|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
8.7.2009 11:17:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ej, kje pa je dons dudica?? ura bo 11.30, nje pa še ni blo nč kle gor user posted image
user posted image user posted image user posted image kok je ze ura!!!!

ja je pa res ni blo

če ne bi že rodila bi mislila da je šla v P user posted image  user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.7.2009 11:17:45   
lake
No boš povedala kerga kardiologa so ti namenil. Sej si kr hitr dobila datum. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
8.7.2009 11:19:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No boš povedala kerga kardiologa so ti namenil. Sej si kr hitr dobila datum. 

kako hitr... naročila sem se pred 3 tedni... rok pa dobila še 2 meseca kasnej... skor 3 mesece za čakat - rečen je blo pa 1 mesec user posted image  sicer mi je jasno kakšne gužve mamo, tko da po eni strani je še res to hitro

kaj pa prenavljajo?? k se neki seljo mi je una rekla po telefonu

ja bom povedala kerga kardiologa mi bojo dal

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.7.2009 11:21:02   
maja1488

ja sej ne vem kdaj je...

nisem se uspela vsega prebrat...a sem ze zamudila??

čak mal, sej jz sem pa brala pa tud ne vem nč o tem... vem da smo se menile, ampak a smo postavile že kakšen datum???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevemkatera je par strani nazaj rekla, da bi blo fanj, da je čimprej, da ne boste pobegnle na dopust. Zato pravim, da ne drug teden, ker nas ni. Lahko pa v čatežu user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.7.2009 11:21:30   
petrazg
Evo nas, smo nazaj s pregleda...Malo sem žalostna, ker se preveč redimo, ampak bojda ni nič narobe, ker se dojiva... Imamo 61,5 cm in 7.500 g in smo se spet zredili. Res je da smo štartali pri 4590 ampak smo vseeno čez vsa merila user posted image user posted image user posted image . Naj bi se redili 1 kg na mesec , nas se pač malo več... Drugače ga je pohvalila za razvoj, ker je tudi motorično bolj razvit kot za starost , pa tudi odziva se enkartno... Ne vem, bi imela raje da bi šlo vse bolj počasi... Ampak če gledam na to kot naša pediatrinja, je boljše da ima malo zaloge, glede na probleme...

Sicer pa, tudi Anže je bil skoz nad povprečjem (sicer veliko manj kot Luka) , pa je potem ko je začel hodit vse lepo zgubil... no , suhec ni bil nikoli... Tako, da tisti ki se malo bolj redijo, ni problema gre dol... posebej , če so dojeni. Naš je dobival zvečer vedno am, pa je glih tako šlo dol...

Samo Luka je pa res  bajsek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.7.2009 11:36:16   
lake
Petrazg: Pa ma res veliko težo. Moja je zdej tm nekje, kot se se tvoj rodil. Sej ko bo shodil, bo vse pokuril. Samo včasih se mal bojijo da če so pretežki težje shodjo.

Blue: Preselili so se na novo pediatrijo, za KC zadej. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.7.2009 11:48:48   
KatMat

ej, kje pa je dons dudica?? ura bo 11.30, nje pa še ni blo nč kle gor user posted image
user posted image user posted image user posted image kok je ze ura!!!!

ja je pa res ni blo

če ne bi že rodila bi mislila da je šla v P user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ja sej ne vem kdaj je...

nisem se uspela vsega prebrat...a sem ze zamudila??

čak mal, sej jz sem pa brala pa tud ne vem nč o tem... vem da smo se menile, ampak a smo postavile že kakšen datum???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevemkatera je par strani nazaj rekla, da bi blo fanj, da je čimprej, da ne boste pobegnle na dopust. Zato pravim, da ne drug teden, ker nas ni. Lahko pa v čatežu user posted image

that was me!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
8.7.2009 11:49:20   
maja1488
Naša tavečja je bla tudi bolj okrogla in je kr krepko pridebivala na teži. Pol se je pa umirilo pri ene devetih mesecih. Zdaj ima dve leti in devet mesecev in ima 18,5kg. Torej je v okvirju pediatričnih tabel.

zarja gre pa po isti poti user posted image .

Pri nas je dež in sonce.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.7.2009 11:49:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Evo nas, smo nazaj s pregleda...Malo sem žalostna, ker se preveč redimo, ampak bojda ni nič narobe, ker se dojiva... Imamo 61,5 cm in 7.500 g in smo se spet zredili. Res je da smo štartali pri 4590 ampak smo vseeno čez vsa merila user posted image user posted image user posted image . Naj bi se redili 1 kg na mesec , nas se pač malo več... Drugače ga je pohvalila za razvoj, ker je tudi motorično bolj razvit kot za starost , pa tudi odziva se enkartno... Ne vem, bi imela raje da bi šlo vse bolj počasi... Ampak če gledam na to kot naša pediatrinja, je boljše da ima malo zaloge, glede na probleme...

Sicer pa, tudi Anže je bil skoz nad povprečjem (sicer veliko manj kot Luka) , pa je potem ko je začel hodit vse lepo zgubil... no , suhec ni bil nikoli... Tako, da tisti ki se malo bolj redijo, ni problema gre dol... posebej , če so dojeni. Naš je dobival zvečer vedno am, pa je glih tako šlo dol...

Samo Luka je pa res  bajsek...user posted image user posted image user posted image

boljs prevec kot premalo!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.7.2009 11:56:14   
Anonimen
NO, naš živček spi..tak da si grem po en sendvič pa pridem nazaj mal brat, kaj dogaja. No, še to moram vprašat. Za UZ kolkov bom dobila datum po pošti, ampak se čaka ene 5 mesecev. A to je še normalno? Kdaj so pa vas kaj naročili?  Sicer je rekla tam, da če so bili kolki BP, potem je skor brez veze it na UZ, ker bojo itak BP. user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
8.7.2009 11:57:31   
Čebelca10
Evo nas spet po dolgem času!
Na zadnjem pregledu smo tegtalo 5000 g in zrasli smo na 56 cm, lepo napredujemo... Drugače pa imava naslednjo posvetovalnico 18.8. in bomo videli kaj bo... Še vedno imam bolj malo časa za računalnik, ker mali večino časa bedi... krčeki pa tako, je pa vedno boljše tako da upam da jih kmalu ne bo nič več...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
8.7.2009 12:03:15   
lake
Je tamala spet zaspala samo a 20minut, še kuhinje mi ni uspel do konca pospravt.

Majch To ne vem če je čist normalno, ker kok vem, naredijo kontrolni UZ pri treh mesecih, tud če je bil prvi vredu.

Grem naprej pospravt kuhinjo.

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.7.2009 12:08:18   
Anonimen
No, evo...to mej zanimal. Itak bom še vprašala na naslednjem pregledu konec meseca, kdaj rabijo izvide. Če bo treba, bom šla pa samoplačniško drugam. Zdaj mi je jasno, kako da folk umira, ko ne pridejo pravi čas na vrsto. Še za tak simpl pregled je vrsta. Hudič,  ko ni dnarja v zdravstvu.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.7.2009 12:10:00   
KatMat
naso je pa malo zvijal pa je mickn pojokcala pa sem ji dala mal cajcka...pa skoz kiha

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.7.2009 12:10:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelca10

Evo nas spet po dolgem času!
Na zadnjem pregledu smo tegtalo 5000 g in zrasli smo na 56 cm, lepo napredujemo... Drugače pa imava naslednjo posvetovalnico 18.8. in bomo videli kaj bo... Še vedno imam bolj malo časa za računalnik, ker mali večino časa bedi... krčeki pa tako, je pa vedno boljše tako da upam da jih kmalu ne bo nič več...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
8.7.2009 12:12:51   
Anonimen

naso je pa malo zvijal pa je mickn pojokcala pa sem ji dala mal cajcka...pa skoz kiha

hehe naša tud kiha skoz. IN je tako boga ko js - mora trikrat zapored, če ne ni ok. Je hecna...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.7.2009 12:14:33   
Anonimen

velikanček,...user posted image
petrazg, nismo vsi enaki in prav je tako! se mi na splošno zdi, da se zaradi prehrane same rojevajo vedno večji otroci in tudi hitreje rastejo in se redijo,... čeprav (zaradi cunjic predvsem in ker sem ga nosila po rokah) sem si tudi sama pri Oskarju želela, da bi bil malo bolj počasen glede rasti in teže,... ampak otroci rastejo, ne? nekateri hitreje na začetku, drugi pa potem v puberteti nadoknadijo,...

torta,... je Oskar izrazil željo po ananasovi in sem na spletu dobila en recept, ki se mi ne zdi pretežek, a me vseeno zanima, če se v trgovini dobi jedilni škrob in mleto želatino ali lističe (to dvoje je meni še kuharska neznanka in če priznam, ju še nisem videlauser posted image )
saj vem,... sem hecna, a čez kakšen teden se zna zgoditi, da bom samo še torte delala,...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.7.2009 12:14:43   
Anonimen
Evo ,se že neki napenja. APtamil jo je zaprluser posted image , tud ta comfort varianta ne pomaga. Bo treba mleko menjat. Moram ji pa dodajat, ker mi fino zmanjkuje.user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.7.2009 12:14:49   
Biba Maja
Da se tudi mi malo javimo. Včeraj smo imeli prvič posvetovalnico. Je bil Aleks ful priden user posted image . Malo je na začetku jokcal, ker smo ga zbudili, sem mu sede dala joško, pa je blo... mi je v rokah zaspal user posted image . Se je zdredil za več kot kilogram. Sedaj tehta 5.290 g in je velik 55,5 cm. Naslednji pregled (tehtanje in merjenje) imamo 7.8. pa tudi UZ kolkov sem jo prosila naj ona naredi, ker to dela, da nam ni potrebno se voziti v Celje.

Drugače pa vas berem skoraj vsak dan... sploh ne sfolgam še kaj napisat user posted image  .  Ste pa pridne čvekice ... upam da se bom tudi jaz lahko čimprej pridružila kakšni debati - trenutno mi še ne uspe.

Vse najboljše vsem, ki ste praznovale!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.7.2009 12:19:50   
maja1488
k.tja, dobiš skor v vsaki trgovini oboje. Želatina (če je v receptu vseeno) je meni bolj enostavna v lističih.

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.7.2009 12:21:29   
lananai
Pozdravljene! Jst sem bolj malo na računalniku, tko da vas tud bolj malo berem. Sem raje zunaj na sprehodih, kaj postorim doma, delam družbo mojemu, ko otroško sobico rihta... Se mi zdi, da sem lahko kar na RR, če vas hočem redno brat, ko pa toliko naklofate čez dan. user posted image Tisa je pridna, ampak čez dan bolj malo spi. Včasih zadrema, trdnega spanca je pa bolj malo, kak dan celo nič. Je pa danes ponoči prvič prespala celo noč - je spala od 23h do 7h zjutraj! user posted image Sva se podojile, tati ji je kupčka podrl, potem smo se pa cartali... in seveda zaspali naprej do 9h! user posted image

Ej, kako bedno vreme! Bogi metalci na MetalCampu. mi je mama rekla, da so v trgovinah same gumijaste škornje in tavelike brisače kupovali - so vse prodali. Prav aprilsko, res. Še normalno ven z vozičkom ne moreš.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.7.2009 12:21:57   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Petrazg: Pa ma res veliko težo. Moja je zdej tm nekje, kot se se tvoj rodil. Sej ko bo shodil, bo vse pokuril. Samo včasih se mal bojijo da če so pretežki težje shodjo.

Ma sej bo... Za Anžeta sem pa to, da bo težje shodil velikokrat slišala... pa se je dvignil pri 10m, samostojno pa hodil pri 11m... Ma, če se pediatrinja samo smeji, pa reče da ni problema, da je pač malo močnejši... bo že... Samo meni bodo roke odpadle...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.7.2009 12:22:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

velikanček,...user posted image
petrazg, nismo vsi enaki in prav je tako! se mi na splošno zdi, da se zaradi prehrane same rojevajo vedno večji otroci in tudi hitreje rastejo in se redijo,... čeprav (zaradi cunjic predvsem in ker sem ga nosila po rokah) sem si tudi sama pri Oskarju želela, da bi bil malo bolj počasen glede rasti in teže,... ampak otroci rastejo, ne? nekateri hitreje na začetku, drugi pa potem v puberteti nadoknadijo,...

torta,... je Oskar izrazil željo po ananasovi in sem na spletu dobila en recept, ki se mi ne zdi pretežek, a me vseeno zanima, če se v trgovini dobi jedilni škrob in mleto želatino ali lističe (to dvoje je meni še kuharska neznanka in če priznam, ju še nisem videlauser posted image )
saj vem,... sem hecna, a čez kakšen teden se zna zgoditi, da bom samo še torte delala,...user posted image

JA DOBIS JA....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.7.2009 12:23:47   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

k.tja, dobiš skor v vsaki trgovini oboje. Želatina (če je v receptu vseeno) je meni bolj enostavna v lističih.

jaz se pa izogibam tega...mi ni dobr na torti...rajsi kaksno glazuro naredim

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.7.2009 12:24:32   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

NO, naš živček spi..tak da si grem po en sendvič pa pridem nazaj mal brat, kaj dogaja. No, še to moram vprašat. Za UZ kolkov bom dobila datum po pošti, ampak se čaka ene 5 mesecev. A to je še normalno? Kdaj so pa vas kaj naročili?  Sicer je rekla tam, da če so bili kolki BP, potem je skor brez veze it na UZ, ker bojo itak BP. user posted image

No, pri nas pa kontrolnega pregleda kolkov pri Anžetu sploh nismo imeli. Sva hodila takrat v Celje in mu je samo pediatrinja na posvetovalnici pogledala ( na oko), ultrazvoka pa spolh nismo imeli. Samo v porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?