Pikicapokica6
|
Hojla, zmajčice! Poročam, da smo iz pregleda. Za na seznam: teža 6920g, velikost 61 cm. Ja, rada papa, ni kaj Naslednji pregled imamo 13.8., poleg tega moramo še v razvojno, ker se mala preveč ves čas nagiba na eno stran in krivi hrbtenico. Datuma še ne vem. Sploh ne vem, kam gre čas, ampak men se zdi, da dnevi minevajo tako hitro, da sploh ne vem več, kateri dan v tednu je. Najmanj petkrat na dan si rečem, da grem mal na internet pogledat, potem pa kaj pride vmes, pa je večer tu in s tem tudi uspavanje tavelke in tamale frajlice. Moram vam povedat eno smešno zgodbico, ki se nam je zgodila pred kratkim. Gre ati lulat in v tistem na wc prileti naša skoraj 3 letnica in vidi atija lulat. Oči so ji skoraj ven padle in začne naenkrat na ves glas kričati "ati ma pa repek, hihihihihihihi !!" Skoraj umrla je od smeha, midva pa tudi. In od takrat atija sprašuje, če lahko malo pogleda repek No, potem je pa enkrat vidla mene brez hlačk ko sem se ravno stuširala. Pa me začne spraševati, če imam laske (pri tem kaže s prstom tam spodaj ). Potem je nekam odletela in čez minuto prileti nazaj s svojim glavnikom, da bi mi počesala te laske .......Midva se tok nareživa njenim foram zadnje čase, da je kar hudo . No, saj potem sva ji razložila, da ima ati lulčka mami pa luliko, ampak še vedno govori o repku in laskih . Drugače pa je Žana res neverjetno priden otrok (trkam na les***). Res je tako, kot pravijo, da je drugi otrok bolj priden. Ampak jaz mislim, da smo mamice tiste, ki smo bolj skulirane in se ne sekiramo toliko za vsako malenkost. Potem je pa tudi mlekeca dovolj in krčkov manj, na splošno vse bolj štima. Nič, zdaj pa vas grem malo prebrat nazaj pa še kasneje kaj napišem. Danes bom mogoče imela malo več časa, ko sva same s tamejčkano doma.
|