|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
10.7.2009 12:31:14   
Tejčika29
Zatišje, tud OK, jaz pucam, animiram Alino, zdaj se grema previt, pa jest, pa spat. Pa sok rdeče pese je že pila - no ja, ni najbolj navdušena...

Tu pa spet dežuje. Kdaj bo konec te nočne more, Pivo in cvetje bo celo v vodi, nič od piva v tem hladu in cvetje bo ovenelo od vse te vode :-)) Včeraj je bilo pa fajn, pravi moj... 3.15 je domu privandru, pol veste da je blo ok user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 14:11:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejčika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 14:15:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Marisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.7.2009 17:16:52   
gogabojan
ojla mačke

valla - user posted image user posted image user posted image

zobčki - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki so vam prvi zrasli ali ob pridobitvi novega

Janja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Človek kar ne more verjeti. Obiski so odšli, Roky je šel spatl. Spal cca 10 min nato pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crknt ej. Ga vzamem v roke, nosim, božam, ležim zdraven njega. Me parkrat v prst ugrizne, pogledam v usta, NOV ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo že čisto zobati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še ko so bili obiski tu, ni bilo o zobeku ne duha ne sluha. Tako da zgornje zobčke imamo vse. Zdaj samo še čakamo spodnje, da pokukajo ven. Zaenkrat ne kaže nič.user posted image user posted image user posted image

Ej bejbike, hvala za obisk. Ste nam zelo lepo polepšale deževni dan. Evo zdaj sonček sije, in grem malo ven. En giro di Vrhnika naredit. Mi kar mal primanjkuje hoje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čeprav obožujem zadnje dneve, k je slabo vreme. Marsikaj postorim doma, pa še paše mi. Kar naj bo zdaj dežek, potem pa ko gremo mi na morje pa na štajersk pa naj bo vroče in sončno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.7.2009 18:25:19   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Janja, sem pa vprašala za pasovec, pa je rekla, da to ni res. Da pa ga lahko dobimo mi, ki smo v stiku z otroci z noricami, ker ga imamo menda vsi v sebi. Pri nekaterih izbruhne, pri drugih ne.

ne bom se delala pametno vendar sta punčki dveh mojih kolegic dobili pasovec pri 2 letih k so razsajle po vrtcu pa sta obe imeli norice k sta bili dojenčki, ena pri 4 mesecih druga pri 6 ,mesecih je pa res da sta imeli samo par pikici....njim je pediatrnja rekla da sta "slabo" preboleli norice,pasovec pa povzroča isti virus k norice...po prebolelih noricah ostane "speč" v živčnih celicah hrbtnega mozga in se lahko ponovno aktivira k oslabi imunski sistem....vem pa da je bilo neprijetno in je  trajalo skoraj mesec dni user posted image

marisha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da ni alergije ...kaj pa so bile te pikice potemuser posted image ,..pa poročaj če une drage rožice tud tko lepo drago dišijouser posted image user posted image user posted image

jolly te še zviva in driskaš.....mogoče si kaj takega pojedla...pa te je spucalo....

mbd kaj si potem skuhala...a si klicala halo dostavo....mi smojedli za kosilo ješprenček sedaj pa delam za velčerjo rižek grah in piščančkauser posted image user posted image jutri bomo pašto...

tejčika sem ti tud jaz tela napisat da zdravila za železo zapirajo, upam, da ste obe ok

lučka a ti delaš sam med tednom.........kako se kaj obnese tvoj k varuška a kaj pogrešaš vala, jaz vem k sem šla delat sem sam študirala npr. k sem delala popoldan kako se majo doma..sicer pa če ti gre hitro čas in imaš delo mine šiht k trenutek user posted image

goga user posted image user posted image user posted image za zobek in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obiske pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo tud včer dobili zobek št. 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse k maste neprespane noči

ena   ĆIRULAČARULA BUM BUM BUM user posted image user posted image user posted image

da boste danes spali user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.7.2009 19:08:53   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly te še zviva in driskaš.....mogoče si kaj takega pojedla...pa te je spucalo....

.mi smojedli za kosilo ješprenček sedaj pa delam za velčerjo rižek grah in piščančka

Je minilo po parih urah sedenja na wc-ju, sem šl apol eno rundo skupaj s Tajem odspat popoldne, me je čist zmatralo user posted image Zdaj pa zalivam s pirom kot da nič ni bilo user posted image

Ej dobra si, da takole kuhaš, jaz naredim kosilo to že, da bi pa še za večerjo neki tkole ekstra kuhala ala piščanca in ne vem kaj, pa mislim da še nismo doživeli. Zvečer se pri nas je, kaj mlečnega, ali pa na kruh namazanega, ali halo nekaj user posted image
Je bolj mož za kuhanje večerje, njemu se takrat da.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.7.2009 19:47:18   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1
Pa mimogrede - če ima kdaj katera opravke v bližini kliničnega centra, naj javi dan prej, pa če nimam kake nujne stvari. se dobimo na kavi - to lahko brez problema ven skočim user posted image

sej ni nujno, da imamo opravke, je lahko kofi z lučko naš opravek! user posted image user posted image user posted image user posted image

TUDI RES user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.7.2009 19:49:21   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Zatišje, tud OK, jaz pucam, animiram Alino, zdaj se grema previt, pa jest, pa spat. Pa sok rdeče pese je že pila - no ja, ni najbolj navdušena...

Tu pa spet dežuje. Kdaj bo konec te nočne more, Pivo in cvetje bo celo v vodi, nič od piva v tem hladu in cvetje bo ovenelo od vse te vode :-)) Včeraj je bilo pa fajn, pravi moj... 3.15 je domu privandru, pol veste da je blo ok user posted image

rdečo peso sem jaz kuhala in dajala z jabolkom kot sadni obrok - poiskusi, mogoče ji bo pa to všeč?? naš user posted image je imel rad, zdej pa res že dolgo nisem dala.

Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.7.2009 19:53:29   
Lucka1

lučka a ti delaš sam med tednom.........kako se kaj obnese tvoj k varuška a kaj pogrešaš vala, jaz vem k sem šla delat sem sam študirala npr. k sem delala popoldan kako se majo doma..sicer pa če ti gre hitro čas in imaš delo mine šiht k trenutek user posted image

ja, delam samo med tednom....moj dragi pa se super obnese - fanta prav uživata in prav je tako - privoščim jima, čeprav imaš prav, da pogrešam user posted image včasih sem in tja. Ponavadi pa je itak veliko super finega in zanimivega dela, tako da mi dnevi minevajo hitro hitro....ne morem verjet, da je že konec tedna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.7.2009 20:35:02   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

.mi smojedli za kosilo ješprenček sedaj pa delam za velčerjo rižek grah in piščančka

Je minilo po parih urah sedenja na wc-ju, sem šl apol eno rundo skupaj s Tajem odspat popoldne, me je čist zmatralo user posted image Zdaj pa zalivam s pirom kot da nič ni bilo user posted image

Ej dobra si, da takole kuhaš, jaz naredim kosilo to že, da bi pa še za večerjo neki tkole ekstra kuhala ala piščanca in ne vem kaj, pa mislim da še nismo doživeli. Zvečer se pri nas je, kaj mlečnega, ali pa na kruh namazanega, ali halo nekaj user posted image
Je bolj mož za kuhanje večerje, njemu se takrat da.

ma danes sem kuhala ker je moj delal cel dan pa ni nič toplega jedel je pa mal fine sorte in ne mara lih minešter potem pa sem piščanca pa riž nardila....drugače včasih kaj kuhama....odvisno kolk se mi da....

jutri pa gre manca prvič spat k mojim oz. sam moji mami ker ata je v nočni....no upam da bo hotela it....bodo njene prve mini počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa čakam kolegico , metka že spi, manca je v pripravah(umivanje zob itd), mi ap se toplo oblečemo in na teraso na en pir al pa tud dvauser posted image user posted image user posted image ker ne dojim več

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.7.2009 22:24:18   
coccinella
Pozdravljene!

Se vam malo oglašam....midve se še vedno zbujava okoi 8:30 zjutraj....čez dan pa delava razne stvari...čeprav je tako smotano deževno vreme, greva vseeno na sprehod, naju nič ne ustavi user posted image user posted image user posted image . Pa mislim, da Gaji kar paše, ko gleda kapljice, ki padajo na zaščito.

No pa da jaz Gajo malo pohvalim....user posted image user posted image user posted image . Sedaj, ko že brez problema vstane, ko se prime za neko "oporo" 
in stoji, je pogruntala, da lahko iz tal pobere igračko oz. kak predmet in ga da npr. na posteljico in obratno. Pogruntala pa je tudi kako se iz stoječega položaja vsede user posted image user posted image user posted image user posted image . No o plazenju oz. puzanju, pa ne duha ne sluha user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa tudi dobila zgornjo enkico...ni imela preveč problemov...no malo je sitnarila, ker jo je bolelo in jokala, ampak ni bilo preveč hudo. user posted image user posted image user posted image

Jolly in lovely - upam da sta vajina user posted image vredu (zaradi padca mislim) user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je za enkrat vse, pa se še kaj oglasim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj preberem za nazaj in pokomentiram user posted image .

Lepo in mirno noč vam želim

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.7.2009 8:14:19   
iraira
O dobro jutro!
Kar ne morem verjeti, da sem prva danesuser posted image

No, prespali smo nočuser posted image user posted image user posted image in š**** so zunaj na zgornji enkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.7.2009 8:15:17   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

O dobro jutro!
Kar ne morem verjeti, da sem prva danesuser posted image

No, prespali smo nočuser posted image user posted image user posted image in š**** so zunaj na zgornji enkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image novi zobki na pohodu....zdaj pa pazi da te ne ugrizne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.7.2009 8:15:56   
coccinella
aja pa dobro jutro,

Gaja še spi, jaz pa tukaj po netu surfam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.7.2009 8:58:12   
jolly123
Jutro mi smo tudi prespali nočko, sem že krompir olupila za kosilo, zdej pa malo ven psa pelat.

Pa sonce je user posted image user posted image

Valla kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 9:33:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.7.2009 9:55:26   
Lovely
Dobro jutro,

Valla, držim pesti, da ste ven iz najhujšega. Saj po moje če se nove pikice ne delajo je vrhunec že za vami.

Inya že aja po zajtrku. Mi2 vsak v svojem filmu, oba sva čist utrujena in bova izkoristila vsak trenutek ta vikend za počitek. Kolikor bo pač situacija dopuščala...

Jaz sem včeraj začela najino pikico učit kako dol s kavča, upam, da se je bo prijelo. V dnevni itak ne pleza gor k ji je previsok, v drugih sobah pa poskuša... Se mi pa zdi, da je spet ful zrastla v višino. Poredila se pa za moje pojme ni nič dodatno. Ta otrok gre samo  višino mater.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.7.2009 10:16:15   
jolly123
Valla upam, da je res najhuje mimo, si sploh ne predstavljam kako ga muči reveža, pa še tako malega, ko ne zna nič povedat.

Kavč ja v dnevni že sam zleze dol, čeprav leze dol na glavo, ker je tok nizek ni panike. Problem je v tem, ker ko zleze na kavč, hoče na okensko polico, ki je za kavčem in tukaj lahko in tudi je že telebnil v luknjo not. Pa tud nima še tok koordinacije, da bi se mu ratalo obrnit na tako majhni površini, ujet in dol it. user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.7.2009 10:17:35   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

j
Kavč - jaz sem Nika naučila, da se obrne in gre z ritko in nogicami dol. Pri 10 mesecih je to obvladal, tako da sem ga lahko kamot samega pustila. Ker drugače lahko pa res samo zraven stojiš user posted image

Aja pa še to...a si ga učila da gre rikverc nazaj mislim, da se je obrnil na trebuh in poptem tako dol, ali je bil obrnjen v kontra smer, če veš kaj hočem vprašat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.7.2009 10:51:00   
suzy124
Dober dan

Mi smo pa začeli zdaj plezati po tlehuser posted image user posted image user posted image in zdaj mu je že vse napoti, tak da smo začeli stvari pospravljati na višja mesta. pa vsedit se zdaj že tud zna samuser posted image user posted image user posted image .

Se je pa začel malo tudi postavljati na noge, tak da smo mu šli kupit prve čeveljčke.

Za jest je pa sedaj zelo priden in ima rad in zelenjavo in sadje, sem mu pa začela davet domače kozje mleko.

Komi pa čakam ponedeljek ko gremo malo na oddih v Logarsko in upam da bo lepo vreme, zaenkrat ga napovedujejo.
Potrebujem malo drugega okolja in da ne bo tako kot doma.

Tejčika29 naš Maj ima kri glih na meji, tak da nama zaenkrat ni tereba nič devat zdravil, mi je pa rekla naj mu devam dost borovnic, ribez(lahko tudi sok skuhaš), pa rumenjak, zajčji meso, pa kurje jetrce.Drugače je pa pesa, pa suhe slive in marelce.
Jaz sem zadnji mesec v nosečnosti in prvi po porodu skoz pila sirup za železo(Legofer) in so mi svetovali naj zraven pojem dost vitamina C, ker se bolje veže potem železo.Sem pa imela dost problemov z prebavo in zaprtostjo.

iraira user posted image user posted image user posted image za zobek

Valla user posted image user posted image user posted image user posted image da čim prej prebolite te norice, ki res grozno zgledajo. Maj jih je tud imel fulll sploh po obrazu in lasišču sam morem pa rečit da problemov pa nismo imeli nobenih. Je pa res grozno za pogledat ko je tak fejst pikast.
Je pa neki dobrega v tem da jih ne bomo več imeli.

Tako zdaj pa grem počas malo pakirat da ne bom potem imela vse na kupu, zdaj imam mir ko Maj spi.

Pa vsaj sonček je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.7.2009 15:55:29   
janja 27
helo najlepše mamice na svetuuser posted image user posted image user posted image

evo moja čirulačarula je nekaterim pomagalauser posted image user posted image user posted image

iraira in jolly za prespano nočuser posted image user posted image user posted image user posted image pa alyi za zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image

valla o različnem menjenu pediatrov ne bi komentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametni so vsak po svoje...evo npr. talcy moram na razvojno ker se pri 9 mesecih ne plazi, irmi ni nič omenla glede tega, isto pri meni, manca se ni plazla in sploh ni delala panike,...no sej metka je na dobri poti da se tud ne bo ......

tilenu pa eno user posted image ker je na poti k ozdravitvi in prebolevanju noricuser posted image user posted image user posted image

coccinela...za pridno gajo user posted image user posted image user posted image user posted image hitro se razvijajo ti naši otročički, naša tud obožuje dež, sedaj pa ji je najbolj všeč če z roko po kozarcu polnem vode brskauser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj zvečer je bilo super tko da danes ponovimo vajouser posted image user posted image user posted image user posted image

manca pa gre k noni spat, privč ......joj me kr kriza če bo kaj spala.....gremo potem jutri na kosilo tko da bo pri moji mami celo dopoldne....zjutraj je nekaj protestirala da sam ane gre da če met tud metko zraven ...potem pa se je premislila.....no upam da jo spet kaj ne pičiuser posted image

suzy lepo se mej na dopustu in uživaj maksimalnouser posted image user posted image user posted image

drugače pa je po vročem dopoldneu tu spet deževalo popoldan, sosedovi so kupli tavečji trampolin tko da smo bili dopoldan pri njih na skakanju....uživancija ....seveda za otroke....jaz se ne spravim goruser posted image user posted image user posted image user posted image da me katapultira direkt v ljubljanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep preostanek sobote................

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.7.2009 21:13:09   
iraira
Čer!
Upam, da uživate sobotni večeruser posted image .

Valla moj sine je imel hudo obliko noric pri 2letih, ampak je bilo grozno...imel jih je tudi po ustih in spodnjih vekah...si lahko predstavljaš kakšen bošček je biluser posted image user posted image user posted image ...zato držim pesti, da minejo čim prej

Cocinnella tale tvoja Gaja pa razturauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobri geni nimaš kajuser posted image

Suzy124 jaz sem tudi sinu dajala kozje mleko (zaradi astme), ampak meni je pa bljak...ne vem no, mogoče če je full full mrzel bi ga še prebavila.user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega Maja da ga pijeuser posted image

Janja držim pesti za Manco da bo brez problema prespala inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za korajžo

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.7.2009 21:23:45   
iraira
Joj gogabojan bi kmalu pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega zobatega fantičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa Bojči kmalu pride ane...še par dniuser posted image ...vem kako ti je in da ga zdaj pa res že fulllllllllll pogrešaš in komaj čakaš da ga stisneš k sebi....zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.7.2009 23:27:12   
gogabojan
ćerrrrrrrrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.7.2009 23:27:57   
gogabojan
hočem na novo stran

in to namernouser posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?