Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 11:02:13
|
|
|
|
yania
|
A katera rabi Hipp stekleničko?...jaz jo podarim, je ne rabim....je pa taka luškana, po mojem ima to enak cucelj kot od Nuka....kavčuk in anatomsko oblikovan, piše medium....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 11:07:11
|
|
|
|
yania
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 11:08:23
|
|
|
|
yania
|
Slišim da se je bavček zbudil, ko ima na rokici ropotuljico in nekaj zvončklja.... gremo na sadje......
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 11:28:42
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdravljene punce! pri nas je slabo vreme, mali tečen ker je skoz doma. pa tudi ponoči se je večkrat prebudil in bil nemiren- isto kot pri tebi kokica! cucelj za GH: aja, to tudi obstaja? mam avent, pa se ne spomnim, da bi ga videla? hrana: jaz sem mislila začet z mlečno kašico (kosmiči), vse kar je na temo sadja in zelenjave pa bom tudi sama delala doma. kupljene kašice bodo za ven. pri nas se tudi ne držimo količine AM kot je v navodilih. star je 4 m in še vedno poje max. 120-130ml, tako že 1 mesec. na dan poje cca. 600 ml. jokanje na dojki: pri nas je bil to konec dojenja (že tako klavrnega). še zdaj ne vem, kaj mu ni pasalo, sumim da ni znal dobro povlečt, ker s črpanjem je pa fajn teklo. 10-20 ml v pol ure je res majhna količina. meni je priteklo 120 ml v eni uri (iz obeh).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 11:32:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hvala za nasvete glede cuclja, grem sedaj po netu brskati, če res od Aventa obstaja kaj za GH! Če pa katera ve pa se priporočam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 11:44:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem malo poiskala..pa sem našla le cucelj Avent s 4 luknjicami... To pa spet ne bo pravo...bom sama z iglo malo povečala luknje pa bo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 11:54:41
|
|
|
|
pikatara
|
Andreja naš tamali ima 6kg, mala pa 5, stara sta 3 mesece in 10 dni. Čez dan jesta na 3 ure, Patrik spije okoli 140 včasih več, Karolina pa 100. Ti u naredi neko srednjo varianto in boš videla koliko bo pojedel. Če bo spil vse in bo hotel še, mu pa zarven naredi. Škoda mu je preveč dajat pol pa stran zlivat. Ponoči pa spita od 22 pa do 5. Smo pa včeraj prvič poskusili skorenčkom. Najprej sta se oba drla, pol pa pojedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 12:23:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ste že danes glasovali za naše zvončke in trobentice? Hvala za klike Nobady, Italija ali Avstrija, je za 50% cenejše mleko kot v SLO; ja, nič boš prišla na obalo na obisk in kafe pa čvek ter šla še do Trsta po mleko in šoping, zdaj imajo razprodaje vsem mali slavljencem pa iskrene čestitke za njihove mesece; vsem, ki ste imeli posvetovalnico pa Trezika, pridno si pupo naučila, da tako lepo noč prespi Lejca, ma te tašče, kaj bi pa rada ona še več zvedla, da bo imela kaj za čvekat pol al kaj; pusti stat, nič jo potrdit Kuhanje zase: jaz, ko sem sama si nardim kaj malega; ponavadi ko kuham kak golaž, ga nardim malo več in v škrinjo za take primere; pa pol dam ven, skuham pašto, polento al kus kus in je kosilo gotovo; podlaga v vozičku; jaz imam eno fajn brisačo in se ne spoti, ko leži na njej; ji pa občasno samo pod glavico dam pleničko; laski delajo svoje senčnik za vozičke; menda imajo v Milerju univerzalnega za vse modele vozičkov; mi bomo tudi mogli it v akcijo in ga kupit; bom prvo pogledala tega univerzalega in pol še od Peg Perego pa bomo vidli, kateri bo lepši; Grahec; debata en dan teče o glasovanu drug dan o GH in tako; Najaa, sem pa tam se bo tudi podojila; sicer si pa ti čudovita in si lepo vztrajala, dolgih 5mesecev dojenja pa spet ni malo; Marčevke 2010; meni pa je lani test v teh dneh pokazal debel + in kako čas leti, beži; pocka, za Blaža; kaj pa če je pri Taji mogoče to jecljanje samo prehodno? mogoče da le kako pozornost privleče zdaj ko ima bratca; Kokica, a si že na FB? ja, dej pridi no; jooj, ta dež in lunca; Lea je pravi jokec danes in včeraj; pa tudi ob 2eh se je za jest zbudila, o joj joj...se gremo previt, je kakcala tak da prav smrdi;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 12:32:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce jaz sem rešila zadevo....sem vzela cucelj 2 in eno luknjico tako povečala, da je sedaj nastala ena iz prejšnjih dveh..dala noter riževo kašico in je mali popil kot bi rekel keks...še prej pa je cca 10ml pojedel po žlički pa ene 3 žličke sladkega krompirja in korenčka...ti dve živili sedaj uvajava... MamaM - ne nisem še na FB! Kaj me te tak vabite tja? Bi mi tam rade kaj naravnost v "prste" povedale..tu pa ne upate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 13:14:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva sva ravno iz sprehoda... Sem dala Valentina v kengorujčkain marelo v roke vzela pa sva šla...enih 15 minut..dokler ni lepo zaspančkal...sedaj pa že spi naprej v svoji posteljici...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 13:27:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ste že danes glasovali za naše zvončke in trobentice? Hvala za klike Nobady, Italija ali Avstrija, je za 50% cenejše mleko kot v SLO; ja, nič boš prišla na obalo na obisk in kafe pa čvek ter šla še do Trsta po mleko in šoping, zdaj imajo razprodaje Ja, jaz sem že navsezgodaj glasovala! Hrana- jaz dajem Valentinu Bebo 1 in jo v svojem kraju dobim le v lekarni, kjer stane malo manj kot 15,00 EUR..sem pa bila zadnjič v Mullerju in jo dobila za 10,00 EUR! 5,00 EUR ceneje!!!! To pa je razlika, ne? Pa popolnoma enaka teža! Kak nas ti lekarnarji nap jo! Ko bova pri 6 mesecih štartala na Bebo 2 pa jo bom tak lahko tudi v Mercatorju ali Sparu kupovala.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 8.7.2009 13:28:48 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:08:08
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
uuhhhh... 2 dni vas že berem, ker sm bla v zaostanku... včeraj sem si vse lepo naštimala kaj mam za pokomentirat pa me je moj dragi zelo prijazno odjavu iz računalnika (je šow na svoj user) in mi lepo uspešno vse zbrisal tako da bom pokomentirala samo to kar sm danes prebrala druaće ša vsem en lep pozdrav po doolgem času glasujem pa pridno brez skrbi
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 8.7.2009 14:10:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:11:16
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, a ste vidle, na Čvekanje v pričakovanju so že marčevke 2010 odprle temo so mi šle kar kocine pokonci Ja, že zadnjič sem vidla. Ma sej dan moje zadnje lanske M je že bil... Zdaj nekje se je pa Niko delalo. v pondeljek pa je blo točno 1 leto odkar sm v kopalnici kričala ''Shiiiiiiiit!''
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:15:25
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: dolči Pozdravček tudi od mene! Vidim,da mate hude debate o gosti hrani. Jaz moji dajem v mleko Novalaovo kašico. Stara bo te dni pet mesecev-korigirano 3. Sem pa čisto zmedena glede tega uvajanja. Opažam,da vse pišete o raznoraznih kašicah,ki se mešajo z vod,pa z mlekom,pa ene so zelenjavne pa druge spet sadne.... Kaj boste vse kupovale te zadeve. Jaz sem si nekako zamislila,da bi ji sama skuhala korenček,pa kolerabo,krompir,pa jabolko,hruške..., vse pretlačila in to bi bilo to. Sem si to napačen načrt naredila? Malo se zmedena glede tega,res. A morda ve katera za kakšno pametno knjigo o prehrani že od samega začetka? Drugače pa smo imeli danes drugo cepljenje. Jo je popoldan malo zvilo. Je jokala kot dež pa nogico je imela malo rdečo. Sem dala gor alkohol pa malo dalerončka sem ji dala. Sedaj pa je bolje. Jaz mojemu kuham sama..do sedaj korenček, sladki krompir, sedaj pride na vrsto hruška, jabolka, banana, pa koleraba, krompir...imam pa riževe kosmiče za v mleko. Sem pa kupila nekaj kašic od Nestle (ker že pač uporabljam njihovo mleko in sem nasprotnik Hippa), če bi bila kdaj v kakšni gužvi ali pa bi kam šli za cel dan. Knjiga- Annabel Karmel: Velika paparica za male papavčke (več kot 200 receptov za hitro pripravo preprostih in zdravih jedi + jedilniki) Upam, da sem kaj pomagala. evo... tu jo imate v pdf formatu (malo golfamo ) Velika paparica za male papavčke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:18:35
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 KOKICA kakšna je bila noč? Večerni riž kaj deluje? Ne, mu včeraj nisem dala...sem že prej napisala, da je nekaj štrajkal, ker sem je zbudil že ob 01h, pa potem ob 05.30 in ob 07h! Sori, še prebiram za nazaj pa tega še nisem prebrala. Me pa zanimajo izkušnje mamic, ki to probajo, ker nekateri trdijo, da naj bi to podaljšalo spanec, spet drugi pa, da to na spanec nima vpliva. meni full pomaga... prej se mi je kar zbujal ponoči, zdej pa mu dam zvečer ob 8h Hippovo nočno kašico in zdrži NAJMANJ do 6.30 zjutraj.. včeraj je naredu rekord in zdržal do 7.45 ..oz. povedano drugače: skoraj 12 ur Bravooo Leon
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:20:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem malo poiskala..pa sem našla le cucelj Avent s 4 luknjicami... To pa spet ne bo pravo...bom sama z iglo malo povečala luknje pa bo! dobijo se cuclji,ki nimajo luknje ,ampak tako prečno zarezo. Jaz sem malemu tud tisti cucelj z eno luknjico mal prerezala,da lahk vleče mal bolj goste zadeve
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:21:04
|
|
|
|
_andreja_
|
mah bomo verjetn mogl se kr dojit kr mali nima pojma kaj nej s cuclom v ustih počne, ... pa tko al tko bomo šez 2 tedna 4 mesece stari in sem se odločila da bom verjetn kr dodajat že začela čeprav sem prvemu začela dodajat šele po dopolnjenem 6 mesecu ... ta dva tedna dretja bom pa še prenesla čeprav vsako uro upam na čudeš ... glede hrane pa sem pri prvem sama kašice delala skuhaš korenček in ga s paličnim pretlačiš ter mu daš tri dni zapored da vidiš če je slučajno kaj alergije če ni čez tri dni novo živilo, ... koleraba, krompir, bučke, kumare, paprika,fižol, jabolka, ... itd, sploh pa je sedaj pri nas doma tega poun in bo fajn ker ne bo treba kupovati in je vse bio pridelano je pa prvi ogromno od fruteka pojedel ker je fajn k se lahk cel dan potepaš sploh ko začnejo sedet... juhuhu komaj čakam te čase
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:21:51
|
|
|
|
dana
|
Kokica ja lekarnarji so res packi. To sem že pri prvem ugotovila, ko sem enkrat kupila Aptamil AR. Potem sem šla pa v Milerja in vem, da sem za ceno ene škatle v lekarni v Milerju dobila skoraj dve. Jaz kupujem zdaj za Nejca v DM-u mleko, kjer dam za škatlo 5€. Mali ga dobro prenaša, zato bom nadaljevala. AD3 kapljice - kako ste jih dajale? Na večih mestih sem prebrala, da so po več dni dajale samo eno kapljico, potem več dni po 2, tako da so šele v roku enega meseca prišle na 7 kapljic. Jaz sem mu jih začela dajati 14 dni nazaj in sva začela prvi dan 1 kapjica, drugi dan 2 kapljice. In je bilo vse lepo in prav. Zdaj mu jih že par dni dajem po 7 in ga ful zvija. A sem bila prehitra?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:24:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce jaz sem rešila zadevo....sem vzela cucelj 2 in eno luknjico tako povečala, da je sedaj nastala ena iz prejšnjih dveh..dala noter riževo kašico in je mali popil kot bi rekel keks...še prej pa je cca 10ml pojedel po žlički pa ene 3 žličke sladkega krompirja in korenčka...ti dve živili sedaj uvajava... MamaM - ne nisem še na FB! Kaj me te tak vabite tja? Bi mi tam rade kaj naravnost v "prste" povedale..tu pa ne upate? Kokice,se še kar ne daš? Upam,da bo kmal vreme kot se spodobi,da se zmeniva za kofi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:32:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Kaj Feliška, se ti ne spi?..... ja eni smo vztrajni.....ma se prav včasih zamislim, kako je Pupa pisala skos, imela časa na pretek....evo , zdej jo je pa mali čisto okupiral.... ...pa še marsikatero....(SPPS, Lejca....)tudi sama nisem tolk gor več....čestitke vama z Najo....pa še katere..ne bom naštvala, da katere ne pozabim.. sej ,ko bom spet noseča, bom mela več časa No,sam zaenkrat nimam v planu psihično se spravljam,da se bom začela mal učit,pa se mi še ne da
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:33:45
|
|
|
|
spps
|
Kolk vas ma bebije na Mami najdi? Glasovala sem za Jureta,Lijo,Leo iin Timona Sem koga izpustila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:35:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce jaz sem rešila zadevo....sem vzela cucelj 2 in eno luknjico tako povečala, da je sedaj nastala ena iz prejšnjih dveh..dala noter riževo kašico in je mali popil kot bi rekel keks...še prej pa je cca 10ml pojedel po žlički pa ene 3 žličke sladkega krompirja in korenčka...ti dve živili sedaj uvajava... MamaM - ne nisem še na FB! Kaj me te tak vabite tja? Bi mi tam rade kaj naravnost v "prste" povedale..tu pa ne upate? Kokice,se še kar ne daš? Upam,da bo kmal vreme kot se spodobi,da se zmeniva za kofi jaz tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:40:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* evo... tu jo imate v pdf formatu (malo golfamo ) Velika paparica za male papavčke Superca. Jaz imam sicer novejšo, leto 2008, a bistvenih sprememb ni, le da je moja bolj pisana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:40:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce jaz sem rešila zadevo....sem vzela cucelj 2 in eno luknjico tako povečala, da je sedaj nastala ena iz prejšnjih dveh..dala noter riževo kašico in je mali popil kot bi rekel keks...še prej pa je cca 10ml pojedel po žlički pa ene 3 žličke sladkega krompirja in korenčka...ti dve živili sedaj uvajava... MamaM - ne nisem še na FB! Kaj me te tak vabite tja? Bi mi tam rade kaj naravnost v "prste" povedale..tu pa ne upate? Kokice,se še kar ne daš? Upam,da bo kmal vreme kot se spodobi,da se zmeniva za kofi jaz tudi... Nekaj pravijo,da bo naslednji teden izboljšanje (BIL BI ŽE ČAASSS!!!!) pa se bova slišali In kaj počnete v tem super vremenu? mali drema,jaz pa bom z bratom kakšno komedijo,pol pa bi morala še mal Marcelova oblačila prebrat - ker tist,kar mam zdaj v omari,mu nekak premalo hodi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 8.7.2009 14:50:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober dan. kaj počnete? naša končno spi. je celo jutro nekaj gnjavila. no, saj ji ne zamerim - v tem vremenu skoraj kaj drugega ni mogoče.... glasovanje sem za danes opravila. zdaj bi pa morala skuhat kosilo pa tudi likanja bi se lahko lotila. če bi se mi le dalo pri nas je pa drugače vse po starem. vidim da debata teče predvsem o GH. mi še nismo začeli. pa še niti ne vem kdaj bomo. ko nam bo drugače pa vestno prebiramo vse na to temo in se psihično pripravljamo na uvajanje
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?