Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Evo nas, smo nazaj s pregleda...Malo sem žalostna, ker se preveč redimo, ampak bojda ni nič narobe, ker se dojiva... Imamo 61,5 cm in 7.500 g in smo se spet zredili. Res je da smo štartali pri 4590 ampak smo vseeno čez vsa merila . Naj bi se redili 1 kg na mesec , nas se pač malo več... Drugače ga je pohvalila za razvoj, ker je tudi motorično bolj razvit kot za starost , pa tudi odziva se enkartno... Ne vem, bi imela raje da bi šlo vse bolj počasi... Ampak če gledam na to kot naša pediatrinja, je boljše da ima malo zaloge, glede na probleme... Sicer pa, tudi Anže je bil skoz nad povprečjem (sicer veliko manj kot Luka) , pa je potem ko je začel hodit vse lepo zgubil... no , suhec ni bil nikoli... Tako, da tisti ki se malo bolj redijo, ni problema gre dol... posebej , če so dojeni. Naš je dobival zvečer vedno am, pa je glih tako šlo dol... Samo Luka je pa res bajsek... velikanček,... petrazg, nismo vsi enaki in prav je tako! se mi na splošno zdi, da se zaradi prehrane same rojevajo vedno večji otroci in tudi hitreje rastejo in se redijo,... čeprav (zaradi cunjic predvsem in ker sem ga nosila po rokah) sem si tudi sama pri Oskarju želela, da bi bil malo bolj počasen glede rasti in teže,... ampak otroci rastejo, ne? nekateri hitreje na začetku, drugi pa potem v puberteti nadoknadijo,... torta,... je Oskar izrazil željo po ananasovi in sem na spletu dobila en recept, ki se mi ne zdi pretežek, a me vseeno zanima, če se v trgovini dobi jedilni škrob in mleto želatino ali lističe (to dvoje je meni še kuharska neznanka in če priznam, ju še nisem videla ) saj vem,... sem hecna, a čez kakšen teden se zna zgoditi, da bom samo še torte delala,...
|