|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
6.7.2009 22:59:54   
K_a_t_j_a
Se na kratko javim.

Evo punce, tudi tokrat so vaše pestke pomagale, naredila sem ustnega in zdaj še samo diploma!user posted image Hvala vam! user posted image user posted image user posted image Kr ne morem verjet, da mi je uspelo in da je konec z učenjem.user posted image

Upam, da mi še uspe pokomentirat jutri, danes sem zelo zmatrana, sem prala, likala, imam že kar dost spakiranega za na morje, po trgovinah sma ša danes zapravljala z mojim user posted image , mi je kupil kratke jeans hlače, ker sem naredla izpit, pa dva topa sem si še kupla. Pa za Jana šlaufeka... Pa gre denar 1,2,3...

Jan ima od prejšnjega tedna še 4. zobek in sicer zg. levo dvojkico in posledično je spet tisti "stari" Jan, ki se veliko smeji in na veliko gode po svoje. Ga je moj ati naučil kako muca mlekeca pije in potem tako smešno dela z jezičkom.user posted image Pa zelo veliko že raca, če ga držim za rokice.

nell sem glasovala! Držim pesti, da zmagaš s tvojo res čudovito zgodbo!

No jutri se pa potrudim in še pokomentiram. user posted image

Lahko noč! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 6.7.2009 23:01:13 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
6.7.2009 23:08:07   
kaja02
katja- jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam pa jutri nov razgovor, pa da vidmo, kaj mi lahko tle ponudjo, držte pesti!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
6.7.2009 23:21:47   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

katja- jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam pa jutri nov razgovor, pa da vidmo, kaj mi lahko tle ponudjo, držte pesti!!!

kaja02 držim pesti user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
6.7.2009 23:41:38   
cebrca
Hvala vam, ker mislite na naju z Ivanom!user posted image Ko sva pri tašči Ivan še vedno, ko ga kdo vpraša kje je ata, pogleda k steni kjer je stala postelja in z rokico naredi ni ni.user posted image Čeprav je še majhen pa si je tako dobro zapomnil.

Samo malo na brzino sem preletela. Se vidi da nisem totalno nič sledila kaj se dogaja pa še zdaj lovim samo utrinke.
Najprej čestitke vsem novim user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Za Kajo Lino sem zasledila da je že naredila prve samostojne korake. Za druge ne vem, ampak čestitke vsem pogumnim ki so se že spustili na svojih nogicah v ta naš lepi svet.user posted image

Pa prvi že praznujejo svoj 1. rojstni dan, od mishel David, čez dva dni pa Zara od Maje T. ČESTITKE Pa čestitke tudi za vse ostale obmesečnice, ki sem jih zamudila.

gajka in najbrž še katera so že nazaj v službi, jaz pa se pridružujem tistim ki se bodo šle pofočkat na sončno upravo. Iščem službo toda kaj bo ratalo pa bom prepustila času. Zdaj uživam, da sem doma z Ivanom in izkoriščam vsako sekundo! Ste pa pohiteli s praznovanjem, je bilo malo prej luštno! Lepa torta!
aradej krasna hišica, ki bo enkrat čudovit dom!
erin z veseljem bi šla v nov krog, pa mi preveč nagajajo hormoni, najprej sem imela preveč user posted image , zdaj pa sem spet brez. Vidim da me spet čaka živčna vojna.
katja čečstitke za izpite, zdaj pa samo še diploma!user posted image
kaja02 user posted image user posted image za razgovor!
nell krasna zgodba, glasovalauser posted image

Pri nas doma je živo. Ivan tudi sekundo ni pri miru. Zdaj je že en teden natreniran, da sam pride na kavč in spet nazaj dol. Potem pa predno gre spat to ponovi vsaj ene 30x. Je pa potem fino zmatran za v posteljo.user posted image Je pa kot po pravilu, tam kjer je povštrčk so noge, pa obvezno rit v zrak. Pa predno zaspi ob zvezdici obvezno poje zraven la la la. Včasih se prev nasmejiva ko ga poslušava.

V glavnem v četrtek se vidimo, najbrž kar ob 10h. Sam mi morate povedat kje se pride v kolosej z vozičkom, da ne bom na koncu vsega obkrožila z vozičkom. Pa kje se sploh dobimo?

Zdaj pa lahko noč!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.7.2009 6:44:52   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jo rabite in za vse "odvisnice". user posted image

Tudi jaz sem v službi zaštartala s polno paro. Sem pa še vedno veliko z otrokoma, imamo se super, uživamo. Res je fajn, Jošt je že tolk velik, da se lahko malo z Nejcem igra "mu nagaja" user posted image  Čakamo 8. zobek, zgornjo trojkico. Imamo novo igro - ob sedežni vstane, se spusti in pade na rit - ufffffffffff je fino, polno smeha.

Za vikend smo praznovali RD od mojga brata, je blo fajn, ko ni blo treba kuhat user posted image , v nedeljo smo pa en izletek nardili. user posted image

Je pa Nejc od petka prehlajen, Joštu je tudi v nedeljo in včeraj z nosa teklo, kašlja ne, danes je ok. Nejc gre tudi na bolje, se lepo odkašlja in to nas rešuje.

srečanje - kako raba bi prišla, ampak imamo v četrtek ob 9.30 za oba naša fanta terapije za alergije, ob 13h moram pa bit v službi. Če bi slučajno kaj prej opravli kot je rekla, pa pridemo pogledat.

Cebrca vaš Ivan je pa že taprav, će sam spleza na kavč. user posted image user posted image user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tilna, zate in user posted image . Naj se čimprej pozdravi.

Katja user posted image user posted image user posted image  za izpit.

Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image  za razgovor.

Gajka user posted image user posted image user posted image  za prvo tortico. Lupčke pa vse ostalo pa 15. user posted image

Krysia v službo sem zaštartala. Zaenkrat je vse ok.

Zoja Miša jaz se še prevečkrat spomnim nate, se mi fajn kolca po morju. user posted image  Vidve kar uživejta. user posted image

torta - se ubadam kakšno naj naredim, bliža se bliža prva svečka.

2X Zara, 1X Lovro in 1X Neža kmalu praznujete. Če se mi ne bo uspelo oglasit, že vnaprej vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

To bo zaenkrat vse, grem k mojima dvema fantoma.

pa pa

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
7.7.2009 7:11:16   
tejkaz
Dobro jutro

Moja dva še spita, jaz pa ne morem več, sem včeraj že ob devetih zaspala.

Zara (MajaT), vse najboljše in najlepše za prvi rojstni dan.

Tortico bo katera druga prilepila, ker je jaz ne znam.

Šibam, Eva se je zbudila

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
7.7.2009 7:14:39   
sayuri
Jutro.

Ooo naty nama je kavico skuhala user posted image  naty, osmi zobek že čakate? user posted image  Mi smo še vedno sam pri štirih. In nič ne kaže, da bo še kak ven prilezel. Če boš utegnila priti v čćetrtek, te bo res fajn videt user posted image

cebrca pri ta glavnih stopnicah, ki vodijo v Kolosej je dvigalo. Na levi strani stopnic. Greš gor, iz dvigala stopiš desno in voziš naravnost skor do konca user posted image . Tistih tortic v tem barčku ne moreš zgrešituser posted image (jaz se potem vrnem nazaj in  zihr katero naročim) user posted image  V glavnem - greš kar mimo njih proti igralnici. user posted image

nell že pridno glasujemo. Vidim pa, da bo borba. Nekdo vztrajno pritiska pri tebi eno zvezdico. Še včeraj si imela 4,8 povprečje, danes pa kar 3,8. Punce 5 zvezdic dajmo pritiskat user posted image

sandra hja, verjamem, da je Tini dolgčas. Filip je doma komaj 4 dni, pa že sprašuje, če bo kmalu konec počitnic. MA mu je dolgčas, skoz pa se samo z njim res ne morem ukvarjat. PA še tale dež.... Moram plane naredit in mu vsak dan z nečim zapolnit.  <Drugače je skoz za mano user posted image

Katja, še tu čestitke. Pridna si user posted image  Zdaj pa še diplomca in bo ves trud poplačan.

Pridem še nazaj...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
7.7.2009 7:16:09   
sayuri

tejkaz, Zara jutri praznuje. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
7.7.2009 7:32:41   
Maja T.
Jutro,

zgubljena duša se spet malo javlja na RR user posted image .

Jao kam gre cajt. No da prvo povem veselo novico, so mi podaljšali porodniško še za 3 mesece-do 16.10. user posted image user posted image user posted image , sem tako vesela.

Matejchi, za seznam 1 zobek 21.6.

Drugače Zara še ne hodi in bo tudi malo kasneje, ker so šele pri 10 m. ugotovili, da ima nizek tonus, ma kje so bili pa prej user posted image , sem malo kar jezna, bi lahko na fiz. terapije že prej hodile in bi naša že lepo stala, zdaj pa se je pred enim tednom nazaj komaj prvič sama usedla. No bo že, so rekli, da ni nič kritičnega, samo da bo malo kasneje.

Posledično so pri Zari možgani naredili obratni proces , se je prej bolj razvijal mental, zaradi teka naša mala že zelo dosti govori in razume in v bistvu že logično povezuje stvari user posted image user posted image . Motorika pa bo zdaj prišla na vrsto, ko sva začeli telovadit. Napredek, od kar telovadiva je velik.

No da povem še drugo veselo novico (zaradi tega tudi nisem bila zdaj kaj na RR). Mi se selimo user posted image user posted image user posted image , kupila sva novo vrsto hišo do podaljšane 4. gradbene faze, položit je treba edino še parkete in keramiko in se načeloma selimo v jeseni.
Je precej velika 189 m2 in me user posted image nagovarja, da bi imela še enega user posted image , da bomo lahko napolnili sobe user posted image user posted image user posted image .

Če se katera spomni, da sem enkrat omenila, da smo mislili graditi, samo imamo problem z enim sosedom, ki nam ne da gradbenega, zato se je moj user posted image , da se ne bo več s tem zajebaval. Sva stopila v akcijo je trajalo cca 3 m., da sva našla tole lepo hišico, bom ob priliki slikice dala gor.
Zdaj imata mami in ati na parceli od stare mame vrt.

Drugače hvala za čestitke ob jutrišnji obletnici, naša mala bo jutri stara 1 leto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , le kam gre čas.

Slikice vseh so zelo lepe user posted image , Gajka lepe ste praznovali.

user posted image user posted image user posted image vsem novim user posted image .

Cebrca moje sožalje za tasta user posted image .

Uh, ostalo se zdaj ne spomnim, zato vsem mamicam želim vse lepo z user posted image , se javim spet enkrat hmmm, mogoče ko bomo vseljeni user posted image , no upam da prej user posted image , samo ko kar časa zmanjka, z Zarico hodiva na fiz. terap., telovadiva, zdaj je treba še za bajto migat, same sladke skrbi user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
7.7.2009 7:37:49   
nell
Sandra - prebrala, da so vas odrešili zobki - torej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da boste imeli zdej malo bolj mirne noči

gajka - krasna slikica dveh slavljenčkov in super, da je vreme vsaj toliko zdržalo, da niste ostali lačniuser posted image user posted image . Ko te takole berem, se kar sprašujem kako bo meni vse to zalaufalo, ko bom tud js začela s službo - si kr težko predstavljam.

oooooooo katja - jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo punca - sem zelo vesela zate

kaja - držim pesti

cebrca - user posted image user posted image user posted image pogrešale smo te - sem se pa nasmejala Ivanovemu treniranju - se bo mogoče Tibor v četrtek kej nauču od njega - Tibor zna samo dol iz postelje - gor še mu ne greuser posted image user posted image user posted image

naty - ti že tudi s polno paro delaš - joj kako hitro se je obrnilo to leto, še posebej zadnjih par mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja dva fanta, da se čimprej pozdravita

sayuri - sem opazila, da nekdo igra podlo igro ja - ampak kaj čmo - hvala vsem, ki glasujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli kr pester včerajšnji dan - s terenom smo začeli ko se je Tibor zbudil - najprej v dolino malo pohajkovat in potem je ati po naju z avtom pršu, pa nismo šli nič domov ampak kr naprej na teren - mali je sicer malo sitkal, ker je bil že zaspan, ampak ajde je potem zadremal v avtu - potem pa s polno paro naprej. Hja no popoldan okol 16 ure smo si želeli da bi Tibor malo zaspal, ker je bil čist zmečkan - pa ni mogu, ker sva mu ritem zmešala - pa sva šla še enkrat na teren in pršla domov ob 19.20 - mislim taprava potepinca.

Sem pa ravno včeri bentila, ko sem šla urejat otroški dodatek - in valjda s Tiborjem in vozičkom - katastrofa - sicer imajo narejen teren za kao vozičke, ampak če se po tisti strmini kdo upa dol spustit - razen s kolesom in če potem zdere nazaj gor, potem kapo dol. Mah potem te pa prime - kako si lahko takšne ustanove sploh privoščijo kaj takšnega - ne redstavljam si kako si invalidi, ki so na invalidskih vozičkih, sicer povsem samostojni sploh hodijo urejat zadeve - če pa do ustanove sploh ne pridejo - mah res sem se jezila no - pa koliko je takšnih zadev.

Spala bi še, pa me je sinko zbudil - sam je seveda nazaj zaspal, mami pa več ne more - no pa saj se moram počasi navadit na zgodnje vstajanje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
7.7.2009 7:52:19   
gajka
Dobro jutro! Da vam ne bo preveč dolgčas in da vsaj malo hitreje napolnimo tole stran, še ena pravljica za intelektualce. user posted image

RDEČA KAPICA

Rdeči kapici je mati akcidenčnega irelevantnega dne akreditirala transport viktualij za babico, anemično in fiksirano na svoj domicil zaradi ekscesivnega eksistiranja. Brez asistence je Rdeča kapica odmarširala v obskuren gozd. Momentalno se ji je abordiral impetuozen volk, ki je bil do tedaj latentno pozicioniran za enormno smreko. Rdeča kapica, neinformirana o volkovi absolutni malignosti, se ni prav nič deranžirala.
"Kam pa kam, inocentna kreatura?" jo je dolozno intervjuval volk.
"K babici, ki rezidira na iminentni lokaciji, transportiram kolacijo," je manirno replicirala Rdeca kapica.
"Vizualno percepiraj, koliko fabulozne flore eksistira na tem teritoriju," ji je aludiral volk, ki je intencionalno inhibiral svojo sitomanijo,
"Ne boš se eksorbitantno retardirala, če minorno kvantiteto te flore kolektiraš za babico!"
Rdeča kapica, ki je ob volkovem intrigantskem incitiranju neintencionalno dememorirala materin konzilij o ekstremni providenci v gozdu, se je agilno lotila akumuliranja florescenčne flore. Hipokritski volk se je simultano rapidno transportiral do babičine rezidence, se infiltriral v sobo in konzumiral frapirano babico. Kostumiral se je v njen negliže in se lociral v posteljo, z intenco ekspektacije Rdeče kapice.
Le-ta je prišla z irelevantno retardacijo.

Relativno durativno je skrutinirala kamufliranega volka ter se in brevi interesirala:
"Babica, zakaj imaš tako enormne okularje?"
"Da te bolje vizualno percipiram!" je emfatično odrecitiral volk.
"Zakaj imaš tako bizarno predimenzionirane eksterne avdiokolektorje?" je
dalje eksaminirala Rdeča kapica.
"Zaradi boljše avdiopercepcije!" je še preciozno artikuliral volk
"In zakaj imaš taksno enormno palatoshizo?"
"Zato, da te lažje konzumiram!" je z monstroznim glasom eksklamiral volk in
huronsko atakiral Rdečo kapico.

Po realizaciji tega amoralnega akta se je retardiral v posteljo in med kakofoničnim smrčanjem zaspal. Lovcu, ki je bil pasiral babičino rezidenco, so se groteskni glasovi iz hišice zdeli intenzivno suspektni. Rezolutno je invaziral v babičino imobilijo in momentalno konstatiral, da je volk konzumiral babico in Rdečo kapico. Iz volkovega voluminoznega abdomena so de facto prihajale morbidne pretenzije po akutni salvaciji. Z brahialnim udarcem je dezaktiviral volka in na njem izvedel vivisekcijo. Iz abdomena sta se prezentirali babica in Rdeča kapica, obe intaktni. Inkluzivno z lovcem sta interpolirali kamenje v evakuiran volkov gaster in mu ga post hoc restituirali. Volka je zaradi gastrolitov kavzalno popadla hidromanija.

Absolutno adinamičen se je aproksimiral do fontane, zaradi balasta v abdomenu izgubil balanso in imerziral. Babica, lovec in Rdeča kapica so se eksultirajoč objeli in si aklamirali ob solviranju pred vicioznim volkom.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
7.7.2009 8:05:57   
Krysia
Dobro jutro vsem

K_a_t_j_a, čestitke za zadnji opravljen izpit, zdej pa juriš na diplomo ... ampak prej si pa le vzemi nekja časa in si odpočij!

cebrca, fajn, da prideta z Ivanom v četrtek - za dostop in lokacijo ti je pa že Sayuri razložila.

nell, jst vztrajno glasujem, ampak očitno gre nekomu v nos tale tvoja čudovita zgodba ... sej lahko bi ble tud avgustovke zlobne pa bi začele pri ostalih godbah eno zvezdico pritiskat, sam ne vem, men je to podlo ... glede dostopa do raznih ustanov pa rajš ne bi - na UE Ljubljana je čist nova stavba, pa ne moreš z vozičkom noter ... za invalide imajo pa uno dvigalo, ki ga na ograjo namontirajo ... a ni blo lažje eno klančino naredit? Katastrofa!

Maja T., super, da so ti podaljšali porodniško! Jst bi bla tud še doma, me kr stisne, ko se spomnim na 1. september ...  pa drugač rada delam v šoli, sam je z Rokom doma ful lepše. Oooo, pa selite se! user posted image user posted image Super! Fajn da ste našli hiško, ki vam ustreza.

Nič, drage moje, Rok ima samogovore v posteljici, ga grem rešit izza rešetk .... se še kaj oglasim ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
7.7.2009 8:19:55   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ups, pa res. Ne vem zakaj sem imela v glavi da ima rojstni dan 7.7. Jaz sem bila pa tako vesela, da bom prva voščila.user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
7.7.2009 8:20:22   
tejkaz

Ups, pa res. Ne vem zakaj sem imela v glavi da ima rojstni dan 7.7. Jaz sem bila pa tako vesela, da bom prva voščila.user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
7.7.2009 8:21:28   
Maja T.
jao Sayuri še dobro, da si omenila stvar z glasovanjem.
Nell jaz sem danes očitno zasuser posted image . V najboljši veri, da glasujem zate, sem stisnila na zvezdice, nekje na sredini v smislu, da ko stisneš na zvezdice, dobiš en glas. Sicer sem prvič glasovala, ker sem šele danes zjutraj videla, da tekmuješ naprej.
Nell se opravičujem ker sem zgleda jaz dala oceno 3. Mogoče še katera ne ve in je fajn, da se je to izpostavilo.
Jutri takoj zjutraj dobiš od mene oceno 5 in vsak dan vse do konca tekmovanja. Do kdaj je tekmovanje? Verjetno kje piše oz. si omenila, samo malo v časovni gneči, da bi poiskala. 

Sandra user posted image user posted image user posted image za boljše noči

Katja user posted image user posted image user posted image čestitam za zadnji opravljen izpit

Kaja držim pesti user posted image user posted image user posted image .

Sayuri user posted image user posted image user posted image za brata

Naty hvala za user posted image in user posted image za štart v službi.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
7.7.2009 8:27:48   
Maja T.
Nell še enkrat  user posted image

user posted image

imam prav slabo vest.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
7.7.2009 8:29:11   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tejkaz nič hudega, lepo da si se spomnila na naju user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
7.7.2009 8:33:37   
Maja T.
Ena izmed novejših Zarin slikic, malo smo že bolj okrogli, spet zelo rada jé.

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
7.7.2009 9:27:42   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Ena izmed novejših Zarin slikic, malo smo že bolj okrogli, spet zelo rada jé.

user posted image

iii, je luštkana. Naš je tudi cel buhtl ratal.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
7.7.2009 10:19:52   
nell
krysia - men se to zdi tudi podlo, da bi drugim neki zbijal - pa veš kaj js se ravno ne obremenjujem - fino bi bilo, če bi kaj dobili, če pa ne domo, pa tudi ne bo konec sveta - js sem se vsekakor zabavala že samo ob pisanju zgodbe - to je pa najpomembnejše.

majaTuser posted image user posted image user posted image za podaljšanje porodniške in seveda tudi za selitev - mislim da sta se kr prav odločila - glede na to, da vam je sosed že v štartu želel nagajati. Glede glasovanja se nič ne obremenjuj - nič ne zamerim, pa niti slučajno ga nisi nič zasračkala. Pa vaša Zara je prava gospodičnauser posted image

Midva sva prišibala iz krajšega sprehoda, kjer je Tibor imel fazo dol metanja in dretja, pa sem ga kr spakirala, pa domov, pa kr spat - in ja je zaspal bp - torej je bila kriva spalna sitnoba user posted image user posted image - mami pa zdaj na računalniku visi v upanju, da se bo kosilo samo skuhalo in stanovanje samo pospravilouser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
7.7.2009 10:48:52   
Carol11
Nell: 5 zvezdic user posted image , Erin fajn reklamo si naredila na FBuser posted image
Sayuri:mene lahko brises iz seznama, ker naju zal ne bo na srecanjeuser posted image . enkrat dopoldne v cet mi moji pripeljejo necaka na pocitnice. pa tok sem se veselila in vedno pride nekaj vmes.
Maja T.:bravo za podaljsanje. Kok je lustna Zara in ful fotogenicna.
Katja:cestitkeuser posted image
Kaja02: drzim pesti za razgovor

Zdaj pa moram koncat, Hana spi v dnevni sobi, jaz pa poskusam tipkat kot miska a jo vseeno moti ker se nonstop premetava.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
7.7.2009 12:29:20   
sayuri
Aaaaaaaa, zadnje čase nas neki velikokrat na drugi strani najdem. user posted image

majaT iiiiiiiii, super za podaljšanje porodniške. user posted image  ZAra bo pa že pridbila na motoriki, ne sekiraj se. Je pri nas prav tako ZAra bolj "lena". Govori in čeblja fuuuuul. RAzume ful stvari, ponavlja, opazuje....motorično je pa LOvro spretnejši. ZAra se sicer dvigne na noge ob opori, ampak je to tudi vse. Ne bo nardila nobenega koraka. user posted image  Lovro pa se poskuša že primikati sem in tja. user posted image

CArol, ja tko je velikokrat, da pride kaj vmes. Škoda no. P vzemi nečaka s seboj user posted image

L&Z spita. Filip tudi počiva. Imela sem luštne obiske user posted image , popoldne pa na en mini pikniček user posted image

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
7.7.2009 13:09:23   
aradej
Dan

V četrtek pridem pa še Diano bom pripeljala. Sem dala za podaljšanje porodniške pa mi niso odobril. Tako bo treba začet pisat prošnje.

Pri nas se je pokazal sonček in upam da bo vsaj zdržal nekaj časa.

Mogoče katera ve kako je če greš delat za krajši delovni čas?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
7.7.2009 13:52:47   
Erin
Evo se javljam samo na hitro...

Mi smo spet bolni, vročine sicer nima več, je pa pikast po celem telesu, pa srbijo ga k user posted image .. smo bili v nedeljo spet v bolnici, HB naleteli na prijazno zdravnico, so sumili škrlatinko pa ni, je samo viroza... ne vem koliko časa bo še tak zato spet ne vem kako bo z najino udeležbo v četrtek.user posted image

Končno smo dobili tudi zgornje enkeuser posted image , pa ne vem ali nam te ne dajo spati ponoči ali virozauser posted image ... sem že čist adio...

Odgovora na podaljšanje še vedno nisem dobila...user posted image

Katja, čestitke za opravljene izpite!user posted image

nell - klikam na treh računalnikihuser posted image

Še kaj? Mmm... ne vem...aha

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke....

Šibam....

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
7.7.2009 13:54:09   
Erin
Aja, pa hvala za čestitke ob 11m...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?