sandra123
|
Jutro Tejkaz, čestitke Jaši za11.mesecev , pa za uspešen pregled z Evo pri zobarju , saj se bo počasi navadila....Tinina zobozdravnica pa ima že sama pripravljena darila za "pridne" otroke...vedno dobijo kakšen prstanček, kakšno nalepko, kakšno mini plastično igračko....Je pa čisto prav, da si ji dala malo vzpodbude z igračko, jaz sem tudi Tino razvajala, če je bila pridna.... Sayuri, dobro zrihtajte v razvojni ambulanti , bom držala pesti, da ti še malo podaljšajo dopust Katja, za izpit, zdaj pa še ustnega, pa si rešena Cebrca , sožalje ob izgubi tasta ZojaMiša, lepo, da se lahko javiš, te vsaj ne pogrešamo tako močno kot prej, pa za KajoLino in njeno racanje po kampu , drugače pa uživajte maksimalno, upam, da imate lepo vreme, kajti tukaj pri nas je čisto aprilsko vreme Kaja, nimam besed , kakšni ljudje delajo na takšnih mestih, kjer človek potrebuje pomoč , pa držim pesti, da bi službo res dobila Nell, tudi za tvoj opis razgovora glede službe, nimam besed, sploh pa me je šokiralo, da lahko to nekdo reče, ki dela z malimi otroci Naty, Gajka, upam, da ni prehudo v službi