sonček33
|
Ojla! Torej mi smo nazaj. Bili smo na eni turistični kmetiji v apartmaju. Super zadeva. Ob gozdu, velik travnik, bajerček in ribnik. Pa savne in jacuzzi zaprtega tipa... Res kot v parvljici...sedeti ob ribniku, poslušat kako žabe regljajo, opazovat kačje pastirje in občudovat cevtoči lokvanj. Vreme je bilo komsi komsa, ampak se nismo pustili motiti. En dam smo se šli v terme kopat in je mali užival tko zelo, da je vriskal. Sicer pa sprehodi, ležanje na dekici, opazovanje živali ... Lepo. Krtekxx - ne boš verjela, kolesarila sem!!! Je imel moj svoj bike sabo, pa sem šla na en hrib (kar konkretne klanec), sicer cca 40 minut s spustom vred (če temu lahko rečeš spust), ker tam namreč sploh dobro ne vedo kaj to je... Je šel moj na Golte, kao bo eneparkrat spust izvedel - nikakvo. Tako da Gorenjska rula. Tudi mi smo na dopustu praznovali 5 mesecev. Obračamo se na veliko in ležanje na hrbtu je postalo brezvezno. Smo še brezzobi, slinimo se in pljuvamo pa na veliko. Sem prebrala za nazaj, kej preveč za komentirat se pa ne spomnim. FOtke vseh malih so luštne. Lunica12 - dobrodošla nazaj. Niia lepo, da si me pogrešala, Zvezdica hvala za dobrodošlico. Niia super za zobke, Zvezdica Liam je cuker. tjassa - Super za kolke. Vpr. No.1: Koliko preventivnih pregledov kolkov imate? Jancci držim pesti za Manco, pa super za uspavanje. Glede nicka - ma sej ni kej velik za komentirat - pač obožujem sonce. Ploha - super za zobek. Izpit? Spanje - mi se večinoma uspavamo z nošenjem. Kdaj pa kdaj zaspi tudi, če ga položiš v posteljico, ampak res redko. Se pa ne pritožujem preveč, tako pač je. Sšimo pa kakor je, kakšen dan bolje, kakšen dan slabše. Oblačenje - pri nas se za spanje kar dost oblečemo - bodi dolg rokav, hlačke brez stoplac in štumfki, ki jih dam dol prec, ko zaspi, ampak - ponoči se pa slačimo ali pa oblačimo- je pa "alergičen" na kovtrček oziroma na karkoli s čimer je pokrit Vpr. No.2: Potenje nog! Lovru se potijo nogice res tu mač. Štumfki so kar hitro mokri za ožet. Nogice so pač takrat tople, ko mu dam štumfke doč pa v parih minutkah postanejo čisto mrzle. Kakšen nasvet? Uvajanje - našemu ni glih kaj preveč vseč. Poskusili smo z riževo kašico in korenčkom. danes tudi z bučko. V bistvu ne ve, kaj bi z jezikom... Milsim, da še ni pripravljen. Plenice - uporabljamo Racmanke, ponoči in občasno pa Alana. Smo imel že pamperske pa Moltex ampak ugotavljam, da so Alana zakon.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.7.2009 22:29:33 >