|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 9:07:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 9:08:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 9:10:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
8.7.2009 9:11:54   
gogabojan
Dannnnnnnnnn.

uuuu danes pa je glih pravi dan, za relaxacijo.user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem se pogovaarjala z Bojanom, in sredi pogovora, mu je zmanjkalo baterije. Pa še to sem ga jaz morala ob pol devetih poklicat, in še to, da mu je telefon morala nesti učiteljica (ker je videla mali milijon zgrešenih klicovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), ker se je gospodič tako lepo igral, da ni imel časa mamice poklicat. Je rekel, saj smo se včeraj slišali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker po večini kličejo od 18h do 19h (takrat klepetajo s starši). Jaz pa od 19h do 20.30 klicarila kot nora. Saj ni čudno, da mu je baterije zmanjkalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
8.7.2009 9:17:09   
iraira

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Dannnnnnnnnn.

uuuu danes pa je glih pravi dan, za relaxacijo.user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem se pogovaarjala z Bojanom, in sredi pogovora, mu je zmanjkalo baterije. Pa še to sem ga jaz morala ob pol devetih poklicat, in še to, da mu je telefon morala nesti učiteljica (ker je videla mali milijon zgrešenih klicovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), ker se je gospodič tako lepo igral, da ni imel časa mamice poklicat. Je rekel, saj smo se včeraj slišali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker po večini kličejo od 18h do 19h (takrat klepetajo s starši). Jaz pa od 19h do 20.30 klicarila kot nora. Saj ni čudno, da mu je baterije zmanjkalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš kako uživa pa tako te je skrbelo......Bravo Bojči user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
8.7.2009 9:23:54   
gogabojan
Irma - kot k sve se zafrkavale, a te je župan nateg.... na suho ali ti je ponudil vsaj kozarec vode, da te je na mokrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja - super domek imaš. Ah kakšen domek viloooo maš. Ej pa Manca je tak simpatična in luštkana. Hvala za prečudovito dopoldne. user posted image user posted image user posted image . Metka pa je že prava damica in navihanka. Kdo bi rekel, da je 8 mescev stara. Oz. devet.user posted image user posted image user posted image

Ej bejba, tisti fitnes center in telovadnico k maš spodaj - začni članarino pobirat.user posted image user posted image user posted image user posted image Boš kaj zaslužila. Je pa fulll dobr, ker ste pod naredili mehak. Kaj pa imate spodaj??????

Pa tvoj izjemno lepo riše. K bo imel čas, mu reci, če se mu bo dalo, da še Bojanu nariše eno tako veliko gusarsko ladjo. Res tvoj pa ima talent.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tašča ti je zelo simpatična. Najbolj v spominu pa mi je ostalo, ko si me peljala skozi labirint, in sem pristala, tam kjer imate bržole obešene. Si me odpeljala v moj raj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednjič, ko pridemo, bomo meli kopalke s seboj, da se bomo malo metali v bazen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam pri vsakem skoku, boste morali napolniti na novo bazen, ker od pritiska od skoka, bo vsa voda ven zletela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, imaš prečudovit domek (vilouser posted image user posted image user posted image ), dve pravi lepotički, in veliko dobre volje.

Evo, zdaj pa se grem igrati s sinekom kavboje in indijance.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
8.7.2009 9:24:09   
mbd0411
Jolly,jaz sem tudi bila izžrebana na ringa raja-hipp kašice.user posted image
Sem šele ddanes pogledala.user posted image
Juhu,vsaj enkrat..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
8.7.2009 9:25:13   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Dannnnnnnnnn.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš kako uživa pa tako te je skrbelo......Bravo Bojči user posted image user posted image user posted image

ja včasih poudarek je na včasih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa rade mame malo pretiravamo

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
8.7.2009 10:36:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,jaz sem tudi bila izžrebana na ringa raja-hipp kašice.user posted image
Sem šele ddanes pogledala.user posted image
Juhu,vsaj enkrat..

No čestitke tudi tebi user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
8.7.2009 13:06:35   
Lovely
Hej,

jah temu dežju sploh ni konca. Nimam besed več.

Včeraj sem na FB zasledila, da od Corti Hana gre že na kahlico. Mene je mami na morju vprašala če je ne bi počasi začela navajat pa sem jo takoj zabila da ne, da to je pa čisto prezgodaj...
Kaj pa ve? A že navajate lumpije na kahlico? Kako pa?

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
8.7.2009 13:20:18   
jolly123
Ja Hanna je res fenomen, baje je čez dan res že skor suha. Ma mi kahlice ne bomo kupli še en cajt, mislim da nima smisla, ker mu je dobesedno vseeno če se vala v dreku, tko da ne vidim pointa.

Je pa moje dete začelo govoriti mama user posted image Sej itak ne ve kaj to pomeni, samo jaz sem čist raznežena user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
8.7.2009 13:36:52   
Tejčika29
Danes smo imele P. Vse je ok (no ne ravno), teža 7.060g, velika 69 cm (čeprav dvomim bom sama še enkrat zmerila) obseg glavice 44 cm. Se ok razvija, papa še ne zna dat - meni se zdi to prehitro, tleska pa s kockami, pa še nekaj ne obvlada pa sem zdaj pozabila. V glavnem P jo je pohvalila in rekla da je super punca, nič jokala, samo smeh povsod. Potem pa KRI - vzeli ok, ni blo panike, je ena medicinska sestra naša kolegica in jo je ves čas animirala, rezultati pa porazni, železa občutno premalo, sploh ni povedala koliko premalo. Dobila sem zdravila (še nisem dvignila v lekarni) za mene in za Alino, 4.8. ponovni odvezem. Pa sem bla čist fertik, ker Alina pa res poje veliko zelenjave in sadje presno, zelo pestro.... Potem pa mi je tašča povedala da je bil tudi moj dragi slabokrven. Sedaj pa spet več rumenjaka, mesa ob kosti, suhih marelic, rozin... moram še nasštudirat pa zdravila ah jej. Bo že, sem pa čist zašvicala priznam, ko so me kr k P poklicali nazaj in naredili celo rabuko okrog tega. Mislim da je mamica pred mano imela isto zadevo.

Kahlica - jo že imamo ampak je ne uporabljamo še, se mi zdi prehitro. A ste brale da določene mamice vzgajajo otročke že čisto od začetka brez pleničk, češ da otrok pokaže kdaj bo potreba, mislim, da otroci do 3.leta starosti refleksno odvajajo, čeprav so sposobni osvojiti kahlico že okrog 2 leta. Za blato jaz pri Alini vidim kdaj bo, ker se napenja, lulanje pa niti približno.

Vodene koze oz. norice - jaz sem jih imela mislim da v 2. razredu OŠ in sem jih čisto ok prestala 2 tedna sem bila doma, vročina, mazanje krastic, meni se ne zdi zdaj primeren čas da bi jih Alina imela, Janja je omenila pasovec ali kako se že reče, ki lahko sledi noricam v tem času otrokove starosti.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
8.7.2009 13:36:55   
janja 27
hello
vreme je za user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne vem al je poletje al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al bo treba bunde ven vlačit

goga - dej nehi no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...itak da mormo ponovit a ne???user posted image user posted image user posted image jp smo pa res ena mala kmečka famlija čeprav te nisem odpeljala še k tašči v hlevuser posted image user posted image ampak drugič k bo bojan zraven pa mora videt ..glede slike...jah....moj pa čas to sta dva različna pojma...sicer je to risal že full nazaj ma bom rajši stricu rekla ....ker je slikar ( amater) no sej si slike po hiši vidla pa bo on narisal dve sliki za bojanauser posted image user posted image user posted image ker je samski in skor že v penziji ma več časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

irma - ja ma res te je jankovič mal nategnu , te je na mokro k je dež padal...no ja poskusit ni greh....čeprav tele lesene barake oz. mobilni vrtec je postavljen v mesecu dni....tko da je vse mogoče v tej slovenijiuser posted image user posted image

jolly upam da bo s tastom vse ok , moja mami je mela tud klopa in je bla en teden čist out smo tud mi mislili da jo bomo zgubili pa se je potem poštimalo čeprav ni več isto k je blo, oz sedaj po 4 letih je mal boljš nima več tolk galvobolov..ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica ti full kaplja in curlja.......meni sedja pri metki ni blo take panike kot pri manci čeprav sem jo pri manci dobila k sem nehala dojit , sedaj pa med dojenjem.....sej bolečin nimam sam pa mi je sedaj dvakrat trajalo po tri tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iraira ste kaj spali, je kaj boljš, kak zobek na pohodu ......

kahlica - ja kaj pa vem .....manca mi je šla ven pri 2 letih, takrat sem jo začela odvajala - lepo mi je povedala da jo lulat ...smo šli iz pelnic v 14 dneh ponoči in podnevi .....mi je pa šla na kahlico pri letu in pol tako mislim sedaj tud metko stavit, meni se zdi sedaj prezgodaj, čeprav jaz sme bila pri letu in pol brez pelnice, brat pri letu, sam takrat so plenice prali ..ne vem...meni je še prezgodaj ker še ne doumejo kaj in kako....v vrtcu sem tud že videla otroka pri 15 mesecih brez plenice ....jaz sem takega mnjenja da je prezgodaj....lahko provate...otroci so si različni.....pznam pa primer k so imeli punčko tudi brez plenice pri letu in pol pa je šla potem v vrtec čez mesec dni in je nazaj lulala in kakala v hlače in dobila plenico nazaj na rito....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 13:38:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
8.7.2009 13:40:50   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja Hanna je res fenomen, baje je čez dan res že skor suha. Ma mi kahlice ne bomo kupli še en cajt, mislim da nima smisla, ker mu je dobesedno vseeno če se vala v dreku, tko da ne vidim pointa.

Je pa moje dete začelo govoriti mama user posted image Sej itak ne ve kaj to pomeni, samo jaz sem čist raznežena user posted image

bravo tajkouser posted image user posted image user posted image user posted image

naša se tud po bajti dere ata ata aaatttaaaam včeraj zvečer pa je rekla mamammmaaammmma...sem bla tolk navdušena k da bi sedmico zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak da še pojma nima kaj in kako...danes je že cel dopoldan dadadaaaddddaaadddaaa  pa obvlada pta ....pta..kako ji to uspe rečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
8.7.2009 13:42:17   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ja Hanna je res fenomen, baje je čez dan res že skor suha.

kako pa to zgleda, a kej veš? Ker si res ne predstavljam. A nakaže, kdaj bi šla lulat in kakat al kako?

Drugače pa mislim, da je za navajanje na kahlico čisto prezgodaj. Včasih so začeli prej, ker niso imeli "pampersk" in je otrok bolj čutil mokroto. Enkrat sem prebrala knjigo o navajanju na kahlico in celo piše, da odsvetujejo, ampak si nisem zdej zapomnila zakaj user posted image user posted image user posted image  Otroci so psihično in fizično zreli za kahlico nekje med 2 in 3 letom, punčke ponavadi prej (jih kar nekaj poznam, ki so ble suhe pri dveh letih) in če začneš prej si po mojem mnenju samo delaš delo user posted image  Jaz sem pri Niku parkrat probala, pa sem samo čistila lužice in ga preoblačila.user posted image Ko pa je bil pripravljen, smo to naredili en dva tri.

Sem pa opazila, da Tilna moti, ko je pokakan. Namreč vedno pride k meni, ko opravi, češ, dej me previj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

točno tko valla sem tela jaz napsiat da si delo delaš panisem našlla beseduser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
8.7.2009 13:46:53   
janja 27
tejčika user posted image user posted image user posted image vem da se sekiraš ker ma alina slabo kri ....ma sej bo ok.....jaz sem tud mela probleme z urinom takrat pa je bilo potem vse ok....kot si napisala kak govej mesek pa kako rozino marelico špinaco, borovnice, jetrca ( ne vem če ji daješ )......

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
8.7.2009 13:47:50   
janja 27
bo treba počasi kak seznamček napopatuser posted image user posted image user posted image user posted image jih kaj pogrešateuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
8.7.2009 13:49:07   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ja Hanna je res fenomen, baje je čez dan res že skor suha.

kako pa to zgleda, a kej veš? Ker si res ne predstavljam. A nakaže, kdaj bi šla lulat in kakat al kako?

Drugače pa mislim, da je za navajanje na kahlico čisto prezgodaj. Včasih so začeli prej, ker niso imeli "pampersk" in je otrok bolj čutil mokroto. Enkrat sem prebrala knjigo o navajanju na kahlico in celo piše, da odsvetujejo, ampak si nisem zdej zapomnila zakaj user posted image user posted image user posted image  Otroci so psihično in fizično zreli za kahlico nekje med 2 in 3 letom, punčke ponavadi prej (jih kar nekaj poznam, ki so ble suhe pri dveh letih) in če začneš prej si po mojem mnenju samo delaš delo user posted image  Jaz sem pri Niku parkrat probala, pa sem samo čistila lužice in ga preoblačila.user posted image Ko pa je bil pripravljen, smo to naredili en dva tri.

Sem pa opazila, da Tilna moti, ko je pokakan. Namreč vedno pride k meni, ko opravi, češ, dej me previj user posted image

Ne vem točno sem jo samo videla sedet na kahlici in sedi in ko se polula in pokaka je dost. Nakaže pa mislim da ne ampak imata rutino da takoj ko zjutraj vstane gre na kahlico itd tekom dneva. Samo to bi Corti več vedela povedat, kako sta to osvojile.

Mojemu je pa res vseeno če je pokakan, se sredi noči pokaka pa zaspi nazaj user posted image In to že od rojstva...sploh ga ne moti, če spi v dreku user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
8.7.2009 13:51:31   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

bo treba počasi kak seznamček napopatuser posted image user posted image user posted image user posted image jih kaj pogrešateuser posted image

Itak user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
8.7.2009 14:02:30   
PikicaStonoga
kahlica ... meni se pa res to zdi prezgodaj, sej ok , če se enim da, ampak jaz še ne mislim ...mogoče bom probala naslednje poletje kaj eksperimentirat, prej pa sigurno ne ...tko kot je rekla valla, med 2 in 3. letom ...moja nečakinja je suha priu 2 letih ...samo je tak čas rojena, maja je bla dve leti ... :) je le poletje tak časa, da najlaže maš otorka samo v hlačkah btrez pleničke ...

besede ...naša dost govori, samo ne vem, kaj to pomeni. reče pa:
mamama
amama
ama ama
njam njam njam
ata ta
ta ta ta
dadada
bababa
anja nja nja
ne ne ne

ziher še kaj, pa se zdej ne spomnim ...

drugače pa moja princeska pslooh noče več sedet!
samo name se je pripopala k klop in se vstane in bi samo pše stala! vstane tudi ob kavču, sotlu, povosd, tud tako, da ima eno roko na kavču, pa drugo na stolu, pa kr preprijema se, vstane recimo ob stolu in se preprime in je ćže ob kavču, pa ob kavču kr hodi ...ma dej to je zame čist tu mač naenkrat!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
8.7.2009 14:13:19   
jolly123
Pikica pri nas je bilo isto takoj ko je pogruntal stojo in premikanje v stoje in puzanje, sedenja ni bilo več, pa samo še k meni in kot klop. In nonstop se ob mene vzdigovat,
zdej počasi spet hodi malo po svoj ein se zaigra tud po pol ure. Tko da sej bo.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
8.7.2009 14:22:02   
janja 27

user posted image P R E G L E D I user posted image

J U L I J

coccinella : 14.07.09
iraira : 15.07.09
lakrneš : 20.07.09
janja27 : 28.07.09
Pikicastonoga : 29.07.09

A V G U S T

Lovely . 04.08.09
gogabojan : 05.08.09

S E P T E M B E R

jolly : 29.09.09

O K T O B E R

suzy124 : 15.10.09

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
8.7.2009 14:22:17   
janja 27

user posted image KAKO NAPREDUJEJO NAŠE LUMPIKE IN LUMPIJI   user posted image

user posted image (23.09 -23.10)

JOLLY123 (TAJ 26.09.08 )
20.01.09 6325 g in 62,5 cm
28.05.09 8460 g in 71,5 cm  (2750g in 48 cm)

LAKRNEŠ ( HANA 01.10.08)
12.01.09 5900 g in 61,5 cm
20.04.09 7500 g in 68 cm 
( 3720g in 54 cm )

IRMA78 ( NIK 01.10.08 )
02.02.09 7360g in 64 cm
01.04.09 8470g in 68 cm
06.07.09 9850g in 73,5 cm (3520g in 52 cm)

JANJA27 (METKA 02.10.08)
15.01.09 6400g in 61 cm
03.03.09 6830g in 64 cm
18.03.09 7170g in 65 cm
13.05.09 8210g in 68 cm  (4010g in 53 cm)

VALLA ( TILEN 02.10.08 )
02.01.09 6900 g in 65 cm
20.01.09 7300 g in 65 cm
24.02.09 7900 g in 68 cm
08.04.09 8550 g in 71 cm ( 4200 g in 55 cm )

TALCY (TIJAN 06.10.08)
13.01.09 6650g in 63 cm
23.02.09 7640g in 66 cm
06.04.09 8650g in 68,5 cm
(3720g in 52 cm )

TIMNALA (NACE 06.10.08)
15.01.09 6430g in 63 cm
26.02.09 7700g in 64 cm
09.04.09 7980g in 67 cm (3490g in 51 cm)

DREAM (MATIC 07.10.08)
12.01.09 6140 g in 60 cm
02.03.09 7450 g in 67 cm
06.04.09 8050 g in 67 cm  (3240 g in 51 cm )

AFNICA MALA (NELI 09.10.08)
13.01.09 5570g in 60 cm
09.02.09 5950g in 62 cm
10.03.09 6400g in 64,5 cm
06.04.09 6900g in ?? cm 
20.04.09 6930g in 68 cm
03.06.09 7500g in ?? cm  (3080g in 50 cm)

COCCINELLA (GAJA MAZVITA 09.10.08)
18.03.09 8500g in 65 cm
07.04.09 9200g in 72 cm
09.05.09 9700g in 73 cm   (4300g in 53 cm )

SUZY124 (MAJ 13.10.09 )
21.01.09 6460g in 59 cm
19.02.09 7200g in 63 cm
19.03.09 7830g in 66 cm
16.04.09 8400g in 67 cm
02.07.09 9240g in 69 cm
(3110g in 50cm)

LUČKA1 ( VAL 14.10.08)
14.01.09 6180g in 64 cm
17.02.09 7100g in 68 cm
27.03.09 7800g in 72 cm  ( 3040 g in 51cm)

IRAIRA (ALYA 15.10.08)
27.01.09 6740 g in 62 cm
21.04.09 8685 g in 70,5 cm (3700g in 53 cm )

TEJČIKA29 (ALINA 15.10.08)
15.01.09 4300g in 56.5 cm
21.01.09 4340g in 57 cm
04.03.09 4665g in 60,5 cm
15.04.09 5530g in 61,5 cm
06.05.09 6000g in 63,5 cm

07.07.09 7060g in 64 cm  (2650g in 48 cm)

ČEBELKA77 (BLAŽKA 18.10.08 )
24.04.09 7330g in 65 cm (4080g in 56 cm)

MARISHA (MARK 19.10.08 )
20.01.09 6870 g in 62 cm
09.03.09 8630 g in 67 cm
21.04.09 9270 g in 69 cm
(3415 g in 51 cm)

PŠEMEK ( NEJKA 20.10.08 )
21.01.09 5610g in 62 cm
05.03.09 6310g in 65,5 cm
20.04.09 6920g in 67,5 cm  ( 3050g in 53 cm)

MBD0411 ( NIK 20.10.08 )
05.01.09  6200g in 62 cm
03.02.09  7350g in 64 cm
10.03.09  8000g in ??cm
21.04.09  9180g in 69,5 cm
28.06.09 11000g in 72 cm  (3420g in 51cm
)

GOGABOJAN (ROK 20.10.08)
21.01.09 6410 g in 64,5 cm

04.03.09 6560 g in 64,6 cm
20.04.09 7680 g in 68 cm 
(3680 g in 54 cm )

user posted image (24.10 - 22.11)

LOVELY (INYA NADA 24.10.08)
23.01.09 5020g in 60 cm
10.03.09 5750g in 64 cm

22.04.09 6400g in 67 cm  ( 3750g in 52cm)

PIKICASTONOGA ( TIJANA 25.10.08)
27.01.09 6000g in 63 cm
27.02.09 6900g in 63 cm
16.04.09 7500g in 67,5 cm
25.06.09 9000g in 72 cm 
(2940g in 50cm)

EVELIN (MAŠA 27.10.09)
02.02.09 5880g in 61cm
14.05.09 7175g in 66 cm (3430g in 50 cm)

TOSCA ( DANAJA 29.10.08 )
24.03.09 7140 g in 65 cm
29.05.09 7800 g in 68 cm  ( 3055 g in 49 cm )

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
8.7.2009 14:22:42   
janja 27

user posted image

user posted image user posted image user posted image      S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ  2750 g in 48 cm 

user posted image user posted image      O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici LAKRNEŠ (22 let, LJ) HANA 3720 g in 54 cm
mamici IRMA78 (31let, LJ) NIK 3520g in 52 cm

02.10.2008

mamici JANJA27 (30 let, PO) METKA 4010 g IN 53 cm
mamici VALLA (LJ) TILEN  4200 g IN 55 cm

04.10.08

mamici AJETAM (22 let) TJUŠ 2850 g in 51 cm

06.10.08

mamici TIMNALA (27 let, Mozirje) NACE 3490 g in 51 cm
mamici *TALCY* (24 let) TIJAN 3.720 g in 52 cm

07.10.08

mamici DREAM ( Trbovlje, 32 let) MATIC 3240g in 51 cm

09.10.08

mamici COCCINELLA (29let, Domžale) GAJA MAZVITA  4300g in 53 cm
mamici AFNICA MALA (LJ) NELI  3080 g in 50 cm
mamici SEAN (Sarajevo) ARMIN 3170 g in 51 cm

13.10.08

mamici SUZY124  MAJ 3110g in 50 cm

14.10.08

mamici LUČKA1 (LJ) VAL 3040 g in 51 cm

15.10.08

mamici TEJČIKA29 (CE) ALINA 2650g in 48 cm
mamici IRAIRA ALYA 3700g in 53 cm

16.10.08

mamici MANDEK (CE 25 let) ZALA 3080g in 47 cm
mamici SMEJA2  MIA 3820gin 52 cm

18.10.08

mamici ČEBELKA77 (31let, KR ) BLAŽKA 4080g in 56 cm

19.10.08

mamici MARISHA MARK 3415 g in 51 cm

20.10.08

mamici PŠEMEK (LJ, 25 let) NEJKA 3050 g in 53 cm
mamici MBD0411 (CE 35 let) NIK 3420g in 51cm
mamici GOGABOJAN (Vrhnika, 28let)  ROK  3680g in 54 cm

21.10.08

mamici MAJA_SUNNY   ARLAN 3230 g  in 49 cm

22.10.08

mamici CORTI  HANNA 3480g in 52 cm

24.10.08

mamici LOVELY (LJ) INYA NADA   3750 g in 52 cm

25.10.08

mamici PIKICASTONOGA (LJ) TIJANA 2940g in 50 cm
mamici STUNFEK ( INDIJA, 35let) AKASH 4235g in 55 cm

27.10.08

mamici EVELIN  MAŠA 3430 g in 50cm

29.10.08

mamici TOSCA (LJ) DANAJA 3055g in 49 cm

user posted image user posted image user posted image     N O V E M B E R user posted image user posted image user posted image

01.11.08

mamici SONČNICA24  NIK 3700 g in 50 cm

R   A   Z   M   E   R   J   E    

user posted image     - 15    user posted image -16

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?