tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: clara23 punce, pomoč prosim..kako se tule gor naloži filmček?? tejkaz bi ti znala povedat. Ona ga je že naložila. jo bom kontaktirala Greš na www.shrani.si in ga naložiš. Potem kopiraš sem kodo za forum. Slikice si že nalagala, isto narediš s filmčkom. Lahko se pa registriraš na www.youtube.com in ga tam naložiš in potem daš link sem. Če ti pa še vedno ne bo šlo, ga pa lahko jaz naložim. Verjetno imava istega v mislih. Jutro Kljub nevihti otroka spala odlično. Midva sva šla pozno spat, ker sva gledala Twilight, ponoči pa bedela zaradi nevihte. Jaz sem pa tako žalostna. Jaša se verjetno odstavlja Dojiva se še zjutraj in zvečer. Do včeraj zvečer je bilo vse ok, včeraj pa ni vedel kaj naj počne z joško v ustah, kar vgriznil me je. Ponudim še enkrat, me spet vgrizne, ponudim drugo, me spet vgrizne. Ga dam spat brez, ampak sem šla spet ponj, poskusiva še enkrat. Ne gre. Ni hotel, ni znal. Zaspal je brez problema, spal celo noč. Zjutraj se je dojil bp. je rekel, da se moram sprijazniti s tem, da bova pač nehala, sam jaz res ne vem kako se bom sprijaznila s tem. Rada bi še en čas, in mi je res hudo, če bi morala znaj nehati. Pralna krogla - jaz je tudi ne bom naročila. Sem mislila da jo mogoče katera pozna, ker je pa ne, pa ne bom poskusni zajček Katja, lepo se imejte na zasluženem dopustu. andrejaboris, a vi pa spet bubani. Ajaj. Upam da boste zdaj dobri. Naty, a spet mate take. Vaša tašča je tudi čudna. No, moja je prav obratno. Ta vikend je bila Eva pri njih na počitnicah in so jo filali s vsem možnim da jo je vsak popoldan ko sem prišla tja trebušček bolel. Na sprehod so šli v puloverju, ker so se bali da bi pri njih zbolela. Ponoči se je zbujala in jo pokrivala, čeprav Eva še niti enkrat v življenju ni spala pokrita. Te pokličem zdajle da se zmenimo, kdaja se vidimo. Bambi, res je, obstala Alpsko mleko brez laktoze. Liter stane 1,25 €. Elanina je že tako velika, da bi ga brez težav prenesla. Boščika, ste pa res imeli grozen dan. Erin, tudi vi se pozdravite. Bošček Tilen, no. Upam da se danes pozdravi, da se jutri vidimo. Aradej, iii full lepo, vidimo se v četrtek. In tudi svojo ta večjo lepotičko pripelješ s sabo. Bodo še Filip od Sayuri in naša Eva, da bo imela družbo. Jaz sem bila en čas zaposlena za krajši delovni čas. In spet bom, tokrat za 6 ur. Najprej pojdi na CSD, dobiš en list, ki ga izpolniš, neseš v službo in skupaj s pogodbo od delodajalca odneseš nazaj na CSD. Delaš 4 ure, ali 5 ali 6, ali 7, delovna doba ti teče za 8 ur, ker ti prispevke za zavarovanje itd, plačuje CSD. Plača je sicer manjša, ker dobiš plačane samo tiste 4 ure, je pa v te 4 ure prav tako vključena pol urna malica, dopust dobiš cel, glede regresa pa ne vem kako je. Ali je polovičen ali pa cel. To pa res ne vem. Hitreje pa ure nabiraš,. Jaz nisem nič na malico hodila in sem vsak dan imela pol ure viška ur, konec meseca se je samo s tem nekaj nabralo. majaT, super za podaljšanje porodniške. Saj si zaslužita. Pa krasno za hiško. In vse najboljše Zari. Danes pa zares Carol, ja, res vzemi nečaka s sabo. Gajka, očitno nisem intelektualec, ker ne razumem zgodbice Cebrca, se že veselim jutri da te vidim. Upam da vama uspe. Moram iti Evi frizurco narest. Je prava mala afnca postala Lepo se imejte
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 8.7.2009 7:54:46 >