|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
3.7.2009 15:56:04   
Stella Rossa
Točno tako.
Zdaj, ko sem pri hčerki sem se prlepla na njen trebušček tak da upam da se bom "nalezla"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.7.2009 16:00:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Točno tako.
Zdaj, ko sem pri hčerki sem se prlepla na njen trebušček tak da upam da se bom "nalezla"user posted image user posted image user posted image

seveda se boš, bo babi poskrbela vnučku družbo user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.7.2009 17:27:33   
Pija76
Punce hvala za čestitke! Včeraj se nisem uspela zahvalit!!!

Mamicam čestitke za novorojenčke, res bodo deklice potrebne!

Miška73 two boys praviš? Čestitke!!!

WP si ti kar brihtna punca, pravilno zastopiš!

Vsem en lep pozdavček, lep vikend, uživajte maxi, jaz grem neki iskat zdele na net user posted image , pol pa žurkat!! Upam, da ta vikend policaji ne bodo preveč na pohodu user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.7.2009 23:44:24   
mismis
Pija, upam pa, da danes zalivaš zeleno, še za včeraj user posted image user posted image user posted image . Ma stara lepo praznuj, v priliki se pa vidimo spet user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
4.7.2009 5:42:42   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
4.7.2009 9:10:19   
lana70
Jutroooo...hm, Reby, kaj pa je to za ena ura user posted image ..a si ti nalašč uro naviješ, za pofočkat, potem pa greš nazaj ajat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana70 -- 4.7.2009 9:11:05 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.7.2009 10:05:54   
Pinky12
Jutro!

Lana70 - Pa res! Zgleda, da Reby vstane, da nam postreže s kofetom pa gre nazaj spat user posted image

Mejte se fajn, jaz sem danes spet invalid (vse me boli, komaj hodim, pa še v jajčniku me špika). user posted image

user posted image pa tudi še od nikoder, sem bla pri Reljiću pa mam cisto levo IN desno. Super!user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.7.2009 10:37:52   
Reby
Oooo, to pa ne, to so pa čiste laži user posted image  Jaz grem po kavici lepo na pasji sprehod, zdej pa sem že tud iz trgovine, pa še v kino sva šla po karte, ker dobim nečakinjo danes za cel teden in jo morm vsak dan s čem zaposlit. Fajn bi pa blo ja, če bi še lahk mal poležala, samo ne morem, že ob petih se zbudim.

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.7.2009 10:57:31   
Pinky12
Oooo, Reby, torej dobiš nečakinjo malo na "probo" user posted image . No, saj v tej vročini je res bolje vstat zgodaj, da se vsaj bajta prelufta. Midva imava sedaj skoraj 27 stopinj not user posted image , hodim v kopalkahuser posted image user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
4.7.2009 11:01:59   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Oooo, to pa ne, to so pa čiste laži user posted image  Jaz grem po kavici lepo na pasji sprehod, zdej pa sem že tud iz trgovine, pa še v kino sva šla po karte, ker dobim nečakinjo danes za cel teden in jo morm vsak dan s čem zaposlit. Fajn bi pa blo ja, če bi še lahk mal poležala, samo ne morem, že ob petih se zbudim.

ne vem, ne vem....vse tako kaže user posted image user posted image user posted image , bi se morala pofočkat vsakih 15 min user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.7.2009 11:15:15   
loremi
Dober dan,

jeeeee sonči bo danes, super. Perilo visi, zdej grem kuhat, pol pa upam na kako urco počitka.

Reby, rana ura.

Pinky, 27 stopinj? Zdaj že? V hiši/stanovanju? user posted image  Pri nama jih je menda okoli 22, glih prav.

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
4.7.2009 11:25:12   
Reby
lana - že tak preveč visim tuki gor user posted image
pinky - ja, sem zjutraj vse preluftala, da sem spravla iz 26 na 23 stopinj, zdej sem že vse zaprla, če bo sreča, ne bomo mel 27. Imam pa 4 nečakinje, tastarejša je 20, tako da smo tahudo probo dal že skoz user posted image
loremi - kako si? Se vredu počutiš?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
4.7.2009 11:25:54   
Pinky12
loremi - ja, v hiši, ampak v zgornjem nadstropju, tako da topel zrak fajn pripotuje po štengah user posted image Klime pa ne smeva imet zaradi moje revme... Ma saj ni take krize, danes itak bolj počivam, ko bom lahko šla po štengah pa bom itak šla ven.

Aja, kuhanje pa bo bolj na hitro - živela pašta s tuno user posted image user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
4.7.2009 12:04:02   
loremi
Pinky, mogoče bi tud blo fino ob vročih dvevih zjutraj fino prezračit, pa potem rulete/žaluzije spustit, zatemnit prostor, da še od zunaj ne prihaja tako toplo, če je že od spodaj. Vem, kako je neprijeten ta pretopel zadušljiv zrak iz spodnjh prostorov, imam tko v službi in poleti je kr vroče, no ampak mi si prižgemo klimo, s to razliko, da sodelavca rada strašno pretiravata, srkljani moški.

Reby, hvala, jaz sem ok. So še krči, ampak se tolažim s tem, da je to del tega user posted image .
Založena sem tud z Elevit vitamini, folno kislino, magnesolom, boscopanom, tko da neki že menda bo a ne.
Me je pa prenehalo bolet v prsih user posted image . Potem pa ne vem, a je to normalno, v redu znak, ali ne. Ker se čisto nič ne počutim kot nosečka, sem tako kot ponavadi, s tem da me kak krč sem in tja spomni, da nekaj le je, no mislim pa itak skoz na pikico.
Reby, si ti bila oz. ste dekleta tu od pozitivnega testa naprej na bolniški, delate? Jst sem na bolniški sicer do 1.UZ, pa so v službi me prosili, če tiste obsežnejše obračune pridem naredit (pa ne le zdej, v bistvu skor do porodniške), ker sami ne bodo zmogli, ok, sem šla, sam upam, da s tem ne škodim sebi oz. pikici. Sicer delam v pisarni, ampak vseeno.
Še vedno pa spremljam vse kot čudež, da je pingvinček res ostal pri meni.

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
4.7.2009 12:23:59   
Anonimen
pozdravljene punce

se že takoj opravičujem ker vam bom "posmetila" temo, a vem da vas lahko vprašam nekaj stvari.
na Leonišču moram dat kri za hormonske preiskave in sicer od 3. do 6. dneva M ciklusa. zanima me, če laboratorij dela tudi med vikendi (jaz si mislm da najbrž ne). problem je v tem, ker imam zelo kratke cikluse. do 4. dni. M pričakujem ravno v čet, tako da bosta 3. oz 4. dan ravno sobota in nedelja. kaj naj naredim? a ima smisel da grem 5. ali 6. dan, če pa nimam več M? 
pa še to: laboratorij je v drugem nadstropju, kajne? mogoče katera ve št. sobe kamor moram it?

za pomoč se vam najlepše zahvaljujem.

LP

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
4.7.2009 12:27:31   
Reby
loremi - če jemlješ Elevit, potem ne rabiš še folne posebej, ker je v Elevitu 2x več folne kot v Tifolu npr.
Glede bolniške - jaz sem že od punkcije dalje doma. Je pa res, da sem imela rizično nosečnost nekje do 5./6. meseca, zaradi nizke posteljice 2x krvavela, bila v bolnici itd. Zdej se počutim super, ampak sem še vedno na bolniški, ker čez dobra 2 tedna tako ali tako začnem porodniško.
Če se vredu počutiš, ne vidim razloga, da ne bi delala, drugače je pa fajn, da si čim manj pod stresom. Glede prsi je pa čisto normalno, tudi mene je nehalo boleti in to že pred testom, tako da se nič ne sekiraj, krči bodo tudi kmalu prenehali.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
4.7.2009 12:50:23   
loremi
Reby hvala. Ma malo je stresno delo, ampak ni pa neke sile, prdvsem mi drugi govorijo, ne trapaj, bodi doma, tam imaš stopnice za na wc pa šefi in ostali bodo pritiskali nate, bodi doma. Pa ravno one so mi rekle, če bom prhajala ravno v času večji del delat. Pa zdej, ko sta sodelavca na dopusu in ni drugih za nadomeščat, sem ravno jaz, pa sem mislila bi par dni doma, no si bom vseeno poskusila tako uredit. Hvala!
Aha še to, no potem bom pa to škatlico folne, še par tablet je notri, pojedla do konca, potem pa le še Elevit.

Anonimna, za vikende labolatorij ne dela. Je pa res v 2. nadstropju, po stopnicah levo in potem na levi strani, saj mislim, da piše, kje je laboratorij, pa ob vratih je polička, kamor odložiš papirje. Glede svojega ciklusa oz. kdaj boš šla dat kri, če bi prišlo ravno na vikend, pa ne vem točno, najbolje, da kar sestre vprašaš (np. svetovanje, ali pa v ordinaciji tistega dr., ki te je napotil).

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.7.2009 13:57:05   
kalaxy
Živjo punce,

prosila bi vas, če mi lahko pomagate z eno informacijo.
A mi lahko poveste, tiste ki ste bile na IVF v PO, koliko časa se čaka na postopek?
Kako zadeva sploh poteka?
Jaz grem v avgustu na pogovor.

Hvala za pomoč in veliko uspeha.

Kalaxy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.7.2009 15:27:39   
Reby
kalaxy - a greš k Rešu? Če se odločiš za samoplačniško, prideš na vrsto takoj, to pomeni v 1 mesecu, drugače pa odvisno od tega, koliko postopkov ima še na voljo, ponavadi pa se čaka od 6 mesecev do 1 leta. Fajn je, da imaš zraven pri pogovoru vse izvide (če si imela mogoče HSG, laparo, histeroskopijo) in spermiogram (čeprav mislim, da ga bosta morala narediti še enkrat v PO). Potrebuješ pa tudi napotnico. Upam, da sem ti dovolj pomagala. Pa vso srečo user posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
4.7.2009 17:43:58   
lana70
ja kam pa ste zginle vse user posted image , a vse dopustujete al kako?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.7.2009 17:46:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

ja kam pa ste zginle vse user posted image , a vse dopustujete al kako?

ma ne, eni smo v službi danes. Pa nam ni prav nič luštno user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
4.7.2009 18:33:09   
kimsy
ahoj, sm vas prišla mal pogledat!
mismis - jst sm bla tud v službi, sm mela mal lenoritisa med tednom, pa sm šla danes v miru dokončat, ker grem v petek na morje. Jupi!
miklarom - sm brala pri nosečnicah, da te nekaj hecajo. Brez panike, če bi bla taka kriza, bi te klicali domov, da prideš takoj nazaj in ne bi čakali do pregleda.
kalaxy - ja, res je, če greš samoplačniško, si na vrsti takoj.
Reby - hvala za kofi, je pa res lepa (dobra) user posted image   user posted image   user posted image .

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.7.2009 22:52:30   
sonček33
Drage punce!

Smo bili na dopustu. Vsega ne gre brati. Mi pa seveda skočijo v oči novičke.

Slavljenkam vse najboljše za nazaj pa za naprej.

Novorojenčkom srečno na poti življenja, mamicam in očkom pa - čiuvajte jih in crkljajte. Radi se imejte.

Čakajočim - pogum in vztrajnost.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
5.7.2009 6:37:32   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
5.7.2009 8:15:45   
Pinky12
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, ta pa prav zadiši, ko jo pogledaš, njam!user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?