|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
8.7.2009 17:49:29   
PapuaNG
aja, pa ena je spraševala glede dojenja-moj je na začetku premal dobival in sem se pol skos sekirala, če se dosti redi, ker je isto mal len za vlečt zizo-na začetku ko fino teče, je ok, pol pa mal vleče, se ustavi, pa spet vleče....se mi zdi, da se je takrat na začetku tut navadu crkljat na joški, ker sem skos mislila, da ne poje dovolj. No, in na pregledu po enem mescu je mel pol 1350g več od odpustne teže (sicer tut 5cm več, ampak ok).

Ima pa kakšen dan, ko je bolj lačen in mu sam ena joška ni dovolj oz. se začne totalno prepirat z joško in zmrdovat in jokcat, pa mu dam drugo in ves zadovoljen vleče. Pa mislim,da ni problem v pomanjkanju mleka (vedno preverim, če je še mleka in vedno špricne ven, tko da čist zmanjka ga verjetno ne), ampak samo, da bolj počasi teče. Sicer res, da nimam mleka za stran metat (kot katmat user posted image ), ampak glede na to, da več kot dost pridobiva na teži, gre verjetno res za lenobo tamalga.
Pa prebrala sem, da imajo v določenih tednih dojenčki obdobja rasti in takrat povečano potrebo po hrani, tko da je treba večkrat pristavljat.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
8.7.2009 18:02:24   
maja1488
Zarja je imela po AD3 krče in nam je pediater prpipročal kapljice Adesterolo, ki se jih kupi v italiji. Ko smo zamenjali je boljše. Samo še taki krči kot so bili pred ad3. Baje d3 tudi ne delajo krčev, sam te nimajo vitamina A kolikor vem.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
8.7.2009 19:40:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, pa ena je spraševala glede dojenja-moj je na začetku premal dobival in sem se pol skos sekirala, če se dosti redi, ker je isto mal len za vlečt zizo-na začetku ko fino teče, je ok, pol pa mal vleče, se ustavi, pa spet vleče....se mi zdi, da se je takrat na začetku tut navadu crkljat na joški, ker sem skos mislila, da ne poje dovolj. No, in na pregledu po enem mescu je mel pol 1350g več od odpustne teže (sicer tut 5cm več, ampak ok).

Ima pa kakšen dan, ko je bolj lačen in mu sam ena joška ni dovolj oz. se začne totalno prepirat z joško in zmrdovat in jokcat, pa mu dam drugo in ves zadovoljen vleče. Pa mislim,da ni problem v pomanjkanju mleka (vedno preverim, če je še mleka in vedno špricne ven, tko da čist zmanjka ga verjetno ne), ampak samo, da bolj počasi teče. Sicer res, da nimam mleka za stran metat (kot katmat user posted image ), ampak glede na to, da več kot dost pridobiva na teži, gre verjetno res za lenobo tamalga.
Pa prebrala sem, da imajo v določenih tednih dojenčki obdobja rasti in takrat povečano potrebo po hrani, tko da je treba večkrat pristavljat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ga ze po netu prodajam...na bolhiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
8.7.2009 20:59:40   
lake
KatMat: Kaj pa če bi ga nam mal zastonj dala? user posted image

Morm mal pojamrat.Sm jezna k user posted image na mojga. Sm ga že pred eno uro prosila da mi pride neki pomagat pr tamali, je reku takoj, pa ga še vedno ni. Seveda sm zrihtala že vmez tist kar sm hotla. Ćakam da pride, pol pa ne odgovarjam za posledice.

Kje pa ste ubistvu vse, ste se čez dan tok načvekale, da ne morte več user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
8.7.2009 21:13:41   
petrazg
No, naše detece pridno spančka. Upam, da bo spal vsaj do 2, da se malo naspimo.

Rota
... jst ga ne bom dala cepit, ker ga pred vsemi virusi ne morem zaščititi. Mora imeti ojačan imunski sistem, da ga ne bo najmanjši prehlad in virus kasneje položil. Sva se z našo pediatrinjo pogovarjali , pa mi ni glih priporočala.

Lake... rukni en pir, bo vse lažje user posted image pa še mleko se bo ojačalo. Včeraj zvečer preizkušeno... sem bila v hipu zelo dobre volje, zjutraj se je pa tudi na količini mleka poznalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
8.7.2009 21:26:56   
AKP
Se na hitro javim. Ima tamala zopet svoj dan. Flaške noče in je na vsaki dve uri na obeh dojkah. Bradavice že imam prav podaljšane in boleče user posted image . Je na srečo ob 20 zaspala in upam, da bo dolgo spala, da se mi nabere mleko. Naredim vse kot je treba in jo tudi dosti pristavljam, mleka pa vseeno nimam dovolj.  Katmat posodi mi tvoje mlekarne. Grem zdaj v kopalnico in potem v spalnico malce brat knjigo, ker moj gleda nogomet. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
8.7.2009 21:29:52   
HM84
No, jaz sem šla tudi šele danes kapljice iskat, sem prej vedno pozabla...user posted image Nazaj grede naju je pa še dež dobil, sva komaj stopila pod streho, pa se je dokončno ulilo...

Je pa pediatrinja predpisala kapljice ad3, ampak po vsem tem kar pišete glede krčev, ne vem no... Imamo srečo, da jih nimamo, ampak zdaj pa res ne vem, al mu jih naj začnem dajat al ne... Verjetno brez veze da reskiramuser posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
8.7.2009 21:59:23   
Anonimen
lahko noč, HM84

čakam, da se Urban zbudi, da ga napojim in previjem za noč.

popoldne je bilo malce stresno,... je Oskar ob 16h zaspal in se zbudil z vročino 38,6 (to je tako redko, da se včasih sprašujem, kako vročina sploh izgleda... HB) Calpol mu jo je zbil za stopinjo, tako da kakšnih resnih zadev, ki bi jo povzročale naj ne bi bilo,... upam! ampak seveda me je želel ob sebi in Urban se je jokal in jokal, ker  je verjetno hotel biti v naročju (vsaj tako se je umiril), moj pa je prišel ravno toliko domov, da je lahko namesto mene skočil v trgovino (prazen hladilnik). potem je Urban zaspal (in še zdaj spi,...), Oskar pa se je ta čas malo z mano igral (sva postavila železnico in se igrala z vlakci), gledal risanke, potem pa izrazil željo, da gre nazaj spat,... upam, da bo zjutraj že ok, da ni nič hudega, da je njegovo telo samo malo pregorelo, ker čez dan ne hodi spat,...

seveda prelistavam knjigo dr.Mama in iščem možne vzroke vročinskega stanjauser posted image  jutro bo pa pokazalo, kaj je bilo,... da se zbudi vesel in zdrav!

in Urban se kar noče in noče zbuditi, čeprav ponavadi vedno odpre očke, kadar tipkam po tipkovnici,...user posted image  kako bo pa potem ponoči spaluser posted image ,... luštek mali!

no, ja,... tudi ostalim želim prijetno noč!user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
8.7.2009 22:02:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Lake... rukni en pir, bo vse lažje user posted image pa še mleko se bo ojačalo. Včeraj zvečer preizkušeno... sem bila v hipu zelo dobre volje, zjutraj se je pa tudi na količini mleka poznalo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
je potem tudi bolj spal, ne?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
8.7.2009 22:23:12   
petrazg
A verjameš k.tja, da je bil mali kar sitko dons user posted image Upam, da ne od piva user posted image , da ga je vreme dajalo...

Bošček Oskar . Mu pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo zjutraj vse ok in da bo poln energije.

Kapljice ad3 - jst jih Lukce še ne dajem. Bom začela po 3 mesecu. Sicer je pa tako, da če bi bili otroci na soncu jih naj sploh ne bi potrebovali...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
8.7.2009 22:36:33   
Anonimen
hvala, petrezg,..

sem malček "jezna" na Urbana, ker se še vedno ni zbudil, jaz pa tipkam kot nora! upam, da ni zaspal za noč, ker potem sem za brez veze pokonci,...
mogoče ga bom pa kar zbudila s previjanjem,... ampak ko tako lepo spančka (sem za vsak slučaj preverila, da ni tudi on vročičen, a ima prav lepo hladna lička, čelo normalne temperature, njegova glavica pa je tako ali tako bolj vroča,... kadar ga dojim mi kar roka zašvica pod njegovo glavouser posted image )

mogoče je bil pa Lukec siten, ker danes ni bilo piva,...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
8.7.2009 22:37:34   
PapuaNG
uf, končno zaspal, vsaj upam user posted image Je bil med umivanjem čist priden, pol pa kr nek jok in stok, se je futral pa na koncu začel borbo z joško, pa ga dam dol, pa začne tko vreščat, kot da bi ga iz kože dajala...sem mislila, da zato, ker ni več tolko mleka, ga dam na drugo joško, pa isto...na koncu sem mu dala dudo v usta in ga položila v posteljo, nakar v trenutku da mir in zaspi user posted image Ne vem, a je bil sam tako zmatran, da je hotu sam čimprej spat al kaj...no, upam,da bo dolgo spal user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
8.7.2009 22:39:15   
Anonimen
Papua, tudi pri nas se včasih to zgodi,... tako je najbolje vse variante probat, ena je že prava.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
8.7.2009 22:43:46   
Tanja_
Dober večer!
Midve s Hano smo bile pa danes cel dan pri mojih. Ima mami dopust, mož je oa šel na pot in se je pozno vračal domov, tako da sem kar šla tja-mi vsaj dolgčas ni bilo. Pa še kuhat mi ni blo treba-sem še kar utrujena od mastitisa.Sem si pa očitno uspela zamašen vod odmašit, ker zatrdline skroajda ni več. Naslednji teden se bomo pa preselili k mojim, k grejo na dopust, pa morm rože zalivat pa za psa skrbet, pa morm kupit prenosno posteljico-mate kako idejo kje naj jo dobim? Da ne bo prav draga.
Aja, pa danes sva rezervirala apartma za dopustuser posted image Gremo 22.08. pa do 05.09.-komaj čakam.

user posted image Blagor vam k ste že imele preglede pri ginekologih, jst moram čakat še 14 dni. pa tok bi že user posted image Pa bi tud brez pregleda, sam me uni šivi še kr trgsjo in včer so me ful bolel- bojo očitno moja vremenska postajauser posted image

A pol datuma srečanja še kr nismo določile?Glede vremena pa-menda naj bi se naslednji teden začela vročina...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
8.7.2009 22:47:05   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

uf, končno zaspal, vsaj upam user posted image Je bil med umivanjem čist priden, pol pa kr nek jok in stok, se je futral pa na koncu začel borbo z joško, pa ga dam dol, pa začne tko vreščat, kot da bi ga iz kože dajala...sem mislila, da zato, ker ni več tolko mleka, ga dam na drugo joško, pa isto...na koncu sem mu dala dudo v usta in ga položila v posteljo, nakar v trenutku da mir in zaspi user posted image Ne vem, a je bil sam tako zmatran, da je hotu sam čimprej spat al kaj...no, upam,da bo dolgo spal user posted image

Tako je bilo pri nas danes ob treh zjutraj. Drla se je, na joški kregala, pa bruhala, pa histerirala. Sem ji dala še kapljice proti krčem, pa skrbel me je če ni slučajn od mastitisa, pol sm pa z vsemi možnimi položaji in prijemi poskušala pa ni blo nč bolš in sm jo mela dost, sm jo položila v postlco in tišina.
Aja pa že tretjič smo jo skopali brez jokauser posted image user posted image Sva ji naštimala za 2 stopinji toplejšo vodo in ji očitno odgovarja. Jo je prej zgleda zeblo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
8.7.2009 22:53:57   
maja1488
Tanja, moji šivi iz prve nosečnosti so še kr vremenska postaja.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
8.7.2009 22:57:10   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tanja, moji šivi iz prve nosečnosti so še kr vremenska postaja.

OMGuser posted image Ampak okej, tud če ostanejo, samo nej se že enkrat zacelijo, k tole ni ničemur podobno. Jst bi že kej akcije, pa je vse še tok razbolen. Pa je kak dan že ful dobro, pol pa spet boli...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
8.7.2009 23:02:06   
petrazg
Sej včasih ne moreš vedet kaj jim paše... Naš ima včasih prave borbe , potem pa enako kot pri tebi dudica in je čisti mir...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
8.7.2009 23:11:28   
petrazg
Tanja za posteljco poglej malo po netu. So velikokrat kakšne akcije. BC jih je imel pred kratkim, pa Leclerc, samo ne vem če so še...

Šivi se bodo pa tudi pocelili, boš vidla... potem bo pa akcija user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
9.7.2009 8:37:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

KatMat: Kaj pa če bi ga nam mal zastonj dala? user posted image

ma ni problema...
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Se na hitro javim. Ima tamala zopet svoj dan. Flaške noče in je na vsaki dve uri na obeh dojkah. Bradavice že imam prav podaljšane in boleče user posted image . Je na srečo ob 20 zaspala in upam, da bo dolgo spala, da se mi nabere mleko. Naredim vse kot je treba in jo tudi dosti pristavljam, mleka pa vseeno nimam dovolj. Katmat posodi mi tvoje mlekarne. Grem zdaj v kopalnico in potem v spalnico malce brat knjigo, ker moj gleda nogomet.

ma runda na moj racun!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
9.7.2009 8:55:03   
Tanja_
Jutro
a dons sm pa jst prva?Kje pa je dudi?No, Hana je v naročju, k tok poliva,da jo pol ful dolg po hranjenju nosim. Pa še vseen poliva ko jo dam ležat. Je bla spet ob 5ih zjutrej totalna histerija in sm spala zelo slabo. Upam, da je krivo vreme/luna/moji antibiotiki...in da bo danes ponoči bolje.
Potem grem pa mal na Rudnik v šoping

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
9.7.2009 9:12:27   
Pikicapokica6
Hojla, zmajčice!

Poročam, da smo iz pregleda. Za na seznam: teža 6920g, velikost 61 cm. Ja, rada papa, ni kajuser posted image  Naslednji pregled imamo 13.8., poleg tega moramo še v razvojno, ker se mala preveč ves čas nagiba na eno stran in krivi hrbtenico. Datuma še ne vem.

Sploh ne vem, kam gre čas, ampak men se zdi, da dnevi minevajo tako hitro, da sploh ne vem več, kateri dan v tednu je. Najmanj petkrat na dan si rečem, da grem mal na internet pogledat, potem pa kaj pride vmes, pa je večer tu in s tem tudi uspavanje tavelke in tamale frajlice.

Moram vam povedat eno smešno zgodbico, ki se nam je zgodila pred kratkim. Gre ati lulat in v tistem na wc prileti naša skoraj 3 letnica in vidi atija lulat. Oči so ji skoraj ven padle in začne naenkrat na ves glas kričati "ati ma pa repek, hihihihihihihiuser posted image !!" Skoraj umrla je od smeha, midva pa tudi. In od takrat atija sprašuje, če lahko malo pogleda repekuser posted image user posted image user posted image user posted image  No, potem je pa enkrat vidla mene brez hlačk ko sem se ravno stuširala. Pa me začne spraševati, če imam laske (pri tem kaže s prstom tam spodajuser posted image user posted image user posted image ). Potem je nekam odletela in čez minuto prileti nazaj s svojim glavnikom, da bi mi počesala te laskeuser posted image user posted image user posted image user posted image .......Midva se tok nareživa njenim foram zadnje čase, da je kar hudouser posted image .  No, saj potem sva ji razložila, da ima ati lulčka mami pa luliko, ampak še vedno govori o repku in laskihuser posted image .

Drugače pa je Žana res neverjetno priden otrok (trkam na les***). Res je tako, kot pravijo, da je drugi otrok bolj priden. Ampak jaz mislim, da smo mamice tiste, ki smo bolj skulirane in se ne sekiramo toliko za vsako malenkost. Potem je pa tudi mlekeca dovolj in krčkov manj, na splošno vse bolj štima.

Nič, zdaj pa vas grem malo prebrat nazaj pa še kasneje kaj napišem. Danes bom mogoče imela malo več časa, ko sva same s tamejčkano doma.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
9.7.2009 9:23:46   
PapuaNG
jutro,

ja, ko ni dudice, se vse malo bolj pozno začne...kdo ve, kje se potepa user posted image Pri nas smo pa kar malo potegnil...je res ko urica-ob 3eh, 6ih, 9ih...se mi je ob 6ih zdel še prezgodi se zbudit, pa sem ga kar nazaj dala in je zaspal, jst pa tut. No, ob 9ih ta fora ne dela več user posted image Se je pa zgleda preveč nafutral in je po podiranju kupčka še ven bruhnu in je še kr zizo hotu. čeprou se je že prej neki kregu z njo. Sem ga odložila in se je ene 15 min bunil, zdej je pa utihnu user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
9.7.2009 9:26:46   
FLASK_A
Pikicapokica, si me nasmejala zdajleuser posted image user posted image user posted image Uf, kaj nas še vse čakauser posted image

Tanja, jaz sem super prenosno posteljico dobila preko Bolhe in ful ugodno. Poglej malo tam. Pa super, da se mastitis poslavljauser posted image Smo držale pesti in je očitno pomagalouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
9.7.2009 9:28:59   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pikicapokica, si me nasmejala zdajleuser posted image user posted image user posted image Uf, kaj nas še vse čakauser posted image

Tanja, jaz sem super prenosno posteljico dobila preko Bolhe in ful ugodno. Poglej malo tam. Pa super, da se mastitis poslavljauser posted image Smo držale pesti in je očitno pomagalouser posted image

Ja, pesti so pomagale!user posted image Pa dons grem črpalko kupit, da si bom naslednjič že prej pomagala, če bom čutla, da se kej kopiči notri.
k pravjo da se rad ponavlja. Sm že gledala na Bolhi, pa so ful drage, tok k v trgoviniuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?