|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
3.7.2009 8:06:41   
sayuri
Kofetkanje v Koloseju v četrtek, 9.7. okrog 10h user posted image 11huser posted image

buhtlčk + Gašper
tejkaz + Jaša+ Eva
clara + Mark
cebrca + Ivan
Krysia + Rok
Erin + Tilen
sayuri + L&Z&F
nell + Tibor
.
.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.7.2009 8:09:10   
sandra123
Jutrouser posted image
Tejkaz, čestitke Jaši za11.mesecevuser posted image , pa user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled z Evo pri zobarjuuser posted image , saj se bo počasi navadila....Tinina zobozdravnica pa ima že sama pripravljena darila za "pridne" otroke...vedno dobijo kakšen prstanček, kakšno nalepko, kakšno mini plastično igračko....Je pa čisto prav, da si ji dala malo vzpodbude z igračko, jaz sem tudi Tino razvajala, če je bila pridna....
Sayuri, dobro zrihtajte v razvojni ambulantiuser posted image , bom držala pesti, da ti še malo podaljšajo dopustuser posted image
Katja, user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit, zdaj pa še ustnega, pa si rešenauser posted image
Cebrcauser posted image , sožalje ob izgubi tastauser posted image user posted image
ZojaMiša, lepo, da se lahko javiš, te vsaj ne pogrešamo tako močno kot prej, pa user posted image user posted image user posted image za KajoLino in njeno racanje po kampuuser posted image , drugače pa uživajte maksimalno, upam, da imate lepo vreme, kajti tukaj pri nas je čisto aprilsko vremeuser posted image
Kaja, nimam beseduser posted image , kakšni ljudje delajo na takšnih mestih, kjer človek potrebuje pomočuser posted image user posted image user posted image , pa držim pesti, da bi službo res dobilauser posted image
Nell, tudi za tvoj opis razgovora glede službe, nimam besed, sploh pa me je šokiralo, da lahko to nekdo reče, ki dela z malimi otrociuser posted image
Naty, Gajka, upam, da ni prehudo v službiuser posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.7.2009 8:48:11   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kofetkanje v Koloseju v četrtek, 9.7. okrog 10h user posted image 11huser posted image

nama bolj paše okrog 11h, da bova samo ene pol urce pozna user posted image Ma že nekaj časa spi med 9. in 11. nekje.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.7.2009 8:48:24   
tejkaz
Je že katera slišala za tole http://www.biowashball.si/order.html kakšna mnenja? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.7.2009 8:49:28   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

nama bolj paše okrog 11h, da bova samo ene pol urce pozna user posted image Ma že nekaj časa spi med 9. in 11. nekje.

Jaz sem pa ravno hotela predlagati še prej. Ker spimo od enajstih dalje. Bova pa poskušala prej iti spat pa malo kasneje priti. Ste zadnjič videle kakšna sila je, ko je treba spat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.7.2009 9:06:01   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz sem pa ravno hotela predlagati še prej. Ker spimo od enajstih dalje. Bova pa poskušala prej iti spat pa malo kasneje priti. Ste zadnjič videle kakšna sila je, ko je treba spat.

Jst sem tud bolj za ob 10h user posted image  user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.7.2009 9:14:53   
aradej

Dobili smo prvi zobek 2.7.
postavljamo se pa tudi na vse štiri.
Imam probleme brat od bambi naprej, če uporabljam explorer, pri mozilli pa ne.
še tri tedne pa gremo na morje.Vam v sredo povem če bom zbrala dovolj poguma da pridem v Lj. Me je kar malo strah po avtocestah se vozit pa še Lj. nisem vajena.

Ta vikend bo pestro ker imam pripravit kosilo za trideset ljudi. Še dobro da pride mami na pomoč pa soseda, pa nečakinje od mojega. Je moj izjavil da sem lahko šef sam prav moram komandirat. Upam na lepo vreme. Slikice pa sledijo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.7.2009 9:20:49   
gajka
Dobro jutro, čveke! user posted image Meni tole branje RR sploh ne gre več, ker enostavno po službi ne najdem več časa, moja organizacija časa pa še trenutno zelo peša. user posted image V službi delam že na 101%. V torek sem imela prvi dan službe, sredo in četrtek pa preživela na terenu v Kopru (tam smo tudi prespali), kjer smo delali kot osli... Danes sem doma, koristim nadure, ki sem jih uspela že pridelat v samo 3 delovnih dneh... user posted image
Rok še vedno ni prišel iz faze nevzdržnega trmarjenja, dretja in kričanja. Mogoče se bo slišalo popolnoma nematerinsko, ampak v sredo ga nisem prav nič pogrešala - mogoče, ker sem bila v pogonu od 5h zjutraj, ko smo štartali proti Kopru in do 7h zvečer, ko smo se šele v hotel privlekli in sem imela pred očmi samo tuš in posteljo... user posted image user posted image Ampak res mi je prav pasalo, da mi ni bilo treba gledati teh njegovih ''predstav''. Srčno upam, da je tale njegova faza res samo prehodnega značaja in da se bo tole stanje pri nas izboljšalo.

Čestitke vsem novim user posted image !

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.7.2009 9:23:55 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.7.2009 9:25:22   
aradej
user posted image
pogeld na našo novo hišico
user posted image
user posted image
najboljši prostro za zabavo, piknike in še kaj

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.7.2009 9:30:25   
buhtlčk

Ja me je Jaša na Gašperja spomnil - mamo isto nujo user posted image Kakorkoli ne bo vsem čisto ustrezalo, zarad mene lah tud ob 10h, bova pa mal bolj pozna...če ne bo do naslednjega tedna že ritma spremenil.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.7.2009 12:00:09   
clara23

Jst sem tud bolj za ob 10h user posted image  user posted image

jaz tudi ker gre tudi Mark malo čez 11 spančkatuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.7.2009 15:45:13   
gajka
Sem ravno prenašala na računalnik fotke z našega zadnjega dopusta pred 2 tednoma in se spomnila, da nisem že dolgo nobene fotke objavila.

Takole se Rok na morju ohlaja v najhujši vročini:
user posted image

Takole pa je treba preverit, če kamenčki res niso užitni:
user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.7.2009 15:59:42   
gajka
bambi14 - mislim, da je razlog za to, da punce, ki uporabljajo Explorer, ne morejo brati naprej od tvojih postov, v tem, da imaš napako pri svojem tickerju. Explorer je na te zadeve precej bolj občutljiv kot Mozilla.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
3.7.2009 17:09:56   
minca_n
Pozdravljene babike...
Dolgo se že nisem oglasila.. pa saj same veste da je z našimi škrati vedno več dela, sploh če je škrat podvojen user posted image
Kaj vam naj novega povem? Zoja že zna ploskat, pokasirali smo že tudi kako buško, ko iz sedečega položaja padeta kot dve kladi user posted image
Drugače pa se plazita po trebuhu kot kaka vojaka in ju moram met skozi na očeh.
Moram pa rečt da med njima ni neke sestrske ljubezni user posted image  sayuri, sandra123, kak je to kaj pri vas?
Sta zelo ljubosumni ena na drugo, sploh nočeta bit ena zraven druge, vedno je prisoten "ravs" za igračke,... vrjetno sta še premale, da bi vedle da se morta met rade user posted image
Zobeka še vedno ni nobenega...malo še pa bomo edine brezzobe pri avgustovčkih.
Na srečo sta zdravi kot ribici user posted image

Komaj čakam da gremo na morje, čeprav še je do tja skoraj 2 meseca user posted image  

Moram pa se malo potožit da imam težave z prenizkim pritiskom. Zgornji je max.100, spodnji pa okrog 50. Bom zgleda mogla it k zdravniku. Kaj katera ve kaj bi pomagalo da se mi stanje malo izboljša?  Saj skoraj ne morš vrjet. Predčasno pa sem rodila zaradi preeklapsije. Kakšna ironija user posted image

Dovolj bo zaenkrat...

Vsem avgustovčkom čestitke za nove podvige in za obmesečnice.
Se bom potrudla da bom kaj več pisala, ne samo brala user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.7.2009 20:07:44   
Krysia
No, jst sm spet leteča, tko da bom sam čestitala za 11ko: JAŠA (tejkaz) čestitke!

Minca_n, baje da kava pomaga pri prenizkem pritisku. Jst mam tud te probleme, pa sem enkrat pri zdravniku mal potožla in dobila odgovor: "nč hudga gospa, sam navadit se morate, da za vas življenje poteka bolj počasi - nč na hitr vstajat zjutraj, blablabla"

aradej, super za novi domek v nastajanju

gajka, jst pa tvojih slikic ne vidim ... mi piše sam user posted image user posted image

tejkaz, za uno kroglo za pranje sem vidla reklamo, ne poznam pa nikogar, ki bi kaj bolj konkretnega vedel o tem ...

za uro srečanja je men načeloma vseen - Rok sicer ponavadi spi od 9-11 (tko kot Gašper od buhtlčka), sam kaj pa vem, kaj bo naslednji četrtek ... v glavnem, bom že sporočila, če bova zamujala ...

se tipkamo ...

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
3.7.2009 20:08:01   
Krysia
eh, mi je 2x objavlo, sem ta drugega zbrisala ... kr neki

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
3.7.2009 20:42:40   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

bambi14 - mislim, da je razlog za to, da punce, ki uporabljajo Explorer, ne morejo brati naprej od tvojih postov, v tem, da imaš napako pri svojem tickerju. Explorer je na te zadeve precej bolj občutljiv kot Mozilla.

Sem popravila,....upam, da bom zdaj delala manj zmede,...naj mi kera pove če lahko bere moje poste.
Hvala,....bom potem kaj več napisala,...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
3.7.2009 20:49:20   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Sem popravila,....upam, da bom zdaj delala manj zmede,...naj mi kera pove če lahko bere moje poste.

Pravkar preverila tvoje stare poste tudi v Explorerju in meni dela vse normalno (kot pri Mozilli). Tudi tistega zamika v tekstu, ki je bil prej pri Mozilli, ni več. Najbrž bo to res to! user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
3.7.2009 21:20:37   
Erin
Dooober večer draga moja dekleta... evo se oglašam zvečer ker sem imela dopoldan obiske, potem sem bila leteča- obiskala zavod in CSD ker mi danes poteče porodniška... pa še odločbe nisem dobila za podaljšanje... moram v pon spet tja.... popoldan sem se s Tilnom uro in pol kregala da je zaspal... gledal je že kot kitajc ampak spat pa ne... prisežem da nisem bila še nikoli tako živčna ob njem kot danes...ah.. no potem sem kuhala pa šli smo ven.. sedaj je šel moj tankat in po pico, jaz imam nekaj minutk časa, potem se greva pa na balkončka usest in poslušat muziko... igrajo Kingstoni 100m stran... pa bo spet cela ulica norela, hehe...

Že tri tedne čakamo in čakamo zgornje 1 ampak danes so končno nakazale da bodo pretrgale dlesni... tako da bodo jutri gotovo zunaj... pa ni treba matejchi to pisat, men je bil pomemben samo prvi zobek, če ti bom vse naštevala bo predolg post čez nekaj mesecev in ti ga po možnosti še objaviti ne bo hotlo ker bo tako velik... se mi je dogajalo pri seznamu ko smo bile še v pričakovanju, zato sem pa punce ki se niso javljale ven brisala...

Je bilo toliko v teh dneh napisanega da si nisem vsega zapomnila... zato, ne me kregat, res no...
Presenečena in vesela sem bila Zoje Miše da se je javila, pa Cebrce naše, sem te pogrešala ZELOOO! Hkrati ti izrekam sožalje ob izgubi...
Bella, žal mi je za izpit, sem upala s teboj in bravo Katja da je tebi uspelo...
ČESTITAM vsem slavljencem in slavljenkam in naj pohvalim slikce, PROSIM dajte jih ŠEEEEEEEEEE gor, jih tako rada gledam... mamo take cukre da se ob pogledu na njih topi srce..
Sayuri -bravo za tvojega bratca, želim mu veliko uspeha tudi na finalni(saj je finalna kajne?) tekmi.
aradej - vaša hiška bo prekrasna, se kar vidim pod  uno strehico kako roštiljčkam in pijem kako pivce, njamaaaaaaa.., hehe... Še posebej pa jutranja kavica na taki terasci..mmmmmm...pa želim ti lepo vreme in  užitke pri poveljevanju ta vikend... Po avtocesti je pa mene tudi strah vozit... bi šla sama na srečanje pa ne vem če bi....
nell - take stvari sprašujejo? Mater, potem niso nič drugačni kot naši... človek bi rekel da ker so pa v varstvenem zavodu zaposleni da imajo pa posluh za take stvari...pa ja de... žalostno kajne?
tejka - to kuglo pa prvič vidim, ne poznam...
minca - kofe, kofe ti manjka! Pridi na srečanje!
gajka - nič ni narobe če ti paše malo miru... me je pa kar stisnilo ko pišeš koliko delaš in da si toliko od doma in..ma nasploh da delaš.. me kar mrazi ko pomislim kako je šlo hitro mimo... če bom mela srečo bom jaz še do septemra doma..bog daj...mi paše...

PUNCE, gremo še eno skupno rundo otročkov naredit...če sedaj naredimo jih mamo kdaj....marec/april... a gremo...user posted image samo bi blo vseen fletno nekoč ko bomo spet pričakoval katero izmed vas zraven met...sem se navezala na vas..

Aha, moj je prišel..Bandidos Ice me čaka... se še kaj oglasim...če ne pa jutri..aja, ne vem.. imam spet obiske potem pa žuuuuuuuuuuuuuuuuuur...woooohoooooooo...grem ven za roj.dan, mami pa merka... kok bo fajn...vem...cant't wait!

Papaaaa  *cmok*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
3.7.2009 21:21:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

bambi, jaz te zdaj lahko berem in tudi poste naprej od tebe user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
3.7.2009 21:43:59   
čipka
Evo nas opet tu.user posted image
Bom nahitro napisala. Jutri gremo v Umag za kakšen mesec dni v bungalov, in ne se mi smejat, ampak bom pogrešala RR. Mater takoj zjutri morem rač. uklopt da vidim kaj je kej novga tuki gor-vem, pišem bolj malouser posted image user posted image -ne me tepst. Pa vsaj  zvečer še enkrat visim kakšno uro tuki gor.user posted image Res vas bom pogrešala. HB-gremo v bungalov, ki nam ga je posodu en kolega in HB se ne bo treba sikirat, če gremo kej prej domov, ali kakorkoli.
Mam eno vprašanje. A ko ti poteče porodniška, moraš it na zavod? Tega nisem vedla. Šit.user posted image Jaz vem da sem samo v službo poklicala, da jim povem kdaj mi poteče in ker imam še  1m. starga dopusta, grem šele 1.9. v službo-no če je tko bom mogla 21 na csd.
No, punce moje lepo se imejte, pa polubčkite svoje anglčke. see you. papa

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
3.7.2009 21:54:51   
Carol11
bambi14: tudi jaz te sele zdaj lahko berem, sem takoj letela gledat tvoje poste, da vidim kako si se imela na potovanju. Cestitke za user posted image . Si kar predstavljam kako te je bila princeska vesela ko si se vrnila domov.
Zoja Miša: super, da si tudi na morju nasla vez z namiuser posted image . Preden bosta imeli zobozdravnika pa se kar javi in ti povem kam. Medve se morava tudi prijavit na ponovni pregled, smo dogovorjeni, da ko prvi zobek pokuka se pridemo pokazat. Pa bravo za prave prve korake.
gajka: lustne slikice, na tisti s kamenčkom je pravi cukercek. Sem brala, da si ze v sluzbi pa mi je kar malo slabo postalouser posted image ko sem pomislila, da bi morala zdaj ze delat. No, saj ko si enkrat nazaj je v redu, ampak misel na touser posted image .
aradej: kaka hiskauser posted image . ali je majhna ali je samo videt tako? jaz sem si vedno zelela tako mini hisico, da so vsi prostori izkorisceni in da ni prevec pospravljanja.
sayuri: jaz se tudi pofockam za kofetek v koloseju.
tejkaz: prvic slisim za to kroglico, a sem prav razumela reklamo, da ne potrebujes praska niti mehcalca, samo to kroglico peres s perilomuser posted image user posted image . Sporoci kako je ce jo bos preverila, bi blo fajn mal prisparat, pa se prasek nebi bil vedno raztresen okoli strojauser posted image .
In cestitke Jaši za 11tko.
cebrca:  iskrene sožalje ob izgubi tastauser posted image
Katja: cestitke za izpit, pa veliko srece se na ustnem delu
Erin: kaj pa pri vas na CSD tako meckajo??? Jaz sem dobila odgovor tocno v dveh tednih. Glede zdravniskih potrdil pa vem kako je. Jaz sem zadnji dan oddaje letela do dermatologa  in pediatra. Dva tedna sem jih prosila, da nujno potrebujem porocilo in natanko zadnji dan sem jih dobila.
Tista glede se ene runde otrockov je dobra idejauser posted image user posted image user posted image . A probamo in vidimo kolikim bo uspelouser posted image user posted image .

Tako, sem bila pridna in pokomentirala po vseh svojih moceh. Menda je bilo to prvičuser posted image  ....upam da mi veckrat uspe in da se končno vključim v debato tako kot je treba.

Hano je sel user posted image  uspava ze pred eno uro, pa ga se vedno ni iz spalnice. Pa ne zato ker mala ne bi zaspala, najbrz spita kot dva polhca.
Nocko!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
3.7.2009 22:41:19   
aradej
Carol11 hiška je velika 7*10m, pritličje in mansarda. Zgoraj spalnica in tri otroške sobe ter kopalnica, spodaj pa kuhinja in dnevna skupaj pa še wc in kopalnica, kurilnica, ena soba je pa višek pa je moj izjavu da bo to njegov prostor.Slikano je pod takim kotom da zgleda tako majhna.

Erin ti se kar povabi ,sicer pa ta terasa že sprejema goste. Smo pred teraso postavili gugalnico tako da so otroci na očeh.

Še leto ali dve pa upam da se selimo, sicer samo čez cesto bomo pa na svojem.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.7.2009 7:44:16   
Krysia
Dobro jutro in user posted image za vse ...

Mislim, moj otrok nima nobenega ritma, razen za vstajanje ob 6h user posted image Zdej spet spi user posted image Ponavadi gre dopoldan spat okol 9h ... No, mam pa jst mal časa za RR user posted image

ŽANA (dojenč) in ELANINA (bambi14) čestitke za 11ko!

čipka, pojma nimam, kaj moraš naredit, ko ti poteče porodniška ... to bo gajka vedla, ker je že šla nazaj v službo, pa naty ... Jst bom konc julija, ko men poteče, šla na zavod do 1. septembra, ko grem v službo ... sam men je vmes pogodba o zaposlitvi potekla, tko da je to drugačna situacija kot pri tebi ...

Zoja Miša, ti kar sporoči, ko boš doma, da gremo spet na kakšen sprehod po Ljubljani ... al pa v botanični vrt, da se bo Kaja Lina med rožicami sprehajala ...

Erin, ja men bi blo tud fajn, če bi pri naslednji nosečnosti bla kakšna od vas moja souser posted image ... bomo vidl ...

Jutri se gremo potepat (Robanov kot), po moje bo fajn .... sam če bo vreme.

Se tipkamo pozneje, pridne bodte.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.7.2009 8:34:39   
sayuri
Jutrčkaaa

Se riše lepa sobota, a ne?
L&Z spita, tko kot Rok od Krysie user posted image . Filip risanke gleda, jaz pa s kavico pred ekranom. user posted image

Erin ti si pa faca...bi organizirala skupinsko nosečnost za marec/april user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . JAz bi bla samo navijačica...nč druzga. user posted image  Bi bla pa zlo aktivna navijačica, user posted image tko da se me ne bi mogle kar tako rešit. A bi me tud sprejele? user posted image

aradej ooo, tole pa verjamem, da je dober piknik plac. Jaz si tud želim tako miceno hiško....čedalje bolj...sam se pri nas tatalno nič ne rpemakne na občini. user posted image  So tko zaplankani, da to kar ni res. user posted image

CArol se vidimo v četrtek, prav tako aradej user posted image
čipka uživaj na morju. KAko je s potekom porodniške v tvojem primeru žal ne vem. user posted image
gajka uf, ti že na polno delaš. user posted image  Slikice so lepe-kot vedno. In čisto normalno je, da ti bo kdaj pasal mir pred Rokom, da se odpočiješ in nafilaš baterije za naprej. user posted image
minica L&Z sta kar navezana en na drugega. Se pa tudi že stepeta in tud jezita se drug na drugega. Drugače sta pa povsod skupaj. Me pa zanima, če bo to vedno tako, glede na to, da sta različnega spola. Bomo videli. user posted image

Naša Zara je začela v enem tednu tako čebljat, da je kot navit radio. user posted image SPloh je ne zaustaviš. Zraven čebljanja uporablja še roke in maha z njimi, user posted image pa takšne face dela, da dol padeš.user posted image   user posted image  Jo bom poskusila posnet in filmček pripopat. Če bom znala seveda. Joj, se ji narežim. user posted image  Lovro pa samo sedi in jo začudeno gleda v smislu: "Ženske!"user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?