|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
8.7.2009 14:22:49   
janja 27

user posted image

user posted image   22.12 - 20.03 user posted image

irma78
- 31.12.1978

Tosca - 07.01.1970

čebelka77 - 19.01.1977

Pšemek - 20.02.1983

ajetam
- 05.03.1986

user posted image 21.03 - 20.06 user posted image

suzy124 - 12.04.1980

lakrneš - 18.04.1986

Lovely - 08.05.1977

Afnica mala - 29.05.1977

jolly - 01.06.1981

talcy - 02.06.1984

mbd0411 - 16.06.1972

user posted image 21.06 - 22.09 user posted image

Tejčika29 - 21.06.1978

iraira - 15.09.1976

user posted image   23.09 - 21.12 user posted image

Lučka1 - 24.09.1977

valla
- 06.10.1979

gogabojan - 11.10.1980

janja27  -  28.10.1977

timnala - 13.11.1980

Pikicastonoga - 21.11.1979

evelin - 23.11.198

Marisha - 04.12.1981

Dream - 08.12.1975

coccinella - 08.12.1978

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
8.7.2009 14:25:54   
janja 27
pri nas tud pride trenutek k neče sedet na riti ampak bi samo stala oz. hodila...pa ji dam kako igračko k je ni videla že neki časa na tla in posedem zraven pa se potem z njo igra...čšerav so zandje čase šćipalke in barvice zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
8.7.2009 14:41:45   
lena35
Pozdravljene!
Mene ste že kr črtale s seznama,ampak vas redno prebiram in vas nikakor nisem pozabila samo javljam ae bolj malo ker nimam veliko časa.Naš pobalin me na polno zaposli pa še tavelka hoče da jo nonstop nekaj vozim naokrog in potem so rezltati sigurno takšni kot so.Blaž ima že 4 zobke,hodi ob opori kavča ali mizice,plazi se po štirih ,v postelci je non stop na nogah,da vam o nočeh sploh ne govorim ker ga tako sirje.No ne bom vam več nakladala vidim da ste res prave čvekice in da se ne morem kr primerjat z vami Mene pa tudi zdravje ful zdeluje tk da me že vse pošteno jezi.
lp imejte se lepo in uživajte s svojimi sončki pa se vam še kaj oglasim.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.7.2009 20:33:35   
mbd0411
Živjo!
Sem opazila,da je naš daleč najtežji pobalin.Seveda tudi velik.Na nogah še vedno nismo,a se v vozičku neki dviguje.Ali pa ko je na tleh išče oporo in se kao hoče dvignit.Do zdaj sem ga 2x dala v hojico.Ravno včeraj je s hojico naredil nekaj premikov.Drugače pa se plazi nazaj,najhitreje pa pride na drugi konec sobe če se kotaliuser posted image Mislim....
Kahlico smo že prinesli iz podstrešja od tavečjega.Bomo sprobali kako in kaj,ne bom pa delala na tem,da bi moral že zdaj to uporabljat.Ne,ne...imajo časa dovolj.Z vso pravico do tretjega leta,a seveda je pinavadi to prej.Drugo leto poleti pa že..Če res dobim vrtec kot imam namig potem je pri nas kahlica zelo kmalu.user posted image
Jutri bo menda lepo in toplo.Kako pa bo naprej?? Upam,da bolje.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.7.2009 21:34:25   
Tejčika29
Janja - dej prosim popravi na seznamu pri Alini in sicer 8.7.09 7.060g., 69 cm, malo si narobe napisala, pa seveda smo ti hvaležne za seznamčke, naslednji pregled imam 4.8. kri, redni pa 14.10.

Že študiram kaj vse narediti za boljšo kri, ampak Alina res poje veliko sadja, zelenjave, mesa... Sem sedaj bolj gruntala kakšna je najboljpa kombinacija hrane za absorbcijo železa. Pliva ima super članek na netu http://www.plivazdravje.si/?acat=D&cat=D&id=7718&section=arhiva&show=1#9

Nočko!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.7.2009 21:36:59   
Lovely
Tejčika, čist mi je bad za današnje izvide pri vas. Pa kako to če lepo je?! Ma dej. Skoz nekaj. Ma saj bo. A misliš, da preveč kuhamo zelenjavo? Jaz še zmeraj cca 10 min - no odvisno kaj kuham no. Bom si prebrala še članek.

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.7.2009 21:42:21   
Lucka1
hoj punce, samo na hitro, ker je že pozno, pa bi se rada spočila malo danes...odločamo se za avtosedež - katerega imaste ve sedaj po lupinici za lumpe?

Tejcika.....res neverjetno za izvide...a so ti še kaj rekli? Al moraš sedaj samo prehrana + zdravila in potem na kontrolo? kdaj pa imate kontrolo? bom še jaz malo prebrala tole o železu...me prav zanima?

Pa za seznam - pregled user posted image 12.8.

Lep večer vsem želim!!!

Pa Lovely - velja za jutri? Upam da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.7.2009 22:11:44   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Že študiram kaj vse narediti za boljšo kri, ampak Alina res poje veliko sadja, zelenjave, mesa...

Tejčika 29 - žal mi je, glede na to, da imate slabo kri. Če je velik problem v železu oz. imate zelo slab hg, je priporočljivo delati vse tako, kot je P predlagala.

Naš bojan je bil izredno slabokrven, in mu je zelo zelo primanjkovalo železa. Z 5imi meseci sva že jemala železov sirup, ki sem mu ga dajala po šprici notri.

S sirupom, se nama je kri čisto malo (3% izboljšala). Največ lahko narediš s prehrano. Bojan še vedno poje včasih do pol kozarčka rdeče pese pri kosilu. Začuda jo obožuje, ker sem mislila, da mu se bo z leti zavračala.

V glavnem, hočem povedati, da veliko jejte rdeče pese. Imaš tudi v trgovini sokec od rdeče pese ZŽ (zdravo življenje). Glede zelja, ko pravijo da ima veliko železa, je nam dr. rekla, da ga ima, sam se ga zelo veliko zgubi z dušenjem, kuhanjem,....

Pesa in meso sta najbolj pomembna. Nama se je kri zboljšala v roku treh mescev. Toda če nismo mu dajali zadostne količine (več kot pri običajnem otroku), nam se je takoj krvna slika katastrofalno poslabšala.

Lej tako ti bom rekla. Nekaj stvari imam še vedno glede prehrane Bojana. Tako da če rabiš, mi povej, pa ti pošljem na mail vse.

Saj ni tako hudo s časoma boš videla. Tudi prehrana se vama bo uredila (mislim jedilnik bosti prilagodili), in sploh ne boš opazila razlike. Le živčki ti bodo delali vsakič, ko greste na pregled krvi.

Najverjetneje boste zdaj hodili 1x na mesec kri oddajat, kajne. Zdravilo jemljite točno, kot vam je predpisano. Le takrat, ko greste kri dajati, ne preveč hraniti princesko z železom, ker (če ga bo s hrano dobila bodo testi super), gre pa se dejansko da vidijo (pri nas je takrat to meni rekla pediatrinja od bojana, ker je le tako videla, če jemlje železo, in en dan pred oddajo krvi ne jemlje, koliko se mu je izboljšala kri), oz. kako resno stanje je.

V glavnem če želiš jedilnike in opis prehrane dobiti ali pa kakršno koli info mi sporoči, pa ti pošljem na mail.

UFFF sem zabluzila. Nima ne konca ne glave.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.7.2009 22:13:14   
janja 27
tejčika bom popravla jutri user posted image
sedaj grem počasi pod tušuser posted image user posted image user posted image

lana35  isem te čist zbrisala na seznamu od rodili smo si še ampak se nič ne javljaš pa sem take k se niso javle že celo večnost dol dalauser posted image user posted image user posted image pa te jutri nazaj pripobamuser posted image

nočko!!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.7.2009 22:15:30   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

UFFF sem zabluzila. Nima ne konca ne glave.user posted image user posted image user posted image

sej ti to vedno, obvladaš v nulouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej je prov da mamo kaj brat, če te ni pa je itak zatišje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.7.2009 22:18:09   
gogabojan
Marisha -  danes imate provokacijo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in Markca, da ne boste imeli kake alergije. Če pa že mora biti kak user posted image , pa naj bo na nekaj, kar ni skoraj nič pomembno.

Cmokec Markyu in tebi one big hug.

Janja - ej, pusti strica pri miru. Res da je samski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam vseeno hvala. Namen je tudi važen veš.

Ne moriti človeka zaradi slike gusarske ladje (ti si napisala celo dve).user posted image user posted image user posted image Madona, če bi Bojan to bral, bi mi rekel, če sem slučajno se zgubila. Kaj pa neumnosti kvasim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za vse Janja. Bilo je enkratno. Bo potrebno ponoviti.user posted image user posted image user posted image . Saj ti greš jutri mimo vrhnike kajne. Lahko bi se ustavili na kofi.

Nekam vas bom pa že zbasala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj veš, da sem pravi profi glede tega oz. vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.7.2009 22:21:03   
gogabojan

Janja - dej prosim popravi na seznamu pri Alini in sicer 8.7.09 7.060g., 69 cm, malo si narobe napisala, pa seveda smo ti hvaležne za seznamčke, naslednji pregled imam 4.8. kri, redni pa 14.10.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res 1 A si Janja, hvaležnost tudi z moje strani

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.7.2009 6:49:27   
jolly123
Jutro. Mi mamo pa danse dermatologa, ker ma Tajko eno piko na glavi že od rojstva pa noben ne ve kaj je. Ob pol 11 mava uro v LJ, upam da ne bodo še kaj zamujali, ker takrat enkrat gremo pol že ajat in bo tečen kot driska. 

Neposredna povezava do sporočila: 2188
9.7.2009 9:11:20   
Lovely
Jaz sem pod šokom. Inya je padla z moje postle. Zgleda da na nos k ji je par kapljic krvi z nosa kapnilo. Kok je pa jokala ej. Na kaj moram pazit?

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.7.2009 9:30:57   
mbd0411
Pazi na to,če veliko spi ali če veliko joka.
Moj je tudi že 2x padel s postelje.1x meni,1x pa ko sem ga dala tavečjemu in je pozabil nanj,ko je gledal risanko.Malo je jokal,a od tega ker se je ustrašil.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.7.2009 9:48:57   
PikicaStonoga
Lovely, tud jaz sem prperičana, da največkrat jokajo, ker se ustrašijo, od šoka ...
Opazuj jo, če je vse enako kot ostale dni, če ima svoj ritem, če ni spremeb ,.,,VSE BO OK! user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 9:53:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.7.2009 9:56:46   
iraira
Tako kot je valla napisala.....pozornost na spanje in če bi slučajno bruhala....bruhanje ponavadi pomeni pretres možganov, ampak sigurno ni nič od tega. Jok je zelo dober znak drugače, da je vse OK

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 9:57:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.7.2009 10:18:08   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Naš Tilen je pa prav bogi, kolk je pa pikast, ej. Pika ob piki. Poln obraz jih ima, vrat, telo, ritka. Prav grozljivo za pogledat! Ponoči se je ekstra velik zbujal, drugače pa je počutje ok.

Kolk smo se mu pa zdele nasmejali. Si je cuno dajal na glavo in se skrival, potem pa, ko se je pokazal, pa zacvilil od navdušenja user posted image

ja bošček no tilen ...mi pa nč ...tko da mislim da nč tud ne bo ...ker je le že 14 dni okol ...
ja tole skrinvanje pa mi poznamo že lep čas :) sej veš, da je naša že do malega pustila,d a smo jo tkole čez pokrivali in se je smejala, zdej pa to sama že nekaj časa dela ...:) in pol se smeje :) mi se še med kopanjem to igramo :) in sama dol včeče plenico :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.7.2009 10:53:07   
iraira

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

iraira ste kaj spali, je kaj boljš, kak zobek na pohodu ......

Danes je prespala nočko...od 20-ih pa do 5-ih, potem mlekec pa še do pol osmih..luksuzuser posted image user posted image user posted image
Se pa vidi že zgornja enkica, ampak še ni zunaj....hvala na vprašanju Janjauser posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.7.2009 11:22:56   
PikicaStonoga
Kolk časa je pri vas trajala prva mentruacija po porodu? A ste potem vse naslendje doible normalno se je takoj naslendji esec ciklus uredil? Sej vem, da je pri vsaki drugale, pa vseeno me zanimajo vaše izkušnje ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.7.2009 12:38:48   
Lovely
Čaw,

evo, malo sem pomirjena. Hvala za vaše besede. Sem seveda klicala P in mi je dala napotke kaj opazovat in bom delila z vami, morda vam bo kdaj v pomoč (upam, da ne):
- če ji bo tekla kri ali rumena tekočina iz nosa
- če bo bruhala
- če bo preveč nemirna ali preveč umirjena
- če bo preveč zaspana, spala več kot ponavadi
- če bo imela zenici neenaki, torej eno večjo od druge
morava takoj na urgenco brez napotnice. Je pa rekla, da naj se pomirim, da jih veliko tako pokliče ko prvič padejo in da bo vse v redu. Kok se pa bolje človek počuti ko to sliši od P... V glavnem, 24 ur od padca se lahko pojavijo te zadeve. Pol jo je pa treba še ves teden opazovat oz. se kake spremembe še lahko povezujejo s padcem. Pa mirovat mora zdaj en dan - nič v avto in tko.

No, zdaj spi. Mi je pa to zdaj štala. Ona kak dan spi več kak dan manj. In včeraj je spala čez dan ful malo in ponavadi pol drug dan čez dan spi več. Zdaj pa recimo če bo spala več ne bom vedela a je to zaradi padca ali zato ker ji manjka od včeraj user posted image  

.100noga, jaz sem imela res hudo menstro (FUL FUL sem krvavela, sem mislila da bom morala na urgenco in se mi je ful vrtelo k sem bila še slabokrvna povrh) 10 dni potem pa par dni še izcedek. Potem naslednji še dve sta bili dost hudi ampak se je stanje počasi umirjalo, z vsakim ciklusom je bilo bolje.

Valla, bogi Tilen. Še to zdrži pa ste konec s temi noricami, a ni to fajn.

Nič punce, sonček se nekaj kaže, izkoristite. Ko se Inya zbudi greva tudi medve malo pred bajto na zrak.

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.7.2009 13:40:12   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

res 1 A si Janja, hvaležnost tudi z moje strani

hvala punce...evo zbiram pohvale doslej so sam tri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa tela včeri zvečer mal počvekat tukaj na rr ker že ddddooooooooooollllgggoooo je tu zamorjeno stanje.....pa je manjkalo elektrike pa se mi ni dalo računalnika vžgat..lenobi leniuser posted image ..tko da se stanjeeeeeeeeeee nadaljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.7.2009 13:40:25   
lena35
Janja jaz sem LENA 35 IN NE LANA IN IMAM BLAŽA,LANA PA IMA MATICA ,jaz sem se javljala še potem ona pa ne.Blaž je rojen 20.10. le poglej.NO midva sva pa bila danes mal v šopingu,moram nakupit še kaj malega ker gremo 25.7. na morje.A gre mogoče katera v Izolo mi namreč gremo mi je kr lepo v starem delu Izole.user posted image
JANJA ti si pa itak carica ko skrbiš za vse seznamčke,aja pa še to mi imamo pregled 21.07.da vidimo kako smo kaj napredovali

< Sporočilo je popravil lena35 -- 9.7.2009 13:45:00 >

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?