Zvezdica
|
ojla, joj jaz sem pa potem šla ven, sva pičila v ZOO. Sem mislila da si zasedena. Upam da ti telefon že dela, potem pa v ponedeljek telefon dela... o napaki ne bom zgubljala besed sem pa sama kriva. KAVA - Ponedeljek, morda še raje torek, ker naš tamal začne s plavalnimi počitnicami, pa ne vem čist kako to gre. Če bom morala kaj tam ostat. Super za zoo, mi poleti ne hodimo ker full smrdi. Danes smo jedli kolerabico in se je enako pačil, očitno mu ni všeč ne koleraba ne korenje. Korenje je dobil 3X, prvič je šlo, potem pa ne več. Koleraba mu pa tudi ni všeč. Ali moraš nujno dajati en okus 3 dni? zadnjič sem nek zasledila da ni mus, je pa fajn da se ga hrani v dopoldanskem času, če se pojavi kaka alergija, da ni ravno sredi noči. Probaj skupaj korenje in cvetačo, jast dodam še brokoli, in vedno full poje, pol pa tuli ko umaknem žličko . Ni mu všeč špinača, nad krompirjem se pa tako zgraža, da je groza. po mami. Ojoj kaj berem na težavah z zanositvijo, čist slučajno vidla,da naj bi dr. Reš mešal spermo pa to ne moreš verjeti kaj je folk zloben, da take pišejo. Upam, da bo ta anonimna razkrin enmu folku se meša ampak to do onemoglosti. kva bi jo okol kepe, da si drzne kaj tazga pisat in blatit strokovnjaka kot je on. Danes ko me ni bilo zraven so ji dal čokoladno torto za jest A ti to resno al kaj?!?!??! ma jast bi tetico retardiano nardila...pa kaj se res tolk vtikajo? pol mam jast srečo. Jancci veliko sreče in okrevanja tvoji kolegici in njeni hčerki se podpišem pod tole. Tamala pa komi čaka in sam filozofira kok bo šla v štalo, pa z minijem jo bo ata pelov, pa pr teti bo spala, ... Sej bo, sam da tale prvič dobr prenesemo Meta bo uživala, ti boš pa verjetno kar nemirna. vem kako je bilo meni..še dolgo. Ampak vem, da tamalček živa in sem vesela zanj če gre. Upam, da ne bo preveč hudo. mene pa hrbet boli, za ponort, ker sva imela z liamom pohod po citiju....mal sva šopingirala. Tamal je čist po mami
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.7.2009 23:01:15 >