Maja T.
|
Jutro, zgubljena duša se spet malo javlja na RR . Jao kam gre cajt. No da prvo povem veselo novico, so mi podaljšali porodniško še za 3 mesece-do 16.10. , sem tako vesela. Matejchi, za seznam 1 zobek 21.6. Drugače Zara še ne hodi in bo tudi malo kasneje, ker so šele pri 10 m. ugotovili, da ima nizek tonus, ma kje so bili pa prej , sem malo kar jezna, bi lahko na fiz. terapije že prej hodile in bi naša že lepo stala, zdaj pa se je pred enim tednom nazaj komaj prvič sama usedla. No bo že, so rekli, da ni nič kritičnega, samo da bo malo kasneje. Posledično so pri Zari možgani naredili obratni proces , se je prej bolj razvijal mental, zaradi teka naša mala že zelo dosti govori in razume in v bistvu že logično povezuje stvari . Motorika pa bo zdaj prišla na vrsto, ko sva začeli telovadit. Napredek, od kar telovadiva je velik. No da povem še drugo veselo novico (zaradi tega tudi nisem bila zdaj kaj na RR). Mi se selimo , kupila sva novo vrsto hišo do podaljšane 4. gradbene faze, položit je treba edino še parkete in keramiko in se načeloma selimo v jeseni. Je precej velika 189 m2 in me nagovarja, da bi imela še enega , da bomo lahko napolnili sobe . Če se katera spomni, da sem enkrat omenila, da smo mislili graditi, samo imamo problem z enim sosedom, ki nam ne da gradbenega, zato se je moj , da se ne bo več s tem zajebaval. Sva stopila v akcijo je trajalo cca 3 m., da sva našla tole lepo hišico, bom ob priliki slikice dala gor. Zdaj imata mami in ati na parceli od stare mame vrt. Drugače hvala za čestitke ob jutrišnji obletnici, naša mala bo jutri stara 1 leto , le kam gre čas. Slikice vseh so zelo lepe , Gajka lepe ste praznovali. vsem novim . Cebrca moje sožalje za tasta . Uh, ostalo se zdaj ne spomnim, zato vsem mamicam želim vse lepo z , se javim spet enkrat hmmm, mogoče ko bomo vseljeni , no upam da prej , samo ko kar časa zmanjka, z Zarico hodiva na fiz. terap., telovadiva, zdaj je treba še za bajto migat, same sladke skrbi ...