|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
8.7.2009 14:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

A AD3 kapljice že vse dajete? Jaz sem jih tud dobla, sam mu še ne upam dat, da nebi dobil kolik pred 3. mes starosti. user posted image

a to povzroča krče? Me sma jih dobile in jih poje vsak dan. Zraven ji podturim še par unih kapljic za prebavo, da vse skupaj ni grenko pa lepo poje. Zaenkrat ni sprememb pri prebavi, sam bom raj tiho, ker jih še ne je dolgo. Dobile sma 3 škatlice-to ob lih tri mesece jedla.user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.7.2009 14:50:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82
mi smo imeli danes ultrazvok kolkov in nam ni treba več široko povijat!!!! hvala bogu. je pa prav smešno jo dvignit  zdaj, maš občutek, da je shujšala...:)

men se tud moja zdi k da je tok shujšala k ji dam povijalno plenico dol... če je full vroče je cel dan brez, pa ji samo zvečer dam gor.. pol pa k jo zvečer obleme se mi zdi ena taka bajsa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Me je Blueeyes naterala, da se javimuser posted image Nisem se kaj dost javljala, zato verjetno tak nobena ne ve, kdo semuser posted image
V glavnem... na prvi posvetovalnici je imel naš Tobija 4875g (kar je +1055g od porodne teže) in 55 cm (+2cm). In to samo z dojenjemuser posted image Sem ful vesela, ker sem ta prvemu zvečer dodajala, ker drugač ni spal. Pa mi ta tud ne kaj dolgo... sploh ko berem, kak eni vaši user posted image spijouser posted image Pa bo že... se ne sekiramuser posted image Sem pa čisto povožena, ker sta oba taka živca. Ta velki je glih nehal spat čez dan, mali pa tud čez dan ne spi več kot 2 uriuser posted image Ne vem, od kod teorija, da bi naj spali 3x po dve uri na danuser posted image user posted image Ponoči je pa kak kdaj. Zdaj že en teden s tamalim nisma spala več kot do 2. zjutraj... pol pa samo mrdanje, jamranje in jokanje do jutra, pa dremanje po 15 min in hranjenje na 2 uri. Pa da bi vsaj vreme blo, da bi šli ven in bi se tamala ndaihala in zmatrala user posted image
Nak... pa sem prišla jamrat sem... tu maš Blueyesuser posted image
Še slikco našega lepotca:
user posted image  

madejka user posted image  user posted image  user posted image  kakšna lepa polna ustka ma user posted image  user posted image

Jaz sem pa 2 dni nazaj dobla prvo menstro! user posted image  Sem računala, da jo bom kasneje dobla, zarad zaščite, pa me ni ubogala. Zdaj bo treba pa pazit. user posted image  Da nebo še kakšen dodaten Anejček čez 9 mes.

jz sem glih dons dobila ta drugo mestro user posted image  k da ni že dost brezvezn dan... še s tem se morm ubadat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Drugače sem se pa lih včeraj hvalila, da ima Alex ob vsakem previjanju pokakano pleničko... No, danes zjutraj je ni imel! Pokakal se je šele prejle, kakšne pol ure nazaj. Ampak fora pa je, da sem mu dopoldne oblekla novo trenerko, da ga bo ata videl v njej... ja no, je že v pranju, ker je prej vse čez usekal user posted image user posted image user posted image

ha ha ha user posted image  user posted image  to je pa tko k si se hvalila user posted image

lananai in poki - bravo za celo noč!!user posted image user posted image user posted image Sem vama kar foušuser posted image

jz sem se zdej že čist navadla na 3 ure da smo budni, tko da me niti ne moti če ne spimo celo noč

A AD3 kapljice že vse dajete? Jaz sem jih tud dobla, sam mu še ne upam dat, da nebi dobil kolik pred 3. mes starosti. user posted image

jz jih sploh nism dobila... sm dubla od Plivita D3... tko da ji jih morm dajat do 1 leta starosti user posted image  user posted image  pa full so ji zanč.. se tko kremži k ji dam tiste 3 kapljice.... bi mogla enkrat prov posnet, sam kaj k mojga ni nikol zraven da bi to posnel

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.7.2009 14:51:21   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

user posted image

user posted image

evo za dobro jutro

user posted image user posted image user posted image Evo, si že nazaj v formiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Madonca, da ti je mala kar že s postelje zletelauser posted image Je pa taprava! Ti bo shodila že pri pol letauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: AKP
Kako pa je pri vam, ki dojite?. Vam najprej tudi mleko hitro teče, potem pa manj.

niti ne vemuser posted image Moja tako golta, da me bradavice bolijo, ko tako potegne. Ni kej, lakota je huda reč...

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Sicer je rekla tam, da če so bili kolki BP, potem je skor brez veze it na UZ, ker bojo itak BP.

če so kolki ocenjeni 1A, potem je brez veze it na UZ (oziroma je vseeno, kdaj imaš datumuser posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Je pa danes ponoči prvič prespala celo noč - je spala od 23h do 7h zjutraj!  Sva se podojile, tati ji je kupčka podrl, potem smo se pa cartali... in seveda zaspali naprej do 9h! 

UAAUUUU!!! Povej mi kaj ješ, jaz bi tudi tako mleko imelauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Blueeyes... sej mi se redimo več kot 1100 na mesec... mi smo pri 1500  

Danes smo iz DM dobili kupon za pleničke... moram jih iti prav na hitro iskat, da nam ne bodo premajhne...

user posted image user posted image user posted image  Madonca, pa samo z dojenjem! Super vama gre, jaz se ne bi sekirala. Dohtarjem nikol ni prav. Otroci so pa težko vsi točno v tisti liniji, ki jo dohtarji gledajo in se po njej ravnajo...

IZVIRNO SPOROČILO: copka

se vidi, da je dez....strani kar letijo.

Meni se ne da nic, tudi brat za nazaj ne.
Danes smo bili na kontroli rasti in podatki so: 5890g in 60cm. V treh tedni za 800g Ni cudno, da me roke bolijo, ko ga nosim (pa ga samo obcasno, ko si jaz to zelim, ker nas mali hoce biti obcasno v narocju, prevec pa ne-je raje v lezalnicku  ). Naslednji pregled ima: 18.8., pregled kolkov pa 31.8. Pol gremo pa na dopust

Se grem se malo izlezavat, mi je nekaj slabo- mogoce sem se prevec cokolade najedla, sem jo sedaj dva dni samo zrla

user posted image user posted image user posted image Super za pregled! Grem po čokoladouser posted image

Maja, kolk sta luštni user posted image user posted image user posted image

Anej je šel včeraj spat ob 20h in spaaaaaaal in spaaaaal in spaaaaaaaaaal CELO NOČ do 6h zjutraj!!! 

OMG! Moja me zjutraj celo poje, tako bi bila lačnauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.7.2009 14:52:23   
FLASK_A

a to povzroča krče? Me sma jih dobile in jih poje vsak dan. Zraven ji podturim še par unih kapljic za prebavo, da vse skupaj ni grenko pa lepo poje. Zaenkrat ni sprememb pri prebavi, sam bom raj tiho, ker jih še ne je dolgo. Dobile sma 3 škatlice-to ob lih tri mesece jedla.user posted image

Jaz sm dobila Plivit D3 kapljice. Glede na to, da jo grozno mučijo vetrovi, bom počakala do 3.meseca, potem pa ji bom začela kapljice dajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.7.2009 14:53:52   
Masi
se tudi midve z Mio javlava z uz kolkov. Vse je okej in zdej sva brez širokega povijanja. Sm vesela da ji ne bo več tok vroče pa še tok rada brca z nogicami zdej k ma svobodne.user posted image user posted image . Je pa res še bolj drobna in vsa mehka ko jo držim v naročju, pa že tko jo nč ni.
Sm brala da se pogovarjate kok se kaj redijo vaši na mesec. Eni ste prov pridni za jest. Vam pa tudi sama polagam na srce da se ne obremenjujte preveč s tem kok vas pediatri kregajo k so se malčki al preveč al pa premal poredil. Jest pravim da itak vsaka mamica vidi pri svojem otročku kako zadovoljen je. Važno je da ni lačen in da je sit tok kolikor njemu paše. Eni so pač malo bolj požeruščki od drugih. Hranjenje je pri dojenčkih itak nagonsko. Če je lačen bo protestiral dokler ne dobi hrane. Če pa ni pa bo pač nehal jest. Silit pa se jih ne da. Vsak otroček torej poje kolikor mora in hoče. Sama mam doma same drobižke in ne bom jih spremenila v neke korenjake. So zdravi in zadovoljni otroci to pa je tudi najpomembnejše. To imejte v glavi ko ste pri pediatru na kontroli in vam ta kaj modruje o doseženi teži. Pa kar tako naprej k ste vse superuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
8.7.2009 14:57:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz sm dobila Plivit D3 kapljice. Glede na to, da jo grozno mučijo vetrovi, bom počakala do 3.meseca, potem pa ji bom začela kapljice dajat.

jz ji PLivit D3 dajem že od prvega pregleda, torej od dobrega meseca dni starosti...  tko da najprej sem dala po 1 kapljico, pol po 2, zdej pa 3 dajem

upam da bojo naši kolki tud 1A.. no, sam en rabi bit, ker je en že zdej 1A... user posted image  enga smo mel pa 1B

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
8.7.2009 14:58:56   
Blueeyes
dudice še kr ni.. a se to ne zdi nobeni nič čudno??? glede na to da ma tok pridne otroke, oni niso vzrok..
mogoče je šla pa v šoping user posted image

jz sem glih zdej mal online kupovala na BC... komi čakam da pride roba...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
8.7.2009 15:03:55   
FLASK_A
blue, a si vidla na prejšnji strani, čisto na dnu- moja Majči bi zamenjala slikicouser posted image Hvalauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
8.7.2009 15:10:54   
pokica_
Ja kapljice D3 ne povzročajo kolik, AD3 pa jih menda pri nekaterih user posted image . Jst bom še malo počakala, kak mes dni, pa pol bomo začel. Imamo pa 5 kapljic/dan. So pa te AD3 sladke in jih radi poližejo, medtem ko so D3 grenke, zato se otročki krežijo pr teh. user posted image
Naši kolki so bo rojstvu bili 1B,...zato me pa malo skrbi, kako lahko P reče, da so BP, če pa ni blo ponovnega UZ-ja. Je pa tud P na pediatriji, ko mu je delala UZ kolkov rekla, da široko povijanje le 1 mes. Očitno bo že držalouser posted image . Ma bom vseeno 2. teden poklicala in povprašala, če lahko nardijo še 1x preventivno.

Ja sam res; kje se pa potepa naša Dudi? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
8.7.2009 15:20:12   
Blueeyes

blue, a si vidla na prejšnji strani, čisto na dnu- moja Majči bi zamenjala slikicouser posted image Hvalauser posted image

ja ja, vidla sm ... sam a si ti vidla na vsaki strani moj napisan post da ne morm objavt glavnega seznama k me zajebava in skoz piše error... pa samo pr glavnem seznamu, une ostale vse objavi user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
8.7.2009 15:24:34   
pokica_
Nč babe, mejte se fajn z svojimi družincami! Jst grem pa zdaj likat, se mi luštauser posted image , sam bo vmes alarm za lakoto, ker je že 3h od zadnjega obroka. Nevem kaj je našemu Aneju, da danes že cel dan samo spi, pa ponoči je spal 10huser posted image . Mogoče je pa le atetove gene podedval, ne moje! user posted image

Se beremo!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
8.7.2009 15:25:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja ja, vidla sm ... sam a si ti vidla na vsaki strani moj napisan post da ne morm objavt glavnega seznama k me zajebava in skoz piše error... pa samo pr glavnem seznamu, une ostale vse objavi user posted image

aja, to pa nisem vidlauser posted image Tehnične težave torejuser posted image Sam ne me vprašat kako jih rešit- to pa res nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
8.7.2009 15:26:36   
FLASK_A
Nč babe, mejte se fajn z svojimi družincami! Jst grem pa zdaj likat, se mi luštauser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Dej še k men zavij, k si tako pridna!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
8.7.2009 15:26:46   
Blueeyes
nč babe žabe... grem tud jz likat... mam tak kup da me bo kap zadela... še dobr da stoji - da se še ni prevrnu user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
8.7.2009 15:27:23   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

aja, to pa nisem vidlauser posted image Tehnične težave torejuser posted image Sam ne me vprašat kako jih rešit- to pa res nimam pojmauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
8.7.2009 15:42:30   
Anonimen
maja1488, hvala,... bom poskusila z želatino v lističih, če jo bom dobila.user posted image
nisem še šla v trgovino, ker z Oskarjem je tako, da se v trgovinah počuti orto domače in potem pol manj stvari kupim kot mislim oz. kupim tiste, ki jih ne mislimuser posted image ,...

sva šla rajši v McDonald's, ker ni hotel jesti mojega kosila (ješprenj z osličem), čeprav je sam rekel, naj skuham ješprenj. pa tudi krompirčka in mcnuggcev ni nič pojedeluser posted image  če ne drugega, sva imela lep sprehod (ja, seveda, Urban je šel z nama,... ves čas spal, priden!)

na srečo ves ta čas, ko smo bili zunaj, ni deževalo, je pa začelo prec ko smo prišli domov.

lananai, potem si se spočila danes ponoči? user posted image user posted image
je bila tvoja mama tudi na Metal campu?user posted image

KatMat, kako pa se naredil glazuro? user posted image

pokica_ priden Anejuser posted image user posted image user posted image

fotke - same luštne in še bolj luštne!!user posted image

ad3 kapljice sem mu ravno danes dala - 1. kar pozabim, pa prejšnji teden sem mu dala 1 kapljico.user posted image  se mi zdi, da ga vsi dodatki kar malo zaprejouser posted image ... zdajle šele kaka.

sem vas uspela na hitro prebrat,... zdaj pa malček kliče (Oskar je danes stalno nekaj pri babi,...)user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
8.7.2009 15:47:31   
mojcaprvič
Pozdravljene majčice!

Posredujem vam samo eno koristno informacijo (ne vem, mogoče ste že obveščene...pa vseeno) za tiste, ki uporabljate Novalac 1 ali Novalac AC. V avstrijskih lekarnah je občutno ceneje. Novalac 1 - 800g stane samo 9,90€ Novalac AC - 400g pa 6,70€.

Veliko veselja z malčki vam želim! Tudi jaz z mojim Jakobom zelo uživam....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
8.7.2009 15:55:59   
maja1488
Mlekca so tudi na hrvaškem cenejša. Mi smo mogli kupovat Pregomin, ki je bil pri nas takrat čez 12€, na hrvaškem pa okoli 9. Pa še davk lahko dobiš nazaj, če kupiš čez 100€.

(odgovor članu mojcaprvič)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
8.7.2009 16:53:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Drugače sem se pa lih včeraj hvalila, da ima Alex ob vsakem previjanju pokakano pleničko... No, danes zjutraj je ni imel! Pokakal se je šele prejle, kakšne pol ure nazaj. Ampak fora pa je, da sem mu dopoldne oblekla novo trenerko, da ga bo ata videl v njej... ja no, je že v pranju, ker je prej vse čez usekal user posted image user posted image user posted image

Ponavadi je tudi pri nas tako ja. Za crknt user posted image

hehe,jaz sem jo pa v nove zabice pa bodi za k babi da bo lepa....hehehe...je tud na hrbtu vn usekal!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
8.7.2009 16:57:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaprvič

Pozdravljene majčice!

Posredujem vam samo eno koristno informacijo (ne vem, mogoče ste že obveščene...pa vseeno) za tiste, ki uporabljate Novalac 1 ali Novalac AC. V avstrijskih lekarnah je občutno ceneje. Novalac 1 - 800g stane samo 9,90€ Novalac AC - 400g pa 6,70€.

Veliko veselja z malčki vam želim! Tudi jaz z mojim Jakobom zelo uživam....

jaz mam en novalac doma sam ne vem kater k ga se nisem odprla...vseeno hvala za info za naprej!

(odgovor članu mojcaprvič)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
8.7.2009 16:58:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

maja1488, hvala,... bom poskusila z želatino v lističih, če jo bom dobila.user posted image
nisem še šla v trgovino, ker z Oskarjem je tako, da se v trgovinah počuti orto domače in potem pol manj stvari kupim kot mislim oz. kupim tiste, ki jih ne mislimuser posted image ,...

sva šla rajši v McDonald's, ker ni hotel jesti mojega kosila (ješprenj z osličem), čeprav je sam rekel, naj skuham ješprenj. pa tudi krompirčka in mcnuggcev ni nič pojedeluser posted image  če ne drugega, sva imela lep sprehod (ja, seveda, Urban je šel z nama,... ves čas spal, priden!)

na srečo ves ta čas, ko smo bili zunaj, ni deževalo, je pa začelo prec ko smo prišli domov.

lananai, potem si se spočila danes ponoči? user posted image user posted image
je bila tvoja mama tudi na Metal campu?user posted image

KatMat, kako pa se naredil glazuro? user posted image

pokica_ priden Anejuser posted image user posted image user posted image

fotke - same luštne in še bolj luštne!!user posted image

ad3 kapljice sem mu ravno danes dala - 1. kar pozabim, pa prejšnji teden sem mu dala 1 kapljico.user posted image  se mi zdi, da ga vsi dodatki kar malo zaprejouser posted image ... zdajle šele kaka.

sem vas uspela na hitro prebrat,... zdaj pa malček kliče (Oskar je danes stalno nekaj pri babi,...)user posted image

sej enkrat sem ze objavila...bom se enkrat...sam zdele futram previjam cartam,razgibavam zaradi napenjanja pa se kuham...jutri gotovo dobis tuki gor recept

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
8.7.2009 17:14:58   
lake
Jst tele d3 kapljice kt pozabm dat, jih dobi vsak drug dan.

Ste vidle da smo v čvekanju že prehitele aprilčice user posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
8.7.2009 17:24:53   
lananai
Ja, mamica se je naspala! user posted image Pa lihkar sem ob TVju še za ene pol urce zadremala, zdej je pa že lačna... Kaj jem? user posted image Nič posebnega, vse po spisku. user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
8.7.2009 17:40:32   
PapuaNG
Evo poročilo od ginekologa-vse ok, le oktobra mi mora še en bris narest, ker tisti lani na prvem pregledu ni bil čist ok user posted image Sem pa vprašala glede zaščite in je rekla, da ni panike mireno tut sam za dve leti dajat not (sem rekla,da bi nekako čez dve leti zanosila, če bo po planu). Edin zdej mi je tele cerazette al kaj so dala, do oktobra, pa bom videla, kako bo. Če mi bodo všeč, jih bom še naprej jemala, če pa ne, grem pa na mireno. Sezono user posted image smo pa itak že prejšnji teden odprli, tko da....je kr fino, edino moti me, da v nožnici še ni šlo vse nazaj skupaj kot je bio prej user posted image Sicer je res, da sem bla zadnje čase malo lena keglove vaje delat, ampak vseeno...user posted image Bom zdej bolj pridna, pa bomo vidl, kako bo...kako je pa to pri vas? Pa a redno od poroda delate vaje? Jst sm jih pred porodom skos, pol pa kr pozabla jih delat.

Sm pa tamalmu začela dodajat prejšnji teden ad3 in se mi zdi, da ma lih ful krče od tega. A to je treba pol skos dodajat al kako? Pa se kej navadjo tega al je skos tok hudo? Ker smo se prej lih reši teh krčev, zdej pa to user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
8.7.2009 17:43:49   
lananai
Aja, pa FLASK_A, glede MetalCampa in moje mame... Eni imamo to srečo, da nam je Tolmin rojstni kraj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil lananai -- 8.7.2009 17:44:05 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?