yania
|
Moj muci je pa danes pojedel na 50 vode in skoraj 2 merici aptamila 2 veliki žlici Hipp riževih kosmičov....ej , za eno žličko je ostalo....to je pojedel ob 20, ob 21 še 120 ml mleka..... Drugače pa sva še vedno samo na par žličkah banane...sem pa danes tudi kupila Milupino kašico za zmešat z vodo,mislim da je neka žitna, al riževa....ma sem vesela, da je jedel prej to, ker zadnjič na morju se je tako jokal, ker sem ga imela v naročju, pa je mislil da bo mleko , pa preveč lačen je bil za igranje z žličko.... Mislim da je ene 2 urci po obroku najbolj fino dat, ko še ni hude lakote... se pa pokaka po banani rumeno, kot po mleku, samo da je noter polno zelenih delčov, kot peteršilj.... jutri bom pa še jabolčka noter naribala na steklen strgalnik.... tudi midva sva raje na naravnem...mi je Hipp poslal ene korenčkove kašice z mlado koruzico, ko sem jim zadnjič malo zatežila, ko sem kupla en čajček, pa so bile cele kepe noter....zdej mi pa skos nekaj pošiljajo... pa kdo bo korenje jedel....aja, pa mlečni gres s čokolado imam tudi 12 stekleničk....haha..to lahko da bi šlo bolje, samo se spomnim, da Naja tudi tega ni marala..pri teh stvareh je tako, al se navadi tvoje kuhinje, al pa iz stekleničk...se spomnim, ko je moja sestra uvajala...ma njeni so bili na kupljeni hrani...ma vse, od kosila, malice..njeno , pa ni šans da bi jedli ko je skuhala.....grozno.... jaz tudi pravim da je to izhod v sili, za na pot, al pa če res ni časa skuhati....sploh pa zdej, ko je vse mlado na vrtu....