|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
3.7.2009 9:36:35   
ronja
A katera ve, kje bi se dalo dobit nadomestni del za prsno črpalko od Aventa? sem izgubila un mali gumjast knofek, ki je na spodnji strani, verjetno mi je v odtok padel, ko sem pucala... Pa ker je črpalka sposojena, moram to nujno nekje najt!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
3.7.2009 9:38:31   
ronja
Sem klicala P za recept za hladilno kremo pa seveda ni nič vedela sestrauser posted image , sem morala še enkrat klicat pa je rekla, da se dobi res ena krema na recept, ampak samo če ima otrok atopijski dermatitisuser posted image .Ima vsak P svoja pravila al kaj?user posted image .Ubitačno no.

zakaj pa rabiš na recept? je kaj narobe z njim? kar tako je verjetno res ne dajo, samo če je kaj narobe, če je vse ok, jo kupiš v lekarni...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 9:41:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 9:43:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.7.2009 9:51:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja še ma vročino, zvečer je mela 38.1 ,zdele jo ma 37.3, pa z nosa ji je včer tekl, pa nekak mam občutek, da ji v plučih neki piska al pa "ropota" tko k jo držim, se sliš,...pol pa ne vem al se mi spet kej blede, pa to je že moja mami zanč porajtala.

no evo, to ni od zobkov, ziher neuser posted image

Sem klicala P za recept za hladilno kremo pa seveda ni nič vedela sestra

hm...men je pa to zdej mal čudno, lohk da ne vejo res, oz. da nočjo dat al kvauser posted image bo treba mal poguglat...

da mava "love-hate relationship", da se v enih stvareh ful strinjava, v drugih čist nič, pa se kr spičiva, včasih se pa spičiva, čeprav se strinjavauser posted image - a sem prav povedala?

tud tko bi se lohk reklo, jauser posted image čeprov jst zmeri pravim, da jst se z nobenmu ne kregam, če se pa kdo z mano, pa to ni moj problem user posted image user posted image

mal sm pospravla, ne mrorš verjet, nouser posted image zdej grem pa še smeti v zabojnike odvlečt ( to je kr projekt, čez celo ulicouser posted image )

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.7.2009 9:52:09   
ronja
Aja, no, jaz itak nisem dobila s škatlo vred, samo črpalko na posodo. Ampak bi vseeno rada vrnila vse skup, pa itak bi še rabla. Misliš, da se to da tako kupit? No, bom poklicala v bc, pa sporočim. Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.7.2009 10:00:33   
ronja
Poklicala, baje majo. Uh, sem si oddahnila, ker je črpalka sposojena, pa tudi jaz jo bom še rabila - kadar mi joški pokajo, pa za kako kašico kdaj, da dam svoje mleko not,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.7.2009 10:01:11   
khurde
Ronja, ti občasno mal mešaš jabolka pa hruške. user posted image

1. Nikjer nisem zagovarjala trave, lahko še enkrat prebereš, pa ni treba probat iskat skrite pomene v tekstu, ker jih ni. user posted image Nikol tut ne bi zagovarjala ne trave ne alkohola ne ničesar drugega, kar se šteje pod drogo, tudi čike ne (pa ne boš verjela, da še NIKOL v življenju nisem niti enega dima cigarete naredila), samo svoje mnenje pa lah povem: kaj je meni bolj oz. manj nedolžno, ne? In tudi nikjer nisem napisala, da sem karkoli kadila, pa čeprav si ti (spet) dobila en občutek; sklepam po tem, ker si napisala, da jo "vsi (bivši) kadilci zagovarjajo". Vem pa precej dobro, kako katera koli substanca deluje na možgane, mi je bilo to vedno zanimivo in lah rečem, da jih vsaka skuri, če pretiravaš ... pa še kaj drugega tut. user posted image Pri enih pa niti pretiravanje ni potrebno... pa ne mislim pri enih drogah, ampak pri enih ljudeh. In itak bi bila najbolj vesela, če moj otrok ne bi probal ničesar, ne čikov, ne alkohola, ne marihuane, ne katere koli druge droge... sam kaj, ko je realnost drugačna in je to za pričakovati bolj kot ne utopija? Vsaj zame.

2. Glede stila se nisva razumeli. Nisem nikjer napisala, da stil določam jaz in da če zame nekdo obleče nekaj s stilom, to pomeni, da je oblečen tako, kot bi jaz hotela, da bi bil oz. tako kot bi se jaz tudi oblekla. Nisem nikjer napisala nekega merila, kaj je ceneno in kaj ne, ker meni obleka sama po sebi ni cenena, cenen je način, kako jo človek nosi. Ti omenjaš "čudno oblačenje"? Kakšno je to?

3. Glede mojih prijateljev in njihovega "pečanja" user posted image ... to sem pisala tam, kjer sem pisala o puncah, ki se preoblačijo pred množico. Tu ni bilo nobenega govora o "stilih" oblačenja in "cenenosti"; spet si malo pomešala zadeve med sabo.

4. Ne, ne govorim o tem, da je problem, če se punca obleče tako, da izziva odzive. Govorim o tem, da je problem, če na ta način išče samopotrditev in če na teh odzivih gradi samozavest. In govorim o tem, da se opazi razlika - vsaj jaz jo opazim, ne vem, mogoče zato, ker sem večino življenja preživela med takimi ljudmi - med osebo, ki nekaj nosi zato, ker NJEJ sede in osebo, ki lahko nosi popolnoma isto stvar, ampak zato, da bi ugajala DRUGIM.

Sem tokrat probala eno in isto stvar na različne načine povedat, pa sem mislila, da se razumemo. user posted image Je pa res, da če v enem postu nekaj napišem, ne bom isto pisala še v drugem, ampak nadaljevala tam, kjer sem prej končala.

Almodovar je pa tut meni všeč, ja. user posted image Weeds pa meni potegne šele kasneje enkrat, prvi deli mi niso bili preveč všeč, pa nekje na sredini tudi ne... in ne, ni treba bit zadet, da to gledaš. user posted image user posted image user posted image

Nočni čuvaj je pa danski, tut super.

Tamala spi v bodijiu s kratkimi rokavi, pa pokrita s kovtrom, spi med nama, pa včas sva oba pokrita, ona pa noge zunaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.7.2009 10:15:30   
Anonimen
vsi (bivši) kadilci zagovarjajo"

jst nič ne zagovarjam, ne čikov, ne trave, na alkota, pa bi se pri vseh lohk našla kot bivšiuser posted image čeprov ajd, za travo niti ne morm rečt, da sm jo kadila al kok bi se temu reklo....mi je šlo zmeri na živce, k je blo par takih, da ko smo šli ven, so pol sedeli tam za kako mizo in kadili in se bedasto režaliuser posted image jst sem šla ven zarad žura, zarad muzke, zmer sm bla taprva pod odrom in plesala in norela, mi na kraj pameti ni blo, da bi sedela nekje in vlekla un jointuser posted image pa itak, sm dvakrat probala, pa me je totalno zamorilo in dol zbilo, sem čist u depro padla, pa sm si misla ja fak no, a je men tega treba? ne ni....pa sm zaključla za kr dolgo, pol me je pa enkrt nevemkaj prjelo, pa sem nardila en dim, ko sem šla mim unih kekcev, pa mi je blo kul res tko fajn...in pol sm občasno nardila kak dim in to je blo to, pa nikol nism rekla da ga nikol več ne bomuser posted image in to vejo vsi, moja mami, pa lubi, pač vsi, nimam kej skrivat. kar se možganov tiče - itak jih sam 10% uporabljamo, tko da sem ziher, da mi je trava (pa alko) uničla kaj med unimi 90imi, k jih neuser posted image user posted image
sem pa tašči rekla, da bi mogla kdaj kak joint skadit, namest da se z vsemmi možnimi tabletami fila, pa po inekcije hodi, k jo tolk križ matra in revma in vseuser posted image mi ni treba govort, kak me je pogledalauser posted image
mam pa eno kolegico iz kopra, ma mult. sklerozo, pa revmo ful hudo že skoz ( zdej je stara 32), pa ni da ni da je probvala, vse žive tablete,je rekla da ssam zadeta k mina je bla po njih, pa slabo ji je blo, bolelo jo je pa itak vseen....in zdej ona ne je nobenih tablet, sam travo kadiuser posted image ne skoz pa kr naprj, ampak ko je bolj hudo, si vodo v banjo nalije in si en joint prikuri, pa ji je boljš, na splošno se ji je stanje tolk izboljšalo, da zdej normalno funcionira, pa v službo celo hod, k prej ni mogla nič, v mukah je živela z vsemi unimi tabletami, pa čist depresivna in povožena. zdej je pa kul, čeprov še zdaleč ni ok z njo.

moj sine spi v bodiju brez rokavov, pa s kovtrčkom pokrit, pa itak se razbrca, to je to. pol k ga pa k seb vzamem, ga pa itak kuha, to ni normalno, kok je temu otroku vročeuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
3.7.2009 10:19:50   
Zvezdica
zvezdica, ja tista zibka zdaj zna biti že kar vroča, ker je z vseh strani tko oblazinjena.
Gresta danes na kofi z nama?

ojla
sem dobila sms, pa ne morem odpisat, niti klicat ker ta moj tel zmrznil. ne dela NIČuser posted image klinc pa screen touchuser posted image

grem telefon usposabljat...če kaj rata.

sicer pa ja itak da bi šlauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.7.2009 10:20:56   
ronja
pa ne boš verjela, da še NIKOL v življenju nisem niti enega dima cigarete naredila

zakaj ne bi verjela? navadno kadijo ljudje eno ali drugo, vsaj ti, ki jih jaz poznam. Mislim, da si enkrat prej napisala, da si probala travco, lako ap da sem spet kaj zamešala, v tem primeru se ti opravičujem.

samo svoje mnenje pa lah povem: kaj je meni bolj oz. manj nedolžno, ne?

Itak, ampak to velja tudi zame.user posted image

lah rečem, da jih vsaka skuri, če pretiravaš ... pa še kaj drugega tut

Podpišem, samo ene hitreje in močneje kot drugeuser posted image .

In itak bi bila najbolj vesela, če moj otrok ne bi probal ničesar, ne čikov, ne alkohola, ne marihuane, ne katere koli druge droge... sam kaj, ko je realnost drugačna in je to za pričakovati bolj kot ne utopija? Vsaj zame.

E, točno o tem govorit. In demonizirat eno, drugo je pa ok, ker je to pač mama počela, se mi zdi narobe. Ker tak občutek sem dobila: "saj me smo tudi... samo tole pa res ni ok..." Tudi tisto ni bilo okuser posted image .

Čudno oblačenje sem napisala zato, ker je pač večina pisala, da to oblačenje "ni primerno" tudi ti - da pač enim priložnostim ne pritiče.

No, punca, ki se preoblači pred šolo ali pa punca, ki se bo "ceneno" oblekla, si bosta verjetno podobni, se ti ne zdi, če je zadaj isti vzrok?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.7.2009 10:21:31   
Ploha
dohtarca se ne jav, zgleda majo dopust al kva?

pol sm pa kr patronažno klicala, je rekla, da nej počakam, če bo visoka vročina 2-3 dni, da pol nej se greva pa pokazat, pa da v teh 3 dneh se bo tud pokazal če je že kej druzga, tko da tko k je ulla rekla user posted image

jst namest, da bi se učila, mam pa tolk skrbi v glavi, tko da ne vem kako bo, če se nam odjavla,...bom vidla,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
3.7.2009 10:23:45   
Anonimen
tko da tko k je ulla rekla

ma sj, počas bom kt dohtar skoruser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.7.2009 10:24:31   
ronja
sem pa tašči rekla, da bi mogla kdaj kak joint skadit, namest da se z vsemmi možnimi tabletami fila, pa po inekcije hodi, k jo tolk križ matra in revma in vse

tu se strinjam, trava je dobro protibolečinsko sredstvo z manj str. učinki kot veliko sintetičnih zdravil. Itak izbereš manjše zlo, samo upam, da moji punci ne bosta imeli ne multiple skleroze, ne raka ne nič takega, da bi morali jointe kadit, da bi lahko normalno funkcionirali. Pač računam, da bosta zdravi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.7.2009 11:35:14   
khurde
Ne, nisem nikjer pisala, da sem probala. Sem pa kadila, ja, pa ne dam roke v ogenj, da ne bom še kdaj, samo pač ... pod določenimi pogoji (da nisem noseča, da ne dojim, da imam vikend frej od otrok itd. user posted image - sam do tega bo še dolga user posted image ). Imam pa raje, če me človek nekaj direkt vpraša, ne pa sklepa iz ne vem česa (pa čeprav je lah sklepanje pravilno). user posted image

Sej men je kul, če poveš svoje mnenje, sam jaz ne iščem še drugih pomenov not oz. ne sklepam nečesa iz ničesar (npr. to o zagovarjanju marihuane). Men je zmer kul, če slišim kakšno popolnoma kontra mnenje mojemu, ker se pol lah zmer mal zamislim nad svojim mnenjem in nanj pogledam še z druge strani. Čeprav ga običajno na koncu ne spremenim, ampak mi je vseeno fajn slišati in razumeti mnenja drugih ljudi. Čeprav tukaj, pri tebi, ni kaj veliko za razumeti, ker se mi zdi, da se itak strinjava v večini zadev, razen v tem, da ti vidiš (samo kot primer) punco, ki se preobleče pred drugimi kot samozavestno, tako, ki naredi nekaj za doseg svojega cilja, tako, ki se zaveda svojega telesa ipd., jaz jo pa vidim kot človeka, ki bi se za doseg tega lahko preoblekel tudi na wc-ju, kot človeka, ki kriči po pozornosti in kot človeka, čigar vzgoja je bila (verjetno) zanj neprimerna. "Verjetno" sem napisala zato, ker pač ne poznam celotnega ozadja in ker se lahko marsikaj skriva za takim dejanjem, težko pa se za tem skriva zdrava samozavest. Sicer dopuščam možnost, da se motim, ampak če se, sem lahko samo pozitivno presenečena user posted image . V bistvu je glavna razlika v tem, da si ti en hud optimist. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

In itak bi bila najbolj vesela, če moj otrok ne bi probal ničesar, ne čikov, ne alkohola, ne marihuane, ne katere koli druge droge... sam kaj, ko je realnost drugačna in je to za pričakovati bolj kot ne utopija? Vsaj zame.

E, točno o tem govorit. In demonizirat eno, drugo je pa ok, ker je to pač mama počela, se mi zdi narobe. Ker tak občutek sem dobila: "saj me smo tudi... samo tole pa res ni ok..." Tudi tisto ni bilo okuser posted image .

Lej, o tem sem pisala. Da ne dobivat enih občutkov kar tako, a priori, da je bolje vprašat direktno, sicer pa tudi debata o tem pol ni slaba stvar. user posted image Sej včasih je občutek lah pravi, včasih pa kiksne mimo. user posted image

Nisem napisala, da takšno oblačenje ni primerno, ja, sem pa napisala, da ni vsako oblačenje primerno za vse priložnosti. Čist banalen primer: sej košarke tud ne bi šla igrat v večerni obleki user posted image , pa večerna obleka sama po sebi ni neprimerna. Če se ne motim, sem tam pisala tudi o minicah in dekoltejih in o tem, da tudi jaz to kdaj oblečem, bog mi pomagaj. Samo ne bi pa oblekla za vsako priložnost.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

No, punca, ki se preoblači pred šolo ali pa punca, ki se bo "ceneno" oblekla, si bosta verjetno podobni, se ti ne zdi, če je zadaj isti vzrok?

Ne vem, ne bi mogla na to takoj odgovorit, pa v bistvu niti ne vem, na kateri del mojega razmišljanja to cilja (če sploh)? user posted image Sam kako ti razumeš "ceneno"? Mislim, v tem tvojem vprašanju meni, a je "ceneno" mišljeno kot način oblačenja a način nošnje oblačila? Ker meni se zdi to bistvena razlika. Bom mal razmislila o obeh možnostih razumevanja, da ne bom kr neki ven vrgla, še posebi zdej, k se mi mal mudi tamalo na obisk k babi peljat (ne tisti, ki je v spodnjem štuku, tisti, ki je 10 km stran) user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.7.2009 12:01:39   
kiara24
ojla,

zdej bom pa znorel, ker vam pišem že v 3tje in sem že vse pozabila kaj sem vam hotla napisat.

V glavnem katastrofa je danes z mojim RRjem. prej mi je wajerles crknu, sedaj se mi je spet vse zbirsalo.

Vidim, da imate spet eno debato in vas kar malo vleče na kreguser posted image .

Mi smo spali super od 21tih pa do 8mih zjutraj pol pa ob 9tih jedli in se šli potepinkat. Najprej v službo do babi, k smo šli pol na kofe, pol pa še do mojih sodelavka, k so jo skoz po rokah vlažili in se kregaliuser posted image kdo ji bo imel, naša se jim je pa smejalauser posted image .

Zdej je spala v vozičku in se je zbudila, tako, da bova mogli jest. Danes je na sporedu kašica iz jabolka in hruške. jabolčka so že domača. Za zelenjavno pa še ne vem.

Ploha- jaz upam, da bo tamala kamlu bolje in da se ne bo nič razvilo.user posted image

Kaj sedaj naša počne mislim,d a se hoče usest pa ji ne rata. Dvigne ramensi deli n glavo 15 cm in pa pol še nogice 20 cm in jih tako neka časa drži pa ne gre, pol jih pa spusti. Pa včeraj se je spravila na kolenauser posted image .

Nimam pojma kaj sem vam hotela še napisat.

Greva jest se pol ogalsim še.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.7.2009 12:21:51   
Ploha
no zdej pa vročine nema, pa tud živa je da je komej za ukrotit user posted image

jancci: kako je z uno punčko?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.7.2009 12:23:06   
ronja
Lej, če ti nekaj napišeš, nimam več kaj spraševat. Kolikor se spomnim, si nekje napisala, da si že kadila travco. Saj pravim, če sem zamešala, se opravičujem, iskat se mi res ne da, sem bila pa ziher, ko sem pisala. Kaj te bom še 1x spraševala, če že vem?user posted image

razen v tem, da ti vidiš (samo kot primer) punco, ki se preobleče pred drugimi kot samozavestno, tako, ki naredi nekaj za doseg svojega cilja, tako, ki se zaveda svojega telesa ipd., jaz jo pa vidim kot človeka, ki bi se za doseg tega lahko preoblekel tudi na wc-ju, kot človeka, ki kriči po pozornosti in kot človeka, čigar vzgoja je bila (verjetno) zanj neprimerna.

lej, nikjer nisem napisala, da je punca nujno taka - kot si tudi ti napisala verjetno - nobena tega ne ve. Lahko je bila šola zaprta in so se pač samo dobili pred šolo, predno grejo tja, kjer majo pač valeto (večinoma baje ni več na šolah) in se je zato pač preoblekla zunaj, 100 variant je, ni nujno, da je to naredila ravno zato, da bi klicala pozornost.

V bistvu je glavna razlika v tem, da si ti en hud optimist.

ja, to se pa strinjamuser posted image sou, su mi, hehe

Da ne dobivat enih občutkov kar tako, a priori, da je bolje vprašat direktno, sicer pa tudi debata o tem pol ni slaba stvar.

Lej, občutek dobiš, ne da bi hotel, ne da bi se zato odločil ali karkoli. Sklepat se mi pa ne zdi slaba stvar. Sploh če imaš prav, ti tega ne bi smeli očitat, za moje pojmeuser posted image . Bi me ti vprašala, koliko otrok imam, če bi napisala, Ronja in Lejla pa to in to... Ne, ker že veš!

Samo ne bi pa oblekla za vsako priložnost.

lej, točno o tem pišem: da je narobe, da jim postavljamo merila po sebi: ker jaz ne bi, to ni prav... Ona pa mogoče bi! To, da tega jaz ne delam, še ne dela zadeve narobe. Ti si pisala, da je ceneno oblačenje (kakor hočeš: ceneno nošenje obleke ali pa cenena obleka) narobe, o tem se je šlo. Jaz pravim, da je to lahko pač nekogaršnji stil in da se lahko tako oblači, ker ji je to všeč. Poglej film Erin Brokowitz, ona se je tako oblačila, ker si je tako želela oblačit, pa čeprav so se vsi obregali in na koncu so jo ipak spoštovali, kljub cunjicam, kljub dekolteju in minici hkrati... To se nanaša na tvoj post, da takih ljudi drugi ne spoštujejo (takih, ki se . (pa tudi tu se mi zdi glavno to, da se punca sama spoštuej, tudi če je drugi ne, ker majo pač druge pojme o vsem skupaj).

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
3.7.2009 12:27:13   
tjasssa
punceeee, jz veselo pakiram in se poslavljam, za teden dni ali več, grem spet na morčijauser posted image user posted image user posted image
komi čakam da Neli dam v vodico, ker je nenormalno vroče..............
pridne bodte, pa ne se kregatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
3.7.2009 12:40:53   
spetko
evo mene..
kosilo narejeno,počiščeno,mali nahranjen in nina...zdej pa pavza...user posted image

tjasssa lep dopust želim pa čimveč uživanja...

Ploha kako je s tamalo?ima še vročino?

khurde pa ronja se ne kregata...samo mnenja izmenjujeta ane...user posted image user posted image user posted image

vzunaj spet vroče...pa pol ko bom hotela iti ven pa se bo ulilo...standard...komaj čakam da se bo vreme malo ustalilo da se bomo lahko hodili kopat vsak dan pa da malo barve dobim in te strije skrijem...user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
3.7.2009 13:00:26   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: spetko
evo jaz si delam kavico,mali nazaj zaspal..zdej pa kosilo in malo pospravit...nee dda se mi..:)))
kaj boste ve delale za kosilo?

jst ne bom nč k mamo popoldne piknik ... tašča ma RDuser posted image

Midva s Tinetom sva dopoldne mal kofetkala pri kolegicah, da mi ni blo treba te s svakinjo debatirat. Tud če nima kej govort, kar visi tle zraven in mi pod prste gledauser posted image user posted image user posted image ... še do torka potrpim, pol pa gre nazajuser posted image user posted image user posted image ... vsi smo je ful naveličani

khurde in ronja po mojem sta izmenjali mnenja, ane?

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
3.7.2009 13:38:35   
Ploha
Spetko: nima več vročine, HB user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
3.7.2009 14:08:02   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jancci: kako je z uno punčko?

Noč je stabilno prespala, zdele grem pa njeno mamico obiskat!! Hvala k misliš nanjo! user posted image
Kak pa Meta? K moja tud včasih mal zahrope, sam jest se s tem niti ne obremenjuje, k imam filing, da se ji samo mal kšn mlek zatakne, al pa da ima mal sluzi nabrane k je drgač čist normalna - mislim taka kot skos. Če pa ima vročino je pa mogoče res kej staknila. Ma pel jo tja, da mal poslušajo.. itak se ne morš učit.. kaj maš pa za zgubit?

Aja zdej sem prebrala, da nima vročine! Pol pa ql. Dej si jo čez svoje noge na trebuh, pa jo mal po hrbtu tapkaj in ji bo šla tud tista slu ven, pa ne bo več hropla! Pomoje je to to!

Zanimive tele vaše debate, ampak jest komi sfolgam prebrat, kje da bi še kej dolge komentarje pisala! Od zju3 pa do zdle ni moja gospodična okice zaprla. Pa še zdele sva rable dobro uro, da je mal zaspala. user posted image

Khurde mogoče pa nimaš posluha pa revca ne more zaspat!?!  user posted image  Jest sem zdele enga medo-pliškota namestila med naju, tko da, k osem se umaknila ni bla tam neka praznina, ampak lepo naprej tega pliškota objema.  Kao neka ninica, al kako temu rečejo!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
3.7.2009 14:23:37   
kiara24
Tjassa- lepo uživajte na morju!user posted image Pa upam, da bo vreme lepo.

Zunaj je superuser posted image vročeuser posted image . Ali vaši malčki spijo zunaj v tej vročini. Ker moja zjutraj še zaspi zunaj sedaj pa ni mogla k sva vozičkali in sem jo nesla notri 5 minutk en evo že spi. Pa očitno k je tolk vroče noče tolk jest je popila 60ml mleka in nekja kašice pa ne velik.

Jancci- mi pa imamo ninico in v vozičku vedno zaspi znjo. Je tak mali plišasti medvedek ki ima v sebi shranjeno krpico, katera se ga drži in ko je ne rabiš jo pospraviš v njegov trebušček.user posted image

Kaj boste danes kuhaleuser posted image Jaz bom kar naredila eno tako lepo solatko, ker v tej vročini ne morš pol še nekja toplega jestuser posted image pa še ne da se mi kuhat.user posted image

No za kosilo bo pa naša pokica imela prvič cvetačko, ne vem kakšen bo njen odziv, vam poročam. Edino kar ji gre zelo težko po grlu je nadzemna koleraba k res ni ne vem kajuser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
3.7.2009 14:46:49   
ronja
khurde pa ronja se ne kregata...samo mnenja izmenjujeta ane...user posted image user posted image user posted image

itak, hehe.

ploha, bravo, da ni več vročine! Saj na začetku se res splača samo doma ostat, pridno dojit in to je to. Ker s tem še največ narediš: če otroka malo bogega šibaš k zdravniku, je ko pride nazaj že ornk bogi, ker je to pač naporno, pa še tam lahko kaj faše... Če pa se doma lepo v miru mal naspi, malo dobi protiteles od dojenja, je pa hitro dober - vsaj pri mojih je bilo vedno tako.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.