FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo za dobro jutro Evo, si že nazaj v formiiii Madonca, da ti je mala kar že s postelje zletela Je pa taprava! Ti bo shodila že pri pol leta IZVIRNO SPOROČILO: AKP Kako pa je pri vam, ki dojite?. Vam najprej tudi mleko hitro teče, potem pa manj. niti ne vem Moja tako golta, da me bradavice bolijo, ko tako potegne. Ni kej, lakota je huda reč... IZVIRNO SPOROČILO: Majch Sicer je rekla tam, da če so bili kolki BP, potem je skor brez veze it na UZ, ker bojo itak BP. če so kolki ocenjeni 1A, potem je brez veze it na UZ (oziroma je vseeno, kdaj imaš datum ). IZVIRNO SPOROČILO: lananai Je pa danes ponoči prvič prespala celo noč - je spala od 23h do 7h zjutraj! Sva se podojile, tati ji je kupčka podrl, potem smo se pa cartali... in seveda zaspali naprej do 9h! UAAUUUU!!! Povej mi kaj ješ, jaz bi tudi tako mleko imela IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Blueeyes... sej mi se redimo več kot 1100 na mesec... mi smo pri 1500 Danes smo iz DM dobili kupon za pleničke... moram jih iti prav na hitro iskat, da nam ne bodo premajhne... Madonca, pa samo z dojenjem! Super vama gre, jaz se ne bi sekirala. Dohtarjem nikol ni prav. Otroci so pa težko vsi točno v tisti liniji, ki jo dohtarji gledajo in se po njej ravnajo... IZVIRNO SPOROČILO: copka se vidi, da je dez....strani kar letijo. Meni se ne da nic, tudi brat za nazaj ne. Danes smo bili na kontroli rasti in podatki so: 5890g in 60cm. V treh tedni za 800g Ni cudno, da me roke bolijo, ko ga nosim (pa ga samo obcasno, ko si jaz to zelim, ker nas mali hoce biti obcasno v narocju, prevec pa ne-je raje v lezalnicku ). Naslednji pregled ima: 18.8., pregled kolkov pa 31.8. Pol gremo pa na dopust Se grem se malo izlezavat, mi je nekaj slabo- mogoce sem se prevec cokolade najedla, sem jo sedaj dva dni samo zrla Super za pregled! Grem po čokolado Maja, kolk sta luštni IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Anej je šel včeraj spat ob 20h in spaaaaaaal in spaaaaal in spaaaaaaaaaal CELO NOČ do 6h zjutraj!!! OMG! Moja me zjutraj celo poje, tako bi bila lačna