irma78
|
Dan, se vam danes malo prej javljam kot ponavadi. Je šel moj dragi nazaj v službo, moj miško pa spančka, tako da imam pet minut časa. Se moram pa še tukaj pohvalit. Tudi mi smo končno dobili prvi zobek - spodnjo enkico. In to kar na enkrat. Sploh nisem vedela, da so zobki blizu, ker ni bil nič bolj tečkast kot ponavadi, slini se pa tudi že ves čas, pa vsako stvar da v usta, tako da sem mislila, da bomo brezzobi še kar nekaj časa. Pa tudi moja veleumna P ni nič rekla, ko sva bila v ponedeljek na posvetovalnici. Ga je pa moja sodelavka danes pri kosilu opazila, jaz njegova mama pa ne. Drugače pa tole s padci je čista groza. Niki je enkrat meni padel na tla iz ploščic iz pralnega stroja (pred kakšnim mesecem in pol), pa še dvakrat z zakonske postelje, ampak hvala bogu je vse OK. Imam včasih občutek, da so teli naši otročki kot mucki in da imajo devet življenj. Tako da, Lovely in Jolly, upam in držim pesti, da se iz današnjih padcev vajinih sončkov ne bo nič kaj hujšega izcimilo. Lovely, hvala, ker si delila z nami, na kaj je treba paziti, če ti otrok pade. Me pa nekaj zanima. Ali je dovolj samo en znak, da bi znalo biti kaj narobe? Ker Niki kakšen dan res fulll spi čez dan, in bi bil to potem lahko že kakšen znak, da je kaj narobe z njim. Pa za izgubljene kile. Jaz tudi čakam, da bo Niki začel hodit, da bom vsaj na ta način kakšen g izgubila. Marisha, kako je bilo na provokaciji? Upam, da vse OK. Ti pa v vsakem primeru pošiljam . Jolly, sem vesela, da je bilo pri dermatologu vse vredu. Imam pa tudi jaz včasih malo nezaupnja v znanje naših zdravnikov - sploh v Nikovo pediatrinjo. Janja, da si uspešno prestala Gogino inšpekcijo. Imaš srečo, da Bojana ni bilo zraven. On je šele ta pravi inšpektor. Pa hvala ti za seznamčke! Pridna si!!! Goga, ti pa prosim pridi takoj na Dolenjko, da boš še pri meni malo posesala. Ali pa vsaj svojega dragega pošlji. Tejčika, držim pesti, da se vam tale zadeva s pomanjkanjem železa čim prej uredi. Jaz ti žal ne morem dati nikakršnih nasvetov, ker s tem nimam izkušenj, tako da z moje strani le tole: Lučka, avtosedež imamo mi Römer King plus in sem zelo zadovoljna z njim. Ima Nik dobro oporo tako za glavico kot za telo in se fulll dobro v njem počuti. Valla, tudi tebi pošiljam in držim pesti, da Tilen čim prej premaga norice. Te pa lahko vsaj to veseli, da jih boste zelo kmalu preboleli, saj kot sem slišala jih dobiš samo enkrat v življenju. Tako da, ko jih bo Niki prinesel domov jih bom gotovo dobila še jaz, saj jih še nisem prebolela. Iraira, upam, da bo enkica kmalu ven pokukala, da boste kmalu več spali ponoči. Drži se! Kar pa se tete s Krvavca tiče. Jaz jo imam vsakih 14 dni po kakšen dan ali dva in to čisto eno malenkost. Nimam pa HB nič bolečin. Sedaj sem pa cel roman napisala, pa še sigurno sem kaj pozabila pokomentirat. To je pa tako, če računalnik vsakih par dni prižgem. Bo bolje, ko bom v službi. Upam!