Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:56:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečer Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušes ja točno tako......Hana je pa še pluvat začela(balončke dela da sem čisto mokra )in ne neha dokler ne pristane v naročju res so pravi mali izsiljevalčki joj kaj še bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:00:11
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečer Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušes ja točno tako......Hana je pa še pluvat začela(balončke dela da sem čisto mokra )in ne neha dokler ne pristane v naročju res so pravi mali izsiljevalčki joj kaj še bo tega se tudi jaz bojim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:01:31
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! kako ste kaj? mi smo včeraj lepo pripotovali v Bosno. Uroš je bil priden. Tudi ko smo prišli se ni nikogar vstrašil. moja dieta bo morala počakat, da pridem nazaj v Lj, zdaj pa gremo papcat roštilj. vse slikice sem pregledala! zelo lepe dojenčke imamo!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:03:40
|
|
|
|
timy
|
Ne vem, ali bi se jokala ali smejala Ko sva z Evo prišli domov, sem dala voziček na balkon. In grem prejle na balkon in nekaj miga na vozičku. Sem se najprej ful prestrašla, kaj je to. In potem vidim, da se v vozičku lepo zležava in preteguje moj mačkon. In še tako zadovoljno me je pogledal, kot bi hotel reči - no, to si mi pa dobro nastavila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:03:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao! kako ste kaj? mi smo včeraj lepo pripotovali v Bosno. Uroš je bil priden. Tudi ko smo prišli se ni nikogar vstrašil. moja dieta bo morala počakat, da pridem nazaj v Lj, zdaj pa gremo papcat roštilj. vse slikice sem pregledala! zelo lepe dojenčke imamo! še namesto nas pojej kakšen čevapčič
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:05:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Ne vem, ali bi se jokala ali smejala Ko sva z Evo prišli domov, sem dala voziček na balkon. In grem prejle na balkon in nekaj miga na vozičku. Sem se najprej ful prestrašla, kaj je to. In potem vidim, da se v vozičku lepo zležava in preteguje moj mačkon. In še tako zadovoljno me je pogledal, kot bi hotel reči - no, to si mi pa dobro nastavila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:09:45
|
|
|
|
timy
|
No, še dokazno gradivo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:12:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy No, še dokazno gradivo kva je hud
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:14:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea-DOBRODOŠLA NAZAJ Hvala.... enako....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:15:51
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LIA,ŠPELA,TIA,ALJAŽ-vse dobro ob obmesečnici Tudi jst!!! Tudi jaz.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:17:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj gor včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pa no vidiš tega pa nisem vedla ........mi je pa itak šponsko da jo je trešil.......se ji je verjetno za kaj maščeval.......a veš da ko včahih česa ni hotel jesti,ga je tepla s koprivo po roki-se mi kar smili(še čudno da nima travm ) a res al kaj? jst jo zadavim... bogi mali otroček..... ženska nima 100 pik tak da daleč stran od nje in jst ji na tvojem mestu nikol nebi dala otročka v varstvo.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:18:47
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo imeli danes ceplenje... NAŠE NOVE MERE PRI 4,5 MESECIH: 67,5 cm 6940 g PA ŠE PRVI ZOBEK PRI 4,5 MESECIH. Napotene sva k oftalmologu zaradi učk. Zdajle čakamo na patronažno da nam pride "predavat" o uvajanju GH.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:20:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo HELP joj ženska pa kaj kličeš v razvojno?????? naš se tud kr naravnost dviguje pa kaj sej se je florjan tud pa je vse OK z njim..... pa mi smo se tud moja mami ni mela telefona, da bi za vsako figo kam klicala.... pusti otroka, da se razvija v svojo smer...... oprosti grobosti sma res ne vem zakaj eni tok za vsako stvar paničarite bodite srečne, da se otzrok razvija.... men je tud P rekla pri florjanu k se je kr na nogice postavljal pr 6 mesecih da se ne sme ja kaj ga nej prvežem? če nebi mogu nebi da te pa pošlje na samopačljivo fizioterappijo je pa to sam priložnost zaslužka, ker take mamice je komot okol prenest.... sej bi vse mamica za svoje otročke vse naredle..... sam jst se veselim če kej takega nardi pa sploh ne pomislim, da bi kjicala P al pa kogarkoli to bom k bo mel vročino in ta ne bo padla al pa bo karkoli drugega narobe
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.7.2009 10:23:20 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:24:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy No, še dokazno gradivo kva je hud ful dober
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:25:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mi smo imeli danes ceplenje... NAŠE NOVE MERE PRI 4,5 MESECIH: 67,5 cm 6940 g PA ŠE PRVI ZOBEK PRI 4,5 MESECIH. Napotene sva k oftalmologu zaradi učk. Zdajle čakamo na patronažno da nam pride "predavat" o uvajanju GH. kaka GH vi boste kr s šnicli začel k mate že zobeka čestitam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:36:05
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Katjusa nisi nic groba...sej meni se tudi zdi pretiravanje. Mislim, kot da so otroci neki roboti, ki morajo po neki liniji razvoja. Ne vem no. Klicala pa sem ker mi hodimo v razvojno, sam zdaj do septembra ni placa in so naju komaj takrat narocili, pa sem rekla, da raje sporocim kak pa kaj... Jaz sem mislila, da bodo zadovoljni da se naprej steguje, ker je kao stegovanje nazaj napacno, pol pa me cist zaparanoji. Grozno...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:36:34
|
|
|
|
Katjusa
|
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECE PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO) NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE.... Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu..... MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:39:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj gor včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pa no vidiš tega pa nisem vedla ........mi je pa itak šponsko da jo je trešil.......se ji je verjetno za kaj maščeval.......a veš da ko včahih česa ni hotel jesti,ga je tepla s koprivo po roki-se mi kar smili(še čudno da nima travm ) a res al kaj? jst jo zadavim... bogi mali otroček..... ženska nima 100 pik tak da daleč stran od nje in jst ji na tvojem mestu nikol nebi dala otročka v varstvo..... ona sigurno ne dobi Hane v varstvo,ker ji ne zaupam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:40:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mi smo imeli danes ceplenje... NAŠE NOVE MERE PRI 4,5 MESECIH: 67,5 cm 6940 g PA ŠE PRVI ZOBEK PRI 4,5 MESECIH. Napotene sva k oftalmologu zaradi učk. Zdajle čakamo na patronažno da nam pride "predavat" o uvajanju GH. kdaj pa imata naslednjič pregled?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:41:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Katjusa nisi nic groba...sej meni se tudi zdi pretiravanje. Mislim, kot da so otroci neki roboti, ki morajo po neki liniji razvoja. Ne vem no. Klicala pa sem ker mi hodimo v razvojno, sam zdaj do septembra ni placa in so naju komaj takrat narocili, pa sem rekla, da raje sporocim kak pa kaj... Jaz sem mislila, da bodo zadovoljni da se naprej steguje, ker je kao stegovanje nazaj napacno, pol pa me cist zaparanoji. Grozno... lej prevezat je ne moreš, tak da bodi vesela, da se tako razvija sej mi se tud naprej potegnemo k se vstajamo..... tud če želi kej dosežt se more naprej potegnat tak da..... to je eden naravnih gibov (vsaj po moje) seveda tam se grejo neka pravila in knjige svoje otroke pa vprašanje kako rihtajo..... ne vem kako tako malemu otroku rečt, da se ne sme naprej stegnt razn da ga prvežeš in mu držiš neko prisilno držo polek tega pa se bo cel dan počutu nelagodno in jokal.... tega pa ne želimo do septambra vi2 sploh ne boste rable več razvojne k se bo že vse poštimalo kot se more včasih je blo drugale č so otroke tako povijl, da tud prdnt niso mogl.... zdej pa pr 3 mesecih že skoraj hodijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:42:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo HELP joj ženska pa kaj kličeš v razvojno?????? naš se tud kr naravnost dviguje pa kaj sej se je florjan tud pa je vse OK z njim..... pa mi smo se tud moja mami ni mela telefona, da bi za vsako figo kam klicala.... pusti otroka, da se razvija v svojo smer...... oprosti grobosti sma res ne vem zakaj eni tok za vsako stvar paničarite bodite srečne, da se otzrok razvija.... men je tud P rekla pri florjanu k se je kr na nogice postavljal pr 6 mesecih da se ne sme ja kaj ga nej prvežem? če nebi mogu nebi da te pa pošlje na samopačljivo fizioterappijo je pa to sam priložnost zaslužka, ker take mamice je komot okol prenest.... sej bi vse mamica za svoje otročke vse naredle..... sam jst se veselim če kej takega nardi pa sploh ne pomislim, da bi kjicala P al pa kogarkoli to bom k bo mel vročino in ta ne bo padla al pa bo karkoli drugega narobe super napisano ampak tiste ki imamo prvega otroka še bolj malovemo in valda se ustrašiš za vsak drek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:43:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj gor včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pa no vidiš tega pa nisem vedla ........mi je pa itak šponsko da jo je trešil.......se ji je verjetno za kaj maščeval.......a veš da ko včahih česa ni hotel jesti,ga je tepla s koprivo po roki-se mi kar smili(še čudno da nima travm ) a res al kaj? jst jo zadavim... bogi mali otroček..... ženska nima 100 pik tak da daleč stran od nje in jst ji na tvojem mestu nikol nebi dala otročka v varstvo..... ona sigurno ne dobi Hane v varstvo,ker ji ne zaupam si me potolažla, da me ne bo še to skrbelo..... baba neumna jst bi jo dala kr v norišnico ne vem a je ona tvojga na tržnici kupla, da ga je lahko pol s koprivo po rokicah če bošček ni mogu jest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:45:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo HELP joj ženska pa kaj kličeš v razvojno?????? naš se tud kr naravnost dviguje pa kaj sej se je florjan tud pa je vse OK z njim..... pa mi smo se tud moja mami ni mela telefona, da bi za vsako figo kam klicala.... pusti otroka, da se razvija v svojo smer...... oprosti grobosti sma res ne vem zakaj eni tok za vsako stvar paničarite bodite srečne, da se otzrok razvija.... men je tud P rekla pri florjanu k se je kr na nogice postavljal pr 6 mesecih da se ne sme ja kaj ga nej prvežem? če nebi mogu nebi da te pa pošlje na samopačljivo fizioterappijo je pa to sam priložnost zaslužka, ker take mamice je komot okol prenest.... sej bi vse mamica za svoje otročke vse naredle..... sam jst se veselim če kej takega nardi pa sploh ne pomislim, da bi kjicala P al pa kogarkoli to bom k bo mel vročino in ta ne bo padla al pa bo karkoli drugega narobe super napisano ampak tiste ki imamo prvega otroka še bolj malovemo in valda se ustrašiš za vsak drek sej sem jst tud mela florjana vse smo ble enkrat prvič mamice res je da zdej delam veliko stvari drugače..... sam tud pri florjanu nisem komplicirala.... enkrat sem P klicala k je mel vročino pa je rekla, da če mu v 3 dneh ne pade nej pridemo pokazat pol pa nisem več klicala, ker sem vidla, da se morem sama znajt hvalabogu nikol ni blo kej hujšega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:46:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj gor včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pa no vidiš tega pa nisem vedla ........mi je pa itak šponsko da jo je trešil.......se ji je verjetno za kaj maščeval.......a veš da ko včahih česa ni hotel jesti,ga je tepla s koprivo po roki-se mi kar smili(še čudno da nima travm ) a res al kaj? jst jo zadavim... bogi mali otroček..... ženska nima 100 pik tak da daleč stran od nje in jst ji na tvojem mestu nikol nebi dala otročka v varstvo..... ona sigurno ne dobi Hane v varstvo,ker ji ne zaupam si me potolažla, da me ne bo še to skrbelo..... baba neumna jst bi jo dala kr v norišnico ne vem a je ona tvojga na tržnici kupla, da ga je lahko pol s koprivo po rokicah če bošček ni mogu jest revež ima zdej odpor do določene hrane in počasi mu jo jaz predstavljam(da vsaj poskusi).......midva Hane ne bova sisila če česa ne bo hotela jesti,ampak bo pa vsaj poskusit mogla(če ne probaš ne veš kakšen je okus)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:48:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo HELP joj ženska pa kaj kličeš v razvojno?????? naš se tud kr naravnost dviguje pa kaj sej se je florjan tud pa je vse OK z njim..... pa mi smo se tud moja mami ni mela telefona, da bi za vsako figo kam klicala.... pusti otroka, da se razvija v svojo smer...... oprosti grobosti sma res ne vem zakaj eni tok za vsako stvar paničarite bodite srečne, da se otzrok razvija.... men je tud P rekla pri florjanu k se je kr na nogice postavljal pr 6 mesecih da se ne sme ja kaj ga nej prvežem? če nebi mogu nebi da te pa pošlje na samopačljivo fizioterappijo je pa to sam priložnost zaslužka, ker take mamice je komot okol prenest.... sej bi vse mamica za svoje otročke vse naredle..... sam jst se veselim če kej takega nardi pa sploh ne pomislim, da bi kjicala P al pa kogarkoli to bom k bo mel vročino in ta ne bo padla al pa bo karkoli drugega narobe super napisano ampak tiste ki imamo prvega otroka še bolj malovemo in valda se ustrašiš za vsak drek sej sem jst tud mela florjana vse smo ble enkrat prvič mamice res je da zdej delam veliko stvari drugače..... sam tud pri florjanu nisem komplicirala.... enkrat sem P klicala k je mel vročino pa je rekla, da če mu v 3 dneh ne pade nej pridemo pokazat pol pa nisem več klicala, ker sem vidla, da se morem sama znajt hvalabogu nikol ni blo kej hujšega se strinjam,ampak včasih te pač prime panike in se vsaj potolažiš ko ti sestra(sploh ne zdravnica)recimo po telefonu pove da je neki čisto normalno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?