Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 19:08:36
|
|
|
|
dulcinea
|
Blagor vam. Sem vam fovš. Ampak kar uživajte. Pa jutri dopoldne kaj name mislite, pa pesti držite, k mam nek pomemben sestanek.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 19:26:09
|
|
|
|
klavdi*
|
Pridem tudi jaz okoli 20.30
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 7:12:00
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. Vse še spite, seveda. JAz pa od šestih pokonci. Čeprav imam oči čist zlepljene in še ne vem dobro, za kaj gre . NAmesto, da bi šla včeraj takoj spat, sem do dveh še tv gledala , zdaj zjutraj sem pa čist povožena V glavnem...fajn je bilo, še zdaj sem sita - bomo verjetno danes posledično spet samo na juhci DAnes šibamo na fizioterapijo. Bomo videli, kaj bo rekla Petra po tolikem času.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 8:07:54
|
|
|
|
sayuri
|
In še kar spite ....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 8:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri In še kar spite .... Ekola, mi2 prilezle izpod kovtra. Tako da-jaz sem naspana G. je že šel, Lana tudi Jo je mami vzela v toplice za danes, naj uživa, ampak že čutim to prazno hišo.. Včeraj je bilo , dobra družba, hrana, pijača, kaj čš lepšga Sem pa po temi, ki smo jo imele glede otročk, Z. vzela k sebi ko sem prišla domov in jo gledala, pa lubčkala, pa božala, čist raznežena si je po mojem mislila "kaj pa je s to mojo mamo danes, sredi noči " Nč, grem si počas en kofe skuhat, sem dobila povabilo za kavo ob 9h v Rbc, samo to niso več moje ure zadnje čase Lep petek!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 11:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa ste vse? Midve sva preživele lušten dopoldan. Sem Zojo peljala s kolesom na lepo turo čez breški hrib, kjer sva gledale konje, pa vodo, pa pšeničko, pa ptičke poslušale, pa do lesenega mosta pred Sajevcem, kjer sem malo spomine obujala , pa krog nazaj čez Grič domov.. Zdaj pančka, jaz pa moram hitro v akcijo kaj postorit, bog ne daj da se prilimam spet na tale stol.. Aja, kofetkanje v torek v Golu.. pri meni žal ne bo možno. Danes se izvedela, da dobim en lušten obiskec. Imam pa vse druge dni še proste Sayuri- kako je bilo na FT? Klepetka- kako sta opravili vi2? smrka- danes pa imaš sonček, a ne? Sem se tudi nate spomnila, sem bila čisto blizu
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 13:38:06
|
|
|
|
sayuri
|
Sam pikica je vstala? OStale še drmuhate? JAZ bi šla zdajle z veseljem malce v posteljo. i oči prav skupaj vleče. Na FT je bilo čist brez veze. L&Z sta bila povsod, sam na blazini ne. Sicer je z Lovrom na tistem mini valju kakih 10 minut delala in to je blo to. Smo šli na uro pogledat Bi raje šla na kakšen kafe... Ko smo prišli domov, sem komajda makarone skupaj spacala (jaz ostajam pri juhi ),L&Z sta bila sestradana . Komajda sta dočakala to kosilo . zdaj pa vsi trije spijo pikica vidve z Zojo, pa kar na kolo . Super. JAz sploh ne vem, če se še znam vozit KAkšen most in kakšno obujanje spominov, a? Zdajle si moram res en kafe skuhat, da malo k sebi pridem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 13:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri KAkšen most in kakšno obujanje spominov, a? Ja, ja sam to so uni spomini, iz preteklostiiii, uni, še pred temi Saj se razumemo, kajne?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 14:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno sem samo jaz pokonci, pa sayuri, pa še to je zdaj vprašanje Pismo, daj ti meni povej recept kako uspavati 5-letnika sredi belega dne?? Pa ti si genij! Zoja še spi jaz sem par stvari uredila po hiši, pa na telefonu visela 1 uro. zdaj pa imam neke opravke na netu, saj poznate to, a ne? Jaz sem si tud skuhala že 2 veliki šalci kafeta danes. Zunaj je pa prav vroče.. FT- jah, saj tele FT so res čisto brezvezne postale, tudi meni je bilo nazadnje kar odveč hodit.. zdaj pa bomo šli samo še takrat, ko shodi.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 14:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri a takole si makarone v luft metala?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 14:31:45
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri a takole si makarone v luft metala? Ma skoraj Sem jih skoraj razkuhala in so bili nekako tko videt, ja MA sem eno stran s smajliji odkrila med pRiljublenimi in se zdaj malo izživljam
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 14:36:13
|
|
|
|
sayuri
|
Aja pikica...uspavanje 5 letnika - pojma nimam. Se sam uspava. Je gledal kjnjigice na postelji in zaspal zraven. Še tista stran, o kateri smo se včeraj pogovarjale... http://www.babytv.com/ Klikni na Play&Learn
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 15:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri a takole si makarone v luft metala? Ma skoraj Sem jih skoraj razkuhala in so bili nekako tko videt, ja MA sem eno stran s smajliji odkrila med pRiljublenimi in se zdaj malo izživljam Fajn je videt kakšne nove smajlije
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 15:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aja pikica...uspavanje 5 letnika - pojma nimam. Se sam uspava. Je gledal kjnjigice na postelji in zaspal zraven. Še tista stran, o kateri smo se včeraj pogovarjale... http://www.babytv.com/ Klikni na Play&Learn Ma Filip je faca. Moji Lani ne zmanjka energije do zadnje sekunde zvečer. Ni šans. Če bi čez dan zaspala bi lahko kaj zamudila, to pa ne bi bilo dobro, saj veš. Hvala za link, si bom pogledala, pa Lani bom tud dala kakšno igrico za igrat
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 15:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdaj se pa namesto otrok pa mama igra igrice na baby tv Še Zoja je čisto navdušena in kar cvili od veselja
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:33:38
|
|
|
|
dulcinea
|
O, pa sem bla jaz danes pred tabo, Sayuri s pojstle. Sam do neta sem šele zdja prišla. Zdaj sem pa mal *hik* pijana, ker smo doma malo nazdravljali. Od danes naprej sem namreč Profesorica . Torej, jutri kofe dopoldne al kako? Prosim če se javite tukile, če je katera za. Jaz častim. Pa še za 3.0. Ojej, bom mogla kar dvakrat častit Glede gripe se pa ne bat. Če se niso danes, ko smo šlii pogledat eno malo drobtinico, ki ima en mesec, pol se tud ve ne rabte. Zdaj bi se pa mende že pokazalo, če bi kaj blo a ne? V glavnem, sem vam kar malo fovš za včerajšnji večer v piceriji. Sploh Smrko bi rada videla. No, saj ostale tudi, ampak ona bo pol kmal šla, pa se mi zdi do nje mal predaleč. Ne vem, če bom še kdaj šla do nje na obisk ke gor. Ostale pa lahko vidim dostkrat med letom. Nč. grem probat mal spat.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:49:56
|
|
|
|
klepetkaa
|
dulči, jaz imam čas jutri od 9-12 ure. tako da če ti odgovarja.. potem sem ZA včeraj pa ja, suepr smo se imele definitivno nam to more ostat v navadi sicer se mi je po sili razmer vsake tolk obrnil želodec, ampak ajde.... tolk na hitro.. se slišmo zvečer
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sicer se mi je po sili razmer vsake tolk obrnil želodec, ampak ajde....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:53:42
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vedno vesela klepetke ko se oglasi tukaj gor, čeprav je bolj redkobesedna. Za jutri se zmenite za uro in kraj. Če mi znese, pridem tudi jaz, ker zadnje čase bolj dolgo spimo Dulcinea- čestitke za naziv, seveda, to je treba zalit. se strinjam klepetka- naj nam to ostane v navadi. Jaz bi z lahkoto ponovila takšen prijeten večer spet danes.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:54:26
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sicer se mi je po sili razmer vsake tolk obrnil želodec, ampak ajde.... Kaj ste pa imele?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:55:38
|
|
|
|
dulcinea
|
A gre danes katera v Šedrsco? Jutri, no prezgodaj ne bi... Mogoče enkrat med 10 in 11?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:56:31
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** sem vedno vesela klepetke ko se oglasi tukaj gor, čeprav je bolj redkobesedna. kaj čm, če sem pa bolj sramežljive sorte, noo Dulcinea- čestitke za naziv, seveda, to je treba zalit. jao, pozabila.. kofe me je zmedel ... iskrene čestitke tudi iz moje strani se strinjam klepetka- naj nam to ostane v navadi. Jaz bi z lahkoto ponovila takšen prijeten večer spet danes. s tem tudi jaz ne bi imela večjih težav
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea A gre danes katera v Šedrsco? Jutri, no prezgodaj ne bi... Mogoče enkrat med 10 in 11? a dopoldan? no, resno sprašujem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:57:24
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sicer se mi je po sili razmer vsake tolk obrnil želodec, ampak ajde.... Kaj ste pa imele? verjetno mi je čili škodil
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 16:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** sem vedno vesela klepetke ko se oglasi tukaj gor, čeprav je bolj redkobesedna. kaj čm, če sem pa bolj sramežljive sorte, noo ma ja, sem jaz vedela da je ta tvoja sramežljivost ta slavni vzrok za tvoje skoraj izginotje
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.