pocka
|
Dan punce...pogrešana vidim,da še nisem, no nič hudega... najprej čestitke vsem današjim slavljenčkom Pri nas je ves ok, počasi grejo zadeve na kup, samo še okna čakamo,pol se pa počasi začne pohištvo sestavljat...glede poroke se nam tudi že kar precej dogaja...prstane imava že doma, obleke tudi Danes smo imeli posvetovalnico, Blaž je prestal prvo pikico, tako,da sploh ni opazil,da ga je cepila. Drugače je vse v redu, edino pri pasenju kravic moramo malo paziti,ker ritko preveč dviga...pa v vozičku je rekla naj ga počasi dvignemo...mi ga pa še kar v košari vozimo okoli (nas je kar čudno pogledala,samo kaj,ko pa vedno spi v vozičku...)...no, športni del že čaka za seznam: težki smo 7010 g in veliki 64 cm, naslednji pregled 1.9. vreme - meni je super,ko je tako lepo oblačno,vem sem čudna,ampak ne prenašam te vročine, še dobro,da živimo na obali ..no trenutno je pri nas skoraj tema, pa piha kot zunaj, ampak paaašeee GH - do 6. meseca ne bomo začeli, no mogoče 5,5 meseca andreja - si mogoče poskusila leže dojiti, pri nas ponavadi pomaga, če se na noben način noče dojiti, ga pristavim leže, pol je pa vse v redu ..probaj Taja nam je pa začela jecljati, upamo,da je samo faza, pa malo je verjetno tudi zaradi Blaža...no upam,da je to...govoriti je začela že zelo hitro, zdaj že cele Mehurčke zrecitira (knjiga s pesmicami), pesmico po pesmico, pa take fore...ful je napredna...zdaj pa to, rabi včasih kar lep čas,da besedo skupaj spravi, kar ne more povedat...grozno...je rekla P naj počakamo še par mesecev,če ne bo minilo pa bo treba k logopedu ...ne vem,če sem hotela še kaj povedat...verjetno nič pametnega