|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
4.7.2009 21:55:10   
khurde
snikolina, jaz poznam en sombrero v lj, un na fužinah, pol pa ne vem, če je še kje kak...

farfala, kul je ta tabelca, hvala.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
4.7.2009 21:56:50   
Zvezdica
Zvezdica - joj kaj je frajer  In kaj sta šla gledat?

ICE AGE 3

Tudi jaz se bi paradnižniku do naslednjega leta izogibala.
Naš Erik je včeraj dobil kos jabolka in ga je cuzal in cuzal, pol pa mu je oči z žlico malo soka pobral... iiii komaj je dočakl da dobi naslednjo žličko...
Z uvajanjem začnemo čez 10 dni, ko bo 5.5m. Tako sem tudi pri punčkah začela.

jast sem pri patriku prej začela, ker je bil od 4 meseca na Adaptiranem mleku in ker je bil definitivno pripravljen. Men se zdi da če bi mu dala meso na mizo, pa vilce in nož bi vedu kako se stvari lotit. user posted image

pri nas se drugače najbolj veseli kombinacije brokolija, korenja in cvetače. je presrečen. aja pa bučke user posted image . Sadje kar, vendar mu je ljubša zelenjava -po mamiuser posted image

In verjetno v Sombrerota na kafe.

pa ne ga lomt, jast sem čist bliz sombrera domauser posted image user posted image user posted image

Farfala dobro si tole za uvajanje našla, hval

JAP user posted image lih spintala sem pa čekiram.
Čeprav je ulla zadnijč v nekaj stavkih vso ZF okoli uvajanja zajela, tko da tanksuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.7.2009 21:58:56 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
4.7.2009 22:00:51   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kr neki ... sej v tork popoldne gre nazaj

skrajn cajtuser posted image . od kod pa je iz ZDA?

Južna Karolina ... buševa vernica user posted image user posted image user posted image ... tko moj mož prav k ona tok Busha zagovarja in hvaliuser posted image user posted image

Jst sm z mojo mati govorila in me je mal pomirila. Meta je ful pridna, ni blo nobenih težav, sam upam, da še brez težav zaspi. Res mam pridne otroke.user posted image

Zvezdica jst mam en vrtiljak od Fisher price-a. Tine je tud s tem zadovoljen ... sej mu druzga ne preostane k je prejšn crknu.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 4.7.2009 22:02:21 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
4.7.2009 22:01:06   
Anonimen

http://otrocarije.googlepages.com/Prehranadojenka.pdf

tule bi jst sam dodala, da nikakor ne čokolino in čokolešnik pri 8. mesecuuser posted image po 1. letu, jaz nebi dajala prej, no tud zdravniki odsvetujejo. itak je to navadna krmilnamoka z umetno dodanimi vitamini - kot štarter za živinouser posted image pa ful alergij povzroča, tko da....

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
4.7.2009 22:03:11   
barba
štarter za žvino user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
4.7.2009 22:05:44   
barba
Grem jst gobelin delat ... ful mam enga cajta kar naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
4.7.2009 22:07:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barba

štarter za žvino user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ja če je pa resuser posted image k smo mel živino doma, smo od kolinske in od podravke dobivali krmilno moko - isti drek kt čokolino, oni rjavi kosmiči, sam brez cukra, čokolade in lešnikovuser posted image drugače pa popolnoma ista zadeva, bi si mal čokolade človk naribal, pa še bolj zdrav čokolino bi to bil, ker bi blo manj dodatkov, kot jih je v človeškemuser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
4.7.2009 22:08:30   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

snikolina, jaz poznam en sombrero v lj, un na fužinah, pol pa ne vem, če je še kje kak...

Ja, sej tega sem mislila, tudi jaz ne vem za kakega drugegauser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
4.7.2009 22:10:48   
khurde
heh, to so pol uni bio pšenični kosmiči al neki podobnega, k isto zgledajo k čokolešnik ipd., sam brez dodatkov.

"štarter za živino" user posted image user posted image user posted image ti ga pa sekaš, no user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
4.7.2009 22:14:06   
Anonimen
heh, to so pol uni bio pšenični kosmiči al neki podobnega, k isto zgledajo k čokolešnik ipd., sam brez dodatkov.

sam mi za živino zihr nismo dobili 50kil bio pšeničnih kosmičevuser posted image

za telete smo mel pa eno zadevo ( firme Kako), k je tolk dišala, da so se men sline vlekle, vsakič k sem un ajmer držala, da je tele jedlouser posted image user posted image sem probala tud, je blo u nulo dobrouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
4.7.2009 22:18:46   
krtekxx
ko moj mož prav k ona tok Busha zagovarja in hvali

O, madona, da se najde kak tak človek na tem svetu. Ker sem jaz kar nekaj v času njegove vladavine tudi v ZDA bila in še nisem srečala nobenega, ki bi rekel kaj pozitivnega o njem. In tle tud ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
4.7.2009 22:27:40   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: barba

user posted image user posted image user posted image
Je pa men patronažna res rekla, naj ne jem čokolino, dokler sem dojila, ampak zaradi čokolade. Jaz mam drugač ful rada čokolino, sam zdaj ga pa že dolgo nism jedla.Zdaj bom pa itak vedno pomislila na teličkeuser posted image , če se mi bo zaluštaluser posted image user posted image user posted image  Poznam pa 10-letnega fanta, ful neješč, ampak vsako jutro pa spije pol litra čokolina, pravi njegova mama, da praktično od tega živi.So jo vsi gnjavli, da otrok premalo je, ga je zdravnica napotila na preiskave krvi, čeprav ni suh, pa so bili izvidi superuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
4.7.2009 22:27:46   
sonček33
Ojla!

Torej mi smo nazaj. Bili smo na eni turistični kmetiji v apartmaju. Super zadeva. Ob gozdu, velik travnik, bajerček in ribnik. Pa savne in jacuzzi zaprtega tipa... Res kot v parvljici...sedeti ob ribniku, poslušat kako žabe regljajo, opazovat kačje pastirje in občudovat cevtoči lokvanj.

Vreme je bilo komsi komsa, ampak se nismo pustili motiti. En dam smo se šli v terme kopat in je mali užival tko zelo, da je vriskal.

Sicer pa sprehodi, ležanje na dekici, opazovanje živali ... Lepo.

Krtekxx - ne boš verjela, kolesarila sem!!! Je imel moj svoj bike sabo, pa sem šla na en hrib (kar konkretne klanec), sicer cca 40 minut s spustom vred (če temu lahko rečeš spust), ker tam namreč sploh dobro ne vedo kaj to je... Je šel moj na Golte, kao bo eneparkrat spust izvedel - nikakvo. Tako da Gorenjska rula.

Tudi mi smo na dopustu praznovali 5 mesecev. Obračamo se na veliko in ležanje na hrbtu je postalo brezvezno. Smo še brezzobi, slinimo se in pljuvamo pa na veliko.

Sem prebrala za nazaj, kej preveč za komentirat se pa ne spomnim. FOtke vseh malih so luštne.

Lunica12 - dobrodošla nazaj.

Niia lepo, da si me pogrešala, Zvezdica hvala za dobrodošlico.

Niia super za zobke, Zvezdica Liam je cuker.

tjassa - Super za kolke.

Vpr. No.1: Koliko preventivnih pregledov kolkov imate?

Jancci držim pesti za Manco, pa super za uspavanje. Glede nicka - ma sej ni kej velik za komentirat - pač obožujem sonce.

Ploha - super za zobek. Izpit?

Spanje - mi se večinoma uspavamo z nošenjem. Kdaj pa kdaj zaspi tudi, če ga položiš v posteljico, ampak res redko. Se pa ne pritožujem preveč, tako pač je. Sšimo pa kakor je, kakšen dan bolje, kakšen dan slabše.

Oblačenje - pri nas se za spanje kar dost oblečemo - bodi dolg rokav, hlačke brez stoplac in štumfki, ki jih dam dol prec, ko zaspi, ampak - ponoči se pa slačimo ali pa oblačimo- je pa "alergičen" na kovtrček oziroma na karkoli s čimer je pokrituser posted image

Vpr. No.2: Potenje nog! Lovru se potijo nogice res tu mač. Štumfki so kar hitro mokri za ožet. Nogice so pač takrat tople, ko mu dam štumfke doč pa v parih minutkah postanejo čisto mrzle. Kakšen nasvet?

Uvajanje - našemu ni glih kaj preveč vseč. Poskusili smo z riževo kašico in korenčkom. danes tudi z bučko. V bistvu ne ve, kaj bi z jezikom... Milsim, da še ni pripravljen.

Plenice - uporabljamo Racmanke, ponoči in občasno pa Alana. Smo imel že pamperske pa Moltex ampak ugotavljam, da so Alana zakon.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.7.2009 22:29:33 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2063
4.7.2009 22:30:21   
sonček33
Oljica?
Mojca?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
4.7.2009 22:38:46   
Anonimen
Jaz mam drugač ful rada čokolino, sam zdaj ga pa že dolgo nism jedla.Zdaj bom pa itak vedno pomislila na teličke

user posted image sej jst ga mam tud rada, še zmeri, čeprov se zmeri na to spomnem, sam k se gre pa zdej za moje otrroke, se pa mal vprašam tud o kvaliteti  in čokolino se ne more glih pohvalit z neko kvaliteto. no, ula ga itak zarad alergij ni smela, zdej pa v vrtcu ga majo vsake tolk, pač dobro, sam ni pa nobene potrebe, da ga še doma je, čeprov tud sigurno ga bo kdajuser posted image

sonček fajn, da ste se meli fajnuser posted image jooj, noge se neotu tud noro otijo, pa prov smrdijo muuser posted image pa itak cel švica ful, ma groza, kr kuha ga nonstop je čist premočen, pa itak je skoz skor nag user posted image bom mogla zgleda še tist skor izločituser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
4.7.2009 22:39:28   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sam mi za živino zihr nismo dobili 50kil bio pšeničnih kosmičevuser posted image

za telete smo mel pa eno zadevo ( firme Kako), k je tolk dišala, da so se men sline vlekle, vsakič k sem un ajmer držala, da je tele jedlouser posted image user posted image sem probala tud, je blo u nulo dobrouser posted image

a ti se pol uli čudiš, k take zganja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
4.7.2009 22:40:43   
Anonimen
aja, sm pozablauser posted image mrzle noge niso nč hudga, pač nimajo še cirkulacije tolk pošlihtane, pa če mu glih ni vroče, ma mrzle noge...no, pa roke tud...če se bojiš da ga zebe, ga na tilniku potipaj, če je hladen, pol ga zebe, pa itak ne verjamem da bi otrok zadovoljno spal, če bi ga zeblo, bi se dru, sigurnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
4.7.2009 22:42:58   
Anonimen
a ti se pol uli čudiš, k take zganja

user posted image user posted image user posted image pa pasje brikete sm tud probala user posted image slani k vrag so se mi zdeli....konzerve pa nism, k mi je un, k pobira crkovino po cestah, pa če krava crkne in tko, povedal da gre to v pasje konzerveuser posted image user posted image tko da tist pa nism raj, tolk ubrisana pa spet nism...čeprov - briketi so tko isto verjetnouser posted image user posted image sam to je blo predn sm ta info dobilauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
4.7.2009 22:47:03   
khurde
1. mi smo mel dva pregleda kolkov, enega v porodnišnici, drugega pri treh mesecih, ker na prvem en kolk ni bil totalno zrel. in ker je bilo na drugem vse bp, ni nobenega pregleda več

2. naši se tut potijo, pa je pol kar dost brez štumfkov, ko je zunaj toplo; mrzle noge je ne motijo, če ima karkoli gor, ji je pa vroče in se začne smejat, k jo sezujem. pa pomoje mrzle noge niso lih kazalec, da jo zebe user posted image user posted image user posted image

mam une bio pšenične kosmiče, k niso za kraveuser posted image , pa bom probala z žlico kakava zmešat al pa čokolado v prahu in bom videla, kako bo ... mogoče nardim dober zdrav ponaredek čokozadev

sonček, super za uživancijo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
4.7.2009 22:47:16   
farfala
sonček zadnji pregled kolkov je bil pri 3 mesecih, skupaj 3 pregledi

Naš se tud poti pa večinoma sedaj sploh nima nogavičk gor, samo bodi s katkimi rokavi in včasih (zjutraj, zvečer) kratke hlače. Če bi ponoči bil tako oblečen kot tvoj, se bi neprestano zbujal. Ko zaspi hoče bit pokrit z odejico do nosu, potem pa je celo noč odkrit in topel. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
4.7.2009 22:49:45   
farfala

user posted image user posted image user posted image pa pasje brikete sm tud probala user posted image

user posted image user posted image zakaj pa????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
4.7.2009 22:50:51   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Ja, sej tega sem mislila, tudi jaz ne vem za kakega drugegauser posted image user posted image

pravim, da sem blizu doma, no v sombreru sem več k domauser posted image
pkl če boš mela kaj luftauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2072
4.7.2009 22:51:17   
Zvezdica
Južna Karolina ... buševa vernica ... tko moj mož prav k ona tok Busha zagovarja in hvali

Jst sm z mojo mati govorila in me je mal pomirila. Meta je ful pridna, ni blo nobenih težav, sam upam, da še brez težav zaspi. Res mam pridne otroke.

pismo, se mi je kr zdel da je buševauser posted image user posted image user posted image ker sam oni so tok omejeni...soriuser posted image

Super za meto, prebila led, zdaj se pa začne.

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
4.7.2009 22:54:42   
Anonimen
zakaj pa????

nimam pojmauser posted image

ajauser posted image dons en ulo vpraša, kolk bo stara, k bo mela roj. dan zdej....pa reče pol sedem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
4.7.2009 22:55:39   
farfala

zakaj pa????

nimam pojmauser posted image

ajauser posted image dons en ulo vpraša, kolk bo stara, k bo mela roj. dan zdej....pa reče pol sedem user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.