sandra123
|
Jutro ...se pridružujem malo skrokani noči, je Taja imela zdaj 2.dni fešto ponoči, današnja noč pa je obradila sadove , na spregled sta končno prikukali obe zgornji enkici, torej za seznam, Taja, 3. in 4. zobek 5.7. ...Aleluja, zdaj bo pa mogoče spet malo miru ponoči ...Teja pa zaenkrat še ostaja pri 1.zobku...Smo par dni nazaj jedli grah v juhi, pa ga nikoli več ne bom pripravljala , kajti posledično je imela Teja ponoči takšne krče, vetrove, da sva z bedela od 2.30-5-ih ...Revica mala je bila res bogica, se mi je tako smilila, pa preden so tiste kapljice pomagale, je trajalo celo večnost ....seveda je zaradi svojega zbudila še Tajo in Tino in smo bili vsi pokonci.... Sayuri, Tini je tako dolgčas, odkar je doma, da groza, ves čas me okupira, pa še sama ne ve, ali bi bila zunaj in se igrala s prijatelji, ali bi bila notri in malo svojo sobo pospravila ...no, na koncu jo seveda vedno jaz pospravljam . In danes odhaja malo k mojemu očetu na počitnice....bomo videli, kako dolgo bo zdržala brez T&T , kajti je zelo navezana na njiju in ne zdrži več kot 1.dan brez njiju. Jaz sem imela pa včeraj en čuden naval energije za čiščenje in pospravljanje, zunaj je bilo vroče kot , pa sem se lotila vsega mogočega in potem poslala samega na sprehod s T&T, Tina je bila tudi zunaj s prijatelji, tako, da sem imela blažen mir in čas za pospravljanje...In je šel lepo na sprehod, si privoščil sladoled, nato pa se je še do mojega očeta sprehodil in se celo preveč najedel, ker so imeli piknik ...T&T sta pa tudi uživali, ker sta bosi hodili po travici in sta lahko okupirali vse okrog sebe... Sayuri, vidim, da imate istežurke kot mi....Teja je včeraj zaspala tako, da je s telesom ležala na svojem plišastem medvedku , rita je pa v zraku ostala , Taja se mi pa tudi prebudi na čisto drugem koncu postelje, da jo včasih ponoči iščem po posteljici....ni mi jasno, kdaj se tako kobaca po postelji . Kako si pa uredila glede podaljšanja porodniške? Kajste uredili v RA? meni bi kar ustrezalo, da bi mi še malo podaljšali porodniško, sploh, če se tole z vrtcem ne bo uspešno končalo Minca, malce pozno ti odgovarjam, pa vseeno....T&T se tudi kdaj zravsata, predvsem za kakšno igračko, ali pa daljinca od tv-ja, drugače pa se imata zelo radi, nonstop lezeta ena po drugi, se na nek svoj način objemavata, tudi poljubčka si data...je pa zdaj problem, ko imata zobke, pa se kdaj pa kdaj tudi grizeta ...Ravno zdajle poslušam, kako se Taja smeji Teji, ko ji ona z eno igračko ropota okrog ušes ... No, obe pa zelooooooo obožujeta Tinine lase, kadarkoli je možnost, jo zlasata, tudi tako močno, da včasih ...Sta kar lumpi ...pa najljubša pozicija trenutno jima je stati direkt pred tv-jem, metanje knjig iz knjižnih polic, pa v kuhinji odpiranje omar.... Tejkaz, na zavod se moraš prijaviti, razen, če s tvojim živita v skupnem gospodinjstvu, mislim, da je možno, da si po njem zavarovana.
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 6.7.2009 9:24:34 >