|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
9.7.2009 9:34:37   
FLASK_A
Tanja, črpalko ti lahko jaz posodim... Je ne rabim. Če želiš, seveda.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
9.7.2009 9:36:14   
FLASK_A
KLIK

ugodna, ampak barva nevem če ti je všečuser posted image
Imam pa jaz tako doma in je ŠPICA!

Evo, točno tako imam: KLIK user posted image Pa sej so ugodneuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
9.7.2009 9:42:33   
lananai
HM84, dajaj mu AD3. Sej nima krčev. Naši jih ne povzročajo. Če do zdej nisi imela problema s krči, jih najbrž sploh ne bo imel ali pa res v blagi obliki. Mi smo imeli blago obliko. Se je pa začelo še prej, preden sem ji začela dajat AD3 kapljice. Jih pa lahko še vedno ukineš, če bo kriza. Meni je pediatrinja rekla, da je lahko slabše za otroka, če mu ne daješ kapljic, ker se mu ne vredu zarasejo kosti ali nekaj...

Papua, sem nekje brala, da probaj podret kupčka, če se na joški krega. Mogoče ga to matra, čeprav je še lačen. Jst jo včasih dvignem, da podre kupčka in malo spočije in takoj neha jokat. Po kaki minuti jo dam pa nazaj in spet mirno je. user posted image

Pikicapokica, komaj čakam, da bo Tisa zadost stara za kake take izjave. Vem, da se jim lahko včasih samo smejiš, ko imajo pa take pripombe! Jst sem že zdavnaj rekla, da si jih bom zapisovala v en zvezek. Se bomo na stara leta še bolj smejali. user posted image

Tisa je pa dans že drugič zapored spala celo noč! user posted image user posted image user posted image Od 23h do 7h spet! Dvakrat do zdej pa to kar zaporedoma! Upam, da ji pride v navado. user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
9.7.2009 9:46:25   
lananai
FLASK_A, ugodne? Rabljene za 40-50€? Sej za toliko novo dobiš v trgovini. user posted image Jst sem imela srečo, sem jo dobila v Eurospinu enkrat za 10€, je bil 75% otvoritveni popust. user posted image Mi je še zdej žal, da nisem kupila še kakšne. Bi jo komot prodala naprej. Al pa za katero od vas. Ma se sploh nisem spomnila. Še kolegici, ki je imela rok 1 mesec pred mano, sem pozabila povedat. user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
9.7.2009 9:49:42   
lananai
Saj res, kje je pa dudica? Ni nobenmu sporočila, da je ne bo?
Tisa je pa že skor 1 uro pridna v ležalniku in ima mami cajt malo po internetu pobrskat! user posted image Ah, mamo pridnega otroka!

Eno vprašanje - se kateremu od vaših user posted image že spreminja barva oči? Meni se zdi, da se ji malo svetlijo, da nima več tko temno modrih... Moj je prepričan, da bi imela rjave, po njemu. Jst pa upam, da bo plavooka! user posted image Že tko pravijo, da je bolj njemu podobna. user posted image Samo lasje se ji še nič ne kravžlajo. Upam, da ne bo to edina stvar, ki jo bo imela po meni, ker lase ima pa moj res lepe.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
9.7.2009 9:53:36   
Pikicapokica6
lananai - user posted image mislim, da imava enake "probleme". Sem upala, da bo vsaj druga malo po meni, pa je še bolj po očkotu kot prva. Jaz sem komaj kaj zraven prišlauser posted image . Moj se pa nosi kot pav, ker sta obe tako njemu podobniuser posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
9.7.2009 9:55:30   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

FLASK_A, ugodne? Rabljene za 40-50€? Sej za toliko novo dobiš v trgovini. user posted image Jst sem imela srečo, sem jo dobila v Eurospinu enkrat za 10€, je bil 75% otvoritveni popust. user posted image Mi je še zdej žal, da nisem kupila še kakšne. Bi jo komot prodala naprej. Al pa za katero od vas. Ma se sploh nisem spomnila. Še kolegici, ki je imela rok 1 mesec pred mano, sem pozabila povedat. user posted image  user posted image

U, pa resuser posted image Sem, zdaj vidla... Ko sem jaz kupovala ABC prenosno, je bila 100€. Zdej imaš pa še polno drugih, ki so res nove in bolj ugodne. Ja ni kej, sem ostala za časomuser posted image

aja- pa zdej sem videla, da so v BC cene 60+ € in to brez podložnega jogija. Ta pride dodatno 20+ €. No, pol pa smo tam- tam, pride kar visoka cena če kupiš novo.
Lananai, ti si pa res ful ugodno dobilauser posted image Srečka.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 9.7.2009 9:58:46 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
9.7.2009 9:57:11   
lananai
Hehe, ane, da so smešni teli naši moški. Moj tud upa, da bo njemu podobna. Čeprav zaenkrat prav neke izrazite podrobnosti še ni, tko da imam še malo možnosti, da bo imela vsaj kaj mojega. Sicer pa pravijo, da so hčerke bolj tatijeve... user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
9.7.2009 10:00:10   
lananai
Kje pa ste vse? Danes je tko žalostno vreme zunaj (spet) pa ni nobene gor.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
9.7.2009 10:05:36   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Hvala za ponudbo, sam si jo bom kr kupla, k ne vem kok časa jo bom rabla. Ampak vseen ful hvala!
Ja, tiste postlce sm pa vidla, sam so iz Velenja pa Žirov.Mi je mal daleč. A v originalu je že jogi zraven? Al ga morš posebi dokupit?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
9.7.2009 10:08:25   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Hvala za ponudbo, sam si jo bom kr kupla, k ne vem kok časa jo bom rabla. Ampak vseen ful hvala!
Ja, tiste postlce sm pa vidla, sam so iz Velenja pa Žirov.Mi je mal daleč. A v originalu je že jogi zraven? Al ga morš posebi dokupit?

Pri moji je samo ena mehka pena zraven. Ma jst ne bom dokupovala, ker je tisto zadost za par kg težkega dojenčka.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
9.7.2009 10:09:06   
lananai
Uuuu, dudi je z nami! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
9.7.2009 10:16:48   
KatMat
PIKICAPOKICA....jaz sem se tok nasmejala sedaj!!!!

danes vam pisem bolj malo ker mi net pet neki nagaja pa mi skoraj da nic ne odpre...ali mi pa odpre zacetno stran ostalega pa ne...tako da upam da bo sem ta post naprej....

kje je soncek?!?!?!?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
9.7.2009 10:20:38   
PapuaNG
lananai, sem probala tut kupček podret, pa ni blo to, zgleda je bil res samo tok zmatran, sam ni znal povedat tega user posted image Ker je pol takoj zaspal in spal do treh zjutraj.

Tanja-kaj pa če namest posteljice kar košaro od vozička ponucaš? Midva sva tut mislila posteljico kupit za na morje, ampak sva se odločla kar voziček ponucat, ker že itak nimava neki velik placa v avtu, košara od vozička je pa lih tko fajn.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
9.7.2009 10:30:22   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ej, kje pa je dons dudica?? ura bo 11.30, nje pa še ni blo nč kle gor user posted image
user posted image user posted image user posted image kok je ze ura!!!!

ja je pa res ni blo

če ne bi že rodila bi mislila da je šla v P user posted image  user posted image  

JA da ne bi bilo kaj res...še nekrat rodit user posted image

dudica zdej ta pa že res nucam... živčnga bom fasala glede glavnega seznama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a si zrihtala...?
Vidim da ste me pogrešale...user posted image
Mam tehnične težave ki upam da jih kmalu odpravijo da potem zafunkcioniram normalno...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
9.7.2009 10:34:09   
lake
Dobro jutro!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
9.7.2009 10:36:41   
lake
 Sm mal prezgodej poslalauser posted image
Pri nas smo dons mal sitni, zdele se sicer neki zvira v igralnem centru, se smeje konjčku, tko da upam da bo nehala bit sitna.

So me z dele razkuril na KD. Mam sklenjeno polico pri njih in je ne morem prekint pred tremi leti, ker drgač mi vse poberejo, klinci hudičevi. user posted image   Človek še svojega denarja ne more ven vzet.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
9.7.2009 10:45:48   
Dudica1
Nč vidim da ni nobene...
BLUE upam da porihtaš sezname če ne jih bom jaz ko pač pridem še kaj nazajuser posted image ...ne vem kdaj to bo,upam da kmaluser posted image

Bodite lepo in pogrešajte me še kej user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
9.7.2009 11:09:29   
zoja10
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

5 mescev? Jaz sem zadnjič klicala v Šempeter (pri NG), tam imajo vsak torek od 8-12h, pa še naročit se ni treba nič. Prideš in to je to.

Drugače sem se pa lih včeraj hvalila, da ima Alex ob vsakem previjanju pokakano pleničko... No, danes zjutraj je ni imel! Pokakal se je šele prejle, kakšne pol ure nazaj. Ampak fora pa je, da sem mu dopoldne oblekla novo trenerko, da ga bo ata videl v njej... ja no, je že v pranju, ker je prej vse čez usekal user posted image user posted image user posted image

imajo tudi ob ponedeljkih, jaz sem naročena,oz so mi kar rekli naj si izberem kateri ponedeljek bom pršla, vsaj jaz sm poklicala, si takoj na vrsti gre kot po tekočem traku..
na vratih pa piše da delajo od 8-10.30 user posted image

ej kaj se sekirate glede teže naša je dobila 1900 v enem mesecu(dojim plus zvečer dodajam) in je sestra rekla da lepo napreduje user posted image zdej pa zastopi ti kaj je prav in kaj ne user posted image

naša spet ni kakala 3 dni? user posted image ...prdi pa kot oči....user posted image

blu...tudi moja ma prou travme ko ji dam plivit D3...sam da žlico vidi se že kremžlja,...user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
9.7.2009 11:12:19   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ej, kje pa je dons dudica?? ura bo 11.30, nje pa še ni blo nč kle gor user posted image
user posted image user posted image user posted image kok je ze ura!!!!

ja je pa res ni blo

če ne bi že rodila bi mislila da je šla v P user posted image  user posted image  

JA da ne bi bilo kaj res...še nekrat rodit user posted image

dudica zdej ta pa že res nucam... živčnga bom fasala glede glavnega seznama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a si zrihtala...?
Vidim da ste me pogrešale...user posted image
Mam tehnične težave ki upam da jih kmalu odpravijo da potem zafunkcioniram normalno...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
9.7.2009 11:20:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pri nas smo dons mal sitni, zdele se sicer neki zvira v igralnem centru, se smeje konjčku, tko da upam da bo nehala bit sitna.

So me z dele razkuril na KD. Mam sklenjeno polico pri njih in je ne morem prekint pred tremi leti, ker drgač mi vse poberejo, klinci hudičevi. user posted image   Človek še svojega denarja ne more ven vzet.

IZVIRNO SPOROČILO: lake

So me z dele razkuril na KD. Mam sklenjeno polico pri njih in je ne morem prekint pred tremi leti, ker drgač mi vse poberejo, klinci hudičevi. user posted image Človek še svojega denarja ne more ven vzet.

po treh letih se ti sele zacne stet kolk bos vn dobila...prva tri leta so za zavarovanje pa take stvari...se pravi ce si v treh letih vlozila npr ce si vlagala po 10 e na mesec krat 36 je enako stroski zavarovanja itd...in sele pol se zacne kupcek delat ki ga bos ti dejansko prejela...

v tem je fora vseh teh raznih shem varcevanj zavarovanj....
tko sluzjo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
9.7.2009 11:21:19   
KatMat
p***** ta net blesav!!!12 sem mogla prtisnt da se je kej premaknilo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
9.7.2009 11:22:59   
Pikicapokica6
user posted image user posted image Vidm, da hočte ubogo dudico še enkrat poslat rodituser posted image user posted image ....Mislim, da je blo dost za zdaj auser posted image ?!

HM84 -glede AD3 kapljic - če je tvoj dojenček bolj občutljiv in ima krčke, bo po teh kapljicah še slabše, vsaj pri nas je bilo zelo hudo. Ampak ta vitamin je kar treba dajat po mojem. Samo jaz sem si nabavila Oleovit kapljice, ki so naravne, pa tud krčkov ni po njih. Mislim, da stanejo nekje 5 eur. Tudi v porodnišnicah jih priporočajo, vendar se jih na recept ne da dobit, saj jih navadne lekarne ne prodajajo ampak samo homeopatska.

rota - jaz še vedno razmišljam glede tega cepljenja. Moti me predvsem, ker cepijo poleg rednega cepljenja, ki že tako lahko sproži reakcijo.....Malo me je strahuser posted image  Ampak po drugi strani si pa ne želim še enkrat gledat tako bolnega otroka, kot je bila naša tavelka punca, ko je prebolevala ta virus. To je res grozno! Sva tudi v bolnici bile zaradi dehidracije, stara je bila pa 15 mesecev.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
9.7.2009 12:15:46   
lananai
Naša ni kakala že 1 teden. Čakam, kdaj bo. Skrbi me pa še ne, ker ji nič ne fali. Danes je še bolj vesela in zadovoljna. user posted image Se kar pogovarja in smejčka. Se pa kar bojim, kaj bo, ko bo. Po posrana od ušes do pet. user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
9.7.2009 12:40:23   
FLASK_A
bejbe, ko ste s cenami bolj na tekočemuser posted image A je za novo zakonsko posteljo (lesen okvir in dno iz iverke- 180x200) veliko 90€?user posted image Meni se spet zdi poceni, pa me itak zanima še vaše mnenje- mogoče pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?