|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
3.7.2009 15:32:33   
khurde
ahahahhahaha user posted image user posted image user posted image jaz se ne kregam, ronja pa pomoje tut ne, mava pa eno fajn debato, ko hočva ena drugi obrazložit svoj mišljenje - vsaj jaz tko gledam na to, pa kokr ronjo poznam, ona tut.

glede kajenja sem kar zihr, da nisem nikjer napisala, tko da sprejmem opravičilo. user posted image pa sej itak vem, da nisi nič slabga mislila s tem, k si tko napisala k da bi jaz to že prej napisala. itak kva veš kaj folku vse na misel pride, ko nekaj prebere, pa pač ne napiše? še posebi, če se osebe poznajo sam v "virtuali".

men je pa prav fajn tko debatirat, sam dejstvo je, da je težje debatirat prek foruma kot bi bilo v živo in verjetno bi v živo prej zaključile debato, ker se vseen z mimiko itd. pove še mal več kot le z napisanimi besedami. in pol je pač treba več pojasnjevat, tko en men, kot jaz drugemu.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

lej, točno o tem pišem: da je narobe, da jim postavljamo merila po sebi: ker jaz ne bi, to ni prav...Ona pa mogoče bi! To, da tega jaz ne delam, še ne dela zadeve narobe. Ti si pisala, da je ceneno oblačenje (kakor hočeš: ceneno nošenje obleke ali pa cenena obleka) narobe, o tem se je šlo.

ne, ne, ni se šlo o tem. sem celo še nek napisala na način, da ni prav, da postavljamo merila po sebi. boš vidla, na konc še skup prideva user posted image

Jaz pravim, da je to lahko pač nekogaršnji stil in da se lahko tako oblači, ker ji je to všeč.

šlo se je direkt za to... a je človeku to všeč ali pa se človek tko oblači zgolj zato, da je "všeč" drugim, da se ne oblači tko zase, iz svojih želja, pač pa za druge. pa se strinjava, vidiš user posted image sam mogoče ti mal pošrek beres (hecam)

To se nanaša na tvoj post, da takih ljudi drugi ne spoštujejo (takih, ki se . (pa tudi tu se mi zdi glavno to, da se punca sama spoštuej, tudi če je drugi ne, ker majo pač druge pojme o vsem skupaj).

vidiš, strinjam se ... predvsem zato, ker prej nisem govorila o tem, da ljudje ne spoštujejo ljudi, ki se tko oblačijo, ampak sem govorila o preoblačenju pred množico, v primeru, da punca to dela, ker na njihovem odzivanju gradi samospoštovanje in samopotrditev in samozavest itd. ni bilo pa nič rečeno o kakšni obleki se je šlo.

ja, nikjer nisi napisala, da je punca NUJNO taka, to čist razumem, ker itak tega ne more noben vedet, če ne pozna ne punce ne ničesar. samo si pa tole napisala in zato sem tko mislila

3. punca je imela očitno zelo razčiščene pojme o sebi in goloti

pa nekje si napisala, da je dobro, da za dosego svojega cilja upa to nardit (neki na ta način), evo, najdla:

To da si nekaj upa za dosego cilja, ki ji je pomemben, se mi zdi dobro.

ja, men se to tut zdi dobr, sam ne v vseh primerih

pa ajde, ne vemo, v kaj se je kdo preobleku, pa jaz bi se tudi v šoli marsikdaj verjetno (sam raje v wc-juuser posted image ), če se ne bi doma strmala in šla oblečena, kot sem jaz hotela... sam pri meni je bilo tko, da je moja mami bila - in pomoje je še vedno - frik na une corti zadevce, z ogromnoooo volančki, pa kakšne čipke, pa na kitke v laseh, pa najraj bi še kakšno mašno nekam zataknila... zame pa so bile kavbojke zakon... tko da ne morem rečt, v kaj se je punca preoblekla, če je bilo tut "ceneno" - mogoče pa ne, ne glede na vzroke, ki so za tem... pa ne glede na ozadje vsega... men se itak zdi, da večina teh "deviantnih" obnašanj izhaja iz neurejenih družinskih razmer, potem pa pač butne ven v različnih oblikah, nekdo bo prekomerno pil, en se bo drogiral, tretji bo fasal kakšne motnje prehranjevanja, četrti bo mel ne-vem-kakšne probleme s psiho, peti bo iskal potrditev (ki je ni doma) zunaj doma, itd. in če se nekdo preoblači pred množico ali hodi okoli na pol gol zaradi potrditve, ki je ne dobi doma, men v nobenem primeru ni kul (za to se gre že od začetka in na to mislim, ko sem zgori napisala, da se men to, da si nekaj upa za dosego cilja, ne zdi dobr v vseh primerih)

je pa tko, da smo enkrat sedeli na eni klopci in debatirali... v bistvu bolj analizirali družbo, ki se je zbirala nekje. in smo ugotovili, da noben med nami nima urejenih družinskih razmer, zanimivo, ane? pri enih je kak starš pil, pri drugih je bilo fizično nasilje, pri tretjih psihično, pri četrtih vse skupaj... v glavnem, NITI EN ni imel doma, ki bi bil v bistvu primeren zanj. in to ne govorim za mlade, ki so napili parkrat v življenju, govorim za skor kronične pivce, kadilce, karkoli.

zato se gre pri mojem pisanju že od vsega začetka za to, da ne obsojam nekega vedenja, oblačenja ali česarkoli podobnega, ampak da se sprašujem, kaj so vzroki za te stvari. in da ne obsojam tega početja, ampak da mi ni kul, če je početje posledica neustrezne vzgoje (sem štejem tudi neurejene družinske razmere itd.)

pa še neki sem hotla napisat, kdo bi si mislu user posted image to, da je men kul tko debatirat, pa tut, če se z nekom minimalno ne strinjam in da bi šla raj s tako osebo na kavo kot pa z eno, kateri lah al sam jaz prikimavam al pa sam ona men... živ dolgčas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.7.2009 15:34:34   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Khurde mogoče pa nimaš posluha pa revca ne more zaspat!?!  user posted image  

zloooooooooooooooobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

ok, bom probala dons nepet user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 15:39:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.7.2009 16:09:39   
kiara24
meni je pa moj ušel mlaje postvaljat, ker se tukaj ena bejba iz vasi poroči jutri....
jao pa sva sept sami,user posted image katastrofa, jaz pa že plane narejene kam vse bomo šli, pa ne bo spet nič, sem jezna k user posted image

Niia- upam, da te bo glava kmalu nehala bolet!

Grem ven, k je bolje kot pa ob 14tih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 16:45:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.7.2009 16:50:51   
VRTNICA84

Pozdavljene čvekice!

Naša ANA pa je danes stara 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj počnete? Midve sma višnje za kompot nabirale. Ana je bila v kengeruju in je full uživala. Zdaj pa je zaspala. Spi kot top.

Ima katera kakšen fajn recept kaj naredit iz borovnic?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.7.2009 20:01:45   
kiara24
Niia- jaz sem tako naredila, da ko nekaj ni marala, recimo kolerabico sem jo dala čez en teden. Pa nisem ji dala samo kolerabice temveč zraven še en majhen krompirček pol je pa šlo, pa malo soli, bom rekla 4 zrnca vse skupi nič samo je veliko bolje. Pri meni je banano, jabolko, hruške, bučke, špinačo,blitvo, korenje, kolerabico, krompirček seveda v komcinaciji recimo z bučko ali pa špinačo, kolerabico. Danes prvič cvetačo, pa je kar jedla. Sem mislila da bo huje.

Vrtnica- Vse naj naj Ana.user posted image Pito, marmelado,... jaz sem jih dala v skrino 4 Litre da jih bo potem lahko Klara jedla.

Mi smo ravno notri prišli. A mislite da je kaj narobe ker naš otrok ful malo je. ALi je to možno zaradi vročine, je pa res da je čez dan spila 2dl čaja.

Grem pod tuš k sem čisto preknajpana, sva danes hodili ko ne vem kaj res sva bili ful zunaj, pa skoz sem šetkala.

Pol grem pa še mojmu narest večerjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.7.2009 20:47:07   
khurde
ok, začuda je dons tamala ok zaspala user posted image sem pa plesala z njo user posted image in ne vem, ni zaspala med tem, je pa kmalu user posted image sem mislila, da jo bo še bolj zbudil, k je bila že totalno zaspana, sam unega pravega trenutka, ko zapre očke, ni bilo. tko da ronja, očitno to pali user posted image sem začudena, ker si ne bi nikol mislila... ponavad sva plesali čez dan, zdej pa mal bol umirjeno, pa je kr šlo user posted image mogoče gre pa zasluga jancci, k tut pet nisem mela časa user posted image user posted image user posted image

ajde, te mali so men ZF, ne rabm herojev, spajdermena, terminatorja, aliena, predatorja, rambota,user posted image batmana in ostalih. je dost en otrok.

borovnice sem dala zmrznit, drugač sem pa probala jogurtovo torto z borovnicam delat, pa ni šlo, k nisem želatine uporabla, ampak gustin.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.7.2009 21:03:18   
lunica12
Hellow punce....No sem bla celi dan vzuni in šele zdaj do računalnika prišla.

Kiara24 in Farfala hvala za pohvalo moje pikiceuser posted image Ja res je tti naši januarčki so vsi taki lepi,res...Se vidi da so našiuser posted image

Ulla ti si pa še kr ista....Še zmeri za štoseuser posted image Faca

Ploha uuuu čestitam za zobekuser posted image Drugače sem pa js tud prav tako smešna in kompliciram za vsako stvaruser posted image

Drugače pa punce a že vse devtae gosto hrano...Js ne vem...ko svoji dam je sam zraven tk dela kot da bo glih zdej bruhalauser posted image A mi zna kera pomagat...Moja je pa drugače celi dan že neki sitna ne vem kaj je to pa kr med spanjem začne mal jokat.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.7.2009 21:03:30   
Jancci
Khurde vidš ti sam mene posluš!! Ziher je blo to  user posted image

Meta je tut ravnokar mrknila. V eni sekundi še gricka moj prst in poje zraven, pol se pa v sunku obrne stran od mene in v isti sekundi že spi! Res je faca tale moja ljubica.

Niia maš pa hitr ti tole s kofetkom popedenan. QL user posted image

Ju3 gremo za en dan morje gledat. Nas gre za en cel kombi - frendi. To mi je všeč, jisaj ne bo noben hrane tišal v usta.

Danes ko me ni bilo zraven so ji dal čokoladno torto za jest. user posted image  In itak vsi.. da ne bo mamica vidla.. in pol valda Meta to zbruha in sem čist popiz.dila. Nisem pustila nikomur, da jo ima sploh v roki. Je ležala na ležalniku jest sm bla pa ko policaj zraven. user posted image  PA tokrat ni bla mami al pa taščica - tedve sem zdej mal zdresirala, ne upata nič. user posted image  So ble ene čudne tete. Ena skos najeda kok je revca lačna in kako gleda in ne vem kaj. Je pa sama tok debela, da gre komi skoz vrata. Sem ji rekla nej neha težit pa sem jo stran odnesla. user posted image  Sam zdej se ne sekiram več, k ta teta mi pa res čist dol maha. PA je nora na te male, jest ji je pa niti po pomoti nikol ne dam. Jo dobi edino če mene ni zraven in ji jo moj da, k se noče zamert. Men pa res dol maha. user posted image

Sem bila pri prjatlci in se kr dobr drži. Edin lulat ne more user posted image  Tamičkena pa še mal fajta, ker ima plučka vneta, pa mal jo majo na hladnem, da je vse bolj na izi a kako?! Držim pesti za obe.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.7.2009 21:05:14   
lunica12
Vrtnica čestitke Aniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.7.2009 21:29:36   
spetko
dober večer..

midva sva danes že cel dan samauser posted image ...dragi je še vedno v službi od 6h zjutrajuser posted image .i think souser posted image ...neki je narobe pa imajo sestanek pa ne vem kaj še vse...whatever...če bi vedla ne bi se trudla niti kosila delatuser posted image ..

Jancci veliko sreče in okrevanja tvoji kolegici in njeni hčerkiuser posted image user posted image

Ploha super da nima več vročine...tako kot je rekla Ronja...zdej pa samo bolj cartanja pa pozornosti pa da malo zanina pa bo v redu...

jaz pa ne vem kaj bi počela...na tv je stursky&hutch al pa butterfly effect..oboje že gledala...a nimam nobenega pametnega filma pobranega...a kdo kej predlaga:)?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.7.2009 21:32:10   
lunica12
Spetko fajni filem je revni milijonar pa saw...No zdj odvisno kakšne zvrsti imaš radauser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.7.2009 21:39:43   
farfala
ne morem verjet, moj mali že spi, je pa trajalo uspavanje(v postelji) natančno 40 minuser posted image Pa vedno ga najbolj umiri božanje po golih podplatihuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.7.2009 21:41:41   
lunica12
Farfala vi imaste pa zanimivo uspavanjeuser posted image Naše pa sploh ni treba uspavat,položiš jo v postelco mal muzike pa za 10 min spiuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.7.2009 21:43:34   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Farfala vi imaste pa zanimivo uspavanjeuser posted image Naše pa sploh ni treba uspavat,položiš jo v postelco mal muzike pa za 10 min spiuser posted image

meni je pa to čista ZFuser posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.7.2009 21:45:42   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Danes ko me ni bilo zraven so ji dal čokoladno torto za jest. [image]

pa daj nehaj no,a res?ne moreš da verjameš

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.7.2009 21:50:23   
lunica12
Farfala kaj je to ZF....user posted image Zdaj skos razmišlam pa mi ni jasno kaj si hotla povedat

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.7.2009 21:51:00   
farfala
ploha, zdaj ko nisi več tako v skrbehuser posted image , daj povej kateri program maš za filme, pa kolk časa traja, da snameš en film dol.Pa podnapisi so ali ne?Moj dragi se sploh noče lotit tega, jaz bi pa rada filme gledala domauser posted image , samo nimam pojma o tem.user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
3.7.2009 21:53:03   
farfala
lunica zf-znanstvena fantastika - si ne znam predstavljat kako to izgleda kar si opisalauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.7.2009 21:53:51   
lunica12
Farfala iz katerega konca si pa ti doma? Sem gledala tvoje fotke pa se mi zdi da ste bile v celskem planetuuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
3.7.2009 21:54:29   
barba
Jancci - f*k čokoladno torto!!!! Ti pa so debilni! ...

Mi smo mel popoldne piknik za taščin RD. Pr nas ni mel noben ideje Tinetu kej hrane dajat. Itak sta bla oba čmrla ful pridna.

Mene pa mal stiska k gre Meta jutri prvič k mojim prespat. Sej vem, da jo bo moja sestra imela skoz na oku, sam me vseen mal daje.user posted image user posted image user posted image Tamala pa komi čaka in sam filozofira kok bo šla v štalo, pa z minijem jo bo ata pelov, pa pr teti bo spala, ... Sej bo, sam da tale prvič dobr prenesemouser posted image user posted image user posted image

Ej, Ploha vaš krompir je zakon! Zmer pozabm povedatuser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 3.7.2009 21:56:05 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
3.7.2009 21:55:37   
farfala
ja, prav si ugotovilauser posted image , samo jaz sem pa iz okolice MB, a ti si pa celjanka torej?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
3.7.2009 21:55:49   
lunica12
Resno to pravim...Tak sem jo navadla.user posted image

Čez dan se je navadla da zelo malo spi in potem čim bol se bliža večer bol je zaspana in potem se samo skopama najema in koma že spi...Vsak večer je tako.Tak da nimama nekega uspavanjauser posted image Potem pa celo noč spi

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
3.7.2009 21:57:48   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Resno to pravim...Tak sem jo navadla.user posted image

Čez dan se je navadla da zelo malo spi in potem čim bol se bliža večer bol je zaspana in potem se samo skopama najema in koma že spi...Vsak večer je tako.Tak da nimama nekega uspavanjauser posted image Potem pa celo noč spi

super si jo navadla ... naš Tine je tud en tak magnat ... čez dan spi od 11.30 do 14.30, pol pa ob pol 8h koma do 4-5h zjutriuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.