|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
8.7.2009 14:49:13   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Bravo Mark!! Kako jo šiba!user posted image user posted image

Naja jutri ne bo, smo še kar pikasti....user posted image Žal... mi je prav hudo, ker sem še jaz predlagala če bi se dobili... sej se bomo še kaj ane?user posted image user posted image

Škoda user posted image

Ja, seveda s ebomo še dobili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
8.7.2009 15:09:35   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

jst mam pa jutri nov razgovor, pa da vidmo, kaj mi lahko tle ponudjo, držte pesti!!!

A na OŠ Danile Kumar?

U, to je pa moja oš - sm tja hodila pred mnogimi leti .. - v prejšnjem tisočletju in v prejšnji državi user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
8.7.2009 16:03:15   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: daja28

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

jst mam pa jutri nov razgovor, pa da vidmo, kaj mi lahko tle ponudjo, držte pesti!!!

A na OŠ Danile Kumar?

U, to je pa moja oš - sm tja hodila pred mnogimi leti .. - v prejšnjem tisočletju in v prejšnji državi user posted image

MAdona, smo stari user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
8.7.2009 18:40:51   
andrejaboris
OJ!

Zara VSE vajboljše in veliko zdravja in veselja in otroških norij, pa ne prehudih. Pa da bi mami pa ati ti nardila sestrco al bratca!!!

Katja uživaj na zasluženem dopustu!!!!

Erin pozdravite se čimprej!!!

Mark bravo.

Naš Enej je tut že naredil 2 samostojna koraka. In je bil tak ponosen.

še pridem . papa zaenkrat!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
8.7.2009 21:00:47   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

OJ!

Zara VSE vajboljše in veliko zdravja in veselja in otroških norij, pa ne prehudih. Pa da bi mami pa ati ti nardila sestrco al bratca!!!

Katja uživaj na zasluženem dopustu!!!!

Erin pozdravite se čimprej!!!

Mark bravo.

Naš Enej je tut že naredil 2 samostojna koraka. In je bil tak ponosen.

še pridem . papa zaenkrat!

Vse naj naj ZARIKI, veliko razigranih dni in,....vsega mala princeska.user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Enej!!,..zdaj pa jih že kr nekaj dela samostojne korake,...kako čas mine.

Jaz pa sem danes dobila podaljšano porodniško do 20.10. in še ne bom rabla v službi povedat za novo nosečnost,....sem vesela,....user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
8.7.2009 21:29:26   
sonček33
Erin joj, pozdravite se čimprej. Pa držim pestu za podaljšanje.

Vsem ostalim pa lp, kmalu boste praznovali.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
8.7.2009 21:56:09   
andrejaboris
Bambi fulll lep avatar!

NO da nadaljujem, če me kaj ne zmoti.user posted image user posted image Oziroma kdo.user posted image

Enej je žnodrav in nekaj kašlja že več dni, zato se grema jutri pokazat k P.  Naslednjo nedeljo imamo krst in upam, da bo do te zdrav!

Nič grem sopat in jutri komentiram, sem čisto hin!!! Lahko noč!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
8.7.2009 23:21:37   
bella02
Katja čestitam za zadnji opravljen izpit

Kaja držim pesti  .

majaT -  za podaljšanje porodniške in seveda tudi za selitev. Pa mali princeski Zari vse naj naj za 1. svečko

Buhtlčk, si me ti spraševala za torto? Pečem le še za domače, več ne, mi ne zneseuser posted image

Erin, ma ne nouser posted image . Pozdravta se!

tejka, verjetno je hudo, ker tako padeš noter. Pa sej se bo še vseen pocrklav pri tebi. Ni dojenje edina vez

Naty, ga pa serje ta tvoja tašča. Upam, da bodo terapije uspešne!

nell, glasujemo ...

sayuri, še prehitro bosta shodila, ju boš lovila bolj kot zdaj, ko še ne hodita. Zdaj pa sploh ne morem pokazat Teje, kako šiba, je ta računalnik en šituser posted image

Se opravičujem, sem komaj odgovore skupaj sklanfala, se mi je en računalnik skuril, ta pa dela enkrat danes enkrat jutri. Sem prav jezna! Pa šele prej sem uspela prižgat, se kar skoz nekej dogaja. Za jutri nisem ziher, če mi uspe, prideva, če ne, pa drugič.
Nočka

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
8.7.2009 23:35:40   
Maja T.
Čer,

ste me ganile do solz, hvala vsem za čestitke ob Zarinem prvem rojstnem dnevu. Smo zelo lepo praznovali, samo v krogu družine, drugo leto, ko bo že bolj vedela zase, bomo praznovali z drugimi otroki.

Sem pa danes zjutraj, ko sem čakala da se zbudi, tako podoživela porod, da  sem bila spet cela solzna od sreče user posted image .

Sandra vse najboljše tvojima dvema princeskama za 11-ko user posted image user posted image user posted image

Erin in Andrejaboris pozdravite se user posted image user posted image user posted image

Bambi res lepi avatar user posted image

Mark user posted image user posted image user posted image za prve korake

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
8.7.2009 23:41:53   
Maja T.
Nell od mene si danes dobila čisto 5 user posted image user posted image user posted image , počakam še 20 min, bo že novi dan, pa dobiš še eno user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
9.7.2009 7:13:14   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Danes jo rabim celo vedro. Od 22h-1h je Nejs tako jokal, da ga zobek boli, dam Calpol, pa ni zaspal. Pol smo pa še nos pucal, ker mu je lilo, tako je jokal, da je teklo iz učkov, nosa, prste je tlačil v usta. To je že drugič v enem tednu ali 10ih dneh. Tejka a je pri vas že bilo kaj podobnega, da bi Evo zobki boleluser posted image  Sicer sem pa od 1h-6.40 spala kot top, še Jošt je potegnil

Danes bioresonanca - terapija. Je pa potrebna stroga dieta, mene pa mal skrbi, ker jima je tašča že dala ribano kašo v juho (ni vedla da so jajca notri)user posted image  in enkrat ne vem eno čokoladno stvar. user posted image  babji je mislu, da samo jajc ne smeta. user posted image user posted image user posted image  Bomo vidli, kako se bodo pazl.

Šibam, se zvečer tipkamo.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
9.7.2009 7:37:55   
tejkaz
Jutro

Naty, Nejca po vsej verjetnosti bolijo ušesa in ne zobje. Eva je tudi dolgo časa govorila da jo v ustih boli, ampak je vedno takrat dobila vneta ušesa. Isto ponoči nekaj ur jokala, čez dan pa ni nič. Pri bolečih ušesih je najhuje ponoči. Nazadnje ko so jo pa ušesa bolela, je pa prav povedala da jo ušesa bolijo. Še posebno ker je malo prehlajen se ušesi takoj vnamejo. Če bo še jokal ali dobil vročino, raje hitro pojdi k P.

Nell, a prideš danes?

Bravo vsem za korakce.

Lepo se imejte in se vidimo

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
9.7.2009 8:04:38   
nell
Pozdravček in dobro jutro!

Naty hvala za kavo - in user posted image user posted image user posted image za Nejca - tole je grozn, k vidiš da je hudo pa sam niti ne veš kako bi mu še lahko pomagal...

tejka - tole glede Jašijevega odstavljanja verjamem, da te boli...vem, da besede kot je, saj veš slej ali prej bi se odstavil, nič ne pomagajo, ker si ti želiš, da se še ne bi. Mogoče pa bo le še potegnil nekaj časa, vsaj toliko da se ti psihično pripraviš na to in bo morda vsaj zato malo lažje. Sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image punca, res sta se dolgo dojila... midva se nisva oz. zelo malo in si morda želim, da bi bila takrat bolj vztrajna, ampak zdaj me pa tudi živi bog ne prepriča, da se ne bi crtlala, ko Tibor po steklenički pije, čeprav je že več kot sposoben sam popit stekleničko in marsikdo mi je že rekel, naj ga dam v posteljico in ga navadim da bo sam popil  in potem zaspal. Ampak jaz uživam v tem catkanju s Tiborjem in se hkrati zavedam, da bo še prehitro zrastel in se ne bo več želel toliko cartat. Se mi zdi, da včasih zunanji opazovalci velikokrat tako dojenje, kot spravljanje k spanju čez dan, kot hranjenje po steklenički - povezujemo z bremenom matere - pa še zdaleč ni tako - ko se enkrat navadiš na tak ritem, je to veliko zadovoljstvo - vsaj večini.

Js zdaj čakam, da se zbudi naš mačkin, da se urediva in spakava na pod do Lj na čvekec  - kdaj se pa kej dobimo - js mam v glavi uro 10, sem se zmotla?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
9.7.2009 8:07:01   
nell
Jaaaaaaa tejka pridem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce pozabla napisat - HVALA ZA VSE GLASE IN PROMOCIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha pa včeri se je naš fakin prvič dvignal v stoječi položaj in samostojno stal cca 10 sekund in to na kavču, ki je že itak bolj majav - predpriprave za nekaj velikegauser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
9.7.2009 8:47:46   
Krysia
Dobro jutro.

Jst čakam, da se naš navihanec zbudi .. vsak dan spimo drugače, res ne vem, kaj je ... potem bova pojedla, se naštimala in počasi proti Koloseju ...

nell, ja ob 10h smo zmenjene, ampak to je tko "raztegljiva" ura ... ene bodo tam verjetno točno ob 10, druge pa ob 11h al pa še pozneje ... v glavnem, jst komaj čakam, da vas vse vidim ...

čestitke vsem za korake, vstajanje, zobke in vse novo znanje ... jst enostavno ne sledim več, ker se vsak dan toliko novega zgodi. In če bi šla poimensko, bi sigurno koga pozabila ....

tejkaz, potem nisem več prišla za računalnik ... sem ti hotela napisat, da sem jaz tudi že mislila, da se bo Rok odstavil, ko eno jutro ni hotel več jest pri meni, potem je pa naslednje jutro navalil kot zmešan ... user posted image

naty13, ubogi Nejc. Upam, da bolečine kmalu minejo, drugač pa kar k P, da se ne razvije še kaj hujšega ...

mi smo pa včeraj dobili zgornjo enkico ... mogoče je bil pa zato tako naporen zadnjič ... (pa še jaz sem bila utrujena, tko da mogoče sploh ni bil Rok tako siten) ... zdej mi pa proizvaja neke čudne zvoke .. tko kot da bi škrtal z zobmi ... pojma nimam, kaj dela user posted image aja, pa malo bolj intenzivno smo se začeli plazit (še vedno po vojaško, ampak zdaj je zgruntal, da gre tako hitreje kot s kotaljenjem ...). Če pa vidi moje roke, je treba pa takoj vstat pa gremo en sprehod po stanovanju user posted image ...

Nič ... grem mal pakirat  pa voziček dat v avto, da potem samo Roka pa torbo zagrabim in gremo user posted image

Se vidimo ...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
9.7.2009 8:58:02   
buhtlčk
naš tud spi, jaz pa čist tretje stvari delam....mah....pakirat moram, pakirat, da pol sam previjeva, jeva, pa letiva user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
9.7.2009 10:38:53   
andrejaboris
OJ!

Vidim da bote mele srečanje! Kdaj pa bo spet v Celju???

Ja pa še to sem pozabla napisat. Midva se tut več ne dojima.user posted image user posted image SEm bla prejšn tedn nekaj bolana in ga nisem dojila, ker sem vzela malo bolj močne tablete, čez par dni pa se je še samo igral, me grizo in ščipal, pa sem rekla zdaj pa konec! Sploh ni znal več potegnit. Mleko mi še zdaj ven šprica. Samo nimam večjih težav! HB!

Naty pozdravite se!

Nell fulll lepo povedano.Otroci tak hitro zrastejo, pol pa se več nekateri ne želijo cartat. Jaz oba moja mačkona nonstop cartam in lupčkam, ker ju obožujem! Pa tut ko sta tečna. Jaz imam otroke zato, da uživam z njimi in ob njih.

NIč morm it! Mojga Eneja je povsod polno. user posted image Samo to leto pa je res  hitro minlo, še hitreje kot prejšnja!!!

papa babike, pa veliko sonca na ta deževen da!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
9.7.2009 10:43:19   
sandra123
Danuser posted image ...verjetno vse uživate na srečanju, no imejte se lepo, fajn se načvekajte, pa kakšno lepo slikco potem pokažiteuser posted image .
No, naša Teja je dobila 2.zobek, ampak ne zg.1, zdaj je malo prehitela spodnja1, tako, da imamo zdaj zg.L1, spodaj pa D1user posted image , je zgleda šla Teja po Tininih stopinjah, sta njej tudi prva 2 zobka tako zrastla, je pa res hecno za videtiuser posted image .
Tina uživa na počitnicah, jaz pa ji po obrokih malo bolj konkretno pospravljam sobouser posted image ...ja, saj bo huda name, ampak ima toliko nepotrebnih stvari, da jih je treba malo stran pometatiuser posted image , pa kaj vse ti naši otroci šparajouser posted image ...Teja je zdaj nonstop na nogah, čedalje več samostojnih korakov dela, tako, da samo čakam, kdaj bo čisto shodilauser posted image , je pa tudi odlična plezalka, samo par sekund sem ju pustila sami sedeti v stolčkih za mizo, sem šla samo vrata za na hodnik zapret, pa slišim Tajo, kako se na ves glas smeji in grem gledat, kaj se tako zabava in user posted image , Teja je sedela na kuhinjski mizi in se smejala Taji, ja, groza....me je skoraj kap... da o tem, da je v trenutku na kavču, sploh ne govorimuser posted image ...Ves čas moram biti z njima, ko sta pokonci, ker mi sigurno kakšno neumnost ušpičita, če grem za par sekund stran od njijuuser posted image ...
Erin, upam, da je Tilen boljšeuser posted image .
Naty, dobro porihtajte danesuser posted image , pa še user posted image user posted image za Nejca in Jošta.
Hvala vsem za čestitke ob naši zadnji obmesečnici pred pihanjem 1.svečkeuser posted image , ampak, ne morem verjeti, kako hitro čas bežiuser posted image , meni gre vse skupaj prehitro naokroguser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
9.7.2009 15:40:20   
Krysia
Evo mene ... moram na hitro poročat s srečanja ... upam, da bom vse naštela, ker nas je bilo res polno ... prav luštno je bilo, samo smo malo manj klepetale in malo več gledale, kaj počnejo naši cukrčki - jih je blo povsod dost. Res je blo super, otročki so pa zasedli celo igralnico ...

Bom probala naštet vse prisotne (po abecedi nickov, da ne bo zamere user posted image ):
aradej + Lucija + Diana,
buhtlčk + Gašper,
cebrca + Ivan,
clara23 + Mark,
daja28 + Leon,
gajka + Rok,
nell + Tibor,
nevaeva + Alja,
Sayuri + Zara + Lovro + Filip,
tejkaz + Jaša + Eva,
vilika + Vid,
Krysia + Rok.

Men se zdi, da sem vse naštela, ampšak ne obljubim ... in se ful opravičujem, če sem katero pozabila - ni zanalašč ... no, jst sm po srečanju še svojo sestrico peljala na tortico, pol pa domov ... Rok je zaspal in od silne utrujenosti še kosila ni uspel pojest ... bomo pa pozneje jedli ...

aja, pa betty vas vse pozdravlja - danes šiba na morje, ji je pa crknil net in se nam ne more javit ...

naty, upam, da boste uspešni na tej vaši terapiji ...

sandra123, ti pa res ne smeš niti za trenutek obrnit hrbta svojima princeskama ...

Nič, očitno se je Rok odločil da je bolj lačen, kot zaspan ... šibam ...

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
9.7.2009 16:05:24   
tejkaz
Krysia, od kdaj je pa K na koncu abecede? user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
9.7.2009 16:45:49   
gajka
Evo še mene, da se pofočkam po uspelem srečanju. Sem se tam znašla popolnoma nepričakovano. V resnici bi morala doma delati za službo (ene podatke obdelovat), pa je moj user posted image po pomoti vzel polnilec od mojega računalnika. In da se ne bi v LJ vozila samo po en trapast kabel, sem naredila še en ''mali'' ovinek mimo Koloseja... user posted image

Pa še nekaj foto gradiva z današnjega srečanja:

Lovro:
user posted image

Zara, sayuri, Tibor, nell:
user posted image

Vid:
user posted image

tejkaz, Jaša in Eva:
user posted image

Rok (Krysia):
user posted image

Leon in Rok (gajka):
user posted image

aradej in Lucija:
user posted image

daja28 in Leon:
user posted image

Gašper:
user posted image

Gašper in Tibor:
user posted image

nevaeva in Alja:
user posted image

spredaj sayuri, Ivan, Gašper, Rok (Krysia), Lucija, v ozadju pa clara23, Mark, Alja, Zara, čisto zadaj pa Eva in Diana  :
user posted image

Zara, buhtlčk, Gašper, Tibor, Lovro, Ivan, Vid, Rok (Krysia), Mark, Filip, Eva, Rok (gajka):
user posted image

Gašper, Tibor, Lovro, Zara, Vid, Rok (Krysia), Mark, Jaša, Lucija, Diana, Rok (gajka), Alja in v ozadju Filip:
user posted image

Vid, Tibor, Ivan, Alja, Lovro, Zara, Mark, Gašper, Rok (Krysia), Jaša, Lucija, Rok (gajka):
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.7.2009 16:54:29 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
9.7.2009 16:46:11   
bella02

user posted image user posted image user posted image Tudi mene to zanima

Žal se nama ni uspelo spravt od domauser posted image . Pa drugič. Pa lep pozdrav nevievi, se nam noče nič tle gor user posted image javlat.

iiiiiiiiiiiiii, lepe slikceuser posted image
Lep dan!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 9.7.2009 16:48:27 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
9.7.2009 16:57:30   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image user posted image user posted image Tudi mene to zanima

Ja, a ne veste - to je nova abeceda - vse je kot pri navadni, samo K je na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image (a ni logično, če je Konec??)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
9.7.2009 18:15:33   
clara23
gajka, lepe slikceuser posted image

Mi smo pa končno dobili tista dva zobka, ki nas mučita že celo večnostuser posted image . Sta končno prebila dlesen-oba hkratiuser posted image user posted image .

Sayuri, ne vem če si videla, ampak jutri bo na istem mestu ob istem času kot danes..

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
9.7.2009 18:47:12   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Sayuri, ne vem če si videla, ampak jutri bo na istem mestu ob istem času kot danes..

Nism vidla...a to bambinovke misliš? Ker moram Filipa na RTV peljat (snemajo Krtka Črtka, pa bi ga Lucija s seboj vzela) in bi se potem še ustavila na kavici. No vidiš...super....potem se spet vidmo user posted image

gajka, slikice so krasne user posted image  Bi te prosila, če mi jih boš lahko poslala na mail user posted image  sayuri.kristina@gmail.com PA hvala user posted image
Mi smo šele pred pol ure prišli domov user posted image  Smo imeli celodnevni izlet user posted image

Zdaj moram pa vse otroke stuširat. Z&L sta tko umazana, kot bi jih kje pri cigančkih pobrala. user posted image Sta preplezala cel City park in Mass user posted image  Cjoooo user posted image

Drugače pa je blo res luštno. Vesela, da sem spoznala dajo28, nell in aradej ter njohove male in velike čmrlje user posted image . Ostale ste pa itak same fajn babnce s samimi fajn otročki. A niso bli luštni no, ko so se tkole kobacali sem in tja user posted image

Krysia mislim, da so Roku punce motivacija. NAjbolje, da se vsak dan dobivamo, pa bo v roku enega tedna splezal. user posted image

Pridem še kasneje...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?