|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
2.7.2009 19:08:36   
dulcinea
Blagor vam. Sem vam fovš. Ampak kar uživajte. Pa jutri dopoldne kaj name mislite, pa pesti držite, k mam nek pomemben sestanek. 

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.7.2009 19:26:09   
klavdi*
Pridem tudi jaz okoli 20.30 user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
3.7.2009 7:12:00   
sayuri
Jutro. Vse še spite, seveda.user posted image  JAz pa od šestih pokonci. user posted image Čeprav imam oči čist zlepljene in še ne vem dobro, za kaj gre user posted image . NAmesto, da bi šla včeraj takoj spat, sem do dveh še tv gledalauser posted image , zdaj zjutraj sem pa čist povožena user posted image
V glavnem...fajn je bilo, user posted image še zdaj sem sita - bomo verjetno danes posledično spet samo na juhci user posted image user posted image user posted image user posted image

DAnes šibamo na fizioterapijo. Bomo videli, kaj bo rekla Petra po tolikem času. user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
3.7.2009 8:07:54   
sayuri
In še kar spite .... user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
3.7.2009 8:57:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

In še kar spite .... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ekola, mi2 prilezle izpod kovtra. Tako da-jaz sem naspana user posted image   G. je že šel, Lana tudi user posted image  Jo je mami vzela v toplice za danes, naj uživa, ampak že čutim to prazno hišo..
Včeraj je bilo user posted image , dobra družba, hrana, pijača, kaj čš lepšga user posted image  Sem pa po temi, ki smo jo imele glede otročk, Z. vzela k sebi ko sem prišla domov in jo gledala, pa lubčkala, pa božala, čist raznežena user posted image  si je po mojem mislila "kaj pa je s to mojo mamo danes, sredi noči user posted image " user posted image
Nč, grem si počas en kofe skuhat, sem dobila povabilo za kavo ob 9h v Rbc, samo to niso več moje ure zadnje čase user posted image

Lep petek!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
3.7.2009 11:09:19   
Anonimen
Kje pa ste vse? user posted image
Midve sva preživele lušten dopoldan. Sem Zojo peljala s kolesom na lepo turo user posted image  čez breški hrib, kjer sva gledale konje, pa vodo, pa pšeničko, pa ptičke poslušale, pa do lesenega mosta pred Sajevcem, kjer sem malo spomine obujala user posted image user posted image , pa krog nazaj čez Grič domov.. Zdaj pančka, jaz pa moram hitro v akcijo kaj postorit, bog ne daj da se prilimam spet na tale stol.. user posted image

Aja, kofetkanje v torek v Golu.. pri meni žal ne bo možno. Danes se izvedela, da dobim en lušten obiskec. Imam pa vse druge dni še proste user posted image  

Sayuri- kako je bilo na FT?
Klepetka- kako sta opravili vi2?
smrka- danes pa imaš sonček, a ne? Sem se tudi nate spomnila, sem bila čisto blizu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
3.7.2009 13:38:06   
sayuri
Sam pikica je vstala? OStale še drmuhate? user posted image user posted image user posted image  JAZ bi šla zdajle z veseljem malce v posteljo. i oči prav skupaj vleče.  user posted image

Na FT je bilo čist brez veze. user posted image  L&Z sta bila povsod, sam na blazini ne. Sicer je z Lovrom na tistem mini valju kakih 10 minut delala in to je blo to.user posted image  Smo šli na uro pogledat user posted image  Bi raje šla na kakšen kafe...

Ko smo prišli domov, sem komajda makarone skupaj spacala (jaz ostajam pri juhi user posted image ),L&Z sta bila sestradana user posted image . Komajda sta dočakala to kosilo user posted image . zdaj pa vsi trije spijo

pikica vidve z Zojo, pa kar na kolo user posted image . Super. JAz sploh ne vem, če se še znam vozit user posted image  KAkšen most in kakšno obujanje spominov, a? user posted image

Zdajle si moram res en kafe skuhat, da malo k sebi pridem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
3.7.2009 13:59:19   
Anonimen

KAkšen most in kakšno obujanje spominov, a? user posted image

Ja, ja user posted image  sam to so uni spomini, iz preteklostiiii, uni, še pred temi user posted image user posted image user posted image  Saj se razumemo, kajne? user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
3.7.2009 14:01:54   
Anonimen
Očitno sem samo jaz pokonci, pa sayuri, pa še to je zdaj vprašanje user posted image  Pismo, daj ti meni povej recept kako uspavati 5-letnika sredi belega dne?? Pa ti si genij! user posted image
Zoja še spi user posted image user posted image  jaz sem par stvari uredila po hiši, pa na telefonu visela 1 uro. user posted image  zdaj pa imam neke opravke na netu, saj poznate to, a ne? user posted image

Jaz sem si tud skuhala že 2 veliki šalci kafeta danes. Zunaj je pa prav vroče..
FT- jah, saj tele FT so res čisto brezvezne postale, tudi meni je bilo nazadnje kar odveč hodit.. zdaj pa bomo šli samo še takrat, ko shodi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
3.7.2009 14:03:05   
Anonimen

user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image  a takole si makarone v luft metala? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
3.7.2009 14:31:45   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image  a takole si makarone v luft metala? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma skoraj user posted image  Sem jih skoraj razkuhala in so bili nekako tko videt, ja user posted image

MA sem eno stran s smajliji odkrila med pRiljublenimi in se zdaj malo izživljam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
3.7.2009 14:36:13   
sayuri
Aja pikica...uspavanje 5 letnika - pojma nimam. user posted image  Se sam uspava. Je gledal kjnjigice na postelji in zaspal zraven. user posted image

Še tista stran, o kateri smo se včeraj pogovarjale... http://www.babytv.com/   Klikni na Play&Learn

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
3.7.2009 15:09:25   
Anonimen

user posted image   

Ma skoraj user posted image  Sem jih skoraj razkuhala in so bili nekako tko videt, ja user posted image

MA sem eno stran s smajliji odkrila med pRiljublenimi in se zdaj malo izživljam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn je videt kakšne nove smajlije

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
3.7.2009 15:12:11   
Anonimen

Aja pikica...uspavanje 5 letnika - pojma nimam. user posted image  Se sam uspava. Je gledal kjnjigice na postelji in zaspal zraven. user posted image

Še tista stran, o kateri smo se včeraj pogovarjale... http://www.babytv.com/   Klikni na Play&Learn

Ma Filip je faca. Moji Lani ne zmanjka energije do zadnje sekunde zvečer. Ni šans. Če bi čez dan zaspala bi lahko kaj zamudila, to pa ne bi bilo dobro, saj veš. user posted image
Hvala za link, si bom pogledala, pa Lani bom tud dala kakšno igrico za igrat user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
3.7.2009 15:20:07   
Anonimen
No, zdaj se pa namesto otrok pa mama igra igrice na baby tv user posted image user posted image user posted image  Še Zoja je čisto navdušena in kar cvili od veselja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
3.7.2009 16:33:38   
dulcinea
O, pa sem bla jaz danes pred tabo, Sayuri s pojstle. Sam do neta sem šele zdja prišla. Zdaj sem pa mal *hik* pijana, ker smo doma malo nazdravljali. Od danes naprej sem namreč Profesorica user posted image . Torej, jutri kofe dopoldne al kako? Prosim če se javite tukile, če je katera za. Jaz častim. Pa še za 3.0. Ojej, bom mogla kar dvakrat častit user posted image  Glede gripe se pa ne bat. Če se niso danes, ko smo šlii pogledat eno malo drobtinico, ki ima en mesec, pol se tud ve ne rabte. Zdaj bi se pa mende že pokazalo, če bi kaj blo a ne?

V glavnem, sem vam kar malo fovš za včerajšnji večer v piceriji. Sploh Smrko bi rada videla. No, saj ostale tudi, ampak ona bo pol kmal šla, pa se mi zdi do nje mal predaleč. Ne vem, če bom še kdaj šla do nje na obisk ke gor. Ostale pa lahko vidim dostkrat med letom.

Nč. grem probat mal spat.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
3.7.2009 16:49:56   
klepetkaa
dulči, jaz imam čas jutri od 9-12 ure. tako da če ti odgovarja.. potem sem ZA

včeraj pa ja, suepr smo se imeleuser posted image definitivno nam to more ostat v navadiuser posted image user posted image

sicer se mi je po sili razmer vsake tolk obrnil želodec, ampak ajde....user posted image user posted image

tolk na hitro.. se slišmo zvečer

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
3.7.2009 16:51:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

sicer se mi je po sili razmer vsake tolk obrnil želodec, ampak ajde....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.7.2009 16:53:42   
Anonimen
sem vedno vesela klepetke ko se oglasi tukaj gor, čeprav je bolj redkobesedna. user posted image
Za jutri se zmenite za uro in kraj. Če mi znese, pridem tudi jaz, ker zadnje čase bolj dolgo spimo user posted image

Dulcinea- čestitke za naziv, seveda, to je treba zalit.

se strinjam klepetka- naj nam to ostane v navadi. Jaz bi z lahkoto ponovila takšen prijeten večer spet danes. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.7.2009 16:54:26   
dulcinea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ste pa imele?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.7.2009 16:55:38   
dulcinea
A gre danes katera v Šedrsco?

Jutri, no prezgodaj ne bi... Mogoče enkrat med 10 in 11?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.7.2009 16:56:31   
klepetkaa

sem vedno vesela klepetke ko se oglasi tukaj gor, čeprav je bolj redkobesedna. user posted image

kaj čm, če sem pa bolj sramežljive sorte, noouser posted image

Dulcinea- čestitke za naziv, seveda, to je treba zalit.

jao, pozabila.. kofe me je zmedeluser posted image ... iskrene čestitke tudi iz moje strani

se strinjam klepetka- naj nam to ostane v navadi. Jaz bi z lahkoto ponovila takšen prijeten večer spet danes. user posted image

s tem tudi jaz ne bi imela večjih težavuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.7.2009 16:56:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

A gre danes katera v Šedrsco?

Jutri, no prezgodaj ne bi... Mogoče enkrat med 10 in 11?

a dopoldan? user posted image
no, resno sprašujem user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.7.2009 16:57:24   
klepetkaa

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Kaj ste pa imele?

verjetno mi je čili škodiluser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
3.7.2009 16:58:06   
Anonimen

kaj čm, če sem pa bolj sramežljive sorte, noouser posted image

ma ja, sem jaz vedela da je ta tvoja sramežljivost ta slavni vzrok za tvoje skoraj izginotje user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.