|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
4.7.2009 8:37:44   
sayuri

Kofetkanje v Koloseju v četrtek, 9.7. okrog 10h

buhtlčk + Gašper
tejkaz + Jaša+ Eva
clara + Mark
cebrca + Ivan
Krysia + Rok
Erin + Tilen
sayuri + L&Z&F
nell + Tibor
aradej +Lucija
Carol11 + Hana
.
.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.7.2009 9:26:31   
majči22
Ojla! Samo tok da se javim in povem, da nismo šli na morje, ker je Lina zbolela. V četrtek je dobila visoko vročino (39.8) in se ji nikakor ni hotela znižat. V četrtek popoldne smo šli na pregled in ni bilo nič posebnega. Vzelo si jo urin in tudi tam na hitem testu nič posebnega.
V petek smo šli spet in so ji vzeli še kri in tudi tam nič posebnega. V petek zjutraj ji je tudi padla vročina.
Tako, da smo že mislili, da bomo šli na morje v petek ponoči pa je na žalost spet dobila v petek zvečer mal vročine.
Danes smo dobili že urikult in tudi tam nobenih bakterij v urinu.
Zdej pa al so zobki ali kakšna viroza. Je pa čisto nič, samo veliko pije.

No samo toliko da boste vedle. Imejte se!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.7.2009 16:24:10   
betty
Krysia - pise mi: ZD RUDNIK (zakaj ne pise Rakovnik- ne vem), dr. Mateja Martinec dr.dent. med............ zaradi zobozdravstvene posvetovalnice.

Včeraj sva bila pri nefrologu,  pa se enkrat je lulal. Dohtar pravi ,da so to te bakterije, ki so se nabrale okorg lulcka in za kožico in da ni nobene panike. samo ciscenje s fiziološko in vatko in bo ok. je pa kr mal zmajal z glavo, ko sem mu povedala, da jemljemo Primotren. v glavnem - naša dr. je malo prehitro vse skupaj ukrepala. prazen nič- oziroma kot pravi Shakespeare: mnogo hrupa okoli nič.  In seveda se sedaj  lahko kopamo v morju :) Naša dr. A pa nam je prepovedala. kr neki !

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.7.2009 16:27:09   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
PUNCE, gremo še eno skupno rundo otročkov naredit...če sedaj naredimo jih mamo kdaj....marec/april... a gremo...user posted image samo bi blo vseen fletno nekoč ko bomo spet pričakoval katero izmed vas zraven met...sem se navezala na vas..

Trenutno bomo še malo počakali (vsaj nekaj mesecev nameravam delat, predno štartamo z novimi poskusi). Tiste, ki pa ste se že oz. se boste kmalu lotile novega ''podviga'', pa veliko sreče! user posted image

čipka - a kar cel mesec si boste privoščili na morju? Blagor enim! Uživajte! user posted image

aradej
- 3 otroške zgoraj? In kdaj pride št. 3? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
čipka, pojma nimam, kaj moraš naredit, ko ti poteče porodniška ... to bo gajka vedla, ker je že šla nazaj v službo, pa naty ... Jst bom konc julija, ko men poteče, šla na zavod do 1. septembra, ko grem v službo ... sam men je vmes pogodba o zaposlitvi potekla, tko da je to drugačna situacija kot pri tebi ...

user posted image Jaz nisem nikamor hodila in nikjer nič spraševala. Itak mi je porodniška potekla 29.6. in s službo sem štartala 30.6. Vmes nisem imela nobene prekinitve delovnega razmerja (zaposlena sem za nedoločen čas). Če bo treba kam it oz. če bodo od mene kaj potrebovali, me bodo najbrž že obvestili. user posted image Na Zavod pa res ne vem, zakaj bi šla, saj z njimi nisem imela ničesar, samo z delodajalcem in CSD. user posted image

sayuri - očitno bo Lovro zrastel v zelo strpnega možakarja, ga bo Zara že od malih nog fino natrenirala. user posted image

Krysia - tudi pri nas ne poznamo kakšnega posebnega ritma. Vse je bolj na približno in so odstopanja tudi po uro ali več gor/dol. user posted image   Jutranje vstajanje je npr. nekje med 4:45 in 7:30...

majči22 - ja res škoda, da vam je morje takole v vodo padlo. Upam, da Lino vendarle samo zobek matra. user posted image

betty - super, da se vam je vse zrihtalo in ni bilo ničesar hudega. Zdaj pa hitro na morje in nadoknadit zamujeno! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.7.2009 16:32:35 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.7.2009 16:42:35   
gajka
Pri nas imamo pa jutri prvo malo otročko fešto - praznovanje za 1. rojstni dan. Sicer 10 dni prezgodaj, ampak se s kolegi nikakor nismo mogli drugače uskladit (dopusti itd.). user posted image Bo pa pravzaprav dvojno praznovanje 1. svečke. Rok bo praznoval skupaj s punčko Anjo, ki je od njega starejša samo dobro uro. user posted image Moram zvečer še torto skupaj spacat, pa led je še treba dat delat, da bodo moj user posted image lahko jutri mohito delal... Samo onemu zgoraj se še moramo za lepo vreme priporočat, da bi lahko zunaj feštali. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.7.2009 22:01:40   
Zoja Miša
Hojla! Najprej, da vas vse lepo, lepo pozdravim in kaj napišem. Potem se bom lotila branja in komentarjev, čeme ne bo zopat 500x dol zabrisalo iz omrežja. user posted image  Očitno tukaj signal odnaša z vetromuser posted image
Mi smo danes preživeli naporen dan. Kajo Lino so očitno matrali zobje ali nespanje, ker je do 14h ni in ni zaspala,potem pa tako trzala v spanju, da se je zbudila za vsako. Me je že pošteni skrbelo kaj je.user posted image Pa se je potem HB umirila in zaspala. Popoldne je bila kot nova. Je pa res, da zadnje 3 dni štrajka zvečer in nikakor, da zaspi pred 21.30h. Sva poskušala že vse mogoče pa ne greuser posted image . Upam, da je le faza, ker je že tako faj hodila spat do 20h, da sem bila že prav vesela, sadaj pa zopet tako. user posted image  moram pohvaliti, da je priden in da če komu, potem njemu rata, da jo uspava. Meni to nekako ne greuser posted image .
Drugače smo super, voda se je končno segrela, ampak Kaja Lina se raje kot v morju namaka v bazenčku, pogoj je , da je oda res segreta. Danes je čofotala na veliko, se vstaja in vseda, pa pade, je nos v vodo pomolila, pa se ni nič sekirala. Ko smo ji pa nogice v morje (mrzlo) pomolili, se je pa skremžilana veliko. Očitno bo res prava gospodična v tem pogledu, drugače pa pravi mali razbojnik. Osvaja vse okoli se jim smeji, maha in je nejbolj vesela, če jo primeva vsak za eno roko in da hodimo. To bi lahko počela tudi cel dan, še ko je utrujena, samo tako ne jokauser posted image  V glavnem, je kul.

No sedaj poskušam tole poslati, potem pa če bo sreča, še preberem. Zasledila sem, da imate srečanje!user posted image Uživajte še za naju! Slan objemček vsem!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.7.2009 22:23:34   
Zoja Miša
Clara, nohte sem si prej delala v studio Nina (Komenda, preseljeni v Trzin)-drago ampak sem bila zelo zadovoljna! Sedaj sem si jih prvič dala naredit pri Alenki (Vič), hodim tja na pedikuro, ampak sem malce nezadovoljna, ker mi je eden sedaj na morju odstopil, to se mi prej nikoli ni naredilo!user posted image  Bom videlal kako bo naprej, če ne bo o.k., zelo rada pridem k tebi! Če boš seveda za! Mi jih boš še poriala, na take stvari sem nora! Pa službo imam v Goričanih, tako da lahko po službi usput k tebi skočimuser posted image

Sandra, lepo da mi vsaj ena napiše da me pogrešauser posted image . In ja HB imamo skos lepo vreme in sonča v izobilju. Pa vroče nam je tudi.

In Erin, tudi ti si vesela! Jeeeeeeeee!! Pa Carol! Uh, se že bolje počutim. Jah sem pač občutljiva na te stvariuser posted image

Glede nosečnosti pa tako, jaz še ne, Kaja Lina bo stara vsaj 2 leti, ko bomo začeli razmišlati o tem.
Ja Krysia, v botanični vrt!!!!user posted image

Gajka, vidim, da si začela res na polno! Ti nič ne zavidam. Pridna si, da se potem še takole javiš! Lepe slikice!
Aradejuser posted image

Sayuri, si me nasmejala s svojim postomuser posted image user posted image user posted image

Majči, škoda za morje, a tako pač je, ne?

No, to bi bilo v glavnam vse! Lepo se imejte in pošiljam malo vročega sončka!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
5.7.2009 8:23:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pri nas imamo pa jutri prvo malo otročko fešto - praznovanje za 1. rojstni dan. Sicer 10 dni prezgodaj, ampak se s kolegi nikakor nismo mogli drugače uskladit (dopusti itd.). user posted image Bo pa pravzaprav dvojno praznovanje 1. svečke. Rok bo praznoval skupaj s punčko Anjo, ki je od njega starejša samo dobro uro. user posted image Moram zvečer še torto skupaj spacat, pa led je še treba dat delat, da bodo moj user posted image lahko jutri mohito delal... Samo onemu zgoraj se še moramo za lepo vreme priporočat, da bi lahko zunaj feštali. user posted image

Super! Mene že skrbi kakšno bo vreme drug teden, ker imam v glavi, da lepo prazujemo zunaj v vrtu user posted image  Moram pomislit PLAN B, če bo dež... Uživajte!!!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
5.7.2009 9:05:01   
nell
Pozdravček!

Midva sva že doma, včeraj sva iz piknika odbrzela kar domov k atiju - joj, kok sta se potem žulila - se je prav vidlo kolk sta se pogrešala. Torej ljubo doma, kdor ga ima.
Zdaj pa dela pralni stroj s polno paro - sva prinesla ogromno umazanga materialauser posted image user posted image user posted image

Js pa ravno izpolnjujem vlogo za otroški dodatek, jo moram jutri oddat - pa vlogo za znižano plačilo vrtca sem si tud dol potegnila, ampak jo bom oddala šele v avgustu.

Aha drugi razgovor potekal čudovito, ponudba za službo zeloooo mamljiva in tud veliko bližje domu cca 20 munit vožnje - vendar na žalost samo za 4 h - kar meni finančno res ne gre čez - nič hudega, mogoče pa drugo leto.

V petek sem bila na zabavi za sodelavkin abraham - tolk sem plesala, da sem vse za nazaj notr spravla in potem pobegnila iz zabave kot pepelka, v prepričanju, da bo moj sin naslednje jutro zgodenj in če bom preveč prekrokana, ne bo energije - mačkin je potem spal do 9.00user posted image user posted image user posted image user posted image - jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image

Aha jokec, bo treba odbrzet.

Aja glede javljanja na zavod po preteku porodniške - to je samo za tiste, ki niso zaposlene oz. se takoj po preteku porodniške ne zaposlijo takoj - tako kot npr. jaz - ko mi porodniška poteče konec julija, zaposlili me bodo šele s 01.09. - torej grem za en mesec na zavod.

lep in krasen dan vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
5.7.2009 17:43:22   
Krysia
Pozdravljene.

Se vidi, da je vikend in je zatišje tuki gor.

Zoja Miša
, upam, da je bilo tole vaše nespanje prehodnega značaja. Pa verjemi, da te vse pogrešamo ... sam napišemo ne, ker je samo po sebi umevno user posted image Evo, še Rokovi pozdravčki za Kajo Lino - ga mam glih u naročju:
bvjkmn  hnbj muijkmm ihokl,k.čč808.
Pa razumi, če moreš user posted image user posted image po moje ji je predlagal zmenek 8. avgusta, ker so ene osemke na koncu user posted image

Suzana73 pa praznuje user posted image user posted image Punca, vse najboljše, pridne otroke in naj te tvoj dragi še kdaj kam odpelje, tako kot te je zadnjič enkrat. Pa lepo praznuj.

Pa še obmesečnjice probam natipkat, pol bom mogla pa nehat, ker je Rok ful živahen in se moram z njim ukvarjat.
LARA (ozziebo), TAMMY (iva77) in TADEJ (maca_m), čestitke za 11ko. LEV AN (lana777), čestitke za 10ko!

Se tipkamo pozneje al pa jutri.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.7.2009 7:13:11   
sayuri
Dobro jutro user posted image
Ponedeljkova kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše spanje je zadnje dneve malo slabše, zato si bom vzela kar dvojno dozo. L&Z se kar brez razloga zbujata. Danes ponoči sem vstala 20X.user posted image Kolikokrat je vstal moj, ne vem. user posted image  Čisto budna sta bila od treh do štirih.user posted image   Kobacala sta se sem in tja, Zara je imela svoj dar govora user posted image , Lovro je pa mislil, da je na njivi...oral je z glavo po postelji, rit imel pa v zrak dvignjeno user posted image . V glavnem ...pestro.user posted image

DAnes grem naročit tortico. Oz kar dve. user posted image  Naš prvi rojstni dan se bliža z bliskovito hitrostjo user posted image  A ne bi nekdo izumil gumbka za ustavljanje časaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Se javim in pokomentiram še  kasneje...zdajle grem L&Z spravit spat user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
6.7.2009 7:16:51   
tejkaz
Dan

Danes bom hitra - zanima me namreč eno. Meni porodniška poteče 21.7. Potem bom brezposelna od 22.7. do 4.avgusta. Kako je z zavarovanjem vmes?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
6.7.2009 7:49:36   
buhtlčk
Jutro

Naš mali še spi user posted image Se ne spomnim kdaj je nazadnje takole potegnil. Tako da kava popita.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dan

Danes bom hitra - zanima me namreč eno. Meni porodniška poteče 21.7. Potem bom brezposelna od 22.7. do 4.avgusta. Kako je z zavarovanjem vmes?

Greš na zavod in imaš osnovno urejeno, dodatno si pa plačaš kot vedno, se mi zdi. Naj pa še katera odgovori, nisem 100%.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
6.7.2009 7:57:59   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Dobro jutro user posted image
Ponedeljkova kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše spanje je zadnje dneve malo slabše, zato si bom vzela kar dvojno dozo. L&Z se kar brez razloga zbujata. Danes ponoči sem vstala 20X.user posted image

Dobro jutro tudi od mene in hvala za kavo - moje spanje je bilo podobno vašemu - skos se je prebujal in nimam pojma zakaj - sem pa tuhtala, da ga mogoče luna meče.

Tejka - kolikor vem zavarovanja v tem času nimaš oz. ga imaš, če si ga plačuješ sama - v primeru, da se prijaviš na zavod - ti seveda plačujejo zavarovanje.

No pri nas je bila noč bolj žurersko naravnana in kot vidim bo bolj kot ne cel dan takšen - bežim ker nekdo joka

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
6.7.2009 8:14:53   
sayuri
Evo, končno sta L&Z zaspala. user posted image  Sta bila že ful sitna user posted image . Seveda...ko je pa ponoči žur. user posted image   nell vidim, da si se s podobnimi problemi ukvarjala. Ja, saj jaz potem tud neke izgovore iščem - da je mogoče kaka luna al pa študiram, kaj sta jedla včeraj in podobno.

STa mi pa prej naredila posel v dveh minutah. Morala sem na WC in v tem cajtu sta bila presenetljivo tiho. Ja no...sta se zaigrala, si mislim. Pridem iz WCJa, pa panika user posted image . Razmontirala sta tiste žvečilne gumije v rolici (en meter al kolk žeuser posted image ) (Filip jih je  pustil na polici na dosegu rok).user posted image Razparcelirala sta cel meter (al sta dvauser posted image ) žvečilnih na centimeterske košče, poleg pa imela polna usta user posted image  Jaooooooo. Pa kako sta se mi potem smejala, ko sem se jezila user posted image  Lumpa. Zara je začela s svojim monologom in čebljala in čebljala user posted image

tejkaz žal ti ne znam odgovorit na vprašanje, kako je z zavorovanjem v tistem času, ko si brezposlna. Vidim,d  ati je že buhtlčk neki odgovorila. user posted image  Za uno pralno kroglico tud nič ne vem - nimam nikakršnih izkušenj. Če jo boš nabavila, poročaj, kako je user posted image
Zoja Miša lepo te je brat. Si že čist preveč cajta odsotna tkole od doma in od nasuser posted image . KAj ko bi v četrtek prišla na kavico v Kolosej? user posted image  Mimogrede...ko bi šla na plažo. user posted image  
Krysia Rok pa zna šifre uporabljat. user posted image  po moje bo tajni agent user posted image
gajka, kako se je držal Rok na poskusni fešti za RD?
betty, fajn da ste porihtali. AMpak tkole resnično človek ne ve, kaj je prav in kaj ne. Eni dohtarji pravijo tko, drugi drugače....ti se pa znajdi
majči ojej, tole pa ni luštno - da ti otroček zboli tik pred dopustom. Pocajtajte se čimprej user posted image
sandra, kako je Tina? Ji je kaj dolgčas doma na počitnicah?
bella kjeeee siiiiiiii?????

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
6.7.2009 8:25:50   
Krysia
Dobro jutro

tejkaz, men se zdi, da je tko kot ti je buhtlčk napisala. Nisem pa ziher ... Jst bom pač 24.7. šla na zavod do 1.9. Me je že zdej groza tega letanja sem in tja ... pa na zdravstveno pa na zavod za zaposlovanje pa na une njihove butaste seminarje, kjer te obravnavajo kot enga loleka ... eh, ne bom zdej o tem razmišljala, bom drug teden ...

Danes ima TILEN  (Erin) 11 mesecev! Pa KAJA (Luna2008) tud. Čestitke obema!

Erin, kako je s Tilnom?

Mi smo pa za razliko od ostalih danes dobro spali - včeraj smo šli v Robanov kot in je bilo tako zanimivo, da ni imel časa spat ... je videl konje in je bil čisto navdušen ... pa mravlje in kobilice na tleh pa krave ... skratka, zanimivo ... ko smo prišli domov, smo se skopali, pojedli in je šel spat ... in ker je zvečer od silne utrujenosti pojedel malo manj, smo pač ob 4:45 jedli ... ampak je potem takoj zaspal nazaj. zdej je imel urco in pol akcije, ampak mi je mal prej spet padel dol in spi ... jasno, jst pa takoj za računalnik ... jao, kaj bo, ko bom v službi?

Aja, naty, kako je v službi?

Gajka - dobra si, da najdeš tudi za RR čas, glede na to, da si res zaštartala na polno ...

betty, hvala za info glede zobarice. Očitno vaša občina sporoča podatke o novorojenih otrocih zobozdravnici, naša pa ne ... bom očitno morala kar sama ukrepat in poklicat v ZD ... Ne vem, zakaj je rakovniški ZD uradno ZD Rudnik user posted image ... tako pač je ....

ok, grem pospravljat posodo in obešat perilo ... se tipkamo

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
6.7.2009 8:43:28   
sayuri
Krysia Robanov kot je kje? In kaj je tam za videt, počet? Glede zobozdravnikov...pri nas sploh nobenih vabil ne pošiljajo. Nikoli. Se moraš sam odločit in iti tja.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
6.7.2009 9:02:16   
Krysia

Krysia Robanov kot je kje? In kaj je tam za videt, počet? Glede zobozdravnikov...pri nas sploh nobenih vabil ne pošiljajo. Nikoli. Se moraš sam odločit in iti tja.

Robanov kot je ena dolina pred Logarsko dolino (tm so drugač 3: Robanov kot, Matkov kot pa Logarska dolina). Je ful manj obljuden kot Logarska pa krajinski park je. Prvo nedeljo v juliju je pa tm en pohod - tko na izi, se da z vozičkom, sicer z marelo mal težji, ampak tud prideš ... hoje je pa ene 3-4 km v eno smer, en manjši vzpon, ampak res nč hudga, na konc je pa kislo mleko pa golaž ...user posted image pa ob poti gozdne jagode in en pašnik s konji ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
6.7.2009 9:14:58   
sandra123
Jutrouser posted image ...se pridružujem malo skrokani noči, je Taja imela zdaj 2.dni fešto ponoči, današnja noč pa je obradila sadoveuser posted image , na spregled sta končno prikukali obe zgornji enkici, torej za seznam, Taja, 3. in 4. zobek 5.7.user posted image ...Aleluja, zdaj bo pa mogoče spet malo miru ponočiuser posted image ...Teja pa zaenkrat še ostaja pri 1.zobku...Smo par dni nazaj jedli grah v juhi, pa ga nikoli več ne bom pripravljala
user posted image , kajti posledično je imela Teja ponoči takšne krče, vetrove, da sva z user posted image bedela od 2.30-5-ihuser posted image ...Revica mala je bila res bogica, se mi je tako smilila, pa preden so tiste kapljice pomagale, je trajalo celo večnostuser posted image ....seveda je zaradi svojega user posted image zbudila še Tajo in Tino in smo bili vsi pokonci....
Sayuri, Tini je tako dolgčas, odkar je doma, da groza, ves čas me okupira, pa še sama ne ve, ali bi bila zunaj in se igrala s prijatelji, ali bi bila notri in malo svojo sobo pospravilauser posted image ...no, na koncu jo seveda vedno jaz pospravljamuser posted image . In danes odhaja malo k mojemu očetu na počitnice....bomo videli, kako dolgo bo zdržala brez T&Tuser posted image user posted image , kajti je zelo navezana na njiju in ne zdrži več kot 1.dan brez njiju.
Jaz sem imela pa včeraj en čuden naval energije za čiščenje in pospravljanje, zunaj je bilo vroče kotuser posted image , pa sem se lotila vsega mogočega in potem user posted image poslala samega na sprehod s T&T, Tina je bila tudi zunaj s prijatelji, tako, da sem imela blažen mir in čas za pospravljanje...In user posted image je šel lepo na sprehod, si privoščil sladoled, nato pa se je še do mojega očeta sprehodil in se celo preveč najedel, ker so imeli piknikuser posted image ...T&T sta pa tudi uživali, ker sta bosi hodili po travici in sta lahko okupirali vse okrog sebe...
Sayuri, vidim, da imate istežurke kot mi....Teja je včeraj zaspala tako, da je s telesom ležala na svojem plišastem medvedku , rita je pa v zraku ostalauser posted image , Taja se mi pa tudi prebudi na čisto drugem koncu postelje, da jo včasih ponoči iščem po posteljici....ni mi jasno, kdaj se tako kobaca po posteljiuser posted image . Kako si pa uredila glede podaljšanja porodniške? Kajste uredili v RA? meni bi kar ustrezalo, da bi mi še malo podaljšali porodniško, sploh, če se tole z vrtcem ne bo uspešno končalouser posted image
Minca, malce pozno ti odgovarjam, pa vseeno....T&T se tudi kdaj zravsata, predvsem za kakšno igračko, ali pa daljinca od tv-ja, drugače pa se imata zelo radi, nonstop lezeta ena po drugi, se na nek svoj način objemavata, tudi poljubčka si data...je pa zdaj problem, ko imata zobke, pa se kdaj pa kdaj tudi grizetauser posted image ...Ravno zdajle poslušam, kako se Taja smeji Teji, ko ji ona z eno igračko ropota okrog ušesuser posted image ...
No, obe pa zelooooooo obožujeta Tinine lase, kadarkoli je možnost, jo zlasata, tudi tako močno, da včasih user posted image user posted image ...Sta kar lumpiuser posted image ...pa najljubša pozicija trenutno jima je stati direkt pred tv-jem, metanje knjig iz knjižnih polic, pa v kuhinji odpiranje omar....
Tejkaz, na zavod se moraš prijaviti, razen, če s tvojimuser posted image živita v skupnem gospodinjstvu, mislim, da je možno, da si po njem zavarovana.

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 6.7.2009 9:24:34 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
6.7.2009 11:38:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Robanov kot je ena dolina pred Logarsko dolino (tm so drugač 3: Robanov kot, Matkov kot pa Logarska dolina). Je ful manj obljuden kot Logarska pa krajinski park je. Prvo nedeljo v juliju je pa tm en pohod - tko na izi, se da z vozičkom, sicer z marelo mal težji, ampak tud prideš ... hoje je pa ene 3-4 km v eno smer, en manjši vzpon, ampak res nč hudga, na konc je pa kislo mleko pa golaž ...user posted image pa ob poti gozdne jagode in en pašnik s konji ...

Krysia.... Ali ti greš?

To bi bilo fino user posted image  Nismo bili od 9.6.09, ker je vreme tako nestabilno user posted image  
Sayuri...... Kaj je za videt??? Lepota, samo lepota in MIR!!!!!! Če ste za naravo to je za vas.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
6.7.2009 12:13:56   
gajka
Pozdravček, uživačke! user posted image Sem pravkar z malice, smo si še en kafe privoščili sredi Maribora, zdaj sem pa že spet v dolgočasni pisarni. Imam ogromno enih podatkov iz Kopra za obdelat, pa je to tako duhamorno delo, da se mi ga kar nekako ne da lotit. Ah bo že... user posted image
Včerajšnji piknik in prvo praznovanje 1. svečke je uspešno za nami. HB nam je bilo vreme naklonjeno vsaj, da smo normalno zunaj spekli in pojedli, za torto smo se pa preselili noter. So pa palčki naredili celo anarhijo z igračami - so vse Rokove igrače ležale povsod in tod, kot da bi nekdo v škatlo z igračami vrgel bombo. user posted image Pa itak ob celi gori igrač vedno hočejo vsi ravno tisto, ki jo ima eden v roki. user posted image
Eto, še naša praznovalčka Anja in Rok z vsak svojo svečko na torti:
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
6.7.2009 12:28:12   
bella02
Hej!
Se sem tle. Sayuri, hvala za skrbuser posted image . V soboto se je porocila Bostjanova sestricna in sem pekla porocno torto. Torej semj delala cel petek, v soboto je bila poroka, v nedeljo pa sem imela obiske. Pa se racunalnik mi nagaja in me ni hotlo prej povezat, torej sem zdaj na svakovem racunalniku, pa mu ne delajo sumniki na tipkovnici. Kar nekiuser posted image
Se vedno se nisem naspala od vikenda. pa sem prej neki pospravljhala, zdej se bo pa Teja hmalu zbudiluser posted image . Hodi kot bi imela Duracellke v ritiuser posted image , je ni za ustavt. Prav zelim si, da bi bil popoldne dez, da malidve uturim mozeku in grem v horizontalouser posted image . Zvecer me pa caka goooora cot. No ja, morda bom to zrihtala jutriuser posted image . Po tem ucenju in napornem vikendu sem res kar neki brez energije.
Brez zamere, sam bom komentirala drugic. Grem v mizule za 5 min. Pa za v cetrtek se ne vem, nasa glih takrat spi. Morda prideva, res ne vem se. Pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
6.7.2009 16:53:52   
nell
Pozdravček babike!

Preberem kasneje in tudi komentiram potem - ssem na hitro priletela, da vas ponovno prosim za vaš glas.

Torej, če se kateri ljubi in želi - lahko spet glasuje - zdaj gre pa zares

MOJA ZGODBA

Hvala - prečekiram kaj še zvečer

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
6.7.2009 18:37:31   
kaja02
ojla!!!

tko na hitro prebrala, VSEM ČESTITAM ZA OBMESEČNICE, ZOBKE, KORAKE....

nell- sem že glasovala!!

tejkaz- glede zavarovanja, tisti dan, ko ti poteče porodniška greš na avtomat, notri porineš kartico in to je to, ti jo potrdi še za 3 mesece in nimaš nobenih komplikacij ( nasvet moje svetovalne delavke) tko sem jst nardila pa imam sedaj urejeno zavarovanje do 30.9.; drugače pa si lahko zavarovana kot občan ali pa po partnerju, sam imaš nepotrebne pote!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
6.7.2009 22:14:50   
pingo80
Hoj!

Tale stran se vleče pa že od sobote. Le kje ste vse čvekice?

Danes pa sva z Lano ostali sami doma. Je šel user posted image  v službo po 14 dneh. Mi je prav pasalo, da smo se vrnili na stare tirnice, čeprav vem, da bom čez par dni spet govorila drugače.
Tud Lana je mela danes žurko; no, pravzaprav jo ima že tri noči, pa mislim, da niso zobki. Saj se vedno zbuja n-krat ponoči, ampak zdaj se pa kar obrača, pa jamra, gode ... Ne vem kaj jo matra.

Krysia - ni skrivnost; smo bili v Vodicah. Res je blo fajn, naravna senca na plaži, kilometerske sprehajalne potke ob morju, blizu apartma, ne prevelika gužva.

Nell - sem že glasovala.

Zdajle pa počakam, da se mi golaž skuha do konca, pol pa spat.
Nočka vsem.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?