kaj se nam je zgodil na bledu...itak nas je dež namoču...pol smo šli pa tam nekam jest...pol pa še mal pr jezeru smo račke futral in nam je luka kar naenkrat padu u jezero...revček še ne zna plavat...sestrce so se začele tult pa dret...mene je skor kap zadela...še dobr da je bil moj fotr glih tam zraven da ga je ven potegnu....norooo...mislm jest sem se še eno uro tresla...no pol smo ga preoblekl pa smo šli naprej sam da se je vse srečno končal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 14:48:02
|
|
|
|
Katjusa
|
punce k ravno vidim, da vas je tolk na kupu a ste mi že vse slikice za kolaž poslale na bpkatja2@gmail.com pa ne pozabit pripisat nika in imena otročka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?