yania
|
Kokica .....pa to moraš imet poseben cucelj za gosti obrok..kaj ti imaš Aventovega?.. ma čez tiste male luknjice ne more iti nič skozi....po mojem se dobi kak cucelj od Aventa za GH,,,si cer jaz nisem niti gledala, se pa spomnim da pri Nuku imajo to, s tako veliko luknjo, kot npr.velikost dveh buckinih glavic, samo Naja ni nilkoli hotela piti po flaški Gh, tako da smo kar žličko prakticirali. Moj je včeraj celo kašico zmazal, na 50 ml vode, pa sej sem že napisala to. Ti kar z žličko poskusi, boš videla da mu bo všeč, samo ne čakat da bo lačen, daj malo prej, pa pravijo da naj otrok sedi v naročju, pri meni to ne gre, ker potem misli, da bo dobil mleko, ko ga malo nagnem nazaj.....včeraj ga je moj imel v naročju in smo se igrali z žličko. Pazi samo da se mu ne zaleti, Timon je tudi včasih kar malo odprl usta, kot da bo bruhal, po mojem zato, ker še ne znajo dobro požirati, treba mu je pustiti, da se z žličko v ustih igra, jo sesa, in posledično pogoltne hrano. Pa saj to sem nekje prebrala, da se da žlička na jeziček in otrok sesa z nje... Moj se je tudi zbudil danes ob 4.00 pa je vriskal in se igral....sem ga v sanjah poslušala, potem pa pravi moj: pa daj mu že za jesti.....jaz pa njemu; aja, ja pa zbudi me, jaz spim.... Tako da tudi pri nas teorija da bo spal dlje ne drži, vsaj danes ni, sicer je pa tako treskalo, pa padalo, da ni čudno, da se je zbudil..... Zdej mi je spet zaspal, čakam da se zbudi, da bo dobil banano in jabolčka naribanega, ob 12ih mleko, potem pa sem jaz zmenjena z eno sodelavko, da greva skupaj vozičke gledat v BC...pravi ona meni: pa kako se to sploh odločih za voziček, ko jih je tolko.... sploh ne vem, kaj naj ji svetujem...po mojih kriterijih sem šla tako: lahkozložljiv, lahek, da ga spravim v avto in udoben,seveda, pa cenovno ugoden.... Jutri pa velja, ob 11 pod vodo.... Ja, vreme je pa res butasto tu v Lj...si nisem predstavljala, da bo tako....komaj čakam petek, da odpeketamo nazaj....na otoku res redko pada.,,,vse oblake kar odpelje proč